Εδώ τσακωνόμαστε!

Εννοείται! Πως αλλιώς; Σαν την ορίτζιναλ, με τα μακριά και ριχτά:P

Καμάρι μου γιατί γκρινιάζεις????/ :lol::lol::lol: εγώ παρακαλάω να έχει δροσούλα και να μην μας αρχίσει στα 40αρια:mad::mad::mad:

Πάντως για Πετρούλα να γίνεις!!! να πάρεις κ Νινόμελα για γκεστ:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καμάρι μου γιατί γκρινιάζεις????/ :lol::lol::lol: εγώ παρακαλάω να έχει δροσούλα και να μην μας αρχίσει στα 40αρια:mad::mad::mad:

Πάντως για Πετρούλα να γίνεις!!! να πάρεις κ Νινόμελα για γκεστ:lol::lol:

Μη με κάνεις, μωρέ, να γελάω, εδώ ήρθα για να τσακωθώ με τον (κακό) καιρό:mad::lol: Ποιά δροσούλα, με τόση υγρασία αισθάνομαι σαν να έχω πάει διακοπές στη Bangkok (μόνο που εδώ με πιάνει το άσθμα μου, ενώ εκεί όχι:confused:)

Φαντάζεσαι τα Νινόμελα με την ουρά-κατάρτι να νιαουρίζουν και να κουτουλάνε τις κάμερες;:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω.... Πετρούλα :P Τελικά να πάρω ομπρέλα μαζί απ'το γραφείο ή όχι; Γιατί μια συννεφούλα την έχει έξω... πριν τελειώσεις θα με ειδοποιήσεις :P:lol:

... επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Χριστινούλα και τη Μελινούλα που είναι απόλυτα διατεθειμένες να τσακωθούν μαζί μου, η μια γιατί της αρέσει η παλιοβροχή:mad: και η άλλη γιατί με είπε Πετρούλααααα:cry:

Δεν τσακώνομαι άλλο, πάει να κάνει μια προσπάθεια λιακάδας;)

... επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Χριστινούλα και τη Μελινούλα που είναι απόλυτα διατεθειμένες να τσακωθούν μαζί μου, η μια γιατί της αρέσει η παλιοβροχή:mad: και η άλλη γιατί με είπε Πετρούλααααα:cry:

Δεν τσακώνομαι άλλο, πάει να κάνει μια προσπάθεια λιακάδας;)

Μωρό μου, εσύ είσαι καλύτερη απ'την Πετρούλα... σε απεκάλεσα έτσι στο πλαίσιο της ιδιότητάς σου ως weather girl:lol::lol:

ειχα επισκεψεις χθες ενα ζευγαρι φιλω μου.
με το που μπαινει μεσα η γκομενα λεει
α πα πα πα πα παρε μεσα την γατα και κλειδωσε την οσο θα ειμαι εδω δεν μπορω δεν μπορω:mad:
ισα μαρη υστερω που θα κλεισω την γατα μου καλοκαιριατικα μεσα γιατι εσυ εισαι μη μου απτου.
καλα μου εχουν συμβει πολλα τετοια.πολλοι φιλοι μου δνε ερχονται σπιτι μου επειδη εχω γατα ή για να το θεσω καλυτερα φιλες μου.
οι γυναικες ειναι υστερικες με τις γατες
τι να πω με οσα εχετε πει με εχετε καλυψει.
ειναι απιστευτο ποσο κακοι ανθρωποι υπαρχουν.
για μενα ανθρωπος που δνε αγαπαει τα ζωα δεν αγαπαει τιποτα.
οταν δεν αγαπας αυτα τα πλασματα που εξαρταται η ζωη τους απο εμας και που με πολ λιγα πραγματα σου δειχνουν την ευγνομωσυνη που πολλες φορες ουτε ανθρωπος δεν μπορει να σου προσφερει.

ντρεπομαι για λογαριασμο αυτων των ανθρωπων πραγματικα

Δεν ειμαστε καθολου καλα μου φαινεται......Ο Βολος με εχει απογοητευσει εντελως σε οτι αφορα στα ζωα......
Την τελευταια φορα που αγορασα την τροφη purina one sterilcat για στειρωμενα απο σουπερ μαρκετ του γαλαξια πηρα και τα τελευταια πακετα.....Μετα απο ενα μηνα δηλαδη σημερα ξαναπαω να αγορασω και δεν ειχαν φερει ακομη.....το λεω στις πωλητριες μου λενε ναι το ξερουμε ΘΑ φερουμε..... Παω σε αλλα τεσσερα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ σουπερ μαρκετ και κανενα δεν ειχε της purina one για στειρωμενα.....και φυσικα τιποτα περισσοτερο απο Friskies......
Λεω ok θα παω σε pet shop....Παω σε ενα ανωνυμο δεν ειχε καθολου τροφες, παω στην ζωοφιλια που υποτιθεται οτι ειναι μεγαλη αλυσιδα καταστηματων σε ολη την Ελλαδα και ρωταω για Purina γενικοτερα και οχι μονο για την one διατεθημενη να παρω και της pro-plan και μου λεει τα εξης κουλα....." δεν εχω καμια συσκευασια της Purina.." Της λεω "γιατι ετσι"....μου λεει " να ξερεται υπαρχουν τροφες καλυτερης ποιοτητας απο αυτην και δεν προκειται να ξαναφερω αλλα αμα θες εχουμε τηςroyal canin που ειναι καλες και το ενα και το αλλο και δεν σημαζευεται ..." και την ρωταω τιμη μου λεει 13 ευρο το μεσαιο πακετο....
Ενταξη ρε παιδια δεν λεω ολα καλα με την ποιοτητα και τα λοιπα....αλλα εγω ως καταναλωτης εχω το δικαιωμα να επιλεξω απο μια γκαμα τροφων και να βρω μια που με συμφερει και σε ποιοτητα και σε τιμη......τι σκατα pet shop εισαι και μαλιστα απο τα καλυτερα και μου λες οτι δεν προκειται να ξαναφερεις απο αυτη την εταιρια....και καλα να εισαι σε μεγαλη πολη εχεις επιλογες.....εγω τι να κανω τωρα ...να παρω στη σειρα ολα τα σουπερ μαρκετ της πολης για να πετυχω ενα που ΙΣΩΣ εχει αυτη την εταιρια και καθε φορα να ξενιτευομαι για να αγορασω φαγητο στην γατα μου??????????????

shadowdancer οντως αυτο το θεωρω κι εγω απαραδεκτο να μην σου αφηνουν περιθωρια επιλογης.εγω σε καποιο ασχετο προιον που δεν εβρισκα πουθενα πηρα στην εταιρεια και εκανα παραπονα.ειχε αποτελεσμα μπορω να πω απλα μου ζητησε να του κατονομασω καποια μαγαζια

πιστευω οτι θα πρεπε να επικοινωνησεις με την εταιρεια και να τους ενημερωσεις και να δουμε τι απαντηση θα σου δωσουν κιολας.

εγώ να δείτε τι νεύρα έχω... μακάρι να έβρεχε, να χιόνιζε να έκανε ότι δ"£$%λο καιρο ήθελε αλλά αυτή η υγρασία δεν αντέχεται ΣΤελλα μου:lol::lol::lol: εσείς εκεί των βορείων να μουλιάζετε κ εμείς να λιώνουμε!!!!!!! το Σαββατο βράδυ που έκανα βόλτα στο Φλοίσβο, εκτός από τα γατόνια που είδα κ συγχίστικα, είχε μια άπνοια.... κ μια βρώμα που λέω :mad::mad: που σαι ρε Πετρούλα.. ωχ Στέλλα ήθελα να πω:lol::lol: να σε εχω εδώ να χορέψουμε το χορό της βροχής για να φύγει αυτό το χάλι.

Επίσης έχω τα νεύρα μου με την ηλίθια συνάδελφο που καπνίζει:mad::mad: ενώ εγώ το έχω κόψει 2μήνες - όχι δεν μου λείπει με ενοχλεί αφόρητα η μπόχα πλέον - το αφεντικο που δεν της λέει τίποτα, ακόμα έχω νεύρα μου με τους ηλίθιους οδηγούς που μιλάνε στο κινήτο και πάνε βάρκα γυαλό:hmm::hmm: το πρωί κόρναρα οχτώ ώρες να ξυπνήσω ένα τέτοιο ζώο κ με αγριοκοίταξε κιόλας:mad::mad: με τις γριές που δεν βλέπουν δεν ακούν δεν δεν γενικώς και φρενάρεις σα μ"£$%κας,
και ο κατάλογος ειναι μακρύς.... γι ¨αυτό έχω γενικά σήμερα τα ΝΕΥΡΑ μου με αυτή τη κολοχώρα που ζούμε.. που ο καθένας κάνει οτι του έρθει κ κανείς δεν δίνει λογαριασμό.. αι σιχτήρ πιά:mpliaks::mpliaks: σιχάθηκα!!!

shadowdancer οντως αυτο το θεωρω κι εγω απαραδεκτο να μην σου αφηνουν περιθωρια επιλογης.εγω σε καποιο ασχετο προιον που δεν εβρισκα πουθενα πηρα στην εταιρεια και εκανα παραπονα.ειχε αποτελεσμα μπορω να πω απλα μου ζητησε να του κατονομασω καποια μαγαζια

πιστευω οτι θα πρεπε να επικοινωνησεις με την εταιρεια και να τους ενημερωσεις και να δουμε τι απαντηση θα σου δωσουν κιολας.

Μαλιστα....αντε να δουμε τι αλλο πρεπει να κανουμε.....σε λιγο θα τους περνουμε εμεις τηλεφωνο για να καθοριζουν τις ποσοτητες των προιοντων αναλογα με τις αναγκες μας...

εσείς εκεί των βορείων να μουλιάζετε

3 ώρες έβρεχε α-στα-μά-τη-τα! Ποτάμι η αυλή του εργοστασίου. Να μη βλέπεις το αυτοκίνητό σου που είναι παρκαρισμένο στα 20 μέτρα.:mad: Ούτε ξέρω πως κρατήθηκα να μην κάνω πάλι σκατο-γουέδερ ρηπόρτ:down:

να σε εχω εδώ να χορέψουμε το χορό της βροχής για να φύγει αυτό το χάλι.

Εμείς ξεκινήσαμε, ελάτε να πιαστούμε:lol:

και φρενάρεις σα μ"£$%κας

Πρόσεχε την κοιλίτσα σου, Χριστίνα μου. Μη χτυπήσεις σε κανένα τιμόνι, πρόσεχε, ο κόσμος καβαλάει 2 και 4 ρόδες και παλαβώνει.

:cry::cry::cry: αααα θελω βροχή!!!! αλήθεια το λέω, έχει τόση υγρασία, έχει μαζευτεί τόση σκόνη κ όσο για βόλτα στη παραλία δεν το συζητάω...:mpliaks::mpliaks: βρώώωωωμα!!!
Να δεις μόνο πως οδηγώ με τους ατζαμίδες τους Ελληνες... σα τη κότα:mad: από το φόβο μου.

Το καλό είναι ότι παίρνω την 1η βδομάδα της άδεια μου:up::up: την παρασκευή στοπ!!!! κ θα πάω να κρυφτώ στο Ταύγετο εκεί στις δροσιές να κοιμάμε με 2κουβέρτες:lol::lol: απλά δεν θα έχω ιντερνετ!!! :hmm::hmm: μόνο σε ιτνερνετ καφέ.. ολόκληρη πόλη η Μεγαλόπολή και ένα καφε με ασύρματο ίντερνετ δεν έχει:mad::mad::mad: γγρρρ πάλι θύμωσα!!!

ζεσταινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :mad::mad::mad:

ζεσταινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :mad::mad::mad:

Χαχαχαχα!:redface:Εγώ είμαι στη Γερμανία και δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα:P!
Αλλά να το ξέρετε στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ χειρότερα τα καλοκαίρια γιατί έχει και υγρασία και δεν μπορείς να κοιμηθείς.Λοιπόν,τρεις είναι οι λύσεις: ή στην παραλία,αλλά αυτό είναι μάλλον δύσκολο για εσάς γιατί μπορεί να δουλεύετε,ή στην φουσκωτή πισίνα ή μπρατσάκια,βατραχοπέδιλα και βουρ στην μπανιέρα!:blink::happy:

Δεν είναι ιδιαίτερα αντιφατικό και πέρα για πέρα εκνευριστικό όταν ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ επιβάλλουν κανόνες που ούτε τα ίδια αυτά αποβράσματα δε σέβονται; Δεν έχει πολύ γούστο (καθόλου - είναι μάλιστα πολύ επικίνδυνο...) να ανακαλύπτεις πόσο διπρόσωπος μπορεί να είναι ο καθένας; ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;

Τελικά, ούτε τον ίσκιο σου δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι. Κι όσες φορές κι αν πάθω δε θα μάθω:rolleyes::lol:

ναι αλλα δε μας λες τι εννοεις ακριβως.....:hmm:

ναι αλλα δε μας λες τι εννοεις ακριβως.....:hmm:

Ναι, αλλά δε θα πω τίποτε παραπάνω Ιωάννα μου! :) Τα ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ δυστυχώς βρίσκονται παντού. Ευτυχώς ξέρουν αυτά και καταλαβαίνουν, δε χρειάζονται διευκρινίσεις;)

Ναι, αλλά δε θα πω τίποτε παραπάνω Ιωάννα μου! :) Τα ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ δυστυχώς βρίσκονται παντού. Ευτυχώς ξέρουν αυτά και καταλαβαίνουν, δε χρειάζονται διευκρινίσεις;)

Και εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου συνέβη Στέλλα μου.:hmm:
Οτι (και όποιος) και να είναι πάντος, δεν αξίζει να συγχίζεσαι καλοκαιριάτικα, προσπέρασε και αγνόησε το!:hmm:
Ψυχραιμία και υπομονή και εύχομαι...περαστικά.:)

Και εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου συνέβη Στέλλα μου.:hmm:
Οτι (και όποιος) και να είναι πάντος, δεν αξίζει να συγχίζεσαι καλοκαιριάτικα, προσπέρασε και αγνόησε το!:hmm:
Ψυχραιμία και υπομονή και εύχομαι...περαστικά.:)

συμφωνω...:):) εσυ να εισαι καλα :D

Δεν είναι ιδιαίτερα αντιφατικό και πέρα για πέρα εκνευριστικό όταν ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ επιβάλλουν κανόνες που ούτε τα ίδια αυτά αποβράσματα δε σέβονται; Δεν έχει πολύ γούστο (καθόλου - είναι μάλιστα πολύ επικίνδυνο...) να ανακαλύπτεις πόσο διπρόσωπος μπορεί να είναι ο καθένας; ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;

Τελικά, ούτε τον ίσκιο σου δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι. Κι όσες φορές κι αν πάθω δε θα μάθω:rolleyes::lol:
Τι έπαθες βρε Στελλίτσα; Έγινε κάτι στη δουλειά; :|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back