Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

stellak

Διάσημο μέλος

Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
Οι περισσότεροι έχουμε προσπαθήσει κατά καιρούς, είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά όταν παρουσιάστηκε συγκεκριμένη ανάγκη, να συγκεντρώσουμε χρήματα για τα γατάκια του Φλοίσβου, να βοηθήσουμε οικονομικά σε περιπτώσεις δύσκολων και πολυέξοδων επεμβάσεων, σε φιλοξενίες και γενικά σε όποιο επίπεδο μας χρειάζονται τα γατάκια ή και τα σκυλάκια.
Ήρθε η ώρα όλη αυτή η προσπάθεια να γίνει με τη μορφή ενός μικρού παζαριού από όσα μέλη του MyCat θέλουν να συμμετάσχουν, είτε βοηθώντας με τη φυσική τους παρουσία είτε στέλνοντας αντικείμενα σε καλή κατάσταση που δεν τους είναι πια χρήσιμα, προκειμένου να διατεθούν στη μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά που διοργανώνουμε.

Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

• Ημερομηνία: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009, από τις 11πμ ως τις 18μμ
  • Τόπος: Αίθουσα Six D.O.G.S, Αβραμιώτου 6-8, Ψυρρή (παράλληλη της οδού Αθηνάς, απέναντι από τη στάση Μετρό «Μοναστηράκι»)
Δε θέλουμε να δούμε το όλο εγχείρημα σαν ένα απλό παζάρι. Στόχος μας είναι να γίνει με τη μορφή μιας φιλικής Κυριακάτικης συνάντησης όλων των μελών που έτσι κι αλλιώς «βλεπόμαστε» διαδικτυακά σχεδόν καθημερινά, αλλά και φίλων μας και όλων εκείνων των ανθρώπων που θα ενημερωθούν για την εκδήλωση και θα θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας. Σύντομα θα σας πω για τον τρόπο επικοινωνίας της εκδήλωσης και τα μέσα στα οποία θα σταλεί η ενημέρωση.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν όχι μόνο στην κίνηση των γατιών του Φλοίσβου (στειρώσεις, περίθαλψη κλπ) αλλά και σε άλλες αντίστοιχες κινήσεις ομάδων που ασχολούνται με περιπτώσεις αδέσποτων γατιών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί μόλις συγκεντρωθεί το τελικό ποσόν από την εκδήλωση και αξιολογώντας τις ανάγκες.

Θα ήθελα να στείλετε σε μένα πμ όσες έχετε σκοπό να φτιάξετε και να διαθέσετε χειροποίητες κατασκευές (όπως κοσμήματα, ζωγραφιστά αντικείμενα από γυαλί κλπ) και η Felice - Λέττα θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τις αποστολές των μελών εκτός Αθήνας.

Η Melini - Μελίνα θα αναλάβει τη ζαχαροπλαστική «κάλυψη» της συνάντησής μας.

Το «παζάρι» μας θα περιλαμβάνει cds, βιβλία, ρούχα, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα και άλλα χαριτωμένα μικροαντικείμενα.

Επίσης, όσα μέλη έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν γενικότερα με την παρουσία τους κατά την προετοιμασία, ας μου στείλουν με πμ το τηλέφωνό τους. Θα χρειαστούμε όλη σας την καλή διάθεση, την ενέργεια και τις αντοχές σας. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά όπου ο κάθε τυχερός λαχνός θα έχει δωράκι μικρό ή μεγαλύτερο.

Ας βοηθήσουμε για ακόμη μια φορά τις αγαπημένες μας γατούλες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουμε ένα μήνα και κάτι για να το οργανώσουμε :)
Όπως είπε η Στέλλα, και χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση, θα αναλάβω τη ζαχαροπλαστική της υπόθεσης, προσφέρομαι επίσης να οργανώσω τη λαχειοφόρο και τον πάγκο με καφέ-τσάι-γλύκισμα(έναντι αντιτίμου φυσικά ;)), τα έξοδα τα αναλαμβάνω εγώ :):):) και πάσα προσφορά δεκτή σε γλυκά προς πώληση, υλικά παρασκευής ροφημάτων, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και λοιπά :)
Αναμένω προσφορές μαζί με τα κινητά σας τηλέφωνα σε ΡΜ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο κορίτσια, πολύ ωραία ιδέα :D
Το απογευμα θα ψάξω ότι δε χρειάζομαι από τα cd που στοιβάζονται στο σπίτι και γενικά ότι άλλο από όσα προτείνατε. Ποια μαζεύει τα πράγματα μελών από Αθήνα?
Από ότι κατάλαβα η Felice μαζεύει τις αποστολές μελών εκτός Αθηνών και η Melini έχει αναλάβει τη ζαχαροπλαστική.

Νεκταρία μου, όσα κορίτσια από την Αθήνα θελήσουν να προσφέρουν πράγματα, προς το παρόν θα τα κρατήσουν σε κουτιά στα σπίτια τους και θα μου στείλουν πμ. Θα αναλάβω εγώ να συνεννοηθώ με την καθεμιά σας σύντομα προκειμένου να τα συγκεντρώσω πριν την εκδήλωση.:)

Άν κατάλαβα καλά αυτό θα είναι το αντίστοιχο garage sale που είχε ξεκινήσει να διοργανώνει η Felice-Λέττα πρίν λίγο καιρό σωστά??Για να μην μπερδευτούμε..:blink:

Ναι, κι επειδή δε βρέθηκε κλειστός χώρος δεν έγινε (και επειδή δεν απάντησε η Λέττα σε σχετική μου ερώτηση, υποθέτω πως δε θα γίνει κιόλας). Τα πράγματα που έχουν σταλεί και θα σταλούν, θα διατεθούν σ'αυτην την εκδήλωση

Αλλά γιατί να μπερδευτείτε; Εκείνο το θέμα μόλις δώσει εντολή στους mods η Λέττα θα κλειδωθεί.

Κι εγώ μέσα:rolleyes:.
Θα ψάξω με την ξαδέρφη μου(που γουστάρει τρελά να φτιάχνει μικροπράγματα) ωραίες ιδέες και σε ενημερώσω Στελλίτσα;).

δηλώνω παρούσα και εγώ και στη διοργάνωση αν χρειαζεστε κατι Ω Στέλλα!!αλλα και στη συγκεντρωση αντικειμένων. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν και στη Βίλλα Πιτσίλω. (είναι άδειος ο χώρος) αν σας ενδιαφέρει, απλά είναι Ανω Κυψέλη και δεν ξέρω αν βολεύει ολους. Παντως όσοι βολεύονται εχουν το ελεύθερο να φέρουν πράγματα εκεί (βεβαια το ατού ειναι οτι θα δουν απο κοντά τις μεγαλειότατες Μπέλλα και Πιτσιλιά):lol:

Τα αντικειμενα βιβλία κλπ δεύτερο χερι;;αλλα καλοδιατηρημένα φανταζομαι ε;

Εννοείται ότι θα ψάξω το σπίτι από άκρη σε άκρη για να δω τι άλλο υπάρχει που δεν χρειάζεται.

Καλή μας επιτυχία !:)

Ναι, κι επειδή δε βρέθηκε κλειστός χώρος δεν έγινε (και επειδή δεν απάντησε η Λέττα σε σχετική μου ερώτηση, υποθέτω πως δε θα γίνει κιόλας). Τα πράγματα που έχουν σταλεί και θα σταλούν, θα διατεθούν σ'αυτην την εκδήλωση

Αλλά γιατί να μπερδευτείτε; Εκείνο το θέμα μόλις δώσει εντολή στους mods η Λέττα θα κλειδωθεί.
Οκ γιατί είχα δηλώσει κι'εγώ συμμετοχή!!Ωραία να ξέρω να διαβάζω από εδώ τα νέα,θα στείλω π.μ στη Λέττα-μένουμε και κοντά-να συνενοηθούμε για ότι βοήθεια χρειαστεί:)

Κορίτσια, ναι, όλα τα αντικείμενα σε καλή κατάσταση για μεταπώληση;) εννοείται! Εσείς θα αγοράζατε κάτι πολύ φθαρμένο;

Θα παρακαλέσω όποια ετοιμάσει κούτα να κάνει έναν κόπο να καταγράψει το περιεχόμενο σε μια σελίδα και να την κολλήσει έξω από την κούτα. Για διευκόλυνση όλων μας!:)

Κορίτσια, ναι, όλα τα αντικείμενα σε καλή κατάσταση για μεταπώληση;) εννοείται! Εσείς θα αγοράζατε κάτι πολύ φθαρμένο;

Θα παρακαλέσω όποια ετοιμάσει κούτα να κάνει έναν κόπο να καταγράψει το περιεχόμενο σε μια σελίδα και να την κολλήσει έξω από την κούτα. Για διευκόλυνση όλων μας!:)

Είσαι η θεά μου έτσι;;; όλα τα σκέφτεσαι :up::up::up:

ΚΑΙ ειδοποίηση για το event?
Ε ρε είστε και οι πρώτοι:up::up::up:.

Είσαι η θεά μου έτσι;;; όλα τα σκέφτεσαι :up::up::up:

:redface::redface:
Μελίνα μου, δε θέλει κόπο, το ξέρεις! Ούτε και πολύ μυαλό. Να κάνουμε καλό πάμε, όχι να γίνουμε μπίλιες και να ταλαιπωρηθούμε. Εμείς θα μιλήσουμε σύντομα. Δυστυχώς το προηγούμενο βράδυ θα έχει άλλη εκδήλωση στο χώρο και για μας θα ανοίξει από την Κυριακή το πρωί. Όσες βοηθήσουμε θα πιούμε μαζί πολύ πρωινό καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας, θέλω να το ξέρετε, διότι θα πάμε να στήσουμε τα πάντα. Αλλά σκεφτείτε τη χαρά μας στο τέλος της μέρας:D

ΚΑΙ ειδοποίηση για το event?
Ε ρε είστε και οι πρώτοι:up::up::up:.

Τι εννοείς, Κωνσταντίνα μου; Το Δελτίο Τύπου και την αφίσα που ετοιμάζω;

Αλλά σκεφτείτε τη χαρά μας στο τέλος της μέρας:D
...και τα σημαδια στην πλατη απο το μαστιγιο της Φραου Στελλας.:lol::lol::lol:
Ελπιζω να πανε ολα καλα,και να βγαλετε πολλα λεφτακια για τα αδεσποτακια!:up:

Τι εννοείς, Κωνσταντίνα μου; Το Δελτίο Τύπου και την αφίσα που ετοιμάζω;
Αααα, δεν το περίμενα αυτό από εσένα:P.
Δεν σου βγάζει ειδοποίηση η οθόνη σου κυρά μου; Επάνω ψιλά;

Με χρονοκαθυστέρηση, αλλά ναι, την έβγαλε! Λία μας, σ'ευχαριστώ πολύ!:)

Έλα, να πάρουμε φόρα!:D

:redface::redface:
Μελίνα μου, δε θέλει κόπο, το ξέρεις! Ούτε και πολύ μυαλό. Να κάνουμε καλό πάμε, όχι να γίνουμε μπίλιες και να ταλαιπωρηθούμε. Εμείς θα μιλήσουμε σύντομα. Δυστυχώς το προηγούμενο βράδυ θα έχει άλλη εκδήλωση στο χώρο και για μας θα ανοίξει από την Κυριακή το πρωί. Όσες βοηθήσουμε θα πιούμε μαζί πολύ πρωινό καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας, θέλω να το ξέρετε, διότι θα πάμε να στήσουμε τα πάντα. Αλλά σκεφτείτε τη χαρά μας στο τέλος της μέρας:D

Τι λες τώρα... ζεστός Καπουτσίνο από το Εβερεστ της γωνίας και το χαμόγελό σου είναι το καλύτερο ξεκίνημα :D:D:D

Παρούσα και εγώ! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back