Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν πάλι το αποφασίσεις κ χρειάζεσαι κάποια για να δοκιμάζει τους καφέδες της φυτείας σου, μπορείς να πάρεις εμένα;![]()
Αμέ!!!!
θα βάλω ειδική ποικιλία Α ποιότητας ΜΟΝΟ για μας 
Καφέ μάνιακς για πάντα!!!
'Οχι σαν τη σαβούρα που πουλάνε εδώ δήθεν καλής ποιότητας
Αν και εκεί έχουν άλλο ρόφημα που πίνουν σαν τρελοί... σαν τσάι ένα πράμα το λένε μάτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τί να κάνει άραγε???

Λέτε να της έγραφα κάνα γράμμα μετά απο 15 χρόνια??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχα μία φίλη απο τα παιδικά μου χρόνια που αλληλογραφούσαμε.. στο Rio...και είχε έρθει και Ελλάδα και βρεθήκαμε....
Τί να κάνει άραγε???Λέτε να της έγραφα κάνα γράμμα μετά απο 15 χρόνια??
Ποιό Rio? Rio Negro, Entre Rios (αυτά ξέρω από Αργεντινή) ή είναι από άλλη χώρα γειτωνικά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
( προς ΣτελλαΚ) ουπςςςςς ναι ρε κοπελια οκ!!!
απλα να χω και μια 2η επιλογη!!! τς τς τς μνημη καμηλας αυτο το κοριτσι....
Χα!
Μου μάθατε τώρα οι.... διπλοθεσίτες και θέλετε να καβατζώσετε όλα τα μέρη. Για μαζευτείτε!
(Όσο για τη μνήμη, άστα! Βαρύ σταυρό κουβαλάω... καλύτερα να μ'έχεις φίλη παρά εχθρή, που λένε...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. 2 μισθοί στο σπίτι, με 2 παιδιά 11 και 9 χρονών, τα μέτραγα από εδώ, τα μέτραγα από εκεί και δεν βγαίναμε!!! Δεν έπαιρνα και τίποτα σοβαρά λεφτά, 650 ευρώ και όταν το θυμόντουσανΜαζέψαμε τα μπογαλάκια μας κι εδώ κι 1 χρόνο ζούμε στη Πολωνία.
Από δουλειά φτου-φτου μη μας ματιάσω, φροντιστήρια 0, αν θέλουμε μας παρέχει το σχολείο δωρεάν, ακόμα και τις λογοθεραπείες. Δεν μετανοιώνω ούτε στιγμή που έφυγα

katerina10
Περιβόητο μέλος
Φίλη Ελένη πάνω στην κατάντια της ελληνικής πραγματικότητας ήθελα και εγώ να αναφερθώ..Ναι θα μείνω μόνη μου σε ένα σπίτι όμως επειδή δεν βγάίνω με τίποτα με τα 650 που βάζω και εγώ θα με συντηρούν και οι γονείς μου..Τουλάχιστον θα ανεξαρτητοποιηθώ λιγάκι...ΛΙΓΑΚΙ!!!!Τα χνάρια σου θα ακολουθήσω και εγώ αλλά έχω ήδη επιλέξει άλλη χώρα..Μια πιο αγαπητή προς εμένα...Τι να πω.... εγώ στην Ελλάδα έφτασα σε ένα σημείο που δεν ήξερα τι να κάνω. 2 μισθοί στο σπίτι, με 2 παιδιά 11 και 9 χρονών, τα μέτραγα από εδώ, τα μέτραγα από εκεί και δεν βγαίναμε!!! Δεν έπαιρνα και τίποτα σοβαρά λεφτά, 650 ευρώ και όταν το θυμόντουσαν
Οι λογαριασμοί; αγγλικά; οι λογοθεραπείεςτου γιού μου; Δυσλεξία σε βαριά μορφή που το ικα μου είπε "αναγνωρίζουμε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το παιδί αλλά δίνουμε μόνο ψυχοθεραπείες!!!!"
Μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας κι εδώ κι 1 χρόνο ζούμε στη Πολωνία.
Από δουλειά φτου-φτου μη μας ματιάσω, φροντιστήρια 0, αν θέλουμε μας παρέχει το σχολείο δωρεάν, ακόμα και τις λογοθεραπείες. Δεν μετανοιώνω ούτε στιγμή που έφυγα![]()

Ηθελα λοιπον να προσθέσω την ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ απόφαση του κου Αλογοσκούφη και με όλο τον σεβασμό που έχω απέναντι του του ρίχνω χαλαρά μια τεράστια μουτζαγια να μην πω τίποτα πιο χοντρό..Φάγανε τα λεφτά ππου τόσο πολύ φυλάγαμε για την σύνταξη μας, άδειασσαν 2,3 ταμεία έκαναν ότι ήθελαν και επειδή πραγματικά ΠΕΙΝΑΝΕ, οι ΓΕΛΟΙΟΙ μας έριξαν και μια φορολογία για όσους βγάζουν 10000 ευρώ το χρόνο..

.Εγώ λοιπόν, σας το δηλώνω ξεκάθαρα...!!!!ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ Μ@@@@@@@ΚΕΣ!!!!!!!

Και δεν θα ανεχθώ ούτε δευτερόλεπτο την ηλιθιότητα σας...Μολοτοφ που σας χρειαζεται!!!Που οι άνθρωποι που χρειάζονται την αστυνομία δεν την έχουν γιατι είναι απασχλημένοι με το να φυλάνε της περιουσίες σας κατα τη διαρκεια των ταξιδιων σας στο Μπόρα Μπόρα και δεν ξέρω γω τι άλλο..ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!!!!Και σας το λέω εγώ που είμαι μια απλή πολίτης..Η αδικία γυρνάει μπούμεραγκ..!!!Ουφ τα πα και ηρέμησα κάπως...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ποιό Rio? Rio Negro, Entre Rios (αυτά ξέρω από Αργεντινή) ή είναι από άλλη χώρα γειτωνικά?

Ναι... 15 χρόνια είναι αυτά.. και το Αλτσχαίμερ.. επιδεινώνεταιBuenos Aires ήθελα να πω....

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι... 15 χρόνια είναι αυτά.. και το Αλτσχαίμερ.. επιδεινώνεται
Buenos Aires ήθελα να πω....![]()
Καταραμένο Αλτσχάιμερ! Εμένα με βαράει όταν πάω για ψώνια... πάντα ξεχνάω τι θέλω και παίρνω τα μισά...
Buenos Aires ωραία
Ο δικός μου είναι απο το Rosario.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
To ξέρω το μάτε και έχει και καταπληκτικά σκέυη που το σερβίρουνΑμέ!!!!θα βάλω ειδική ποικιλία Α ποιότητας ΜΟΝΟ για μας
Καφέ μάνιακς για πάντα!!!
'Οχι σαν τη σαβούρα που πουλάνε εδώ δήθεν καλής ποιότητας
Αν και εκεί έχουν άλλο ρόφημα που πίνουν σαν τρελοί... σαν τσάι ένα πράμα το λένε μάτε

Για να πω την αλήθεια πιο πολύ μου αρέσουν όλα αυτά τα περίεργα ποτηράκια παρά το ίδιο το ρόφημα

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
To ξέρω το μάτε και έχει και καταπληκτικά σκέυη που το σερβίρουν
Για να πω την αλήθεια πιο πολύ μου αρέσουν όλα αυτά τα περίεργα ποτηράκια παρά το ίδιο το ρόφημα![]()
Έχω στο σπίτι τέτοια ποτηράκια και ναι είναι τέλεια... αλλά μόνο για μάτε. Δεν χρησιμοποιούνται για άλλα ροφήματα γιατί έχουν ειδική κατασκευή από ξύλο και δέρμα.
Το δε μάτε είναι λίγο
αλλά χαλαρά αντικαθιστά τον καφέ και μάλιστα αν είσαι συνηθισμένη στους καφέδες το μάτε σε πιάνει καλά... την πρώτη φορά που δοκίμασα με έκανε να τρέμω και να είμαι υπερκινητική.Μ'άρεσε πάντως η φιλοσοφία του σερβιρίσματος του μάτε γιατί δεν είναι σαν τον καφέ που ο καθένας έχει το ποτηράκι του. Όλοι μοιράζονται από το ίδιο ποτηράκι. Είναι σαν τελετουργία πολύ μου άρεσε αρκεί να μην συχαίνεσαι τον άλλο φυσικά.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
από χθες το βράδυ όλη η πολυκατοικία κάνει φασαρία. Σέρνουν έπιπλα, πηδάνε, οι διπλανοί κλασσικα μαλώνουν και η γιαγιά απέναντι βρίζει... κι εγώ ως αλαφροΐσκιωτη πηδάω σαν τον .... 
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα μου την σπανε οι κουτσομπολες της γειτονιας που με βλεπουν και μου λενε οτι παχυνα και κοιτανε ποιον θα φερω στο σπιτι μου απο το ματακι της πορτας τους ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ![]()
Α καλά τα πέρασα κι εγώ... αλλά σιγά μην τις αφίσω τις κιόσες να μου πάρουν τον αέρα... στο τέλος γελούσα μαζί τους.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
ντροπή μου δεν είναι απάντηση σε εβδομηντάχρονη αγ..... αλλά είχα νεύρα...παρόλα αυτά τώρα μόνο ότι πάχυνα μου λέει και ότι έμεινα στο ράφι...
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ναι, ναι! Το λέει κι ο... "παγανόντζελος"!!!Χα!Μου μάθατε τώρα οι.... διπλοθεσίτες και θέλετε να καβατζώσετε όλα τα μέρη. Για μαζευτείτε!
(Όσο για τη μνήμη, άστα! Βαρύ σταυρό κουβαλάω... καλύτερα να μ'έχεις φίλη παρά εχθρή, που λένε...
)

stellak
Διάσημο μέλος
(καλά, μεγάλη επιτυχία!
)Εγώ σήμερα θα τσακωθώ πολύ σοβαρά με το Νίνο γιατί Κυριακάτικα ξύπνησε με μουρμούρα, όλο μιαααααρρρρ και μιαααααα είναι και δε λέει τι θέλει πια από τη ζωή μου!

Raisa
Περιβόητο μέλος

....πριν λίγες μέρες έκανα γενική στο σπίτι..............και πάλι είναι Σκ@@@@@@@ΤΑ

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat:
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μήπως θες να πεις "ανασκελόντζελος";;;;Εσύ πρόσεξε γιατί παραμονεύει ο ... ανασκελάς!(καλά, μεγάλη επιτυχία!
)
Εγώ σήμερα θα τσακωθώ πολύ σοβαρά με το Νίνο γιατί Κυριακάτικα ξύπνησε με μουρμούρα, όλο μιαααααρρρρ και μιαααααα είναι και δε λέει τι θέλει πια από τη ζωή μου!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool