vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Έτσι ε? Για να πάει καλά ο μήνας του μέλιτος, μωρέ! Κρίμα για το γατάκι που θα παίρνατε, γιατί θα περνούσε πολύ καλά! Αλλά μην πτοείσαι, αν εσύ με το Πέτρο το έχετε αποφασίσει, από γατιά όσα θέλεις! Και όταν αποφασίσετε για μωρό, με το καλό, να προσλάβουμε σωματοφύλακα στο Γκάνταλφ, μην τυχόν στον απαγάγουν από υπερβολική αγάπη!
Κι εγώ η τρελή βγήκα χτες το βράδυ και έφυγαν με μια μούρη να του στυλ "εμείς από ενδιαφέρον, και αφού δε θέλεις, δεν ανακατευόμαστε" και μετά ένιωθα και τύψεις ο βλάκας που τους στεναχώρησα!
Μην ανησυχείς κι ανέλαβα δράση... αν δεν έχει έρθει γατί στο σπίτι μέχρι τέλος Ιουνίου, να μη με λένε Μελίνα!!

Και σε ό,τι αφορά το Gandalf, κάθε φορά που πηγαίνει εκεί, παίρνω το σοβαρό και αυστηρό ύφος (της σκύλας που λέγαμε) που δε σηκώνει ούτε χιούμορ 
Όσο για σένα, μην αισθάνεσαι τύψεις, ξεκινάς δική σου οικογένεια, εσύ έχεις τον πρώτο λόγο για την εγκυμοσύνη και την ανατροφή του παιδιού σου!!! Κανείς άλλος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Παπαριες! Καταρχην οταν εχεις σακχαρο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΧΥΜΟ! Παρε διαιτα απο γιατρο και μην ακους μαλ@##$κιες.Οσο για τη γατα....να πανε να χεστουνε!Σορυ κιολας αλλα ετσι κανουν κι οι δικοι μου...κι ας μην ειμαι εγκυος!Και σήμερα θέλω να τσακωθώ με τη μαμά μου και την ξαδέλφη μου και σχεδόν όλο μου το σόι!
Γιατί:
1) από τότε που πήρα τη γάτα, ακούω όλο βλακείες γενικού περιεχομένου
2) από τότε που ανακάλυψαν ότι η γάτα μου φοβάται τους ξένους και κυρίως τα μικρά παιδιά που τρέχουν τσιρίζοντας προς το μέρος της, μου την έχουν βγάλει βλαμμένη και με ψυχολογικά προβλήματα!
3) από τότε που έμεινα έγκυος, ακούω για το τοξόπλασμα
4) από τον 5ο περίπου μήνα, αφού πείστηκαν ότι δεν κόλλησα τοξόπλασμα, άρχισαν τις θεωρίες για τις γάτες που ζηλεύουν τα μωρά και τα πνίγουν μόλις γυρίσεις την πλάτη σου και για αλλεργίες και για τις τρίχες που θα τρυπώνουν στα μπιμπερό κλπ κλπ (γιατί όλοι ξέρουν κι ας μην είχαν ποτέ γάτα)
5) από τότε που μου ανέβηκε το σάκχαρο, έγιναν όλοι διαιτολόγοι και θέλουν να μου περάσουν τη δική τους δίαιτα! που είναι και εντελώς άκυρη! (Γάλα με δημητριακά και χυμό για πρωινό!)
Έλεος! Τους τα έσουρα κι εγώ χτες το βράδυ και παρεξηγήθηκαν! Συγγνώμη κιόλας!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
τ γατακι τ τους πειραξε??οκ ισως ανησυχουν αλλα τ δειχνουν με λαθος τροπο...κατα τν γνωμη μ!
chryssa
Διάσημο μέλος
Ειναι δυνατον μωρη να κουρεβε ο δικος σου προβατα,να μενεις σε χωριο και να λες οτι δεν εχεις αγγιξει ποτε προβατο???Παιδια ειναι πολυ ανοργασμικια μιλαμε κομπλεξαρα του κερατα!Το πιστευω οτι μπορει και να μην εχει πιασει ποτε γατα! Με τον βοσκο που κοιμαται που μιλαει βλαχικα δεν σιχαινεται?Πολυ το χαιρομαι...χιχι![]()

Να'σαι καλά κουνελάκι, μ'εκανες και γέλασα!!! Εμείς πάλι, όπου πάμε διακοπές, σταματάμε με τον άντρα μου για να πιάσουμε πρόβατα, κατσίκια, αγελάδες, μουλάρια... Ό,τι κάτσει! Αλλά οι ντόποιοι σε κοιτάνε καλά καλά και λένε ήρθαν οι τρελοί οι Αθηναίοι!
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, οι πιο πολλοί άνθρωποι που ζούνε από τα ζώα τα βλέπουν ως εργαλείο για συγκεκριμένο σκοπό και δεν σκέφτονται ότι πονάνε και υποφέρουν. Μόνο μια οικογένεια κτηνοτρόφων έχω γνωρίσει, πέρισυ στην Κύθνο, που αγαπούσαν πολύ τα ζώα τους και ένα μουλάρι που ήταν ανίκανο για εργασία λόγω ατυχήματος, δεν το σκότωσαν, αλλά το είχαν και το περιποιούνταν κανονικά σαν τα άλλα. Μας είπαν ότι όταν χειροτερέψει τόσο που να υποφέρει και να μην μπορεί να περπατήσει θα σκέφτονταν την ευθανασία, αλλά μέχρι τότε του χρωστούσαν να το φροντίζουν για όλα τα χρόνια που τους είχε δώσει δουλεύοντας γι'αυτούς! Μακάρι να σκέφτονταν έτσι όλοι...
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Η μητερα μου πριν κανει τον αδερφο μου(και μετα εμενα)ειχε μια αποβολη...Ο γιατρος ξεκαθαρισε οτι δεν ηταν απο τοξοπλασμα(ειχε εναν τελειο μαυρο κατσουλι η μαμα μου τοτε).Της ειχε κανει ολες τις εξετασεις και δεν ειχε τοξοπλασμα. Ο πατερας μου,τοοσα χρονια μετα ακομη και σημερα υποστηριζει οτι"αυτα εκανε η μανα σου με τα γατια και ειδες τι επαθε τοτε!" Ελεος! Και να τα ακους αυτα απο κανεναν που εζησε σε πολη σε σαλονια να πω παει στο διαολο!Αλλα ο πατερας μου σε χωριο μεγαλωσε,με τα προβατα και τα γαιδουρακια κοιμοταν. Τελικα εχω καταληξει οτι αυτοι που ζουνε στα χωρια ΔΕΝ ειναι φιλοζωοι,τα ζωα τα εχουν για να τα σφαζουν και τιποτα αλλο.Αντιθετα οσοι ζησαν μακρια απο τη φυση αποδειχτηκαν πολιτισμενοι και φιλοζωοι. Διπλα μου μενει ενα ζευγαρι στην ηλικια μου αυτη,αυτος γυρω στα 25.Ειναι απο Φλωρινα απο ενα κατσικοχωρι.Αυτη σπουδαζει επαε,γιαυτο ηρθαν και το κοπελι για να βρει δουλεια(στην Φλωρινα κουρεβε προβατα). Ε,ειναι για γελια η κοπελια.Σιχαινεται να αγγιξει το Σηφη,οποτε τον βλεπει απο το τζαμι αλλαζει μουρη και μου εχει πει πολλες φορες "πως μπορεις με τη γατα στο σπιτι με τις τριχες της μπλιαξ και βρωμανε τα ζωα,σιχαινομαι τα ζωα μεσα στο σπιτι απο μακρια καλα ειναι!" Επισης σιχαινεται περισσοτερο απ'ολα τα προβατα και μου λεει συνεχεια"Δεν εχω αγγιξει ποτε ποτε προβατο μπλιαξ"! Ειναι δυνατον μωρη να κουρεβε ο δικος σου προβατα,να μενεις σε χωριο και να λες οτι δεν εχεις αγγιξει ποτε προβατο???Παιδια ειναι πολυ ανοργασμικια μιλαμε κομπλεξαρα του κερατα!Το πιστευω οτι μπορει και να μην εχει πιασει ποτε γατα! Με τον βοσκο που κοιμαται που μιλαει βλαχικα δεν σιχαινεται?Πολυ το χαιρομαι...χιχι![]()
Μπραβο Κουνελακι....ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες...και μενα κατι συγγενεις μου(ειναι απο χωριο) που με βλεπουν με την γατα στο σπιτι λενε οτι αυτα ειναι πολυτελειες.....τα ζα ειναι για να δουλευουν στα χωραφια και να σου προσφερουν τα "πολυτιμα αγαθα" τους.....οι γατες ειναι αχρηστες μεσα στο σπιτι...ενω εξω κυνηγανε και ποντικια....και επειδη εγω ασχολουμαι και με την ιππασια , τα ιδια ακουω και για τα αλογα....δεν μπορεις να φανταστεις.....

Αααα και οσων αφορα στο τοξοπλασμα.....το τι τους εχω πει δεν λεγεται....βρε τι για γιατρους τους λεω...τι για τα ωμα λαχανικα και το μισοψημενο κρεας....οοοοχι τιποτα το τοξοπλασμα κολλαει αποκλειστικα και μονο ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΓΑΤΕΣ.....

......Και τι βρισκουν σαν δικαιολογια??????? τις απαντησεις που δινουν οι αλλοι ανεγγεφαλοι γιατροι σε ολες τις εγγυες....."διωξε τη γατα"....δεν μπορει ολοι αυτοι οι σπουδαιοι και σπουδαγμενοι γιατροι να κανουν λαθος και συ μια 18χρονη να τα λες σωστα......Εεεεε τοτε ειναι ου τα περνω χοντρα στο κρανιο δεν με νοιαζει τιποτα σηκωνομαι και φευγω.....δεν μπορω να εξηγω τα αυτονοητα σε αγραμματους και απολιτιστους ανθρωπους.....και να σου πω και κατι καλα κανουν και ειναι αγραμματοι και απολιτιστοι,γιατι στην εποχη τους προηγουνταν αλλα πραγματα που αφορουσαν στην επιβιωση και οχι τα γραμματα και τα πτυχια....ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.....εεε οχι δεν μπορω να το ανεχτω και δεν μπορω να συγγρατησω και τα νευρα μου.....
τα ειπα και ξεσπασα......καθε φορα οτι και αν γινει, η κουβεντα θα παει στο τοξοπλασμα ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΜΟΥ.....
...Θελω να παω καπου να μεινω ΜΟΝΗ και να μην δωσω την διευθυνση μου σε κανεναν απο ολους αυτους που μου περνουν το κεφαλι με ολες αυτες τις αηδιες που λενε........
ιβανα
Επιφανές μέλος
έχω και γω δυο καλές μου φίλες που πραγματικά δε τις καταλαβαίνω.Η μία έχει μεγαλώσει σε χωριό,κοιμότανε με τα πρόβατα και γενικά με τα ζώα αλλά σιχαίνεται τις γάτες και αναρωτιέται πως μπορούμε να κοιμόμαστε με τις τρίχες της γάτας στη μούρη μας.Με την ίδια ευκολία που εσύ μεγαλώνεις τα πρόβατα που υπεραγαπάς αλλά τα σφάζεις κάποια στιγμή και τα τρως της λέω.και η άλλη που έχει μεγαλώσει με άπειρες αδέσποτες και ανεμβολίαστες γάτες στο κρεββάτι της μου λέει ότι τώρα που θα μείνεις έγκυος(το έχουνε αποφασίσει)να βγάλεις τη γάτα έξω.Ειδικά αυτή η κοπέλα πως μπορεί και το λέει.![]()
ακριβως γι'αυτο το λεει, επειδη τις εχει ανεμβολιαστες........δεν αγαπουν τα ζωα ολοι οσοι εχουν ζωα βρε παιδια. το οτι τις εχει δε σημαινει οτι ξερει να τις φροντιζει, αν ηταν ετσι θα τις εμβολιαζε. η κοπελα αυτη, στην πρωτη στραβη, και αν μεινει εγκυος θα τις διωξει. στανταρ

julia
Διακεκριμένο μέλος

Οι ίδιοι άνθρωποι, ζούνε και στις μεγάλες πόλεις, με τα ίδια μυαλά και χειρότερα, και κάνουν χειρότερα....
Παντού υπάρχουν οι καλοί, και οι κακοί.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η μητερα μου πριν κανει τον αδερφο μου(και μετα εμενα)ειχε μια αποβολη...Ο γιατρος ξεκαθαρισε οτι δεν ηταν απο τοξοπλασμα(ειχε εναν τελειο μαυρο κατσουλι η μαμα μου τοτε).Της ειχε κανει ολες τις εξετασεις και δεν ειχε τοξοπλασμα. Ο πατερας μου,τοοσα χρονια μετα ακομη και σημερα υποστηριζει οτι"αυτα εκανε η μανα σου με τα γατια και ειδες τι επαθε τοτε!" Ελεος! Και να τα ακους αυτα απο κανεναν που εζησε σε πολη σε σαλονια να πω παει στο διαολο!Αλλα ο πατερας μου σε χωριο μεγαλωσε,με τα προβατα και τα γαιδουρακια κοιμοταν. Τελικα εχω καταληξει οτι αυτοι που ζουνε στα χωρια ΔΕΝ ειναι φιλοζωοι,τα ζωα τα εχουν για να τα σφαζουν και τιποτα αλλο.Αντιθετα οσοι ζησαν μακρια απο τη φυση αποδειχτηκαν πολιτισμενοι και φιλοζωοι. Διπλα μου μενει ενα ζευγαρι στην ηλικια μου αυτη,αυτος γυρω στα 25.Ειναι απο Φλωρινα απο ενα κατσικοχωρι.Αυτη σπουδαζει επαε,γιαυτο ηρθαν και το κοπελι για να βρει δουλεια(στην Φλωρινα κουρεβε προβατα). Ε,ειναι για γελια η κοπελια.Σιχαινεται να αγγιξει το Σηφη,οποτε τον βλεπει απο το τζαμι αλλαζει μουρη και μου εχει πει πολλες φορες "πως μπορεις με τη γατα στο σπιτι με τις τριχες της μπλιαξ και βρωμανε τα ζωα,σιχαινομαι τα ζωα μεσα στο σπιτι απο μακρια καλα ειναι!" Επισης σιχαινεται περισσοτερο απ'ολα τα προβατα και μου λεει συνεχεια"Δεν εχω αγγιξει ποτε ποτε προβατο μπλιαξ"! Ειναι δυνατον μωρη να κουρεβε ο δικος σου προβατα,να μενεις σε χωριο και να λες οτι δεν εχεις αγγιξει ποτε προβατο???Παιδια ειναι πολυ ανοργασμικια μιλαμε κομπλεξαρα του κερατα!Το πιστευω οτι μπορει και να μην εχει πιασει ποτε γατα! Με τον βοσκο που κοιμαται που μιλαει βλαχικα δεν σιχαινεται?Πολυ το χαιρομαι...χιχι![]()
Καλα.........ειπες τη σωστοτερη κουβεντα........αυτο ακριβως εχω διαπιστωσει και εγω που ζω 12 χρονια στην επαρχια,το μεγαλυτερο ποσοστο δεν ειναι φιλοζωοι,το αντιθετο θα ελεγα,γιατι εχουν τα ζωα ΜΟΝΟ για να τους εξυπηρετουν...τις κοτες για τα αυγα και το κρεας,κατσικες προβατα το ιδιο,τα σκυλια για φυλακες και το κυνηγι,και οταν ανεχονται καμμια γατα στην αυλη τους,το κανουν μονο για να τους καθαριζουν το χωρο απο ποντικια και φιδια...εννοειτε βεβαια οτι δεν τις ταιζουν,για να τρωνε,λενε ,τα ποντικια!!! αστα να πανε..............
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αμ τις φολες που τις πας?Κι εγω τωρα σε χωριο νοικιαζω και εχουν ξεπαστρεψει ολα τα αδεσποτα με τις φολες!!Δεν εχει μεινει ουτε σκυλι,ουτε γατι!Και τα δενουν και σαν καταδικους με αλυσιδες (βλεπε το σκυλακι που ειχα βρει στο χωρο του πανεπιστημιου δεμενο μεχρι πνιγμου!) Αστα...Καπου διαβασα οτι σε ολη την Ευρωπη η Ελλαδα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο κακοποιησεων στα ζωα και στο τοπ βρησκεται η Κρητη!Καλα.........ειπες τη σωστοτερη κουβεντα........αυτο ακριβως εχω διαπιστωσει και εγω που ζω 12 χρονια στην επαρχια,το μεγαλυτερο ποσοστο δεν ειναι φιλοζωοι,το αντιθετο θα ελεγα,γιατι εχουν τα ζωα ΜΟΝΟ για να τους εξυπηρετουν...τις κοτες για τα αυγα και το κρεας,κατσικες προβατα το ιδιο,τα σκυλια για φυλακες και το κυνηγι,και οταν ανεχονται καμμια γατα στην αυλη τους,το κανουν μονο για να τους καθαριζουν το χωρο απο ποντικια και φιδια...εννοειτε βεβαια οτι δεν τις ταιζουν,για να τρωνε,λενε ,τα ποντικια!!! αστα να πανε..............

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

βγήκε από τις χειρότερες στην Ευρώπης για να ζει κανείς... από θέμα ποιότητας ζωης... Κ δεν θα ξέρουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πόσο αισχροί είμαστε με τα ζώα... γιατί όταν το σκέφτομαι μου γυρνάει το μάτι ανάποδα

μιλάμε ένας από τους λόγους που κάποια στιγμή ήμουν έτοιμη να φύγω εκτός Ελλάδος ήταν κ αυτός... να πάψω να βλέπω ζώα πνιγμένα, πατημένα, κακοποιημένα και ανθρώπους-κτήνοι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αμ τις φολες που τις πας?Κι εγω τωρα σε χωριο νοικιαζω και εχουν ξεπαστρεψει ολα τα αδεσποτα με τις φολες!!Δεν εχει μεινει ουτε σκυλι,ουτε γατι!Και τα δενουν και σαν καταδικους με αλυσιδες (βλεπε το σκυλακι που ειχα βρει στο χωρο του πανεπιστημιου δεμενο μεχρι πνιγμου!) Αστα...Καπου διαβασα οτι σε ολη την Ευρωπη η Ελλαδα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο κακοποιησεων στα ζωα και στο τοπ βρησκεται η Κρητη!![]()
μαζι με την ελλαδα, και η ισπανια εχει πολυ υψηλα ποσοστα κακοποιησης σκυλων και γατων, και γενικα ζωων...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειδικα ταυρων....!μαζι με την ελλαδα, και η ισπανια εχει πολυ υψηλα ποσοστα κακοποιησης σκυλων και γατων, και γενικα ζωων...![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
μαζι με την ελλαδα, και η ισπανια εχει πολυ υψηλα ποσοστα κακοποιησης σκυλων και γατων, και γενικα ζωων...![]()
Ναι έτσι είναι δυσυτχώς.
Η Ελλάδα έχει και στην κακοκοποιήση ζώων, αλλή μιά αρνητική πρωτιά.
Ωρες-ώρες πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο λίγο φιλόζωος λαός είμαστε.

Εχω διαβάσει πρόσφατα στην "Ιστορία της Αθήνας" του Ν.Τσιφόρου(τώρα που δίνουν τα βιβλία του, τα ΝΕΑ) μια περιγραφή για τις σχέσεις ανθρώπων και ζώων στην εποχή της τουρκοκρατίας.Οι Ελλήνες δεν ήταν φιλόζωοι, ενώ τους Τούρκους ως λαό τους χαρακτηρίζει ως πολύ φιλόζωους(πάντα αναφέρεται στην τουρκοκρατία). Και τέλος λέει οτι οι Αλβανοί ήταν ιδιαίτερα "σκληροί" και διασκέδασαν βασανίζοντας τα ζώα.
Για να μην με κατηγορήσετε για ρατσισμό, Ιστορία της Αθήνας του Ν.Τσιφόρου σελ 220 και 216.
stellak
Διάσημο μέλος

Δηλαδή ΓΙΑΤΙ πρέπει να ρίχνει καντάρια τέλος Ιουνίου στην Αθήνα, δεν το καταλαβαίνω (η μάλλον, έτσι όπως καταντήσαμε ΚΑΙ το κλίμα, κάνω πως δεν το καταλαβαίνω
)'Αει σιχτίρ (μπανάρετέ με, σκασίλα μου
κανονίστε γιατί έχω όρεξη σήμερα...) με τον παλιόκαιρο, εγώ έφυγα με καλοκαίρι από το σπίτι στις 7.30, γιατί πρέπει να επιστρέψω με φθινόπωρο;;;ΥΓ.
Τώρα θυμήθηκα ότι σε κάποιο παλιότερο ποστ μου έλεγαν να αναλάβω να λέω τον καιρό...
Τελικά, μήπως είναι το κάρμα μου να γίνω η Πετρούλα του Al Jazeera;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ, παρακαλώ, μπορώ να τσακωθώ, να μαλλιοτραβηχτώ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ με τον καιρό σήμερα;
Δηλαδή ΓΙΑΤΙ πρέπει να ρίχνει καντάρια τέλος Ιουνίου στην Αθήνα, δεν το καταλαβαίνω (η μάλλον, έτσι όπως καταντήσαμε ΚΑΙ το κλίμα, κάνω πως δεν το καταλαβαίνω)
'Αει σιχτίρ (μπανάρετέ με, σκασίλα μουκανονίστε γιατί έχω όρεξη σήμερα...) με τον παλιόκαιρο, εγώ έφυγα με καλοκαίρι από το σπίτι στις 7.30, γιατί πρέπει να επιστρέψω με φθινόπωρο;;;
ΥΓ.Τώρα θυμήθηκα ότι σε κάποιο παλιότερο ποστ μου έλεγαν να αναλάβω να λέω τον καιρό...
Τελικά, μήπως είναι το κάρμα μου να γίνω η Πετρούλα του Al Jazeera;
Υπάρχει και το ακόμη χειρότερο...
Να έχεις συμβουλευτεί δελτίο καιρού (συχνά άλλα ντ' άλλα), να φεύγεις διήμερο με κατακαλόκαιρο και 36 βαθμους, να πηγαινεις στην παραλία για μπανιο και μαγικά ο υδράργυρος να πέφτει στους 26, με καρασυννεφιά και να τρως και ενα μπουρινι στη μούρη για το καλωσόρισες και καλή διαμονή...!
Αν ειναι να γινεις Πετρούλα πες μας ..να σου πουμε και χρονια πολλά ένεκα της ημέρας.
ΥΓ. Η Πετρούλα του Al Jazeera θα φοράει μπούργκα ??
stellak
Διάσημο μέλος
ΥΓ. Η Πετρούλα του Al Jazeera θα φοράει μπούργκα ??
Εννοείται! Πως αλλιώς; Σαν την ορίτζιναλ, με τα μακριά και ριχτά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool