aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #1.701 02-11-09 14:39 Πεσ'τα ρε Ιβάνα γιατί εγώ έχω φρικάρει πια!!! Μαζί σου και εγώ στα δάση θα έρθω μου φαίνεται γιατί ΑΝΤΕ ΠΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η ιβανα έγραψε: #1.702 02-11-09 14:49 στα δαση στα βουνα, εκει που ξερεις τους κινδυνους κ πορευεσαι αναλογα..οχι εδω στη ζουγκλα, αναμεσα σε αγρια διποδα θηρια που δεν ξερεις να τα αντιμετωπισεις...οσο πιο μακρια γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:57 Η aalyah έγραψε: #1.703 02-11-09 14:57 Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.302 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Πουπουλίνα: #1.704 02-11-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Click για ανάπτυξη... δυστυχως αγαπη μου...τα ζωα δεν μπορουν να την παρουν.......γιατι ειναι πολυ αγνα.......θα την παρει ομως η ιδια η φυση( οχι με την εννοια του Θεου...ουτε με την εννοια της εκδικησης,αλλα με την εννοια των συνεπειων απο τις ηλιθιες πραξεις των ανθρωπων..) με αυτα που της κανουμε.....το κακο ειναι οτι δεν θα την πληρωσουμε μονο εμεις..αλλα και τα ζωα.......μαλιστα,πρωτα τα ζωα...........αλλα θα φταιμε εμεις( ως ειδος)...και μονο εμεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aalyah έγραψε: #1.705 02-11-09 15:16 Έχεις δίκιο το ξέρω....αλλά εγώ πάντα ελπίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η chryssa έγραψε: #1.706 03-11-09 15:14 Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ??? Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:20 Η kounelaki: #1.707 08-11-09 14:20 Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πεσ'τα ρε Ιβάνα γιατί εγώ έχω φρικάρει πια!!! Μαζί σου και εγώ στα δάση θα έρθω μου φαίνεται γιατί ΑΝΤΕ ΠΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η ιβανα έγραψε: #1.702 02-11-09 14:49 στα δαση στα βουνα, εκει που ξερεις τους κινδυνους κ πορευεσαι αναλογα..οχι εδω στη ζουγκλα, αναμεσα σε αγρια διποδα θηρια που δεν ξερεις να τα αντιμετωπισεις...οσο πιο μακρια γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:57 Η aalyah έγραψε: #1.703 02-11-09 14:57 Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.302 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Πουπουλίνα: #1.704 02-11-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Click για ανάπτυξη... δυστυχως αγαπη μου...τα ζωα δεν μπορουν να την παρουν.......γιατι ειναι πολυ αγνα.......θα την παρει ομως η ιδια η φυση( οχι με την εννοια του Θεου...ουτε με την εννοια της εκδικησης,αλλα με την εννοια των συνεπειων απο τις ηλιθιες πραξεις των ανθρωπων..) με αυτα που της κανουμε.....το κακο ειναι οτι δεν θα την πληρωσουμε μονο εμεις..αλλα και τα ζωα.......μαλιστα,πρωτα τα ζωα...........αλλα θα φταιμε εμεις( ως ειδος)...και μονο εμεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aalyah έγραψε: #1.705 02-11-09 15:16 Έχεις δίκιο το ξέρω....αλλά εγώ πάντα ελπίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η chryssa έγραψε: #1.706 03-11-09 15:14 Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ??? Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:20 Η kounelaki: #1.707 08-11-09 14:20 Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στα δαση στα βουνα, εκει που ξερεις τους κινδυνους κ πορευεσαι αναλογα..οχι εδω στη ζουγκλα, αναμεσα σε αγρια διποδα θηρια που δεν ξερεις να τα αντιμετωπισεις...οσο πιο μακρια γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:57 Η aalyah έγραψε: #1.703 02-11-09 14:57 Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.302 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Πουπουλίνα: #1.704 02-11-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Click για ανάπτυξη... δυστυχως αγαπη μου...τα ζωα δεν μπορουν να την παρουν.......γιατι ειναι πολυ αγνα.......θα την παρει ομως η ιδια η φυση( οχι με την εννοια του Θεου...ουτε με την εννοια της εκδικησης,αλλα με την εννοια των συνεπειων απο τις ηλιθιες πραξεις των ανθρωπων..) με αυτα που της κανουμε.....το κακο ειναι οτι δεν θα την πληρωσουμε μονο εμεις..αλλα και τα ζωα.......μαλιστα,πρωτα τα ζωα...........αλλα θα φταιμε εμεις( ως ειδος)...και μονο εμεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aalyah έγραψε: #1.705 02-11-09 15:16 Έχεις δίκιο το ξέρω....αλλά εγώ πάντα ελπίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η chryssa έγραψε: #1.706 03-11-09 15:14 Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ??? Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:20 Η kounelaki: #1.707 08-11-09 14:20 Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.302 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:06 Η Πουπουλίνα: #1.704 02-11-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Click για ανάπτυξη... δυστυχως αγαπη μου...τα ζωα δεν μπορουν να την παρουν.......γιατι ειναι πολυ αγνα.......θα την παρει ομως η ιδια η φυση( οχι με την εννοια του Θεου...ουτε με την εννοια της εκδικησης,αλλα με την εννοια των συνεπειων απο τις ηλιθιες πραξεις των ανθρωπων..) με αυτα που της κανουμε.....το κακο ειναι οτι δεν θα την πληρωσουμε μονο εμεις..αλλα και τα ζωα.......μαλιστα,πρωτα τα ζωα...........αλλα θα φταιμε εμεις( ως ειδος)...και μονο εμεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aalyah έγραψε: #1.705 02-11-09 15:16 Έχεις δίκιο το ξέρω....αλλά εγώ πάντα ελπίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η chryssa έγραψε: #1.706 03-11-09 15:14 Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ??? Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:20 Η kounelaki: #1.707 08-11-09 14:20 Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε. Click για ανάπτυξη... δυστυχως αγαπη μου...τα ζωα δεν μπορουν να την παρουν.......γιατι ειναι πολυ αγνα.......θα την παρει ομως η ιδια η φυση( οχι με την εννοια του Θεου...ουτε με την εννοια της εκδικησης,αλλα με την εννοια των συνεπειων απο τις ηλιθιες πραξεις των ανθρωπων..) με αυτα που της κανουμε.....το κακο ειναι οτι δεν θα την πληρωσουμε μονο εμεις..αλλα και τα ζωα.......μαλιστα,πρωτα τα ζωα...........αλλα θα φταιμε εμεις( ως ειδος)...και μονο εμεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aalyah έγραψε: #1.705 02-11-09 15:16 Έχεις δίκιο το ξέρω....αλλά εγώ πάντα ελπίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η chryssa έγραψε: #1.706 03-11-09 15:14 Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ??? Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:20 Η kounelaki: #1.707 08-11-09 14:20 Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις δίκιο το ξέρω....αλλά εγώ πάντα ελπίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η chryssa έγραψε: #1.706 03-11-09 15:14 Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ??? Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:20 Η kounelaki: #1.707 08-11-09 14:20 Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ??? Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 14:20 Η kounelaki: #1.707 08-11-09 14:20 Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα! Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω! Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51 Η chryssa έγραψε: #1.708 10-11-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα! Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα! Στις 5 τα ξυμερωματα! Click για ανάπτυξη... Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο! (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!) Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά! Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:40 Η ria23 έγραψε: #1.709 10-11-09 15:40 εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η athanasiad: #1.710 10-11-09 20:25 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:35 Η vi2ka έγραψε: #1.711 10-11-09 20:35 Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία.... μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:44 Η みことftw έγραψε: #1.712 10-11-09 20:44 Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:53 Η vi2ka έγραψε: #1.713 10-11-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 21:29 Η ruko έγραψε: #1.714 10-11-09 21:29 Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:27 Η Ntontini έγραψε: #1.715 10-11-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368: Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #1.716 10-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση. Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ; Γίνομαι έξαλη Click για ανάπτυξη... Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:36 Η みことftw έγραψε: #1.717 10-11-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι. Click για ανάπτυξη... Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η evelynkar: #1.718 10-11-09 22:40 συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 22:43 Η ruko έγραψε: #1.719 10-11-09 22:43 Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί. Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η vi2ka έγραψε: #1.720 11-11-09 10:32 Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.