shadowdancer
Δραστήριο μέλος

https://troktiko.blogspot.com/2009/09/adrienne-landau.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αξιοκρατία;

Εξυπηρέτηση από το Δημόσιο; (πχ ΙΚΑ;
)Προστασία πολιτών; Ζώων; Αστεία πράγματα!
Να μη μιλήσω για οδική συμπεριφορά (κάθε μέρα πάνω-κάτω στην Εθνική, αισθάνομαι ότι κινδυνεύω - και την προηγούμενη εβδομάδα κινδύνευσα με μετωπική στον παράδρομο, που δεν έχει διαχωριστικό, από έναν γρήγορο που προσπερνούσε από το αντίθετο ρεύμα δυο νταλίκες ταυτόχρονα)...
Πόσο λάθος λειτουργούμε σε όλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πολυ άσχημο συναίσθημα αυτο, το να μην έχεις ελπίδα απο πουθενα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Υπότιτλους, Κάτια μου, αμέσως. Όλο το καλοκαίρι προετοιμάζομαι πυρετωδώς και με μεγάλες θυσίες (κυρίως οικονομικές) για να διαγωνιστώ σε μια ακρόαση κλασικού τραγουδιού στην Αθήνα, την οποία διοργανώνει ο μεγαλύτερος, ίσως, σχετικός φορέας στην Ελλάδα.υποτιτλους παρακαλω....
Ο διαγωνισμός είχε -τυπικά- τρεις φάσεις, εκ των οποίων θα προέκυπταν έξι λυρικοί τραγουδιστές που θα στελέχωναν ένα στούντιο Όπερας. Πηγαίνω λοιπόν, τραγουδάω πολύ καλά, ωστόσο κόβομαι στην πρώτη φάση. Μια χαρά ως εδώ, δεν ήταν και απαραίτητο ότι θα περάσω.
Μαθαίνω όμως εκ των υστέρων ότι ΔΕΝ θα υπάρξει δεύτερη φάση, καθώς τους έξι που ήθελαν τους είχαν ήδη επιλέξει, πριν ακόμα την πρώτη ακρόαση. Α, και ότι ένας εκ των έξι που επιλέχθηκαν δεν έκανε καν τον κόπο να 'ρθει να μας τα πει στην πρώτη φάση.
Και επαναλαμβάνω: Η διοργάνωση δεν ανήκει ούτε στο Ωδείο "Παγώνα-Μήτσος", ούτε στον καλλιτεχνικό σύνδεσμο "Τα καλά παιδιά".
stellak
Διάσημο μέλος
Αξιοκρατία;![]()
καθώς τους έξι που ήθελαν τους είχαν ήδη επιλέξει, πριν ακόμα την πρώτη ακρόαση.
Yeah, yeah, yeeeeaaahhhh!!!

Ποιανού ο κ...λος θέλει πρώτα κόψιμο; Του δήθεν "διαγωνιζόμενου" ή του εξεταστή;
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ο δήθεν διαγωνιζόμενος τι φταίει; Μια χαρά του 'κατσε. Του άλλου ο κώλος, του δήθεν ειδήμονα, του αδέκαστου εξεταστή, του υπεράνω, αυτός θέλει κόψιμο φέτες.Ποιανού ο κ...λος θέλει πρώτα κόψιμο; Του δήθεν "διαγωνιζόμενου" ή του εξεταστή;
stellak
Διάσημο μέλος
Δεν πάω να φάω τη θέση του διπλανού μου που ΞΕΡΩ ότι τα έχει δώσει όλα για να πάει να διαγωνιστεί κι αυτός.
Αυτό το "μια χαρά του'κατσε" έχει κάνει την Ελλάδα έτσι όπως είναι. Όλοι οι "μια χαρά καθισμένοι" επιπλέουν όπως οι φελοί, οι υπόλοιποι έχουν τη δική σου τύχη (για τη δική μου δε θα μιλήσω καθόλου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Παιδιά αυτό το είδα όταν οδηγούσα από Κέρκυρα Αθήνα στην Εθνική. Να βλέπεις νταλίκες να με προσπερνάνε με 110 αφού πρώτα κάνανε αγώνα και προσπερνούσαν η μία την άλλη. Και δεν μιλάω για δρόμο με δύο λωρίδες εθνικής οδού μιλάω για δρόμο γεμάτο στροφές με μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας και φυσικά την μικρή βοηθητική για τα ασθενοφόρα. Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι βρωμιάρηδες που θεωρούν το αμάξι προέκταση να μην πω τι να παίζουν τα φώτα για να πας στην βοηθητική γιατί δεν ανεχόντουσταν να έχουν άλλους μπροστά τους. ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΧΗΜΑ ΠΛΗΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ. Μιά τρέλα μια έπαρση των ψευτόμαγκων. Και να φανταστείς ότι εγώ πάω με νορμάλ ταχύτητα δεν πάω σαν κότα. Πόσο πιο πάνω να τρέξεις από 90 σε δρόμο με στροφές. Στην εθνική με τις τρεις λωρίδες να τρέξεις και με 120 και 130 και όποιος έχει αμάξι καλό μαγκιά του να τρέξει και περισσότερο αλλά στις στροφές τι προσπαθούν να κάνουν να σκοτωθούν να σκοτώσουν![]()
Αυτό που περιγράφεις είναι εξίσου επικίνδυνο και εκνευριστικό και απο την ανάποδη.
Στην Εγνατία, δρόμος ταχείας κυκλοφορίας με δύο λωρίδες ανα κατευθυνση, στο κομμάτι Θεσσαλονίκη-Αμφίπολη και σε μέρες που είναι επιστροφή απο τριήμερα γιορτές,εκλογές κτλ να βλέπεις στη δεξια λωρίδα να κινείται αυτοκίνητο με 60 (χωρίς υπερβολή) γιατί εγώ απο πίσω πήγαινα αναγκαστικά με 50 χωρίς να τον ενδιαφέρει τον άλλο οτι δημιουργεί πρόβλημα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας .Να του ανάβεις φώτα και να ανάβει το αριστερό φλάς σαν να να σου λεει προσπέρασε. Μέχρι εδώ θα μου πείτε καλά αλλά ελα που στη αριστερή αναγκαστικά διοχετεύεται όλη η κυκλοφορία του δρόμου (πολύ κίνηση) και όλοι τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες και μικρές αποστάσεις μεταξύ τους και φυσικά δεν σε αφήνουν να βγείς και να τον προσπεράσεις. Ο ίδιος δεν κάνει έστω λίγο δεξιά για να αποσυμφωρήσει την κατάσταση παρα πηγαίνει βασιλικά στη μέση της λωρίδας με 60. Το πρόβλημα είναι οτι όσοι απο εμάς είμαστε άτυχοι αρκετα να κολλήσουμε πίσω τους και έχουμε την Πόρσε για σέρβις πάμε καροτσάκι Θεσσαλονίκη ή τουλάχιστον καμιά δεκαριά χιλιόμετρα μέχρι που να έρχεται λεωφορείο στη αριστερή οπότε κάνεις το σταυρό σου βάζεις τρίτη και προσπερνάς. Δεν μπορείτε να φανταστείται τη ουρά δημιουργήται απο μικρά αυτοκίνητα που δεν μπορούν να κάνουν αρκετά γρήγορή και επιθετική προσπέραση ωστε να προλάβουν τα ελάχιστα κενά που προκύπτουν πίσω απο τέτοιους ξύπνιους. Με το έτσι θέλω αχρηστεύουν τον αυτοκινητόδρομο.
Και σκέφτομαι αν για κάποιο λόγω δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ογηγήσουν κανονικά γιατί δεν πάνε απο την παλιά εθνική να τελειώνουμε.Η Εγνατία τους μάρανε. Πραγματικά είναι επικίνδυνο , τα Χριστούγεννα θα σκοτωνόμασταν και τυχαίνει πάντα μα πάντα μα πάντα.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς θα μπορούσε να διορθωθει μια κατάσταση που έχει πιάσει τοοοσο πάτο;
Για ποια αξιοκρατία μιλάμε και για ποια διακαιοσυνη και για ποιες ποινες;;;
Απ'την άλλη πλευρά λέω πόσο χειρότερη μπορει να γίνει η κατάσταση; αλλά και πάλι είμαι σίγουρη ότι κάποιος τρόπος θα βρεθει να πέσει λίγο ακόμα το επίπεδο....
Και να σκεφτείτε ότι σκεφτόμουν φέτος να πάω και για ένα ακόμα πτυχίο αλλα πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ξανακατσω στα θρανία. Μάλλον το να κάτσω σε κανένα μεγαλομ@λα&α θα απέδιδε περισσότερο...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτό που περιγράφεις είναι εξίσου επικίνδυνο και εκνευριστικό και απο την ανάποδη.
Στην Εγνατία, δρόμος ταχείας κυκλοφορίας με δύο λωρίδες ανα κατευθυνση, στο κομμάτι Θεσσαλονίκη-Αμφίπολη και σε μέρες που είναι επιστροφή απο τριήμερα γιορτές,εκλογές κτλ να βλέπεις στη δεξια λωρίδα να κινείται αυτοκίνητο με 60 (χωρίς υπερβολή) γιατί εγώ απο πίσω πήγαινα αναγκαστικά με 50 χωρίς να τον ενδιαφέρει τον άλλο οτι δημιουργεί πρόβλημα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας .Να του ανάβεις φώτα και να ανάβει το αριστερό φλάς σαν να να σου λεει προσπέρασε. Μέχρι εδώ θα μου πείτε καλά αλλά ελα που στη αριστερή αναγκαστικά διοχετεύεται όλη η κυκλοφορία του δρόμου (πολύ κίνηση) και όλοι τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες και μικρές αποστάσεις μεταξύ τους και φυσικά δεν σε αφήνουν να βγείς και να τον προσπεράσεις. Ο ίδιος δεν κάνει έστω λίγο δεξιά για να αποσυμφωρήσει την κατάσταση παρα πηγαίνει βασιλικά στη μέση της λωρίδας με 60. Το πρόβλημα είναι οτι όσοι απο εμάς είμαστε άτυχοι αρκετα να κολλήσουμε πίσω τους και έχουμε την Πόρσε για σέρβις πάμε καροτσάκι Θεσσαλονίκη ή τουλάχιστον καμιά δεκαριά χιλιόμετρα μέχρι που να έρχεται λεωφορείο στη αριστερή οπότε κάνεις το σταυρό σου βάζεις τρίτη και προσπερνάς. Δεν μπορείτε να φανταστείται τη ουρά δημιουργήται απο μικρά αυτοκίνητα που δεν μπορούν να κάνουν αρκετά γρήγορή και επιθετική προσπέραση ωστε να προλάβουν τα ελάχιστα κενά που προκύπτουν πίσω απο τέτοιους ξύπνιους. Με το έτσι θέλω αχρηστεύουν τον αυτοκινητόδρομο.
Και σκέφτομαι αν για κάποιο λόγω δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ογηγήσουν κανονικά γιατί δεν πάνε απο την παλιά εθνική να τελειώνουμε.Η Εγνατία τους μάρανε. Πραγματικά είναι επικίνδυνο , τα Χριστούγεννα θα σκοτωνόμασταν και τυχαίνει πάντα μα πάντα μα πάντα.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν μου έλεγες ότι οδηγούσε με 60 στην αριστερή.
Στην δεξιά λωρίδα θα πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που έχει αισθανθεί άσχημα και δεν ξέρει που να σταματήσει, μπορεί να του έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητό του. Για αυτό υπάρχει η αριστερή για να προσπεράσεις όταν δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Ύστερα δεν παίζουμε φώτα για να αγχώσουμε τους άλλους. Άλλωστε οι δρόμοι της Ελλάδας δεν είναι για υπερβολικές ταχύτητες πίστεψέ με. Και η Εγνατία που είδα έχει και αυτή σημεία επικίνδυνα. Έχω οδηγήσει σε αυτοκινητόδρομο στην Ιταλία και πίστεψέ με δεν έχουμε καμμία σχέση.
Επειδή κάνουμε τους μάγκες είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε αυτοκινιτιστικά ατυχήματα. Ωραίες πρωτιές έχουμε.
stellak
Διάσημο μέλος
Τι να πω ρε κορίτσια;;; Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν θέλω να μεμψιμοιρώ και να μηδενίζω τα πάντα, αλλά να προσπαθεί κανείς για να βλεπει τελικά όλους του τους κόπους χαμενους....
Εμένα, πάλι, Κάτια, όταν με πιάνουν τα διαόλια μου με όλα αυτά, κάνω τα πάντα αντίθετα. Πχ, δεν θα πάρω ποτέ τη σειρά του άλλου στην ουρά, ούτε καν στο λεωφορείο, ούτε αν λιποθυμάω. Θα συνεχίσω να βοηθάω όσο γίνεται κι όπου μπορώ τα ζώα, ειδικά διαβάζοντας περιστατικά σαν όλα αυτά που διαβάσαμε την τελευταία εβδομάδα (αλλά θα εύχομαι πάντα να τους βρει κακό, και ας μην πάω ποτέ στον Παράδεισο
). Όλα ανάποδα, κι ό,τι βγει (που φτάσαμε, τα σωστά να τα λέμε "ανάποδα"
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν μου έλεγες ότι οδηγούσε με 60 στην αριστερή.
Στην δεξιά λωρίδα θα πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που έχει αισθανθεί άσχημα και δεν ξέρει που να σταματήσει, μπορεί να του έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητό του. Για αυτό υπάρχει η αριστερή για να προσπεράσεις όταν δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Ύστερα δεν παίζουμε φώτα για να αγχώσουμε τους άλλους. Άλλωστε οι δρόμοι της Ελλάδας δεν είναι για υπερβολικές ταχύτητες πίστεψέ με. Και η Εγνατία που είδα έχει και αυτή σημεία επικίνδυνα. Έχω οδηγήσει σε αυτοκινητόδρομο στην Ιταλία και πίστεψέ με δεν έχουμε καμμία σχέση.
Επειδή κάνουμε τους μάγκες είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε αυτοκινιτιστικά ατυχήματα. Ωραίες πρωτιές έχουμε.
Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλιώς δε θα το σχολίαζα. Η δεξιά λωρίδα σε αυτό το δρόμο εξυπηρετει κυρίως μικρά αυτοκίνητα που μπορούν να πάνε με 100 το πολύ. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις μπορείς να βγείς απο μια έξοδο σε ασφαλέστερο δρόμο γιατί ακομη και να σταματήσεις ειδικά νύχτα δεξιά είναι πολύ επικίνδυνο. Και εν πάση περιπτώσει αν συμβαίνει κάτι τέτοιο βάζεις alarm για να ξέρουν και οι υπόλοιποι. Η ουρά που δημιουργείται είναι πολύ επικίνδυνη γιατί αυτός που έρχεται απο πίσω την βλέπει ξαφνικά,δεν την περιμένει και πρέπει να φρενάρει απότομα με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης σε αυτό το δρόμο υπο κανονικές συνθήκες γιατί τον κάνω συχνά σχεδόν όλοι κινούνται δεξιά και βγαίνουν αριστερά μονο για προσπέραση. Αν ακυρώνεται η μια λωρίδα δημιουργείται πρόβλημα. Μόνο μια φορά έναν τον έγραψε η τροχαία που μάλλον κάποιος απο την ουρά ειδοποίησε γιατί δεν πήγαινε άλλο. Πρεπει να υπολογίζουμε και τους άλλους στο δρόμο και να διασφαλίζουμε κανονική ροή για την ασφάλεια όλων. Δεν νομίζω οτι η δεξιά λωρίδα δικαιολογεί τον καθένα που θέλει να κάνει τον περίπατο του σε βάρος των άλλων.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μιλαει για ελευθερωσεις....εχει ακουσει για το ALF?αμφιβαλλω
προσωπικα δεν τρωω κρεας αλλα πιστευω οτι κανενα ζωντανο δεν πρεπει να υποφερει....για εμενα προσωπικα τι ειναι γατα τι ειναι προβατο, δεν κρινω απο το μεγεθος του, την νοημοσυνη του η δεν ξερω εγω τι αλλο ...Θες να το φας?Οκ αλλα δεν χρειαζεται να το ταλαιπωρησεις...εχω δει τοσα βιντεο...πραγματικα πολυ κριμα

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Τηλεφωνητρια: Πειτε μου.
Εγω: Χαιρεται. Ο αντρας της γιαγιας που μενει στην διπλα πορτα μου εχει πεσει στο πατωμα και δεν μοιαζει να αναπνεει, ισως εχει χτυπησει ο ανθρωπος, χρειαζομαστε ασθενοφορο.
Τηλεφ.: Διευθυνση.
Εγω: (της λεω την δικια μου διευθυνση, το σπιτι εχει εξοδο σε δυο δρομους, εντω μεταξυ με διορθωνει η αδερφη μου)
Τηλεφ.: Δεν ακουσα?
Εγω: (επαναλαμβανω δυνατα την σωστη διευθυνση, 2 φορες)
Τηλεφ.: Μα πειτε μου επιτελους, 10.000 φορες την ειπατε την διευθυνση για να την καταλαβω! (ο δρομος λεγεται Τατακη, και γαμ@ τις δυσνοητες λεξεις. Εχει ηδη να φωναζει αυτη) Ονομα υπαρχει στο κουδουνι?
Εγω: Μπαιλα λεγεται, αλλα θα εχουμε βγει στον δρομο, θα μας δειτε.
Τηλεφ.: Ονομα πειτε μου σας παρακαλω! (οχι οτι δεν ακουσε, αλλα με υφος μη μου δινεις πληροφοριες τις οποιες δεν ζητησα)
Εγω: Σας ειπα, Μπαιλα! (εν τω μεταξυ εχω αρχισει να φωναζω και εγω, αφου αυτη μοιαζει να εχει παθει υστερια)
Τηλεφ.: Θα βγει καποιος στον δρομο να περιμενει το ασθενοφορο?
Εγω: Ναι σας ειπα! Τατακη 1, ονομα Μπαιλα, θα περιμενουμε εξω απο το σπιτι! Στειλτε ασθενοφορο!
Τηλεφ.: Ρε αει..! (και μου το κλεισε στα μουτρα)
Ενημερωτικα, η κυρια εχει αυξημενη ποινικη ευθυνη, λογω της θεσης της, και μολις διεπραξε κατα παραλειψην ενα ωραιοτατο κακουργημα. Γιατι θεε μου, να μην ειμαι ηδη εισαγγελεας?
Αν επροκειτο για δικο μου ανθρωπο, και μου το εκλεινε στα μουτρα, δεν ξερω και εγω τι θα εκανα. Βγαλτε εσεις συμπερασμα.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Tι να πεις δεν λειτουργεί τίποτα όπως θα έπρεπε σε αυτή την χώρα. Και παιδιά πολλά νεύρα στον δρόμο. Μια μέρα βγήκα και ήρθα αντιμέτωπη με δύο τύπους ο ένας στο μετρό να βρίζει γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος του βαγονιού (Νομίζαμε ότι έβριζε άνθρωπο) και ο άλλος στο λεωφορείο έβριζε έναν τύπο που μιλούσε στο κινητό πάνω από το κεφάλι του. Έλεος πια. έχει τρελαθεί το Πανελήνιο
Ας βριζουν οσο θελουν, εγω δεν πτοουμε. Μονο το επιπεδο τους δειχνουν, εμενα μου κανει το ιδιο. Εχω την μουσικουλα μου στα αυτια μου και προχωραω. Η κιουρια ομως στο τηλεφωνικο κεντρο του 166, υποτιθεται οτι ειναι υπευθυνη για να μεταδιδονται τα επειγοντα περιστατικα στα ασθενοφορα. Βασιζομαστε πανω στην παλιομπιιιιπ-μπιιιπ και καρα-μπιιιιιιπ! για την υγεια μας! Να βρεθεις καπου βιασμενη, ξυλοδαρμενη, χαμενη, και αυτη να σου το κλεισει στα μουτρα, γιατι καποιος δεν την μπιιιιπ καλα το πρωι!

Ειμαι να σκασω! ( με συγχωρειτε για την γλωσσα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool