Εδώ τσακωνόμαστε!

Ακόμα βγάζω ξερά φυλλαράκια από τα μαλλιά μου (εννοείται ότι ξάπλωσα κάτω από το τζιπ να προσπαθήσω:(). Αλλά αυτόν τον παλιόγατο από το μυαλό μου δεν μπορώ να τον βγάλω. Ας ευχηθούμε να ζήσει, όχι ότι θα μάθουμε και νέα του, φυσικά:/:

Βρε Στέλλα σε καταλαβαίνω. Αλλά τα άτιμα είναι ξεροκέφαλα μερικές φορές. Κι εγώ ακόμα θυμάμαι το μικρό στην Κέρκυρα που προσπαθούσα να το πιάσω για να το απομακρύνω από τον δρόμο κι αυτό όταν το πλησίαζα έκανε να πάει προς τα εκεί. Τελικά κι εγώ θεώρησα ότι καλύτερα να μην το ζορίσω και πεταχτεί:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ και στον χώρο του πάρκιγκ ζουν τουλάχιστον 15 γατιά διαφόρων ηλικιών.Σήμερα εντόπισα μια μαμά με τρία παιδιά...Τους έδωσα φαγητό γιατί πεινούσαν τα καημένα...απορώ πως ζουν πάνω στην Εθνική Οδό...(στο Profi στις Αλυκές είναι Ράνια).Κάποιοι πρέπει να τα ταίζουν γιατί δεν φεύγουν από εκεί.Αλλά θα γίνουν κοπάδι...:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πίκρα Άννα και ποιος να τρέξει εκεί για στειρώσεις. Δεν ξέρω πια τι να πω. Είναι και η εθνική εκεί που τρέχουν σαν δαιμονισμένοι. :(

Κορίτσια μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ και στον χώρο του πάρκιγκ ζουν τουλάχιστον 15 γατιά διαφόρων ηλικιών.Σήμερα εντόπισα μια μαμά με τρία παιδιά...Τους έδωσα φαγητό γιατί πεινούσαν τα καημένα...απορώ πως ζουν πάνω στην Εθνική Οδό...(στο Profi στις Αλυκές είναι Ράνια).Κάποιοι πρέπει να τα ταίζουν γιατί δεν φεύγουν από εκεί.Αλλά θα γίνουν κοπάδι...:hmm::hmm:

αγαπημενη μου αννα...σιγα μην γινουν κοπαδι.....θα προλαβουν τα αυτοκινητα,να κανουν τη δουλια τους.......δεν βλεπεις τι γινεται καθε μερα στους δρομους??? εχω παθει ψυχοπλακωμα απο τα γατακια τα πατημενα........:(:(

Το ξέρω ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε ΟΛΑ. Αλλά θα ήθελα τουλάχιστον όσα μπορούν να σωθούν, να θέλουν και να σωθούν.:mad:
Από τις 12 το μεσημέρι προσπαθώ να βγάλω ένα γατί μωρό, κόκκινο, από τη μηχανή του τζιπ ενός υπαλλήλου (που πρέπει στις 2 να φύγει...) Ε! Με τίποτε. Καμία συνεργασία. Πετρωμένο από το φόβο του. Ούτε με τροφή, ούτε με ζαμπόν, ούτε με ένα κλαρί, ούτε με νιαουρίσματα, ούτε με "δόλωμα" μια άλλη γάτα:mad::cry:
Έφυγε τώρα. Εάν δεν πέσει να σκοτωθεί επι τόπου στην Εθνική, εάν είναι ... τυχερός, θα κατέβει στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Δε μπορώ άλλο, δε θέλω άλλα μωρά.:cry::cry:
Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα πολλα τρομαζουν και τα κοβει η μηχανη....ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον... Εμενα μου φαινεται οτι ο οδηγος δεν ηταν συνεργασιμος!Συγνωμη,δεν ανοιξε το καπο να το πιασετε να το βγαλετε?Και επρεπε σωνει και ντε να φυγει στις 2 μην κρυωσει το φαγητο??Δεν μπορουσε να κατσει να σε βοηθησει να το βγαλετε?Δε φταιει το γατακι,τρομαγμενο ηταν,φαντασου σαν ενα μωρο παιδι....Ο κυριος φταιει που δεν ηταν συνεργασιμος!:mad:

Ξέρω πολύ καλά τι θα μπορούσε να έχει πάθει, Κουνελάκι, δε με απογοητεύεις εσύ. Ο οδηγός και περίμενε μισή ώρα παραπάνω (δεν επέστρεφε σπίτι του για φαγητό...) και άνοιξε πολλές φορές το καπώ, και προσπάθησε κορνάροντας και χτυπώντας το αμάξι να το αναγκάσει με κάποιο τρόπο να φύγει. Το γατί δεν έφευγε. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πιανόταν από πουθενά, δεν θα περίμενα κανέναν να το κάνει για μένα αυτό εάν πιανόταν. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε τίποτε. Ελπίζω μόνο ότι επέζησε κι ότι θα βρει μια γειτονιά να ζήσει με λίγη φροντίδα.

Παιδιά τα παίρνω στο κρανίο όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι ενώ όλα τα κανάλια ουρλιάζουν για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, περιμένουμε την καταστροφή σε πλημύρες , ξεκινάνε είτε για κυνήγι (παρασύρθηκε το αυτοκίνητο με τα σκυλιά του) είτε για ιστιοπλοϊα (είχαμε ένα θύμα ήδη) είτε για οτιδήποτε άλλο τους κατέβει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και κάποιοι να χάνουν άδικα τις ζωές τους. Λίγο μυαλό στο κεφάλι ρε παιδί μου.

Αν μιλαμε για το ιδιο περιστατικο Ρανια μου,ακουσα οτι απο το ιστιοπλοικο πηδηξαν και εβγαλαν και τα σωσιβια...Το συγκεκριμενο σκαφος ειναι καταμαραν και δε βουλιαζει,αν ειχαν μεινει πανω θα ειχαν σωθει.:(

Mιλάω και για αυτό το περιστατικό και γενικότερα βρε Δώρα. Αφού ξέρεις φίλε μου ότι έρχονται καταιγίδες ΠΟΥ ΠΑΣ. Άλλο που δεν έλεγα στην μάνα μου στην Κέρκυρα να μην πλησιάσουν την παραλία της γαρίτσας γιατί σηκώνει τεράστια κύματα. Λίγο προφύλαξη βρε παιδί μου. Εδώ μου έχει τύχει εμένα να πηγαίνω στην δουλειά στην Κέρκυρα να με πιάσει τρελή καταιγίδα και φυσικά σταμάτησα στην άκρη και περίμενα να κοπάσει.

:mad::mad: Τωρα το μεσημερι εγινα εξαλλη με αυτον η αυτους τους απαισιους που πετανε σκουπιδια στον καδο ανακυκλωσης.Τους λεω απαισιους και οχι ανημερωτους ,γιατι δεν το πιστευω οτι υπαρχουν σημερα ανθρωποι που να μην ξερουν εστω τα στοιχειωδη.Δεν θες ανθρωπε μου να συμβαλλεις σε κατι καλο,ασε τους αλλους να το κανουν που θελουν.Σημερα κουβαλλησα Η/Υ,οθονη,πληκτρολ.και 2 εκτυπωτες και τους πηγα ολοκληρη εκδρομη για ανακυκλωση.Ειναι τοσο σπουδαιο δηλ.να μην βρωμιζει ο αλλος τον μπλε καδο με τα βρωμοσκουπιδια του;

Αντίο Αυστραλία, αντίο διακοπές γενικότερα για το 2010...:mad::mad::(:(
Δε φτάνει που θα τρέχω όλο το χρόνο 20 ώρες το 24ωρο και θα ζω για την πρώτη μέρα της άδειας, δε φτάνει που έχω ήδη ξεθεωθεί και γυρίζω σπίτι μου μόνο για να κοιμηθώ, μόλις έμαθα ότι θα την περάσω και στην Αθήνα... με τον Πέτρο να δουλεύει και να παίρνει τη δική του άδεια μετά από μένα :mad:
Κι έχει πέσει και μια μαυρίλα έξω που μου μαυρίζει την ψυχή, και νυστάζω γιατί όλο το Σ/Κ το έβγαλα στο σπίτι διαβάζοντας και με τον Πέτρο να γκρινιάζει ότι δεν κάνουμε τίποτα μαζί πια:(:(:(

:mad::mad: Τωρα το μεσημερι εγινα εξαλλη με αυτον η αυτους τους απαισιους που πετανε σκουπιδια στον καδο ανακυκλωσης.Τους λεω απαισιους και οχι ανημερωτους ,γιατι δεν το πιστευω οτι υπαρχουν σημερα ανθρωποι που να μην ξερουν εστω τα στοιχειωδη.Δεν θες ανθρωπε μου να συμβαλλεις σε κατι καλο,ασε τους αλλους να το κανουν που θελουν.Σημερα κουβαλλησα Η/Υ,οθονη,πληκτρολ.και 2 εκτυπωτες και τους πηγα ολοκληρη εκδρομη για ανακυκλωση.Ειναι τοσο σπουδαιο δηλ.να μην βρωμιζει ο αλλος τον μπλε καδο με τα βρωμοσκουπιδια του;

δεν ξερεις ποσο με καλυπτεις......ακριβως αυτο αντιμετωπιζω και εγω εδω....μια βδομαδα τα ανακυκλωσιμα σκουπιδια στο πορτ μπαγκαζ μου να ψαχνω να βρω σε ολη την ζακυνθο ΕΝΑΝ....βρε εναν καδο,που να μην τον εχουν καταστρεψει με τα σκουπιδια τους,,,!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! τοση καφριλα??????? μην σωσεις και κανεις ανακυκλωση...ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ????? το τι νευρα με αυτο το θεμα εχω...δεν περιγραφεται......:mad::mad::mad::mad::mad:........τελικα.......ποτε δεν βρηκα εναν καθαρο καδο ανακυκλωσης.......

A propo Κορίτσια τις ηλεκτρικές συσκευές τις ανακυκλώνουμε σε ειδικά μέρη. Δεν μπαίνουν στους μπλε κάδους.

A propo Κορίτσια τις ηλεκτρικές συσκευές τις ανακυκλώνουμε σε ειδικά μέρη. Δεν μπαίνουν στους μπλε κάδους.

το ξερω,δεν μιλαγα ουρανια μου για ηλεκτρικες συσκευες......:)

το ξερω,δεν μιλαγα ουρανια μου για ηλεκτρικες συσκευες......:)

To ξέρω καλέ πληροφοριακά το είπα. Συμφωνώ με όλα όσα είπατε:)

Αντίο Αυστραλία, αντίο διακοπές γενικότερα για το 2010...:mad::mad::(:(
Δε φτάνει που θα τρέχω όλο το χρόνο 20 ώρες το 24ωρο και θα ζω για την πρώτη μέρα της άδειας, δε φτάνει που έχω ήδη ξεθεωθεί και γυρίζω σπίτι μου μόνο για να κοιμηθώ, μόλις έμαθα ότι θα την περάσω και στην Αθήνα... με τον Πέτρο να δουλεύει και να παίρνει τη δική του άδεια μετά από μένα :mad:
Κι έχει πέσει και μια μαυρίλα έξω που μου μαυρίζει την ψυχή, και νυστάζω γιατί όλο το Σ/Κ το έβγαλα στο σπίτι διαβάζοντας και με τον Πέτρο να γκρινιάζει ότι δεν κάνουμε τίποτα μαζί πια:(:(:(

κατα τα αλλα καλα?:hmm:
αχ μωρε μελ, υπομονη...........:cool:

Σε μας έχει αρκετούς μπλέ κάδους, και απ'αυτούς μόνο για χαριά και τους άλλους και για πλαστικά μπουκάλια, αλουμίνιο, γυαλί και χαριά.Αλλά άχτι το έχω να τους πετύχω κάποτε άδειους:( ή οι συμπατριώτες μου ανακυκλώνουν με ταχύτητα φωτός ή τους αδειάζουν μιά φορά τον μήνα.:hmm::hmm:
Πουπουλίνα κάδους για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών συνήθως βλέπω σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών π.χ Κωτσόβολος και έχω δεί και σε κάποια σούπερ μάρκετ όπως Μαρινόπουλος.:)

Μελίνι μου, υπομονή καλή μου, μακάρι να μπορούσα να σου πώ κάτι καλύτερο.:(

Σε μας έχει αρκετούς μπλέ κάδους, και απ'αυτούς μόνο για χαριά και τους άλλους και για πλαστικά μπουκάλια, αλουμίνιο, γυαλί και χαριά.Αλλά άχτι το έχω να τους πετύχω κάποτε άδειους:( ή οι συμπατριώτες μου ανακυκλώνουν με ταχύτητα φωτός ή τους αδειάζουν μιά φορά τον μήνα.:hmm::hmm:
Πουπουλίνα κάδους για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών συνήθως βλέπω σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών π.χ Κωτσόβολος και έχω δεί και σε κάποια σούπερ μάρκετ όπως Μαρινόπουλος.:)

Μελίνι μου, υπομονή καλή μου, μακάρι να μπορούσα να σου πώ κάτι καλύτερο.:(

το προβλημα δεν ειναι με τα ηλεκτρικα.....το προβλημα ειναι με τα πλαστικα ,γυαλι,χαρτι........με το που μπαινει καινουργιος μπλε καδος...το πολυ σε μια βδομαδα τον εχουν βγαλει off.......ελεος...τα νευρα μου.......:mad::mad::mad::mad:

Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ γιατί κάθε μέρα μαλώνω με τον άντρα μου.Στην ανακύκλωση πάει οτιδήποτε δε λιώνει?π.χ. το περιτύλιγμα από το κρουασάν που θα πάει ή μόνο χαρτι,πλαστικό, αλουμίνιο?

Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ γιατί κάθε μέρα μαλώνω με τον άντρα μου.Στην ανακύκλωση πάει οτιδήποτε δε λιώνει?π.χ. το περιτύλιγμα από το κρουασάν που θα πάει ή μόνο χαρτι,πλαστικό, αλουμίνιο?

καταρχας καρφωθηκες που τρως κρουασαν:lol::lol::lol:
κατα 2ον ναι και αυτα ανακυκλωνονται, εξαλλου μπορεις να το δεις σε καθε συσκευασια απο πισω, εχει το ειδικο σημα αν ανακυκλωνεται, δε χρειαζεται να τσακωνεστε μαρη, εχουν προβλεψει αλλοι για αυτο:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back