ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" (πρέπει να ήταν γύρω στις 7.30)άκουσα το εξής σχόλιο.
Ο συνεργαζόμενος δημοσιογράφος(μου διαφεύγει το όνομα) μεταφέρει την είδηση.Μια παρέα παιδιών στο Μοναστηράκι κατεβαίνει την οδό Ηφαίστου(αν θυμάμαι καλά) με ένα αεροβόλο και στοχεύαν τις βιτρίνες των μαγαζιών!
Κάποια στιγμή βάζουν στόχο μιά γάτα αλλά στην προσπάθεια τους να την πετύχουν τραυματίζουν έναν από την παρέα!Στα άκρως κακόγουστα αστεία του Γ.Παπαδάκη και του Σ.Λιαρέλλη(δηλαδή να προσέχουν γιατί αν δεν μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους και τραυματίζονται μεταξύ τους ) ο δημοσιογράφος τους δικαιολογούσε λέγοντας.
-Μα τα παιδιά θέλαν να παίξουν(πυροβολόντας την γάτα) και κατέληξε σε ατύχημα , δηλαδή να τραυματιστούν μεταξύ τους....

Τα σχόλια δικά σας....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
αφου εδω ειναι η σελιδα τησ εκτονωσησ, εχω να μοιραστω μαζι σασ κατι που με νευριασε παρα πολυ πριλ νιγεσ μερεσ....
μια κυρια μου χαρισε ενα γατακι. οταν μου το εδωσε πηγα να το παρω απο το σπιτι τησ και ειπαμε και 2 κουβεντεσ - αφου δεν με γνωριζε, και προκειμενου να εχουμε καποια οικιοτητα κλπ. τησ ειχα πει απο την αρχη πωσ εχω αλλα 3 γατακια. εκεινη μου ειπε πωσ η γατα τησ ηταν αριστησ υγειασ, πολυ καλη κλπ. δεν μου εδωσε βιβλιαριο λεγοντασ μου πωσ την ειχαν αλλοι πιο πριν και τησ την επεστρεψαν . τελοσ παντων πηρα την γατα, αλλα την πηγα στον κτηνιατρο μετα απο 5 μηνεσ γιατι η γατα ηταν κακοποιημενη και δεν αφηνε ουτε εμανα που την ταιζα να την αγγιξω...(ακομη εχω σημαδια απο τησ επιθεσεισ τησ τουσ 2 πρωτουσ μηνεσ τησ υιοθρσιασ!!!) καποια στιγμη παρατηρισα πωσ η γατα μαδουσε πολυ, εχανε πολλα κιλα, δεν ετρωγε τιποτα, κλπ. τον 5 μηνα που με συνηθησε δεθηκαμε παρα πολυ(μεχρι στο κρεβατι διπλα μου κοιμοταν και μου εγλυφε την μυτη!!!)ετσι την αρπαξα και την πηγα στον κτηνιατρο. διαπιστοθηκε λευχαιμια σε τελικο σταδιο!!! εμεινα εκπληκτη!!! εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου!!! ιχα δεθει πια με την γατα και δεν μπορουσα να την χασω τωρα, επειτα απο τοση προσθπαθεια!!! τα αιματολογικα εδειξαν λευχαιμια. κουβαλησα ολα τα γατια στον κτηνιατρο και ευτυχωσ δαν ειχαν κολησει... λειτουργησε και το γεγονοσ πωσ η γατα ηταν παντα κρυμενη τοσο καλα στο σπιτι που ουτε εγω την εβρισκα!!! και ειχε δικη τησ αμμο και πιατακια. τα αλλα γατια δεν τα πλησιαζε ουτε για πλακα...
απο τοτε η κυρια αυτη ολο θρασοσ οταν τησ το ειπα μου ειπε να τησ κανω ευθανασια. και το ειπε τοσο ακαρδα και αποτομα. σαν να μην νιαστηκε ποτε για την γατα...
για εμενα απο τοτε ξεκινησε μια μακρα πορεια(που ακομη συνεχιζεται) με επισκεψεισ στον γιατρο και ενεσεισ...

μα ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στον κοσμο!!!???

δεν σκευτηκε ουτε μια στιγμη η κυρια αυτη πωσ θα παρει στολ λαιμο τησ αλλα 3 γατια???

τωρα εκτονοθηκα στο θεμα αυτο, που τα εγραψα, γιατι τοσο καιρο τα κρατω μεσα μου...
skai-animals
Δραστήριο μέλος

Τα σχόλια δικά σας....[/quote]
εγω θα μπορουσα να παιξω πυροβολοντασ τα παιδια??? μα τι λογικη ειναι αυτη που υποστιριζουν καποιοι ανθρωποι!!!

και πολυ καλα να παθουν. οταν ακουω για ανθρωπουσ που ενοχλουν τα ζωα, ευχομαι για αυτουσ οτι χειροτερο!!!
μα ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα???ελεοσ! ειμαστε τριτοκοσμικοι
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν έτυχε να το παρακολουθείσετε και εσείς.
Σήμερα το πρωί λοιπόν, στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" (πρέπει να ήταν γύρω στις 7.30)άκουσα το εξής σχόλιο.
Ο συνεργαζόμενος δημοσιογράφος(μου διαφεύγει το όνομα) μεταφέρει την είδηση.Μια παρέα παιδιών στο Μοναστηράκι κατεβαίνει την οδό Ηφαίστου(αν θυμάμαι καλά) με ένα αεροβόλο και στοχεύαν τις βιτρίνες των μαγαζιών!Κάποια στιγμή βάζουν στόχο μιά γάτα αλλά στην προσπάθεια τους να την πετύχουν τραυματίζουν έναν από την παρέα!
Στα άκρως κακόγουστα αστεία του Γ.Παπαδάκη και του Σ.Λιαρέλλη(δηλαδή να προσέχουν γιατί αν δεν μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους και τραυματίζονται μεταξύ τους ) ο δημοσιογράφος τους δικαιολογούσε λέγοντας.
-Μα τα παιδιά θέλαν να παίξουν(πυροβολόντας την γάτα) και κατέληξε σε ατύχημα , δηλαδή να τραυματιστούν μεταξύ τους....
Τα σχόλια δικά σας....
Κατά τ'άλλα το παίζουν ευγενείς και συμπονετικές ψυχές. Μάλλον μόνο για όσα κερδίζουν points υπέρ της τηλεθέασης ! Σιγά μην ασχοληθούν και συμπονέσουν τα έρμα τα γατιά που γίνονται απάνθρωπα παιχνίδια. Οι σιχαμένοι! Άντε πια! Έχω αηδιάσει με όλους αυτούς τους καλογυαλισμένους βιτρινάνθρωπους....
Και μεταξύ μας, καλά να πάθουν τα κ***παιδα, και αυτό που έριξε και αυτό που την έφαγε! Όλα εδώ πληρώνονται!!!
Νευρίασα τώρα!!!!! 
moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε σταματάς μαρή ούτε όταν είσαι άρρωστη?Εγω συνήθως έχω τρελά κέφια κ τραγουδάω όταν είμαι άρρωστη οπότε όλοι απομακρύνονται ως δια μαγείας από κοντά μου.Ντύσου καλύτερα παιδί μου κ φάε λίγο κρέας να σε πιάσει

aretha
Περιβόητο μέλος
).Πάρε και καμιά μερούλα αναρρωτική μωρέ να ξεκουραστείς λίγο, το πανάρχαιο και δοκιμασμένο γιατροσόφι (έμπλαστρο γάτας) έχει θεαματικά αποτελέσματα

ιβανα
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Πάρε και καμιά μερούλα αναρρωτική μωρέ
Ναι, μωρέ! Να φτάσεις τα 35.000 μηνύματα διότι σήμερα έχεις μόλις 30.000

Περαστικά, Δώρα. Να στείλω ταρανδούλη να σου περάσουν όλα;

moukelis
Επιφανές μέλος
Εχω δικο μου σπιτι Ιωαννα αλλα περιμενω να βρει ο Δημητρης δουλεια και να μετακομισουμε γιατι ολοι εδω περιμενουν οτι για να συζησεις πρεπει να εισαι παντρεμενος ή τουλαχιστον να το κανεις συντομα.
Στελλα δε σε χωνευω καθολου σημερα.Ουτε εσενα ουτε τον παλιοταρανδο.Ετσι κι αλλιως φετος ανακηρυχθηκα κακια εκτροφεας του αιωνα οποτε δωρο γιοκ.
stellak
Διάσημο μέλος
Τι άλλα νέα;Στελλα δε σε χωνευω καθολου σημερα.Ουτε εσενα ουτε τον παλιοταρανδο

Ετσι κι αλλιως φετος ανακηρυχθηκα κακια εκτροφεας του αιωνα οποτε δωρο γιοκ
Καλά, αλλά η μόνη διαφορά από τις άλλες χρονιές είναι η λέξη "εκτροφέας", να ξέρεις!

Γιατροσόφι, πριν πας για ύπνο: τσαγάκι πολύ ζεστό, όσο να το αντέχεις, μια φέτα λεμόνι, όσο μέλι βάζεις (αντί για ζάχαρη) και μισό σφηνάκι κονιάκ. Πας για ύπνο χαλαρά, σε πιάνει το αλκοόλ. Ξεμπουκώνει μύτη, λαιμός etc. Μου το έφτιαχνε στη δουλειά ένας τέλειος Γάλλος διευθυντής που είχα παλιότερα. Εμένα, βλέπεις, το αλκοόλ σε τέτοια ποσότητα δε με αγγίζει

moukelis
Επιφανές μέλος
Σε αγνοω.Επιδεικτικα.Τι άλλα νέα;
Καλά, αλλά η μόνη διαφορά από τις άλλες χρονιές είναι η λέξη "εκτροφέας", να ξέρεις!![]()
Γιατροσόφι, πριν πας για ύπνο: τσαγάκι πολύ ζεστό, όσο να το αντέχεις, μια φέτα λεμόνι, όσο μέλι βάζεις (αντί για ζάχαρη) και μισό σφηνάκι κονιάκ. Πας για ύπνο χαλαρά, σε πιάνει το αλκοόλ. Ξεμπουκώνει μύτη, λαιμός etc. Μου το έφτιαχνε στη δουλειά ένας τέλειος Γάλλος διευθυντής που είχα παλιότερα. Εμένα, βλέπεις, το αλκοόλ σε τέτοια ποσότητα δε με αγγίζει![]()

Το κανω το γιατροσοφι χωρις το κονιακ.Λες να φταιει αυτο;Να κερνουσα και στα πιτσιρικια χτες ενα;
Υ.Γ.Σημερα νομιζω οτι μοιαζω υπερβολικα με το Σειριο,τωρα το καταλαβαινω το παιδι μου.
starter
Δραστήριο μέλος
Δεν χάνεις να δοκιμάσεις αλλά προτίμησε τη Μοιρα

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ξεκινησω με μίνι έμπλαστρο (βλ.Μόιρα) κι αν δε δω αποτελεσμα θα περασω σε medium και large (Breena+Yogi)Θα συμφωνήσω με το έμπλαστρο γάτας. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει για κρύωμα πιάνει σίγουρα πάντως για πόνους περιόδου, νευρική γαστρίτιδα, κοινά νεύρα, κατάθληψη, ελαφρύ εγκεφαλικό, πυρετό χωρίς συνάχι,αυπνία και μηνίσκο.
Δεν χάνεις να δοκιμάσεις αλλά προτίμησε τη Μοιρα![]()

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω Αντιγονη!πωπω δωρίτσα, πρώτη φορά μπαίνω για να διαβάσω κάτι ουσιαστικά σε αυτό το τόπικ και πέτυχα εσένα να μη νιώθεις και πολύ καλά... χίλια περαστικά!!!... αν κρατήσει αυτό, απλά κλείστα όλα και προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο... ναι, και αυτό που λέει η φίλη, ίσως λίγη κοτόσουπα βοηθήσει... στα ζεστά!!
Δεν ηταν και δυσκολο να με πετυχεις,μιλαω πολυ και γκρινιαζω παντου (σε ελευθερη προσαρμογη των λεγομενων του ρωσσου απο το "Σαν το σκυλο με τη γατα" που ελεγε για το Mr Tinkles "μιλαει πολυ και τα κανει παντου".)
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
..... λέτε να αρχίσω να γκρινιάζω κι εγώ, γιατί μου έρχονται διάφορα στο μυαλό... ωραίο τόπικ τελικά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool