stellak
Διάσημο μέλος
Ήρθε η ώρα όλη αυτή η προσπάθεια να γίνει με τη μορφή ενός μικρού παζαριού από όσα μέλη του MyCat θέλουν να συμμετάσχουν, είτε βοηθώντας με τη φυσική τους παρουσία είτε στέλνοντας αντικείμενα σε καλή κατάσταση που δεν τους είναι πια χρήσιμα, προκειμένου να διατεθούν στη μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά που διοργανώνουμε.
- Ημερομηνία: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009, από τις 11πμ ως τις 18μμ
- Τόπος: Αίθουσα Six D.O.G.S, Αβραμιώτου 6-8, Ψυρρή (παράλληλη της οδού Αθηνάς, απέναντι από τη στάση Μετρό «Μοναστηράκι»)
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν όχι μόνο στην κίνηση των γατιών του Φλοίσβου (στειρώσεις, περίθαλψη κλπ) αλλά και σε άλλες αντίστοιχες κινήσεις ομάδων που ασχολούνται με περιπτώσεις αδέσποτων γατιών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί μόλις συγκεντρωθεί το τελικό ποσόν από την εκδήλωση και αξιολογώντας τις ανάγκες.
Θα ήθελα να στείλετε σε μένα πμ όσες έχετε σκοπό να φτιάξετε και να διαθέσετε χειροποίητες κατασκευές (όπως κοσμήματα, ζωγραφιστά αντικείμενα από γυαλί κλπ) και η Felice - Λέττα θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τις αποστολές των μελών εκτός Αθήνας.
Η Melini - Μελίνα θα αναλάβει τη ζαχαροπλαστική «κάλυψη» της συνάντησής μας.
Το «παζάρι» μας θα περιλαμβάνει cds, βιβλία, ρούχα, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα και άλλα χαριτωμένα μικροαντικείμενα.
Επίσης, όσα μέλη έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν γενικότερα με την παρουσία τους κατά την προετοιμασία, ας μου στείλουν με πμ το τηλέφωνό τους. Θα χρειαστούμε όλη σας την καλή διάθεση, την ενέργεια και τις αντοχές σας. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά όπου ο κάθε τυχερός λαχνός θα έχει δωράκι μικρό ή μεγαλύτερο.
Ας βοηθήσουμε για ακόμη μια φορά τις αγαπημένες μας γατούλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Όπως είπε η Στέλλα, και χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση, θα αναλάβω τη ζαχαροπλαστική της υπόθεσης, προσφέρομαι επίσης να οργανώσω τη λαχειοφόρο και τον πάγκο με καφέ-τσάι-γλύκισμα(έναντι αντιτίμου φυσικά
), τα έξοδα τα αναλαμβάνω εγώ 

και πάσα προσφορά δεκτή σε γλυκά προς πώληση, υλικά παρασκευής ροφημάτων, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και λοιπά 
Αναμένω προσφορές μαζί με τα κινητά σας τηλέφωνα σε ΡΜ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Το απογευμα θα ψάξω ότι δε χρειάζομαι από τα cd που στοιβάζονται στο σπίτι και γενικά ότι άλλο από όσα προτείνατε. Ποια μαζεύει τα πράγματα μελών από Αθήνα?
Από ότι κατάλαβα η Felice μαζεύει τις αποστολές μελών εκτός Αθηνών και η Melini έχει αναλάβει τη ζαχαροπλαστική.
stellak
Διάσημο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Αλλά γιατί να μπερδευτείτε; Εκείνο το θέμα μόλις δώσει εντολή στους mods η Λέττα θα κλειδωθεί.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Θα ψάξω με την ξαδέρφη μου(που γουστάρει τρελά να φτιάχνει μικροπράγματα) ωραίες ιδέες και σε ενημερώσω Στελλίτσα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Τα αντικειμενα βιβλία κλπ δεύτερο χερι;;αλλα καλοδιατηρημένα φανταζομαι ε;
Voula
Διάσημο μέλος
Καλή μας επιτυχία !

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ γιατί είχα δηλώσει κι'εγώ συμμετοχή!!Ωραία να ξέρω να διαβάζω από εδώ τα νέα,θα στείλω π.μ στη Λέττα-μένουμε και κοντά-να συνενοηθούμε για ότι βοήθεια χρειαστείΝαι, κι επειδή δε βρέθηκε κλειστός χώρος δεν έγινε (και επειδή δεν απάντησε η Λέττα σε σχετική μου ερώτηση, υποθέτω πως δε θα γίνει κιόλας). Τα πράγματα που έχουν σταλεί και θα σταλούν, θα διατεθούν σ'αυτην την εκδήλωση
Αλλά γιατί να μπερδευτείτε; Εκείνο το θέμα μόλις δώσει εντολή στους mods η Λέττα θα κλειδωθεί.

stellak
Διάσημο μέλος
εννοείται! Εσείς θα αγοράζατε κάτι πολύ φθαρμένο; Θα παρακαλέσω όποια ετοιμάσει κούτα να κάνει έναν κόπο να καταγράψει το περιεχόμενο σε μια σελίδα και να την κολλήσει έξω από την κούτα. Για διευκόλυνση όλων μας!

Melini
Διάσημο μέλος
Κορίτσια, ναι, όλα τα αντικείμενα σε καλή κατάσταση για μεταπώλησηεννοείται! Εσείς θα αγοράζατε κάτι πολύ φθαρμένο;
Θα παρακαλέσω όποια ετοιμάσει κούτα να κάνει έναν κόπο να καταγράψει το περιεχόμενο σε μια σελίδα και να την κολλήσει έξω από την κούτα. Για διευκόλυνση όλων μας!![]()
Είσαι η θεά μου έτσι;;; όλα τα σκέφτεσαι

konstans
Περιβόητο μέλος
Ε ρε είστε και οι πρώτοι

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Είσαι η θεά μου έτσι;;; όλα τα σκέφτεσαι![]()

Μελίνα μου, δε θέλει κόπο, το ξέρεις! Ούτε και πολύ μυαλό. Να κάνουμε καλό πάμε, όχι να γίνουμε μπίλιες και να ταλαιπωρηθούμε. Εμείς θα μιλήσουμε σύντομα. Δυστυχώς το προηγούμενο βράδυ θα έχει άλλη εκδήλωση στο χώρο και για μας θα ανοίξει από την Κυριακή το πρωί. Όσες βοηθήσουμε θα πιούμε μαζί πολύ πρωινό καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας, θέλω να το ξέρετε, διότι θα πάμε να στήσουμε τα πάντα. Αλλά σκεφτείτε τη χαρά μας στο τέλος της μέρας

stellak
Διάσημο μέλος
ΚΑΙ ειδοποίηση για το event?
Ε ρε είστε και οι πρώτοι.
Τι εννοείς, Κωνσταντίνα μου; Το Δελτίο Τύπου και την αφίσα που ετοιμάζω;
moukelis
Επιφανές μέλος
...και τα σημαδια στην πλατη απο το μαστιγιο της Φραου Στελλας.Αλλά σκεφτείτε τη χαρά μας στο τέλος της μέρας![]()

Ελπιζω να πανε ολα καλα,και να βγαλετε πολλα λεφτακια για τα αδεσποτακια!

konstans
Περιβόητο μέλος
Αααα, δεν το περίμενα αυτό από εσέναΤι εννοείς, Κωνσταντίνα μου; Το Δελτίο Τύπου και την αφίσα που ετοιμάζω;
.Δεν σου βγάζει ειδοποίηση η οθόνη σου κυρά μου; Επάνω ψιλά;
stellak
Διάσημο μέλος

Έλα, να πάρουμε φόρα!

Melini
Διάσημο μέλος
Μελίνα μου, δε θέλει κόπο, το ξέρεις! Ούτε και πολύ μυαλό. Να κάνουμε καλό πάμε, όχι να γίνουμε μπίλιες και να ταλαιπωρηθούμε. Εμείς θα μιλήσουμε σύντομα. Δυστυχώς το προηγούμενο βράδυ θα έχει άλλη εκδήλωση στο χώρο και για μας θα ανοίξει από την Κυριακή το πρωί. Όσες βοηθήσουμε θα πιούμε μαζί πολύ πρωινό καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας, θέλω να το ξέρετε, διότι θα πάμε να στήσουμε τα πάντα. Αλλά σκεφτείτε τη χαρά μας στο τέλος της μέρας![]()
Τι λες τώρα... ζεστός Καπουτσίνο από το Εβερεστ της γωνίας και το χαμόγελό σου είναι το καλύτερο ξεκίνημα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool