Εδώ τσακωνόμαστε!

Ξέεεεερουν τ'αφεντικά, ε, Βικούλα;:P;) Σε πειράζω, εργοδότες σαν εσένα να ήταν όλοι!
δυστυχως ξερουν παναθεμα.:down::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης να γκρινιαξω για μια κοπελιτσα(με πολυ γλυκεια φωνη ομολογουμενως) απ την alpha bank οπου καθε εβδομαδα με παιρνει τηλ και θελει να μου δωσει δανειο προνομιακο καμποσων χιλιαδων ευρω επειδη εμενα με επελεξε η τραπεζα σαν 'εκλεκτο'
ΒΡΕ ΟΥΡΤ!!!!
(οταν με πληροφορησε για δεκατη φορα οτι το επιτοκιο ειναι super duper x/sm για παρτη μου και μονο εως το 2012,της απαντησα οτι αν εχει δει εγκυρες εκπομπες θα ξερει οτι το 2012 θα καταστραφει ο κοσμος,οποτε εγω θα ζημιωνα την τραπεζα με την επιλογη μου:lol::lol::lol:)
-δεν της φανηκε βεβαια και πολυ αστειο γιατι η κακομοιρα ηθελε να πουλησει το τραπεζικο προιον(μαλλον με 'στολισε' και απο μεσα της για το χιουμορ μου) και μου ειπε οτι 'μεχρι το 2012 εχουμε καιρο...σας ενδιαφερει...?-
Επισης λογω ανειλημενων υποχρεωσεων ακυρωθηκαν και οι χριστουγενιατικες διακοπες μου..οποτε πικρα!!!
Αυτα...τα ειπα!!:)[/quote]
Γέλασα με την καρδιά μου..Να σαι καλά!!Η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσες να δώσεις..:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρύσα, πες στον επόμενο υπάλληλο που θα σε πάρει, ότι οφείλει να ενημερώσει το τμήμα του πως το τηλέφωνο αυτό δεν ισχύει και να κόψουν τα κεφάλια τους να βρουν το σωστό. Αφού κρατήσεις το όνομά του, ενημέρωσέ τον ότι ΕΑΝ πάρει οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφός του για την ίδια υπόθεση, θα ενημερώσεις τη διοίκηση της Τράπεζας και θα τους καταγγείλεις. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο.;) Θέλω να ελπίζω ότι θα το κατανοήσουν. Έχω περάσει τα ίδια με τον προηγούμενο κάτοχο του σταθερού μου τηλεφώνου. 2 χρόνια υπέφερα. Μετά εφάρμοσα το παραπάνω, με απόλυτη ψυχραιμία. Έτυχε; Δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι ΠΕΤΥΧΕ:up:

Λοιπόν, με πήραν και το Σάββατο το πρωί στις 10 παρά...:mad: Τελικά δεν παίρνουν υπάλληλοι της Eurobank, αλλά άλλης εταιρείας η οποία αναλαμβάνει να υπενθυμίζει τους απλήρωτους λογαριασμούς των πελατών της Eurobank. Και ναι μεν ενημερώσαμε και την εταιρεία και την τράπεζα και ενημέρωσε και ο άμεσα ενδιαφερόμενος να διαγράψουν το τηλέφωνό μας, αλλά δεν έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους φαίνεται και συνεχίζουν.:/:

Το καλύτερο? Αφού έχω εξηγήσει ότι παίρνουν σε λάθος σπίτι για ν-οστή φορά, με ρωτάει η κοπελίτσα: "είστε η μαμά του???":blink::blink::blink:
Ακούγομαι για μαμά 50άρη??? Όχι, πείτε μου!:lol::lol::lol:

Στελλίτσα λυπάμαι πολύ. Είναι απαράδεκτοι :down: :down:
Αλλά σκέψου και το "κάθε εμπόδιο για καλό". Εύχομαι σύντομα να έρθει το καλό λοιπόν. :)

Χρύσα τι να πω.... με αυτους τους ανθρώπους μερικές φορές είναι σαν να μιλάς σε.... τοίχο. Εγώ πάντως θα τους πουλούσα τρέλα "Είστε η μαμά του" αυτοί, όχι είμαι ο μπατζανάκης του θα έλεγα εγώ!!!!

Στελλίτσα λυπάμαι πολύ. Είναι απαράδεκτοι :down: :down:
Αλλά σκέψου και το "κάθε εμπόδιο για καλό". Εύχομαι σύντομα να έρθει το καλό λοιπόν. :)

Νεκταρία μου, να είσαι καλά, εγώ δε λυπάμαι καθόλου:lol: Θα ξεκουραστώ και με τα γατάκια μου αγκαλιά, αν προλάβω δηλαδή:P Μου έχει προκύψει κάτι για όσο διάστημα χρειάζεται να αναζητήσω δουλειά, δηλαδή θα υπάρχει εισόδημα, οπότε λέω να μη βγάλω τα Νινόμελα στην αγορά εργασίας σαν γατιά των φαναριών, ή έστω, να το καθυστερήσω λίγο. Διότι η μανούλα όλο προτάσεις έχει (γμτ, ούτε να με ταΐσει για λίγο το κράτος δε μ'αφήνουν:mad:) οπότε όλα καλά. Κανείς να μη λυπάται. Απλώς, να ευχαριστούμε το σύμπαν όταν έχουμε δουλειά διότι, όπως αποδεικνύεται, ποτέ δεν ξέρεις...

..... οπότε λέω να μη βγάλω τα Νινόμελα στην αγορά εργασίας σαν γατιά των φαναριών, ή έστω, να το καθυστερήσω λίγο. Διότι η μανούλα όλο προτάσεις έχει (γμτ, ούτε να με ταΐσει για λίγο το κράτος δε μ'αφήνουν:mad:) οπότε όλα καλά. Κανείς να μη λυπάται. Απλώς, να ευχαριστούμε το σύμπαν όταν έχουμε δουλειά διότι, όπως αποδεικνύεται, ποτέ δεν ξέρεις...
Το καλό που σου θέλω να τα αφήσεις ήσυχα γιατί αν αντιληφθώ κάτι θα σε καταγγείλω αμέσως στο.... χαμόγελο του γατιού κακομοίρα μου :lol: :lol:

Μωρέ, τώρα και με τη δίαιτα μια χαρά αξιολύπητα θα είναι:lol: Κι έτσι μπασμένα όπως θα'ναι, θα μου φέρουν το μεροκάματο στο σπίτι και εγώ θα πάω να τα παίξω στο καζίνο για Πρωτοχρονιά. Έχω καταστρώσει σχέδιο, σου λέωωωω;) Ούτε γατίσια χαμόγελα με πιάνουν ούτε τίποτα:P

Μωρέ, τώρα και με τη δίαιτα μια χαρά αξιολύπητα θα είναι:lol: Κι έτσι μπασμένα όπως θα'ναι, θα μου φέρουν το μεροκάματο στο σπίτι και εγώ θα πάω να τα παίξω στο καζίνο για Πρωτοχρονιά. Έχω καταστρώσει σχέδιο, σου λέωωωω;) Ούτε γατίσια χαμόγελα με πιάνουν ούτε τίποτα:P
Σιγά μη στο φέρουν σπίτι..θα το φάνε στη διαδρομή,μη κάνεις όνειρα.:P

Αχα! Το απόγευμα θα τσακωθώ με τα Νινόμελα λοιπόν!:mad:
:lol::lol:

Χρόνια μας πολλά....:D
Με 24 βαθμούς, παραλία, ήλιο, ουζάκι και καλαμαράκι....!!!!!!:cool::lol::lol:
Φυσικά υπήρχαν και άτομα που βούτηξαν....:|
Αστραλία το κάναμε!!!!!

Επίσης θα ήθελα να τσακωθώ με την γκαντεμιά μου... που ένα βράδυ αποφάσισα να είμαι η ξενέρωτη σοφέρ... και ενώ πέρασα απο μπλόκο... ΔΕΝ με σταμάτησαν... και ήθελα πραγματικά να φυσήξω!!!!:mad: Τσάμπα ήπια 2 μπουκάλια νερό????

Σήμερα δεν την ξαναπατάω....δεν αναλαμβάνω....:P:lol::lol:

Άντε και του χρόνου τον 15 Αύγουστο για σκί.....

Συνημμένα

• Αντίγραφο του Εικόνα 005.jpg
    Αντίγραφο του Εικόνα 005.jpg
    314,5 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Αντίγραφο του Εικόνα 008.jpg
    Αντίγραφο του Εικόνα 008.jpg
    301,8 KB · Εμφανίσεις: 5
Επαγγελματικός ο καημός μου.
Αυτή τη στιγμή παίζει στο κανάλι της Βουλής (ναι, ντε, το ποιοτικό!) την ταινία "Το όνομα του ρόδου".
Τέτοιο χάλι σε υπότιτλους πρώτη φορά βλέπω! Όχι απλώς άθλιοι μα αποκρουστικοί! :down::mad:

Λοιπον..ημουν σημερα στο αγορι μου..και κοιταξα το σαιτ της οριτζεν να δω που κοντα του εχει τροφες να παμε να παρουμε..και ειχε σε ενα πετ σοπ πολυ κοντα του..παμε και εμεις..μπαινω μεσα βλεπω αρχικα κουνελακια και πουλια..ΟΚ λεω παμε παρακατω(ψαχνω απεγνωσμενα οριτζεν πολυ καιρο) παω στις τροφες ερχεται η βλαμενη που ειχε το μαγαζι..δεν ειχε οριτζεν που ηθελα και κοιταγαμε να δουμε να παρουμε στον σιανρο κιττεν..μου λεει τι τους δινεις?της λεω στα δικα μου royal young male που ειναι για στειρωμενα..και μου λεει γιατι δεν δινεις sterlised?της λεω γιατι αυτη μου εχει πει ο κτηνιατρος μου..μου κανει την πουλαει?ναι της λεω..ε γι αυτο μου λεει(τσαντισμενα) της λεω και την sterlised την πουλαει δεν καταλαβα που κολλησατε?:mad:δεν απανταει και φευγει..τσαντιζομαι και εγω λεω στον Νικο κατσε να κανω μια βολτα να δουμε τι εχει και να παρουμε στο τελος για τον Σιανρο που του τελειωσαν οι κροκετες και να φυγουμε..κανω ετσι στον επομενο διαδρομο σκυλακια:mad::mad::mad:..κοιταω και τι να δω?2 τσιουαουα κουλουριασμενα να τρεμουν..επαθα εγκεφαλικο..τσαντιζομαι την φωναζω και της λεω ποσο ειναι αυτα?και μου λεει 2 μηνων(αμφιβαλλω) και της λεω και γιατι τρεμουν?ετσι μου λεει τρεμει αυτη η φυλη..ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ:mad::mad::mad::mad:της κανω οκ οπως νομιζετε..και σηκωνομαι και φευγω..(δεν πηρα καν κροκετες και ας πειναει ο σιανρο θα φαει κονσερβα δεν παθαινει τιποτα:P)βγαινω εξω και να ειναι στην βιτρινα 2 κοριτσακια και να τα κοιτανε..τους εξηγησα τι γινεται και σηκωθηκα και εφυγα..παμε μετα διπλα που ειναι ο Σκλαβενιτης και κοιταγαμε στους διαδρομους..παμε εκει που ηταν για τα ζωακια και ρε παιδια αν εχουν το θεο τους..εχουν βγαλει ''αντισυληπτικο'' σπρευ για σκυλια..που τα ψεκαζεις απο πισω και αποθουν το αρσενικο..ΕΦΡΙΞΑ..

το πετ σοπ αυτο ειναι αχαρνων 471 απεναντι απο τον μεγαλο σκλαβενιτη..μην πατε ΠΟΤΕ:mad::mad::mad::mad:και αν καποιος εχει αφισα να μου την βαλει εδω να παω να του το κανω καλοκαιρινο το μαγαζι..:mad:

το ξερω αυτο το πετ σοπ ειχα παει και εγω μια φορα να παρω ψαρια και εφυγα τσακωμενη..:mad::mad::mad:επειδη τυχαινει και μενω κοντα περναω συχνα.. Δεν ξερω αν ειδες και την αφισα που πουλανε καθαροαιμα κουταβια με δοσεις..:mad::mad:

το ξερω αυτο το πετ σοπ ειχα παει και εγω μια φορα να παρω ψαρια και εφυγα τσακωμενη..:mad::mad::mad:επειδη τυχαινει και μενω κοντα περναω συχνα.. Δεν ξερω αν ειδες και την αφισα που πουλανε καθαροαιμα κουταβια με δοσεις..:mad::mad:

ναι την ειδα και εφριξα..:mad:αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε μεσα κουταβια..τα λυπηθηκε η ψυχη μου..και εχε χαρη που ημουν με το αγορι μου και μου εκανε νοημα να μην κανω φασαρια..αλλιως θα σου ελεγα εγω..:mad:αληθεια οποιος εχει αφισακι να μου το βαλει εδω να παω να κολλησω καμια 50αρια να μην ξερουν ποια θα πρωτο ξεκολλησουν..

ναι την ειδα και εφριξα..:mad:αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε μεσα κουταβια..τα λυπηθηκε η ψυχη μου..και εχε χαρη που ημουν με το αγορι μου και μου εκανε νοημα να μην κανω φασαρια..αλλιως θα σου ελεγα εγω..:mad:αληθεια οποιος εχει αφισακι να μου το βαλει εδω να παω να κολλησω καμια 50αρια να μην ξερουν ποια θα πρωτο ξεκολλησουν..
ηλιαννα οταν ερθεις πατρα, θα δεις και το πετσοπ που ειναι ακριβως απεναντι απο την πολυκατοικια που μενω..θα φριξεις!:down::down::down:

ηλιαννα οταν ερθεις πατρα, θα δεις και το πετσοπ που ειναι ακριβως απεναντι απο την πολυκατοικια που μενω..θα φριξεις!:down::down::down:

αληθεια αν δεν ηταν μαζι μου ο Νικος θα γινοταν χαμος..μην πω τιποτα βαρυτερο..ελεος και παλι ελεος..(θα το τακτοποιησω και εκεινο το πετ σοπ μην αγχωνεσαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Όταν ζητάς τα λεφτά σου και σου δίνουν επιταγή για του......Αγίου ανήμερα η οποία δεν έχει χώρο απο πίσω για άλλη σφραγίδα απο τις αλλαξοκ@##ιές και την οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρα να την κοιτάς και να εύχεσαι να μην σκάσει όταν έρθει η ώρα τι κάνεις;;;

Τώρα αν πάω στη δεη και στην τράπεζα και τους πω πάρτε τις επιταγές γιατί εγω επιταγές πήρα και οχι χρήματα θα με διαολοστείλουν ή οχι. Κανείς όμως δεν σκέφτεται που θα βρεις μετρητά για το ενδιάμεσο διάστημα.....

Δουλεύεις και σε πληρώνουν όχι με λεφτά αλλά με χαρτάκια απο την MONOPOLY......

5 χιλιάρικα επιταγές και 5 ευρώ στην τσέπη, να πας φυλακή με το ζόρι δηλαδή.

Τα Leasing για τα τζίπ με επιταγή τα πληρώνουν;;;

Αι σιχτιρ πια:devil:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ζητάς τα λεφτά σου και σου δίνουν επιταγή για του......Αγίου ανήμερα η οποία δεν έχει χώρο απο πίσω για άλλη σφραγίδα απο τις αλλαξοκ@##ιές και την οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρα να την κοιτάς και να εύχεσαι να μην σκάσει όταν έρθει η ώρα τι κάνεις;;;

Τώρα αν πάω στη δεη και στην τράπεζα και τους πω πάρτε τις επιταγές γιατί εγω επιταγές πήρα και οχι χρήματα θα με διαολοστείλουν ή οχι. Κανείς όμως δεν σκέφτεται που θα βρεις μετρητά για το ενδιάμεσο διάστημα.....

Δουλεύεις και σε πληρώνουν όχι με λεφτά αλλά με χαρτάκια απο την MONOPOLY......

5 χιλιάρικα επιταγές και 5 ευρώ στην τσέπη, να πας φυλακή με το ζόρι δηλαδή.

Τα Leasing για τα τζίπ με επιταγή τα πληρώνουν;;;

Αι σιχτιρ πια:devil:

ακόμα και αν δεν υπάρχει χώρος για άλλη οπισθογάφιση μπορεις να συραψεις ενα χαρτι και να υπογράψεις πάνω του. Βεβαια αυτό μετά δεν ειναι σίγουρο ότι θα το δεχτουν όλοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και επίσης, αν σκασει, κυνηγάς όποιον θες απο τους οπισθογράφους, αν ο πρώτος ή ο τελευταιος δεν έχουν να πληρώσουν.

Χθες το βραδυ κλασσικά πήρα ταξι από τη δουλειά για το σπίτι μου.Το κοντερ έγραψε 5,60 και μου κράτησε 6 ευρω.Του ζητάω λοιπόν τα υπόλοιπα ρεστα κ μου λεει με μια αυθαδεια ότι τόσο είναι γιατί κόψαμε δρόμο κ γλυτώσαμε την κίνηση.Αν πηγαίναμε από τη λεωφορο τόσο θα πλήρωνα.Αφού διαπληκτιζόμαστε μεσα στο ταξι του λέω έτσι είσαι,θέλω απόδειξη γι'αυτά που πλήρωσα.Μου κόβει μια απόδειξη μίσθωσης-οχι αυτή του κοντερ κ φευγω.Επειδή όμως κάτι δε μου καθόταν καλά κράτησα τον αριθμό του.Κοιτώντας την απόδειξη είδα ότι είχε γράψει άλλο αριθμό κυκλοφορίας κ τρελαίνομαι.Ρε π#*%τη δεν ειναι τα λεφτά αλλά το γαμώτο κ η πονηριά σου.Εγώ αυτά τα δούλεψα,δε στα χρωστάω.Εκανα καταγγελία,όχι ότι θα γίνει κάτι αλλά έτσι για το νταβατζιλίκι που πουλάνε.:verymad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back