aalyah
Διάσημο μέλος
Αρέθα μου συγνώμη ξέρω οτι έχεις νέυρα. Αλλά έχω και εγώ να πω τον πόνο μου γιατί βαλθήκαν να μου κάνουν όλοι τσατάλια τα νέυρα χθές και σήμερα.
Σ'αυτην την μουχλοχώρα που ζω που οι μισοί και παραπάνω γνωστοί μου έλληνες (στην ελλάδα) την περνάνε για παράδεισο της οικονομίας εγώ αναγκάζομαι να κάνω 2 δουλείες για να τα βγάλω πέρα οικονομικά! Γιατι ΝΑΙ πέρνουμε τα διπλάσια λεφτά απο εσας στην ελλάδα ΑΛΛΑ πληρώνουμε τα τριπλάσια απο εσάς σε νοίκια, φόρους, λογαριασμούς, ψώνια για το σπίτι κτλ κτλ. Έχω ΒΑΡΕΘΕΙ τον καθένα που έχει μεγαλώσει με το ψωμοτύρι "εμείς στην ελλάδα χάλια ενω στο εξωτερικό....αυτή είναι ζωή" να μου λέει οτι ειμαι χαζή που θέλω να γυρίσω στην χώρα μου!!!!! Που δεν έχουν πατήσει ποτέ στο εξωτερικό να δουν την γλύκα η που ήρθαν στο εξωτερικό την δεκαετία του 80 που το χρήμα ερεε ειδικά στην αγγλια και νομίζουν οτι γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση τώρα. Που νομίζουν οτι ΟΛΟΙ μας πληρωνόμαστε 5000 λίρες τον μήνα και ότι όλη η αγγλια είναι το Λονδίνο γιατί έχουν ένα γνωστό στο Λονδίνο που παίρνει 5000 λίρες το χρόνο και ζει ζωή χαρισάμενη βεβαιως βεβαίως. Ε οχι λοιπόν δεν γνωρίζουν την κατάσταση εδω. Ειμαι 6 χρόνια εδω και τολμώ και εγώ να πω οτι πριν 6 χρόνια οταν πρωτοήρθα για σπουδές, σπούδαζα, δούλευα part time και μου έφταναν και νοικι να πληρώσω και να φάω και να βγω και τα πάντα! Εδώ και δυο χρόνια τα πράγματα πάνε σκ^$α έχω αναγκαστεί να δουλέυω και πάνω στο επάγγελμα μου και σερβιτόρα σε εστιατόριο και να μην μου φτάνουν!!! Αλλα φυσικά! Εγώ δεν γνωρίζω. Ολοι οι άλλοι απο ελλάδα που δεν εχουν ερθει ποτέ να ζήσουν την πραγματικότητα της αγγλίας ξέρουν πολύ καλύτερα απο μένα. Μην με παρεξηγήσετε. Δεν λέω οτι στην ελλάδα τα πραγματα ειναι ρόδινα. Αντιθέτως. Τα ίδια σκ@#α είναι και εκεί. Αλλά εκεί τουλάχιστον ναι μεν θα αναγκάζομαι να κάνω δυο δουλειές ναι μεν θα βρίζω απ΄το πρωι ως το βράδυ το ΙΚΑ και τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες (που παρεπιπτόντως πιστέψτε με στην αγγλία είναι τα ίδια χάλια) αλλά τουλάχιστον θα είμαι δίπλα στους ανθρώπους μου, θα είμαι στην χώρα μου. Με την όποια καλή η κακή κουλτούρα έχουμε εμένα αυτή η κουλτούρα μου έχει λειψει και ας μου σπάει τα νέυρα! Γιατί είναι αλλιώς να ξέρεις οτι στην ελλάδα ένα ριμαδο σ/κ θα δεις τους φίλους σου θα βγεις μια βολτα στην παραλια της Θεσ/νικης για καφε η θα έρθουν καμια επίσκεψη οι φίλοι σου το βράδυ να την αράξετε σπίτι να τα πείτε, και αλλιώς είναι να σε κοιτάνε σαν εξωγήινο εδω πέρα γιατί τους κάλεσες στο σπίτι σου για φαγητό και να ακούς ατάκες "nice free greek food". Και χειροτερα? Το σχόλιο δεν το κάνουν απο συμφεροντολογια. Απο καθαρά θέμα κουλτουρας. Αυτοί τέτοια παρε δωσε με συνανθρωπο δεν τα έχουν. Το μόνο που ξέρουν είναι να βγαίνουν στις pub να μπεκρουλίαζουν και να πλακώνονται. Πως τολμάν εμένα λοιπόν οι έλληνες ξερόλες να με κατηγορούν που θέλω να γυρίσω ελλάδα??????????????
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά! Ενώ εγώ παλέυω με 2 δουλειές και ψάχνω για τρίτη μου λεει το αφεντικό μου απο την κυρίως μου δουλεια "απο την στιγμη που πλέον οι δουλειές design τελειώσαν και απο εδώ και πέρα θα κάνεις ουσιαστικά δουλείες admin για τις οποιες δεν χρειαζεται εξειδίκευση όπως το design θα σε πληρώνω λιγότερο". Αλλα φυσικά συγχρόνως όταν βγαίνουν δουλείες design θα τις κάνω και αυτές για τα ίδια όμως μειωμένα λεφτά!
Οχι που όλοι νομίζουν οτι μόνο οι ελληνες αφεντικά είναι κάφροι!!! Εχω ζήσει εγώ μα$%#ες εδω πέρα......Και καπάκι με παίρνουν χθες το βράδυ τηλ απο το εστιατόριο και μου λένε οτι αντι για πέμπτη και σαββατο που δουλέυω πάντα αυτην την βδομάδα θα πάω παρασκευη σαββάτο κυριακή. Η έξτρα μέρα δεν θα με χαλούσε καθόλου αν αυτες οι μέρες δεν μου κάναν μαντάρα το προγραμμα με την άλλη δουλειά. Αναγκαστικά πήρα το κυρίως αφεντικό να του πω οτι παρασκευή δεν μπορώ να δουλέψω γιατί πρέπει να πάω στο εστιατόριο και αν γίνεται να πάω σήμερα. Μου είπε δεν γίνεται γιατί λείπει λονδίνο. Τα πήρε μαζί μου. όταν προσπάθησα να μιλήσω με τ'αφεντικό στο εστιατόριο για την πιθανότητα να μην πάω παρασκευή γιατί μου αλλάξαν το πρόγραμμα τελευταία στιγμή, μου είπε οτι θα μ'απολύσει. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Αχ δεν μπορώ τα νέυρα μου! Και εγώ παλέυω αδικα των αδίκων να μαζέψω λεφτα να γυρίσω ελλάδα.
Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε σήμερα το πρωί...
-Ελα κοριτσάκι μου τι κάνεις?
-Καλα μαμα. Εσεις πως είστε?
-Μια χαρά είμαστε να ήρθε επίσκεψη η θεία σου η ΧΧΧΧΧ και είπαμε να σε πάρουμε ένα τηλ να σου μιλησει λίγο. Πάρ'την.
.................................................................................
-Έλα κούκλα μου! Τι κανεις? Πως είσαι? Αντε βρε Θένια πότε θα γυρίσεις πίσω πια αρκετά!
-Καλα είμαι θεια μου. Ναι θεία μου το ξέρω. Το προσπαθώ. Σύντομα ελπίζω.
-Αντε πότε θα έρθεις....πότε θα γνωρίσεις και κανα καλό παιδί να παντρευτεις? (άρχισαν τα όργανα)
-Καλα θεία ας γυρίσω και έχουμε καιρό.
-Ε ποσο ακόμα καιρο έχετε? Αν δεν βιαστεις.....θα περάσουν τα χρόνια και μετά θα λες "τι χαζή που ήμουν".
-Καλα θεία έχουν άλλα σειρά πρώτα κάτσε να γυρίσω ελλάδα.
-Και άλλες τα πανε αυτα και τώρα κλάιγονται που μείναν μόνες.
Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ! Και υποψην....όλα αυτα ενώ μόλις χώρισα! Δηλαδη ήμαρτον. Μ'εχουν βγάλει σώνει και καλά γεροντοκόρη. Και ο τονος της φωνης στο τηλ...."παει και αυτη καμμένο χαρτι".
Αχ τα νεύρα μου τσατάλια.
Τα ειπα αλλα δεν ξεθημανα ακόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ! Και υποψην....όλα αυτα ενώ μόλις χώρισα! Δηλαδη ήμαρτον. Μ'εχουν βγάλει σώνει και καλά γεροντοκόρη. Και ο τονος της φωνης στο τηλ...."παει και αυτη καμμένο χαρτι".
Ελπίζω να πήρες από μόνη σου μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ απάντηση στο ερώτημα "για ποιό λόγο με θεωρούν όλοι τυχερή μου ζω στην Αγγλία". Διότι αυτά τα θέματα τα αντιμετωπίζεις μόνο από τηλεφώνου και όχι πολύ συχνά. Αυτό, μεταξύ άλλων δηλαδή, γιατί εγώ συνεχίζω να είμαι υπέρμαχος της ζωής έξω (και λυπάμαι που θεωρείς πως ανήκω στην κατηγορία "ξερόλες": δεν είμαι, το μόνο σίγουρο, έχω φίλους Έλληνες όμως που ζουν έξω και μαθαίνω). Και μη ρωτήσεις γιατί δεν έφυγα ξανά, σου απαντώ με λύπη ότι ΔΕΝ τα κατάφερα όσο κι αν προσπάθησα

Με το καλό να επιστρέψεις και να σου λένε τόσα (κι άλλα τόσα...) γνωστοί και άγνωστοι (διότι εδώ, στον παράδεισο, ανακατεύονται και οι άγνωστοι στα προσωπικα)...
κι εδώ θα είμαστε να τσακωνόμαστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να πήρες από μόνη σου μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ απάντηση στο ερώτημα "για ποιό λόγο με θεωρούν όλοι τυχερή μου ζω στην Αγγλία". Διότι αυτά τα θέματα τα αντιμετωπίζεις μόνο από τηλεφώνου και όχι πολύ συχνά. Αυτό, μεταξύ άλλων δηλαδή, γιατί εγώ συνεχίζω να είμαι υπέρμαχος της ζωής έξω (και λυπάμαι που θεωρείς πως ανήκω στην κατηγορία "ξερόλες": δεν είμαι, το μόνο σίγουρο, έχω φίλους Έλληνες όμως που ζουν έξω και μαθαίνω). Και μη ρωτήσεις γιατί δεν έφυγα ξανά, σου απαντώ με λύπη ότι ΔΕΝ τα κατάφερα όσο κι αν προσπάθησα
Με το καλό να επιστρέψεις και να σου λένε τόσα (κι άλλα τόσα...) γνωστοί και άγνωστοι (διότι εδώ, στον παράδεισο, ανακατεύονται και οι άγνωστοι στα προσωπικα)...κι εδώ θα είμαστε να τσακωνόμαστε
![]()
Αχ Στέλλα μου δεν ήταν για σένα το ξερόλες. Είχα ξεχάσει οτι μου είχες πει και εσυ να μην έρθω ελλάδα. Συγνώμη ειλικρινά δεν ήταν για σένα.
Κάτι φίλοι στο τηλ με συγχήσαν χθες το βράδυ στο τηλ που με πήραν όλοι μαζί να δουν τι κάνω και άρχισαν τον εξάψαλμο πάλι.
Και δεν λέω Στέλλα μου οτι κάνεις πια δεν περνάει καλά στο εξωτερικό. Απλά δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα όσο νομίζουν κάποιοι. Και επίσης δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή την επιμονή κάποιον γνωστών μου να μέινω αγγλία. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την διαφορετικότητα κάποιων ανθρώπων και να συνειδητοποιήσουν οτι κάποιοι απλα δεν ειμαστε για να ζήσουμε την υπόλοιπη μας ζωή στο εξωτερικό? Εχω και εγώ φίλη απο ελλάδα που ζει αγγλια (δυστυχώς πλεον μακρυα μου γιατι μετακόμισε λόγω δουλειάς) η οποία δεν θέλει να γυρίσει ελλαδα. Αυτηνης της αρέσει. Με γεια της με χαρά της. Τι θα πρεπε να κάνω δηλαδη? Να την ζαλίσω να γυρίσει επειδη εγω θεωρω οτι εγω θα ειμαι καλυτερα ελλαδα? Ειναι σωστο κριτηριο αυτο? Εγω θα ειμαι καλυτερα ελλαδα. Αυτη αγγλια. Σεβαστο. Δεν θα ηταν σωστο να την πιεσω να γυρισει επειδη εγω δεν αντεχω την αγγλια. Δεν θα ειχα το δικαιωμα.
Όσον αφορά τα παράπονα περι γάμου των θειάδων....σ'αυτο εχεις απόλυτο δίκιο. Στην αγγλία αυτά τ'άντιμετωπίζω μόνο μέσω τηλ. Στην ελλάδα θα πρεπει να το παίζω αντάρτικο και να κρύβομαι.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τελικά, πουθενά δεν είναι καλύτερα ή χειρότερα. Απλώς μας λείπει περισσότερο αυτό που δεν έχουμε κάθε φορά.

Δωράκι, όταν γράφεις "παραλίγο να βρεθώ στους Λειψούς" ελπίζω να εννοείς πως τελικά τη γλίτωσες, ε;
Όλο εκπλήξεις είναι πια αυτός ο προϊστάμενος...
moukelis
Επιφανές μέλος
"Κυρια μου,μετατιθεστε στους..."
"Νιάααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυυ..."
Η συνεχεια ειναι ακαταλληλη.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah, εγώ έμεινα εκεί για πολύ πιο λίγο βέβαια από σένα (λίγο πάνω από χρόνο), ήταν σερί όμως, χωρίς επιστροφή στην Ελλάδα ενδιάμεσα. Στην αρχή είχα ξετρελαθεί, προς το τέλος είχαν αρχίσει κι εμένα να μου τη δίνουν διάφορα πράγματα, κυρίως η μιζέρια των περισσότερων Άγγλων και τα πολύ έντονα ταξικά τους κόμπλεξ. Γύρισα στην Ελλάδα τέλη Αυγούστου, πέρασα καταπληκτικές διακοπές και μετά... άρχισα να νοσταλγώ την Αγγλία.
Τελικά, πουθενά δεν είναι καλύτερα ή χειρότερα. Απλώς μας λείπει περισσότερο αυτό που δεν έχουμε κάθε φορά.![]()
Αυτό Αρέθα το πάθαινα τα 3 πρώτα χρόνια. Ημουν ελλάδα ήθελα αγγλια ήμουν αγγλια ηθελα ελλάδα. Πλέον έχω φτάσει να ειμαι αγγλια να θέλω ελλαδα, να είμαι ελλαδα να μην θέλω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αγγλια και όταν πλησιάζει η μέρα της επιστροφής για αγγλια να κλαίω. Το μόνο καλό στο όλο σκηνικό είναι οτι ειμαι κατασταλαγμένη.
aretha
Περιβόητο μέλος
Γιατί βρε; Δεν το ήξερες ότι είμαι άνθρωπος με ΠΟΛΛΕΣ ευαισθησίες και πάνω απ' όλα ΠΟΛΥ φιλόζωη;Πάντως SM με το θεματάκι σου για να ξεσπάσεις με έκανες να δω αν είναι πρωταπριλιά δεν πίστευα στα ματια μου με αυτά που έβλεπα να γράφεις![]()

(Για την ιστορία, πάντως, μόλις είδα τη CD-Φρόυντ, ξέχασα ακόμα και για ποιό λόγο είχα τα νεύρα μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Παιδια συγνωμη απο ολους,αλλα εχω να ενημερωσω οτι σημερα παραλιγο να βρεθω στους...Λειψους.Ναι,ο προϊσταμενος.Ναι,ο γνωστος προϊσταμενος.Που χτες μαλλον στραβοκοιμηθηκε,για να μην πω τι αλλο στραβοεκανε,αν και δε νομιζω να το κανει και πολυ τελευταια για να εχει τοσα νευρα.Σηκωθηκε το πρωι και ειπε,ποιανου τα νευρα να σπασουμε;ΕΛΕΟΣ πια με τον καθε βλαμμενο που του εδωσαν μια δερματινη καρεκλα και νομιζει οτι καποιος ειναι.
Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Πάει σετάκι με την προαγωγή η βλάκεια??? "Ορίστε το καινούριο σας γραφείο ορίστε και η βλακεία σας. Ειστε τώρα κομπλέ". Αν ειναι δυνατον δηλαδη!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό Αρέθα το πάθαινα τα 3 πρώτα χρόνια. Ημουν ελλάδα ήθελα αγγλια ήμουν αγγλια ηθελα ελλάδα. Πλέον έχω φτάσει να ειμαι αγγλια να θέλω ελλαδα, να είμαι ελλαδα να μην θέλω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αγγλια και όταν πλησιάζει η μέρα της επιστροφής για αγγλια να κλαίω. Το μόνο καλό στο όλο σκηνικό είναι οτι ειμαι κατασταλαγμένη.
Εγω ημουν μαλλον απο τις τυχερες.(???)
Σπουδασα στην Ελλαδα(στην πολη που ζουσα) και δουλεψα σχεδον αμεσως πανω στο επαγγελμα μου, παλι στην πολη που ζουσα και θελω να ελπιζω για καιρο ακομη.Δεν εχω ζησει στο εξωτερικο οποτε δεν μπορω να εχω αντικειμενικη γνωμη πανω σ'αυτο που υποστηριζεις.Μπορω μονο να σου ευχηθω οταν ερθεις στην Ελλαδα να μην απογοητευτεις και να μην μετανοιωσεις για την επιλογη σου να γυρισεις πισω.Η πραγματικοτητα που θα βρεις στην Ελλαδα να μην ειναι πολυ χειροτερη απο αυτην που φανταζεσαι.
Μια που ειμαι και Θεσσαλονικια(με αμεση σχεση με τον Ευοσμο) θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα και να τα πουμε.
Φιλικα Νικη
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ηταν το ετος 1996-7. Τα χρήματα έρεαν όπως έλεγες.. (εγώ βέβαια δεν τα χαιρόμουν.. ευτυχώς είχα γονείς απο πίσω...) δουλειά-σπίτι-σπίτι- δουλειά. Τα ΣΚ είχα γνωρίσει κάτι άλλους Έλληνες και βγαίναμε, ή πήγαινα σε κανα μουσείο, αξιοθέατο κλπ κλπ.
Ωραία πολη δεν το συζητάω, οι άνθρωποι όμως... και η νοοτροπία και εμένα με χάλασε... Αφεντικά ήταν Έλληνες. Μετά απο κανα χρόνο, όταν συνειδητοποίησα οτι τελικά ΔΕΝ κάνω πρακτική οχι, αλλα απλά εκπαιδεύω τη μια γραμματέα μετά την άλλη, γιατί πανω απο εβδομάδα δεν άντεχαν... , οτι έκανα ολη την χαμαλοδουλειά και στην ουσία ΔΕΝ έκανα την πρακτική μου.. Λεω "θεία ευχαριστώ πολύ για όλα, χαίρεται."
Έχω πολλές ιστορίες σαν τις δικές σου.. ξέρω απο πρώτο χερι την εκμετάλλευση που δέχονται ειδικά οι Ελληνες φοιτητές που ζουν στην Αγγλία. Τοτε το ενοίκιο ενως μπ@@λου 3χ3, studio, τα έλεγαν, ήταν 500λιρες την εβδομάδα !!! Δούλευε Ελληνα αγρότη, ή οτιδήποτε.. και στέλνε χρήματα... να παρει το παιδί master να ερθει εδω να βρει δουλεια για 700?.
Ηταν εμπειρία δεν μπορώ να πω. Και τώρα οταν αποφάσισα να μπίπ την Αθήνα και να δώσω βάση στην ποιότητα ζωής... το σκέφτηκα αρκετά.

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγω ημουν μαλλον απο τις τυχερες.(???)Σπουδασα στην Ελλαδα(στην πολη που ζουσα) και δουλεψα σχεδον αμεσως πανω στο επαγγελμα μου, παλι στην πολη που ζουσα και θελω να ελπιζω για καιρο ακομη.
Δεν εχω ζησει στο εξωτερικο οποτε δεν μπορω να εχω αντικειμενικη γνωμη πανω σ'αυτο που υποστηριζεις.Μπορω μονο να σου ευχηθω οταν ερθεις στην Ελλαδα να μην απογοητευτεις και να μην μετανοιωσεις για την επιλογη σου να γυρισεις πισω.Η πραγματικοτητα που θα βρεις στην Ελλαδα να μην ειναι πολυ χειροτερη απο αυτην που φανταζεσαι.
Μια που ειμαι και Θεσσαλονικια(με αμεση σχεση με τον Ευοσμο) θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα και να τα πουμε.
Φιλικα Νικη
Και άλλη απο τον εύοσμο???
Θα τρελαθώ! Αχ ρε άτιμε έυοσμε τι μου κάνεις πια! (μην το ψάχνεις δικα μου
)Φυσικά και θα χαρώ να σε γνωρίσω απο κοντά! Θα το κανονίσουμε όταν γυρίσω. Μην νομίζετε δεν θα μου ξεφύγετε! Ολες θα σας γνωρίσω!!!!

Όσον αφορά την σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας την γνωρίζω σχετικά γιατί έφυγα σε ηλικία 23 ετων αγγλια και για 5 μετά το λύκειο παιδευόμουν και εγώ με δουλειές. Και εκτός αυτού γνωρίζω την τωρινή κατάντια της οικονομίας μας και έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου όσο γίνεται για τα χειρότερα αρα ευελπιστώ ότι δεν θα πάθω σοκ.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και άλλη απο τον εύοσμο???![]()
![]()
)
Και ομως εχουμε και αλλες εκτος της μαγισσας και της Ραισας,την Νιααρ και την Ζηνα απο Σταυρουπολη.
Εγω ειμαι απο Πολιχνη αλλα η δουλεια μου ειναι στον Ευοσμο.Ομως ειμαι ΟΦΦ
Aυτα επρεπε να τα γραψω στο mycatΘεσ/νικης.![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Το να προαχθεί το σωστό άτομο έχει κάποιες πιθανότητες να γίνει. Εκείνο που με έχει καταπλήξει είναι,η ποιότητα των υποψηφίων σε κάθε λογής εκλογές . Νορμάλ ,λογικός υποψήφιος χωρίς κόμπλεξ και υστεροβουλία είναι ένας στους δέκα.Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Πάει σετάκι με την προαγωγή η βλάκεια??? "Ορίστε το καινούριο σας γραφείο ορίστε και η βλακεία σας. Ειστε τώρα κομπλέ". Αν ειναι δυνατον δηλαδη!

Ό,τι ποιο αλλοπρόσαλλο κυκλοφορεί βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και οι λοιποί, πάμε και δεν ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε.
, απ'ότι ακούω και βλέπω, όμως, το κακό είναι γενικό.Και όχι τίποτ'άλλο, κουνιούνται ,τα βούρλα, ότι είναι "εκλεγμένοι!!!"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
![]()
)
Φυσικά και θα χαρώ να σε γνωρίσω απο κοντά! Θα το κανονίσουμε όταν γυρίσω. Μην νομίζετε δεν θα μου ξεφύγετε! Ολες θα σας γνωρίσω!!!!
Όσον αφορά την σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας την γνωρίζω σχετικά γιατί έφυγα σε ηλικία 23 ετων αγγλια και για 5 μετά το λύκειο παιδευόμουν και εγώ με δουλειές. Και εκτός αυτού γνωρίζω την τωρινή κατάντια της οικονομίας μας και έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου όσο γίνεται για τα χειρότερα αρα ευελπιστώ ότι δεν θα πάθω σοκ.
Καλά αν μαζευτούμε όλες οι Ευοσμιότησες θα κάνουμε και my cat Ευόσμου στο τέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
![]()
)
Και ομως εχουμε και αλλες εκτος της μαγισσας και της Ραισας,την Νιααρ και την Ζηνα απο Σταυρουπολη.
Εγω ειμαι απο Πολιχνη αλλα η δουλεια μου ειναι στον Ευοσμο.Ομως ειμαι ΟΦΦ
Aυτα επρεπε να τα γραψω στο mycatΘεσ/νικης.![]()
Πολιχνη??? Ααααα εμεις είμαστε κοντοχωριανές. Εγω μένω Παναγία Φανερωμένη. Ξέρεις αρχές Καλλιθέα- Νεάπολη. Πήγαινα ΙΕΚ στα ΙΕΚ Νεαπόλεως και φυσικά την έβγαζα για καφέ στα καφέ της πολίχνης!![]()
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλά αν μαζευτούμε όλες οι Ευοσμιότησες θα κάνουμε και my cat Ευόσμου στο τέλος![]()

Εγώ προσωπικά θα παθαίνω το ένα σοκ μετά το άλλο έτσι και κανετε mycat Ευόσμου. Απανωτά που λενε!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ προσωπικά θα παθαίνω το ένα σοκ μετά το άλλο έτσι και κανετε mycat Ευόσμου. Απανωτά που λενε!![]()
Στο τέλος τι νομίζεις μέχρι να έρθεις έτοιμο θα είναι

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το κακό είναι ότι οι φελλοί επιπλέουν και φαίνονται ενώ οι σοβαροί άνθρωποι είναι συνήθως χαμηλών τόνων και δεν τραβάνε την προσοχή των αρμοδίων σεφ του οποιουδήποτε εκλογικού μάρκετινγκ...Το να προαχθεί το σωστό άτομο έχει κάποιες πιθανότητες να γίνει. Εκείνο που με έχει καταπλήξει είναι,η ποιότητα των υποψηφίων σε κάθε λογής εκλογές . Νορμάλ ,λογικός υποψήφιος χωρίς κόμπλεξ και υστεροβουλία είναι ένας στους δέκα.Ό,τι ποιο αλλοπρόσαλλο κυκλοφορεί βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και οι λοιποί, πάμε και δεν ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε.
Καλά να πάθουμε, βέβαια, αφού καθόμαστε στα αυγουλάκια μας και αφήνουμε να ξεσαλώνουν τα ανδρείκελα .Συγγνώμη, δεν μπορώ να εξειδικεύσω, πού συμβαίνουν αυτά, γιατί θα με γράψει ο Τύπος (άλλα μπουμπούκια εκεί)
, απ'ότι ακούω και βλέπω, όμως, το κακό είναι γενικό.Και όχι τίποτ'άλλο, κουνιούνται ,τα βούρλα, ότι είναι "εκλεγμένοι!!!"
Από τους πιο φαιδρούς χώρους είναι αυτός του συνδικαλισμού των τραπεζών. Όλοι, μα όλοι οι αρχιπροεδράρχες τους (πλην αυτών που δεν υποστηρίζονται από κόμματα εξουσίας) φιλοδοξούν μια μέρα να γίνουν υπουργάντζες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool