Εδώ τσακωνόμαστε!

Ωχ μωρέ παιδιά απόψε έχω επιχείρηση "ποντίκι"προσπαθώ να σώσω ένα ποντικάκι από τα νύχια του κακούργου του Βρούκου 4 φορές το μάζεψα και το πέταξα από το μπαλκόνι και άλλες τόσες το΄φερε πάλι..την τελευταία σκοτωμένο (από πνυγμό)και μου το παράτησε αφού το βαρέθηκε..Και δεν έφτανε αυτός, είχε και το μικρό το αδεσποτάκι που ταίζω (αυτό έπαιρνε μαθήματα) και έπαιζαν μαζί του..το κακόμοιρο μου πόνεσε η ψυχή..τούχω βάλει και κουδουνάκι του άθλιου για να μην κυνηγάει αλλά τίποτα..δεν πιάνει ούτε αυτό!! Είναι γεννημένος δολοφόνος.:mad::mad:

Βρε Άννα, στην Κέρκυρα ζεις, ποντίκια θα έχει για κυνήγι... κι εγώ πρώην κάτοικος Κερκύρας είμαι, κι έβρισκα ποντίκιά έξω απ'το διαμέρισμά μου κάθε τρεις και λίγο :/: και στο δρόμο, και στα παρτέρια, και στα καντούνια και παντού!!! Καλό είναι να κυνηγάνε κανένα ποντίκι οι γάτες, έτσι θα μένουν μακρυά τα υπόλοιπα ;)
Μέσα στην πόλη μένεις; :) Ξέρεις πώς μου λείπει η Κέρκυρα; ήμουν εκεί 6 ολόκληρα χρόνια :D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τα ποντίκια δεν τα προλαβαίνω πλέον... απλά τα θάβω...

Για τις νυχτερίδες όμως, δίνω μάχη ακόμα!!! Είναι τέλεια ζωάκια!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τα ποντίκια δεν τα προλαβαίνω πλέον... απλά τα θάβω...

Για τις νυχτερίδες όμως, δίνω μάχη ακόμα!!! Είναι τέλεια ζωάκια!!!:D
Ναι,κι εμένα μου αρέσουν!:D

Βρε Άννα, στην Κέρκυρα ζεις, ποντίκια θα έχει για κυνήγι... κι εγώ πρώην κάτοικος Κερκύρας είμαι, κι έβρισκα ποντίκιά έξω απ'το διαμέρισμά μου κάθε τρεις και λίγο :/: και στο δρόμο, και στα παρτέρια, και στα καντούνια και παντού!!! Καλό είναι να κυνηγάνε κανένα ποντίκι οι γάτες, έτσι θα μένουν μακρυά τα υπόλοιπα ;)
Μέσα στην πόλη μένεις; :) Ξέρεις πώς μου λείπει η Κέρκυρα; ήμουν εκεί 6 ολόκληρα χρόνια :D:D
Στην πόλη μένω..στην Μαρασλή παράλληλο δρόμο στη Λ.Αλεξάνδρας με το δασάκι των φυλακών από πίσω ξέρεις..άμα ξανάρθεις να ιδωθούμε.:):)

Στην πόλη μένω..στην Μαρασλή παράλληλο δρόμο στη Λ.Αλεξάνδρας με το δασάκι των φυλακών από πίσω ξέρεις..άμα ξανάρθεις να ιδωθούμε.:):)
Γειτόνισσες με την Ράνια είμαστε κι έπρεπε να μπώ στο my cat για να γνωριστούμε...:):)

βρε συ αννα...εχω πεθανει στο γελιο....μου αρεσει που κανεις παραθεση..........στον εαυτο σου!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επειδή είμαι ξεχασιάρα...:D:D:D

Εγώ έμενα Αλεξάνδρας και Ντίνου Θεοτόκη :D κοντά στην κολόνα του Ντούγκλα :D:D Το πολεμάω να ανέβω μια βολτίτσα, όταν τα καταφέρω, θα τα πούμε σίγουρα :up:

Πάλι off βγήκα :redface: αλλά πώς να το κάνω, Κέρκυρα είναι αυτή :inlove:

Λοιπόν, χτες το απόγευμα νευρίασα και ντράπηκα αφάνταστα :mad: με τα χαϊρια μας...
αυτές τις μέρες, έχουν έρθει η θεία και οι ξαδέρφες του Πέτρου απ'την Αυστραλία. Χτες ανέλαβα να τις πάω βόλτα στην Αθήνα. Μου ζήτησαν να τις πάω στα σουβενίρ (ξέρετε, Πλάκα, Μοναστηράκι) για να κοιτάξουν για δωράκια για φίλους τους. Ρε παιδιά, μου έπεσαν τα μούτρα... δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ακριβά είναι. Μιλάμε ότι προσπαθούν όλοι να βρουν κορόϊδα... Ενα τασάκι που γράφει Greece 18 Ευρώ!!! :mad::mad::mad: Μπήκε μια να ρωτήσει σε ένα κοσμηματοπωλείο τιμή για ένα μικρό φυλαχτό (έλεγα κι εγώ 50, το πολύ 60) και της είπε με ύφος η πωλήτρια ότι θα της κάνει και καλή τιμή, από 200 θα της το αφήσει 150!!! :blink:
Δεν ήξερα πού να κρυφτώ απ'τη ντροπή μου :/:, στο τέλος τους είπα να μην ψωνίσουν προς το παρόν, και ότι θα ψάξω να βρω εγώ κανένα καλό μαγαζάκι με αξιόλογα δώρα να τις πάω...
Μα καλά, πώς νομίζουν ότι θα έρθουν τουρίστες με τέτοια συμπεριφορά; Γι'αυτό γκρινιάζουν όλοι ότι δεν πάει καλά η σεζόν και δεν κάνουν τζίρο; Καλά να πάθουν!!! :mad::mad::mad:

Πολύ καλα να πάθουν όλοι τους. Αν νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στις εποχές που δούλευαν 4 μηνες τον χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό καθόντουσαν, θα πρεπει να το ξανασκεφτουν.
Το ίδιο ισχυει και για τα ξενοδοχεια, που τα περισσότερα είναι άθλια, και για τους χωρους μαζικης εστίασης.
Πρέπει να πεινάσουν λιγάκι για να καταλάβουν ότι ο τουριστας δεν είναι μ@λακ@ς να τρώει αμάσιτο ότι του σερβίρουν. Για να μην θίξουμε τους ελεείνους και τρισάθλιους ταξιτζίδες....:mad:

Πρέπει να πεινάσουν λιγάκι για να καταλάβουν ότι ο τουριστας δεν είναι μ@λακ@ς να τρώει αμάσιτο ότι του σερβίρουν. Για να μην θίξουμε τους ελεείνους και τρισάθλιους ταξιτζίδες....:mad:

Απ'το στόμα μου το πήρες... την Κυριακή, τα κορίτσια πήραν ένα ταξί απ'τα Πατίσια για να έρθουν στο σπίτι μας. Είχαν τη διεύθυνση γραμμένη σε ένα χαρτί και την έδειξαν στον ταξιτζή, ο οποίος την έβαλε στο GPS. Ο Μ&%$κας "χάθηκε", τους είπε ότι το GPS είχε κάνει λάθος και τις έκανε το γύρο της μισής Αθήνας! :mad::mad: Μας έπαιρναν αυτές τηλέφωνο, μια απ'το Ηράκλειο και μια απ'το κέντρο του Χαλανδρίου (ο τελικός προορισμός ήταν η Κηφισιά).
Όταν έφτασαν, κατέβηκε ο Πέτρος κάτω και του είπε "η κούρσα σου, χωρίς τους κύκλους είναι τόσα Ευρώ και τόσα θα πάρεις, αλλιώς θα σε καταγγείλω" :mad:

στο τέλος τους είπα να μην ψωνίσουν προς το παρόν, και ότι θα ψάξω να βρω εγώ κανένα καλό μαγαζάκι με αξιόλογα δώρα να τις πάω...
Μελίνα, εγώ όταν έχω ξένους τους πηγαίνω για τέτοια πράγματα σε δύο μέρη: είτε στα πωλητήρια μουσείων (το Μπενάκη και το Κυκλαδικό έχουν πολύ ωραία πράγματα -λίγο τσιμπημένα αλλά καμία σχέση με το σκουπιδαριό που πουλάνε στην Πλάκα- και το πωλητήριο του νέου μουσείου της Ακρόπολης είναι πολύ καλό), είτε σε καταστήματα συνεταιρισμών, που έχουν παραδοσιακά προϊόντα (στην αρχή της Αθηνάς υπάρχει ένα μεγάλο και με ποικιλία -αν θυμάμαι καλά έχει προϊόντα από τη Μυτιλήνη). Και το mastiha shop έχει επίσης πολλά πράγματα ;)

Μελίνα, εγώ όταν έχω ξένους τους πηγαίνω για τέτοια πράγματα σε δύο μέρη: είτε στα πωλητήρια μουσείων (το Μπενάκη και το Κυκλαδικό έχουν πολύ ωραία πράγματα -λίγο τσιμπημένα αλλά καμία σχέση με το σκουπιδαριό που πουλάνε στην Πλάκα- και το πωλητήριο του νέου μουσείου της Ακρόπολης είναι πολύ καλό), είτε σε καταστήματα συνεταιρισμών, που έχουν παραδοσιακά προϊόντα (στην αρχή της Αθηνάς υπάρχει ένα μεγάλο και με ποικιλία -αν θυμάμαι καλά έχει προϊόντα από τη Μυτιλήνη). Και το mastiha shop έχει επίσης πολλά πράγματα ;)

Ο Ειδικός μίλησε! ;):up::up:
Εχεις δίκιο Αλίκη μου, δεν το σκέφτηκα καθόλου :redface:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :D:D

Στην βλακεία των ανθρώπων.. που παρατάνε γατάκια σε κούτες, έξω απο παιδικό σταθμό... και περιμένουν το θαύμα... ή τους μακάκες.

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ απλά....

Εάν κάποιος θέλει αρσενικό τιγράκι σκούρο περίπου 2 μηνών μου λεέι.. είναι κουκλάκι και γουργουρίζει μόνο που το κοιτάς. Είναι απο σπίτι....150% :inlove: Toν βάφτισα "Γουργούρη"
515.jpg

520.jpg

Σ' όλους τους καρεκλοκένταυρους, σ' όλους εκείνους που τολμάνε και αυτοαποκαλούνται ειδήμονες ενώ η άγνοιά τους ξεπερνάει ακόμα και την απύθμενη ηθική τους αναλγησία, σ' όσους ελαφρά τη καρδία αχρηστεύουν όνειρα...

...και σε μένα, που ακόμα να βάλω μυαλό,

Ε ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.

υποτιτλους παρακαλω....

Desdemona έγραψες.
--------------

Σ' όλους τους καρεκλοκένταυρους, σ' όλους εκείνους που τολμάνε και αυτοαποκαλούνται ειδήμονες ενώ η άγνοιά τους ξεπερνάει ακόμα και την απύθμενη ηθική τους αναλγησία, σ' όσους ελαφρά τη καρδία αχρηστεύουν όνειρα...

Ε ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.

Μαζί σου.........

Ε ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.

Nα πω κι εγώ αει σιχτίρ με την σειρά μου σε όλα τα καθίκια που θέλουν αποκαλούνται άνθρωποι και να κάνουν τα κοκόρια επειδή έχουν μια θεσούλα.
Ακούστε σκηνικό σήμερα στο 2ο ΙΕΚ Πειραιά. Πήγα για να κάνω αίτηση για θέση ωρομίσθιας εκπαιδευτικού. Μέχρι εκεί καλά. Η ουρά που υπήρχε μεγάλη. Σου έλεγχαν τα χαρτιά αφού περίμενες ουρά και μετά για να πάρεις αριθμό πρωτοκόλου περίμενες άλλη μια τεράστια ουρά για να μιλήσεις με τον διευθυντή. Λοιπόν όση ώρα περίμενα να δω το διευθυντή δεν ένιωθα καλά και κόντευα να λιποθυμίσω από την δίψα. Πάω λοιπόν σε μια κοπέλα στην γραμματεία και της ζητάω που μπορώ να πιω λίγο νεράκι. Μου λέει το διπλανό γραφείο έχει ψύκτη παρακάλεσέ τους να σου δώσουν ένα ποτήρι. Ρίχνω κι εγώ την μούρη μου λοιπόν και πάω. Λέω χίλια συγνώμη δεν αισθάνομαι καλά θα λιποθυμίσω μπορώ να πιω ένα ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ? Ο τύπος που έκανε το κοκόρι εκεί μέσα μου λέει δεν έχει πήγαινε να βρεις στις βρύσες. Παιδιά έγινα ρεζίλι. Έβαλα τα κλάματα στους συναδέλφους που περίμεναν έξω. Έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα τα γατάκια μου τι αγνά που είναι και το πόσο απάνθρωποι έχουν γίνει οι άνθρωποι. Νερό ρε παιδιά νερό δεν έδωσε. Αφού τσαντίστηκα και μουρμουράω. ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. Γι αυτό λοιπόν κι εγώ δηλώνω ότι λατρεύω τα γατάκια μου την σκυλίτσα μου τα παπαγαλάκια μου και όλα τα ζωάκια του κόσμου και ας με λέει όποιος γουστάρει γραφική. Τελικά νερό πήγα στις βρύσες αφού κατέβηκα πόσους ορόφους και δεν μπόρεσα να πιω γιατί τα χέρια μου δεν ήταν απολυμασμένα. Αυτά. Οι μικροτσούτ.ουνοι θεσίτες.
Ο Διευθυντής δε ευγενικότατος άνθρωπος καμμία σχέση. Ζήτησε και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Δεν του είπα όμως τίποτα για να μην το δώσω το καθίκι:mad::mad::mad:

Nα πω κι εγώ αει σιχτίρ με την σειρά μου σε όλα τα καθίκια που θέλουν αποκαλούνται άνθρωποι και να κάνουν τα κοκόρια επειδή έχουν μια θεσούλα.
Ακούστε σκηνικό σήμερα στο 2ο ΙΕΚ Πειραιά. Πήγα για να κάνω αίτηση για θέση ωρομίσθιας εκπαιδευτικού. Μέχρι εκεί καλά. Η ουρά που υπήρχε μεγάλη. Σου έλεγχαν τα χαρτιά αφού περίμενες ουρά και μετά για να πάρεις αριθμό πρωτοκόλου περίμενες άλλη μια τεράστια ουρά για να μιλήσεις με τον διευθυντή. Λοιπόν όση ώρα περίμενα να δω το διευθυντή δεν ένιωθα καλά και κόντευα να λιποθυμίσω από την δίψα. Πάω λοιπόν σε μια κοπέλα στην γραμματεία και της ζητάω που μπορώ να πιω λίγο νεράκι. Μου λέει το διπλανό γραφείο έχει ψύκτη παρακάλεσέ τους να σου δώσουν ένα ποτήρι. Ρίχνω κι εγώ την μούρη μου λοιπόν και πάω. Λέω χίλια συγνώμη δεν αισθάνομαι καλά θα λιποθυμίσω μπορώ να πιω ένα ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ? Ο τύπος που έκανε το κοκόρι εκεί μέσα μου λέει δεν έχει πήγαινε να βρεις στις βρύσες. Παιδιά έγινα ρεζίλι. Έβαλα τα κλάματα στους συναδέλφους που περίμεναν έξω. Έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα τα γατάκια μου τι αγνά που είναι και το πόσο απάνθρωποι έχουν γίνει οι άνθρωποι. Νερό ρε παιδιά νερό δεν έδωσε. Αφού τσαντίστηκα και μουρμουράω. ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. Γι αυτό λοιπόν κι εγώ δηλώνω ότι λατρεύω τα γατάκια μου την σκυλίτσα μου τα παπαγαλάκια μου και όλα τα ζωάκια του κόσμου και ας με λέει όποιος γουστάρει γραφική. Τελικά νερό πήγα στις βρύσες αφού κατέβηκα πόσους ορόφους και δεν μπόρεσα να πιω γιατί τα χέρια μου δεν ήταν απολυμασμένα. Αυτά. Οι μικροτσούτ.ουνοι θεσίτες.
Ο Διευθυντής δε ευγενικότατος άνθρωπος καμμία σχέση. Ζήτησε και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Δεν του είπα όμως τίποτα για να μην το δώσω το καθίκι:mad::mad::mad:

Επρεπε να του το πεις!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back