aalyah
Διάσημο μέλος
Μαγισσουλα αγαπη μου, φυσικα και μας ελειψες.Αλλα και εγω προσωπικα και πολλα "στεθερα" μελη δεν πολυμπαιναν αυτον τον καιρο, γιατι μαλλον ολοι τρεχουμε και δεν φτανουμε.Συνηθως πριν τις γιορτες κατα εναν ανεξηγητο τροπο πανικοβαλονται ολοι.
Και στην δουλεια και παντου.Λες και η ζωη θα σταματησει τα Χριστουγεννα και πρεπει ως τοτε να τα προλαβουμε ολα.
Αλλα αφου θα σε δω την κυριακη θα αναπληρωσουμε ολα τα χρωστουμενα κουτσομπολια!
Θενια φανταζομαι οτι αρχισες να πακεταρεις.
Σε λιγο μπαινουμε στον Δεκεμβρη!![]()
Νίκη μην αναφέρεις την λέξη "πακετάρισμα" γιατί θα πιάσει και μένα πανικός. Με τον πυρετό και όλα αυτά το πακετάρισμα έχει μείνει στην μέση όοοοολα τα πράγματα είναι έξω απο τα ντουλάπια (αρρωστήσαμε στην μέση της διαδικασίας βλέπεις) και τα βλέπω και παθαίνω κρίση. Και έχω μέινει και πίσω με την δουλειά μου. Γι'αυτό μην αναφέρεις "πακετάρισμα" να χαρείς. Τα βλέπω όλα άνω κάτω μέσα στο σπίτι και κρατιέμαι να μην πάθω πανικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη μην αναφέρεις την λέξη "πακετάρισμα" γιατί θα πιάσει και μένα πανικός. Με τον πυρετό και όλα αυτά το πακετάρισμα έχει μείνει στην μέση όοοοολα τα πράγματα είναι έξω απο τα ντουλάπια (αρρωστήσαμε στην μέση της διαδικασίας βλέπεις) και τα βλέπω και παθαίνω κρίση. Και έχω μέινει και πίσω με την δουλειά μου. Γι'αυτό μην αναφέρεις "πακετάρισμα" να χαρείς. Τα βλέπω όλα άνω κάτω μέσα στο σπίτι και κρατιέμαι να μην πάθω πανικό.
Θενια, καλη μου περαστικουλια.Δεν ξερω τι να σου πω...
Βαζω φωτο Θεσ/νικης...:cry: λεω πακεταρισμα...
Τι αλλο να πω?Αληθεια τι καιρο σας κανει στην Αγγλια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια, καλη μου περαστικουλια.Δεν ξερω τι να σου πω...
Βαζω φωτο Θεσ/νικης...:cry: λεω πακεταρισμα...Τι αλλο να πω?
Αληθεια τι καιρο σας κανει στην Αγγλια?![]()
![]()

Αχ Νίκη μου δεν φταις εσύ!!! Εγώ φταίω που πρώτον δεν πρόσεχα και αρρώστησα και δέυτερον δεν γύρισα ελλάδα μια ώρα αρχίτερα. Αν το είχα κάνει την πρώτη φορά που άρχισα να το σκέφτομαι τώρα θα ήμουν εδώ και 1.5 χρόνο ελλάδα. Τεεεελος πάντων. Υπομονή και εσείς και εγώ και σε λίγο καιρό θα απαλλαγείτε απο μένα. Δεν θα έχω ιντερνετ ελλάδα και δεν θα μπορώ να σας πρήζω τόσο πολύ

Οσο για τον καταπληκτικό καιρό στην Αγγλία αααααα χάνεις! Άλλο πράγμα! Τι Χαβάη και Μπαλί παιδί μου! Εδώ αγγλία. Να κάνεις τις διακοπές του αιώνα!!! Έχει τόση υγρασια που σου γίνεται το υπόγειο πισίνα απο την μιά στιγμή στην άλλη!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κριμα που στην αρχη δεν θα'χεις Ιντερνετ
Με ποιον θα τσακωνομαι(λεμε τωρα) εγω? 

aalyah
Διάσημο μέλος
Αντε να ερθεις με το καλο πισω.Κριμα που στην αρχη δεν θα'χεις Ιντερνετ
Με ποιον θα τσακωνομαι(λεμε τωρα) εγω?
![]()
Καλέ μην ανησυχείς!! Όταν θα βρίσκω ίντερνετ (κάνας φίλος, κανένα ίντερνετ καφέ) θα σου στέλνω μήνυμα να μπαίνεις εδώ να ρίχνουμε ένα καυγά να το φχαριστιόμαστε! Για να μην ξεχνιόμαστε καλε!

Είπαμε δεν θα σας ζαλίζω συχνά αλλά για καλή σας τύχη (γκουχου γκουχου) δεν θα εξαφανιστώ εντελώς

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μαγισσουλα αγαπη μου, φυσικα και μας ελειψες.Αλλα και εγω προσωπικα και πολλα "στεθερα" μελη δεν πολυμπαιναν αυτον τον καιρο, γιατι μαλλον ολοι τρεχουμε και δεν φτανουμε.Συνηθως πριν τις γιορτες κατα εναν ανεξηγητο τροπο πανικοβαλονται ολοι.
Και στην δουλεια και παντου.Λες και η ζωη θα σταματησει τα Χριστουγεννα και πρεπει ως τοτε να τα προλαβουμε ολα.
Αλλα αφου θα σε δω την κυριακη θα αναπληρωσουμε ολα τα χρωστουμενα κουτσομπολια!
Θενια φανταζομαι οτι αρχισες να πακεταρεις.
Σε λιγο μπαινουμε στον Δεκεμβρη!![]()
Ναι Νίκη μου όλα θα τα πούμε την Κυριακή!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Λοιπόν για να μην ανησυχείς εγώ σου διαθέτω ίντερνετ και δεν χρειάζεται να τρέχεις σε καφέ εδώ είμαι εγώ!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Λοιπόν για να μην ανησυχείς εγώ σου διαθέτω ίντερνετ και δεν χρειάζεται να τρέχεις σε καφέ εδώ είμαι εγώ!!!!![]()
Εν ολίγοις φίλες συμφορουμιστριες την βάψατε!!

Δεν φτάιω εγώ η μάγισσα φταίει!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
. Λοιπόν για να μην ανησυχείς εγώ σου διαθέτω ίντερνετ και δεν χρειάζεται να τρέχεις σε καφέ εδώ είμαι εγώ!!!!![]()
Μην ανησυχεις καθολου Θενια μου.Δεν το χρειαζεσαι το ιντερνετ-καφε.
Η μαγισσουλα μας, εκτος απο ιντερνετ διαθετει και το αλλο σκελος δηλαδη ωραιο καφε και πολυ καλη παρεα!

Γυρνα εσυ και θα επιλεγεις απο ποιο "ιντερνετ-καφε" της Θεσσαλονικης θα μπαινεις στο mycat!

aalyah
Διάσημο μέλος

Και έχει και καλή παρέα απ'οτι γνωρίζω!! Να δίνουμε ραντεβού εκεί Νική να πίνουμε καφέ! Η ιδιοκτήτρια είναι ΜΑΛΑΜΑ!!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω διακοπές!!
Ελπίζω από βδομάδα να ψιλαχαλαρώσω, να ενημερωθώ και για τα γατο-επισόδεια που έχω χάσει!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχεις καθολου Θενια μου.Δεν το χρειαζεσαι το ιντερνετ-καφε.
Η μαγισσουλα μας, εκτος απο ιντερνετ διαθετει και το αλλο σκελος δηλαδη ωραιο καφε και πολυ καλη παρεα!
Γυρνα εσυ και θα επιλεγεις απο ποιο "ιντερνετ-καφε" της Θεσσαλονικης θα μπαινεις στο mycat!![]()
Νίκη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μωρέ είσαι πολύ καλή

Καλέ το έχω επιλέξει ήδη!!! Είναι στον έυοσμο και έχει και 2 γατιά μέσα το ένα ολίγον τι απο στριτζόγατο (αν και άρχισε να ηρεμεί τελευταία) και το άλλο μαυρούτσικο και γλυκούτσικο!!
Και έχει και καλή παρέα απ'οτι γνωρίζω!! Να δίνουμε ραντεβού εκεί Νική να πίνουμε καφέ! Η ιδιοκτήτρια είναι ΜΑΛΑΜΑ!!!!![]()
Ναι βρε κορίτσια γιατί όχι??? έχω και καφέ και παρέα αλλά για το μάλαμα δεν ξέρω έχω τέτοιο ???? τί είναι αυτό?????

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι βρε κορίτσια γιατί όχι??? έχω και καφέ και παρέα αλλά για το μάλαμα δεν ξέρω έχω τέτοιο ???? τί είναι αυτό?????![]()

Νομιζω οταν λεγαν "μαλαμα"εννουσαν το χρυσαφι.Δεν ειμαι σιγουρη ομως,διορθωστε με αν κανω λαθος.
Και εσυ μαγισσα σιγουρα εχεις ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ !

Καλα πως το καταντησαμε ετσι αυτο το θεμα

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλα πως το καταντησαμε ετσι αυτο το θεμα![]()
Έλα μου ντε
....Εδώ αγαπιόμαστε έπρεπε να λέγεται!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
) και λέω στην κυρα δεσδεμονα ότι ναι υπάρχει τέτοια ομάδα και μιας και είμαστε και ολυμπιακή πόλη του πολιτισμου και της κουλτούρας θα μας βρείτε και ως blue angels

Desdemona
Διάσημο μέλος
"Ολυμπιακή πόλη του πολιτισμού και της κουλτούρας;"Συνεχίzω λοιπόν εδώ(μιας και μας διώξαν κάποιες) και λέω στην κυρα δεσδεμονα ότι ναι υπάρχει τέτοια ομάδα και μιας και είμαστε και ολυμπιακή πόλη του πολιτισμου και της κουλτούρας θα μας βρείτε και ως blue angels
![]()

Τι άλλο γλειφιτζουράκι θα σας δώσουν για να μη γκρινιάζετε που η Λάρισα είναι πρωτεύουσα; Τον τίτλο του "καλύτερου Παγασητικού κόλπου στον κόσμο";;;

stellak
Διάσημο μέλος
Συνεχίzω λοιπόν εδώ(μιας και μας διώξαν κάποιες) και λέω στην κυρα δεσδεμονα ότι ναι υπάρχει τέτοια ομάδα και μιας και είμαστε και ολυμπιακή πόλη του πολιτισμου και της κουλτούρας θα μας βρείτε και ως blue angels
![]()
Τρί-α παιδιά, τρία παιδιά Βολιώτικαααααα

Καλά είσαι εδώ, κάτσε! (α, και να σου πω: έχω κάτι να σου επιστρέψω, ε! άντε μη... θυμώσω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρωτεύουσα του κάμπου?Ναι κυρία μου αλλά εμείς το καλοκαίρι απλώνουμε την αρίδα μας στις παραλίες του παγασητικού και πίνουμε τσιπουράκι ενώ εσείς φτάνετε στην χειρότερη στο κεντρικό συντριβάνι και στην καλύτερη Πιερία για να δροσιστείτε"Ολυμπιακή πόλη του πολιτισμού και της κουλτούρας;"Τι άλλο γλειφιτζουράκι θα σας δώσουν για να μη γκρινιάζετε που η Λάρισα είναι πρωτεύουσα; Τον τίτλο του "καλύτερου Παγασητικού κόλπου στον κόσμο";;;
![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυριακή?καφέ?ανταλλαγή?Τρί-α παιδιά, τρία παιδιά Βολιώτικαααααα
Καλά είσαι εδώ, κάτσε! (α, και να σου πω: έχω κάτι να σου επιστρέψω, ε! άντε μη... θυμώσω)
stellak
Διάσημο μέλος
"Ολυμπιακή πόλη του πολιτισμού και της κουλτούρας;"Τι άλλο γλειφιτζουράκι θα σας δώσουν για να μη γκρινιάζετε που η Λάρισα είναι πρωτεύουσα; Τον τίτλο του "καλύτερου Παγασητικού κόλπου στον κόσμο";;;
![]()
Πρωτεύουσα του κάμπου?Ναι κυρία μου αλλά εμείς το καλοκαίρι απλώνουμε την αρίδα μας στις παραλίες του παγασητικού και πίνουμε τσιπουράκι ενώ εσείς φτάνετε στην χειρότερη στο κεντρικό συντριβάνι και στην καλύτερη Πιερία για να δροσιστείτε![]()
...

Κι όλος αυτός ο χαμός, επειδή ο Τυραν-Νίνο φόρεσε κασκόλ και γάντια του Ολυμπιακού... Για-όνομααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool