Εδώ τσακωνόμαστε!

Είδα και εγώ σήμερα αυτό το topic και είπα να μπω αν και αυτή την στιγμή δεν έχω για κάτι να γκρινιάξω ή να τσακωθώ (πρωτότυπο για μένα:P:P) και είδα ότι το Δωράκι είναι άρρωστο!!!:/::/:

Περαστικά πολλά Δώρα!!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μουκελάκο περαστικά.:D:D:D
Θα περάσει η παλιοίωση(δεν κρατάνε και πολύ) και θα είσαι κεφάτη πάλι.:D:D:DΚάνε μιά μεγάλη αγκαλιά όλα τα γατομωράκια σου..και θα δείς πώς θα περάσουν όλα.;):D
Και εύχομαι όσο το δυνατόν πιό γρήγορα σε δικό σου σπίτι.;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω πολυ.Εβγαλε και ηλιο τωρα και νιωθω λιγο καλυτερα το ιντιγκο.:P

Σας ευχαριστω πολυ.Εβγαλε και ηλιο τωρα και νιωθω λιγο καλυτερα το ιντιγκο.:P

Ο ήλιος μας φτιάχνει πάντα την διάθεση!!!!:D:D:D

Περαστικά κι από μένα αγαπημένη εκτροφέα πιές κάνα χαμομηλάκι και πες στη μάνα σου να σου φτιάξει κότα αυγολέμονο να δυναμώσεις...πάρε κι όλα τα παιδιά αγκαλιά για ζεστασιά και αύριο θάσαι περδίκι.:):):)

περαστικα κι απο μενα, νοικιασε παιδι μου να μεινεις μονη σου με τα μωρα σου να μην εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου...θα με θυμηθεις, ειναι αλλη φαση δωρα.....:)
Συμφωνωωωωω!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up: Πως αντεχεις τον αδερφο καλε?Εγω με τον δικο μου δεν κανω ουτε μια μερα!:mad::down::down::down:

Θα συμφωνήσω με το έμπλαστρο γάτας. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει για κρύωμα πιάνει σίγουρα πάντως για πόνους περιόδου, νευρική γαστρίτιδα, κοινά νεύρα, κατάθληψη, ελαφρύ εγκεφαλικό, πυρετό χωρίς συνάχι,αυπνία και μηνίσκο.
Δεν χάνεις να δοκιμάσεις αλλά προτίμησε τη Μοιρα:)
Ειπες τη μαγικη λεξη! Ο Σηφης οποτε εχω περιοδο και σφαζομαι απο τους πονους κυριολεκτικα(παθαινω κρισεις περιοδου-καθε φορα εχω πονους γεννας συμφωνα με το γιατρο:blink:,γιαυτο το λογο περνω και αντισυλληπτικα πλεον) ερχεται και ξαπλωνει φαρδυς πανω στην κοιλια μου!:blink::blink::blink:Στην αρχη δεν το πιστευα ελεγα συμπτωση ειναι αλλα καθε πρωτη μερα της περιοδου να κανει το ιδιο πραγμα?:blink::up: Το καλο μου καταλαβαινει οτι ποναω και ερχεται να ζεστανει την κοιλιτσα μου...:inlove: Ποσο πολυ τον αγαπαω!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ειπες τη μαγικη λεξη! Ο Σηφης οποτε εχω περιοδο και σφαζομαι απο τους πονους κυριολεκτικα(παθαινω κρισεις περιοδου-καθε φορα εχω πονους γεννας συμφωνα με το γιατρο:blink:,γιαυτο το λογο περνω και αντισυλληπτικα πλεον) ερχεται και ξαπλωνει φαρδυς πανω στην κοιλια μου!:blink::blink::blink:Στην αρχη δεν το πιστευα ελεγα συμπτωση ειναι αλλα καθε πρωτη μερα της περιοδου να κανει το ιδιο πραγμα?:blink::up: Το καλο μου καταλαβαινει οτι ποναω και ερχεται να ζεστανει την κοιλιτσα μου...:inlove: Ποσο πολυ τον αγαπαω!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

ανατριχιασα!και μονο με τη σκεψη κοντεψα να παθω κι εγω κριση πανικου:blink::blink::blink::blink::blink:
αλλα το μανααααααααρι μου ειδες; Αμεσως εκει κοντα:inlove:

Συμφωνωωωωω!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up: Πως αντεχεις τον αδερφο καλε?Εγω με τον δικο μου δεν κανω ουτε μια μερα!:mad::down::down::down:
Γενικα ειναι πολυ καλος και συνεννοησιμος και εχουμε εξαιρετικη σχεση.:)

περαστικουλια σου δωρακι..........:):):)

Ευχαριστω Ιωαννα μου.

Μμμμμμ ειδες για να γραφω στα ιδια θεματα με εσενα; Με κολλησες:lol:
Λες να κολλησω και την Καραμελα;!
Περαστικα και αγυριστα!!!!

Περαστικα και σε σενα!

Το ξέρω ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε ΟΛΑ. Αλλά θα ήθελα τουλάχιστον όσα μπορούν να σωθούν, να θέλουν και να σωθούν.:mad:
Από τις 12 το μεσημέρι προσπαθώ να βγάλω ένα γατί μωρό, κόκκινο, από τη μηχανή του τζιπ ενός υπαλλήλου (που πρέπει στις 2 να φύγει...) Ε! Με τίποτε. Καμία συνεργασία. Πετρωμένο από το φόβο του. Ούτε με τροφή, ούτε με ζαμπόν, ούτε με ένα κλαρί, ούτε με νιαουρίσματα, ούτε με "δόλωμα" μια άλλη γάτα:mad::cry:
Έφυγε τώρα. Εάν δεν πέσει να σκοτωθεί επι τόπου στην Εθνική, εάν είναι ... τυχερός, θα κατέβει στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Δε μπορώ άλλο, δε θέλω άλλα μωρά.:cry::cry:

Δυστυχως μερικά δεν έχουμε την δυνατότητα να τα σώσουμε όσο και αν θελουμε. Όπως ειπες, δεν φτανει να θελουμε μονο εμείς, πρεπει να είναι και αυτα συνεργασιμα. Μακάρι να μπορούσαμε να τα κάνουμε να μπουν στο μυαλό μας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται....

Δυστυχως μερικά δεν έχουμε την δυνατότητα να τα σώσουμε όσο και αν θελουμε. Όπως ειπες, δεν φτανει να θελουμε μονο εμείς, πρεπει να είναι και αυτα συνεργασιμα. Μακάρι να μπορούσαμε να τα κάνουμε να μπουν στο μυαλό μας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται....

Δυστυχώς έτσι είναι.:(:( Όσο και να το θέλουμε εμείς, πρέπει και οι συγκυρίες να βοηθήσουν.:hmm::hmm:

Αρχική Δημοσίευση από [B:
πουπουλινα[/b];440883]περαστικουλια σου δωρακι..........:):):)

Ευχαριστω Ιωαννα μου.

:blink::blink::blink:Καλέ έχετε γίνει ένας άνθρωπος? Η πουπουλινοιβάνα?:blink::blink:;):lol::lol::P:P
Δώρα είσαι καλύτερα σήμερα?:)

Δώρα μου, σίγουρα είναι ίωση;:whistle::whistle::whistle::whistle:

Το ξέρω ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε ΟΛΑ. Αλλά θα ήθελα τουλάχιστον όσα μπορούν να σωθούν, να θέλουν και να σωθούν.:mad:
Από τις 12 το μεσημέρι προσπαθώ να βγάλω ένα γατί μωρό, κόκκινο, από τη μηχανή του τζιπ ενός υπαλλήλου (που πρέπει στις 2 να φύγει...) Ε! Με τίποτε. Καμία συνεργασία. Πετρωμένο από το φόβο του. Ούτε με τροφή, ούτε με ζαμπόν, ούτε με ένα κλαρί, ούτε με νιαουρίσματα, ούτε με "δόλωμα" μια άλλη γάτα:mad::cry:
Έφυγε τώρα. Εάν δεν πέσει να σκοτωθεί επι τόπου στην Εθνική, εάν είναι ... τυχερός, θα κατέβει στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Δε μπορώ άλλο, δε θέλω άλλα μωρά.:cry::cry:
Ωραία φάση:(.
Ελπίζω να προσγειωθεί στα μαρουσιώτικα εδάφη:/:.

Ωραία φάση:(.
Ελπίζω να προσγειωθεί στα μαρουσιώτικα εδάφη:/:.

Ακόμα βγάζω ξερά φυλλαράκια από τα μαλλιά μου (εννοείται ότι ξάπλωσα κάτω από το τζιπ να προσπαθήσω:(). Αλλά αυτόν τον παλιόγατο από το μυαλό μου δεν μπορώ να τον βγάλω. Ας ευχηθούμε να ζήσει, όχι ότι θα μάθουμε και νέα του, φυσικά:/:

Και τι να ειναι βρε Ελενη;
Ασε Στελλα κι εμεις για να πιασουμε το Ρεμπελιε τρεις βραδιες πηγαμε...ελπιζω να ειναι καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back