natalouko
Επιφανές μέλος

) και είδα ότι το Δωράκι είναι άρρωστο!!!

Περαστικά πολλά Δώρα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Θα περάσει η παλιοίωση(δεν κρατάνε και πολύ) και θα είσαι κεφάτη πάλι.

Κάνε μιά μεγάλη αγκαλιά όλα τα γατομωράκια σου..και θα δείς πώς θα περάσουν όλα.

Και εύχομαι όσο το δυνατόν πιό γρήγορα σε δικό σου σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Σας ευχαριστω πολυ.Εβγαλε και ηλιο τωρα και νιωθω λιγο καλυτερα το ιντιγκο.![]()
Ο ήλιος μας φτιάχνει πάντα την διάθεση!!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συμφωνωωωωω!!!!!!!!!!!!περαστικα κι απο μενα, νοικιασε παιδι μου να μεινεις μονη σου με τα μωρα σου να μην εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου...θα με θυμηθεις, ειναι αλλη φαση δωρα.....![]()

Πως αντεχεις τον αδερφο καλε?Εγω με τον δικο μου δεν κανω ουτε μια μερα!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειπες τη μαγικη λεξη! Ο Σηφης οποτε εχω περιοδο και σφαζομαι απο τους πονους κυριολεκτικα(παθαινω κρισεις περιοδου-καθε φορα εχω πονους γεννας συμφωνα με το γιατροΘα συμφωνήσω με το έμπλαστρο γάτας. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει για κρύωμα πιάνει σίγουρα πάντως για πόνους περιόδου, νευρική γαστρίτιδα, κοινά νεύρα, κατάθληψη, ελαφρύ εγκεφαλικό, πυρετό χωρίς συνάχι,αυπνία και μηνίσκο.
Δεν χάνεις να δοκιμάσεις αλλά προτίμησε τη Μοιρα![]()
,γιαυτο το λογο περνω και αντισυλληπτικα πλεον) ερχεται και ξαπλωνει φαρδυς πανω στην κοιλια μου!

Στην αρχη δεν το πιστευα ελεγα συμπτωση ειναι αλλα καθε πρωτη μερα της περιοδου να κανει το ιδιο πραγμα?
Το καλο μου καταλαβαινει οτι ποναω και ερχεται να ζεστανει την κοιλιτσα μου...
Ποσο πολυ τον αγαπαω!!!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειπες τη μαγικη λεξη! Ο Σηφης οποτε εχω περιοδο και σφαζομαι απο τους πονους κυριολεκτικα(παθαινω κρισεις περιοδου-καθε φορα εχω πονους γεννας συμφωνα με το γιατρο,γιαυτο το λογο περνω και αντισυλληπτικα πλεον) ερχεται και ξαπλωνει φαρδυς πανω στην κοιλια μου!
Στην αρχη δεν το πιστευα ελεγα συμπτωση ειναι αλλα καθε πρωτη μερα της περιοδου να κανει το ιδιο πραγμα?
Το καλο μου καταλαβαινει οτι ποναω και ερχεται να ζεστανει την κοιλιτσα μου...
Ποσο πολυ τον αγαπαω!!!
![]()
ανατριχιασα!και μονο με τη σκεψη κοντεψα να παθω κι εγω κριση πανικου

αλλα το μανααααααααρι μου ειδες; Αμεσως εκει κοντα

moukelis
Επιφανές μέλος
Γενικα ειναι πολυ καλος και συνεννοησιμος και εχουμε εξαιρετικη σχεση.Συμφωνωωωωω!!!!!!!!!!!!Πως αντεχεις τον αδερφο καλε?Εγω με τον δικο μου δεν κανω ουτε μια μερα!
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες να κολλησω και την Καραμελα;!
Περαστικα και αγυριστα!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

Από τις 12 το μεσημέρι προσπαθώ να βγάλω ένα γατί μωρό, κόκκινο, από τη μηχανή του τζιπ ενός υπαλλήλου (που πρέπει στις 2 να φύγει...) Ε! Με τίποτε. Καμία συνεργασία. Πετρωμένο από το φόβο του. Ούτε με τροφή, ούτε με ζαμπόν, ούτε με ένα κλαρί, ούτε με νιαουρίσματα, ούτε με "δόλωμα" μια άλλη γάτα
:cry:Έφυγε τώρα. Εάν δεν πέσει να σκοτωθεί επι τόπου στην Εθνική, εάν είναι ... τυχερός, θα κατέβει στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Δε μπορώ άλλο, δε θέλω άλλα μωρά.:cry::cry:
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δυστυχως μερικά δεν έχουμε την δυνατότητα να τα σώσουμε όσο και αν θελουμε. Όπως ειπες, δεν φτανει να θελουμε μονο εμείς, πρεπει να είναι και αυτα συνεργασιμα. Μακάρι να μπορούσαμε να τα κάνουμε να μπουν στο μυαλό μας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται....
Δυστυχώς έτσι είναι.

Όσο και να το θέλουμε εμείς, πρέπει και οι συγκυρίες να βοηθήσουν.
Αρχική Δημοσίευση από [B:πουπουλινα[/b];440883]περαστικουλια σου δωρακι..........![]()
Ευχαριστω Ιωαννα μου.

Καλέ έχετε γίνει ένας άνθρωπος? Η πουπουλινοιβάνα?

Δώρα είσαι καλύτερα σήμερα?

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Ωραία φάσηΤο ξέρω ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε ΟΛΑ. Αλλά θα ήθελα τουλάχιστον όσα μπορούν να σωθούν, να θέλουν και να σωθούν.
Από τις 12 το μεσημέρι προσπαθώ να βγάλω ένα γατί μωρό, κόκκινο, από τη μηχανή του τζιπ ενός υπαλλήλου (που πρέπει στις 2 να φύγει...) Ε! Με τίποτε. Καμία συνεργασία. Πετρωμένο από το φόβο του. Ούτε με τροφή, ούτε με ζαμπόν, ούτε με ένα κλαρί, ούτε με νιαουρίσματα, ούτε με "δόλωμα" μια άλλη γάτα:cry:
Έφυγε τώρα. Εάν δεν πέσει να σκοτωθεί επι τόπου στην Εθνική, εάν είναι ... τυχερός, θα κατέβει στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Δε μπορώ άλλο, δε θέλω άλλα μωρά.:cry::cry:
.Ελπίζω να προσγειωθεί στα μαρουσιώτικα εδάφη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ωραία φάση.
Ελπίζω να προσγειωθεί στα μαρουσιώτικα εδάφη.
Ακόμα βγάζω ξερά φυλλαράκια από τα μαλλιά μου (εννοείται ότι ξάπλωσα κάτω από το τζιπ να προσπαθήσω
). Αλλά αυτόν τον παλιόγατο από το μυαλό μου δεν μπορώ να τον βγάλω. Ας ευχηθούμε να ζήσει, όχι ότι θα μάθουμε και νέα του, φυσικά
moukelis
Επιφανές μέλος
Ασε Στελλα κι εμεις για να πιασουμε το Ρεμπελιε τρεις βραδιες πηγαμε...ελπιζω να ειναι καλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool