Καλημέρα!
Μπορώ να γκρινιάξω και εγώ λίγο μιας και έχω τόσο καιρό να το κάνω?? Εδώ μέσα τουλάχιστον!
Έχω άδεια και δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ να κάνω. Όλοι οι άλλοι δουλέυουν! Πήγα σπίτι των γονιών μου και με κολλήσαν συνάχι άρα εκ των πραγμάτων πλέον ΔΕΝ μπορώ να βγαίνω έξω για να γίνω καλά! Και ο καιρός εδώ είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!
Χώρισα με τον δικό μου και αντί να πω "πάμε γι'αλλα" ή έστω ένα "άει σιχτίρι" βρε παιδί μου κάθομαι και χτυπιέμαι και αναρωτιέμαι "μα γιατί?". (μας λείπει ένα μπαρμπαδέλι που αυτομουτζώνεται άρα θα αρκεστώ σ'αυτό

) Έχω ακούσει του κόσμου τις συμβουλές απο τους φίλους μου απο "ρε Θένια ο τύπος ήταν πολύ ανώριμος για σένα", μέχρι "Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Πάμε γι'αλλα" αλλά εγώ τίποτα. Ξεστραβόνομαι? Μπααααα!!! Εκεί εγώ κολλημένη! Να χτυπιέμαι ακόμα με το "γιατί". (αυτό το μπαρμπαδάκι που αυτομουτζώνεται είναι ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ τελικά).
Οικονομικά είμαι ΆΘΛΙΑ!!! Ξέρω ξέρω όλος ο κόσμος αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!
Το σπίτι μου έχει λιγότερα έπιπλα απ'όταν ήμουν φοιτήτρια!!! Ζω μ'ένα στρώμα στο πάτωμα και 2 ντουλάπες!! (είμαι προνομιούχα δεν έχω μόνο 1)
Θέλω να κατέβω αθήνα στην έκθεση αλλά λεφτά για εισητήρια και ξενοδοχείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και η κολλητή μου που θα με φιλοξενούσε πήρε ένα σκυλάκι και τρέμει το φιλοκάρδι της στην ιδέα να κάνει η δικιά μου χου στο μικρό της σκυλάκι. Άρα έχω μείνει άστεγη άρα δεν μπορώ να πάω.
Στην δουλειά ήμουν απο τον Φεβρουάριο ως 1 Οκτώβρη 4ωρη. Απο 1 Οκτώβρη με κάναν 6ωρη. Ακόμα φυσικά δεν έχω πληρωθεί για Οκτώβρη. Πείτε μου λοιπόν που να κάνει περικοπές και να μειώσεις τις δαπάνες ΑΠΟ ΤΑ 380 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΩΣ ΤΩΡΑ????

Άντε τώρα που θα γίνουν ίσως 550 να δούμε μπας και δούμε χαίρι!
Η δουλειά μου είναι χάλια!!! Ζω σ'ενα πολύ έντονο περιβάλλον του στυλ βούλωστο και κάνε ότι σου λένε. Καλά παντού έτσι είναι. Αλλά εγώ είμαι μεταξύ σκύλας και χάρυβδης. Διότι είμαι υπάλληλος γραφείου αλλά δουλέυω σε κατάστημα. Αλλά δεν υπάγομαι στο κατάστημα αλλά είμαι διοικητικό στέλεχος των κεντρικών της αλυσίδας. Η διευθύντρια μου δεν είναι η προισταμένη μου. Η προισταμένη μου είναι στα κεντρικά. Παρόλα αυτά η διευθύντρια μου στο κατάστημα δεν πάυει να είναι διευθύντρια και εγώ υφισταμένη της. Άλλες τακτικές θέλει να ακολουθήσει η διευθύντρια άλλες θέλουν τα κεντρικά (εν ολίγοις η προισταμένη). Κάνε αυτό λεει η διευθύντρια μην το κάνεις λέει η προισταμένη. Σκασίλα μου το τι λένε αυτοί λέει η διευθύντρια, αν ξαναγίνει αυτό θα γίνει απόλυση λένε τα κεντρικά. Δικιά μου απόλυση φυσικά όχι της διευθύντριας. Άααααα δεν έχει σημασία που αυτοί δεν μπορούν να βρουν τρόπο συνεννόησης. Είναι δικιά μου ευθύνη να γίνουν τα πράγματα όπως "πρέπει". Και να πατήσω έγω πόδι με την διευθύντρια στο δικό ΤΗΣ μαγαζί!!! Είναι σοβαροί αυτοί απο τα κεντρικά θ'αναρωτηθείτε? Όχι θα σας απαντήσω εγώ. Παρόλα αυτά το έκανα το κέφι τους. Πήγα και μίλησα στην διευθύντρια και της είπα το και το είπαν τα κέντρικα. Αυτά πλέον επιτρέπεται να κάνω στην δουλειά και αυτά όχι. Γιατί αν μπει καμιά επιθεώρηση εργασίας (που γίνεται συχνά πυκνά) και με πιάσει θα φάμε πρόστιμο. Και τα κεντρικά το είπαν ξεκάθαρα στο σεμινάριο που μας έκαναν. "Αν βρεθεί πάλι καμιά έξω απο το γραφείο της μέσα στο κατάστημα να τρέχει για άλλες δουλειές θα απολυθεί ΑΜΕΣΩΣ. Και αν σας βρει επιθεώρηση εργασίας και φάει το μαγαζί πρόστιμο θ'απολυθείτε. Όχι η διέυθυνση που σας ανάγκασε να κάνετε τις δουλειές αλλά εσείς." Ίδρωσε το αυτάκι της διευθύντριας? Όχι θα σας απαντήσω. "Ας φάνε και κάνα πρόστιμο να καταλάβουν ότι όλα σ΄ένα κατάστημα δεν μπορούν να γίνουν όπως αυτοί τα θέλουν. Να μας εγκρίνουν περισσότερο προσωπικό". Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του προστίμου θα είναι να μείνω χωρίς δουλειά εγώ δεν την ένοιαξε καν....Και για πείτε μου τώρα? ΕΓΩ τι πρέπει να κάνω??????

Αχ τα νέυρα μου ψυχωτικιά θα καταντήσω δεν γίνεται......