Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

Παρουσα και εγω!!!!!Ολο και καποια ιδεα θα μου ερθει για κατι χριστουγεννιατικο που μπορω να φτιαξω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω θα βοηθησω, υπολογιστε με.
οταν γυρισω, επειδη λειπω ταξιδι θα πουμε περισσοτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tωρα πηρα την εδοποιηση.Θελετε νασας στειλω φυλλαδια γιατι να το στειρωσω ζωα και παιδια η αλλα? αν προλαβω στειλτε διευθυνση που να στειλω κι αλλα πραγματα

Ασημίνα, σ'ευχαριστούμε για την προσφορά. Σου έστειλα πμ.

Κορίτσια, κάνω μια λίστα με όσες προσφέρεστε για βοήθεια, να είστε καλά! Των περισσοτέρων έχω τα κινητά από τις περσινές συναντήσεις. Αν έχετε αλλάξει τηλέφωνο, παρακαλώ στείλτε μου πμ. Θα σας ειδοποιήσω:)

να ρωτησω παιδια ..για γλαστρακια πως σας φαινεται η ιδεα? εχω παρα πολλους σπορους μαζεμενους και επειδη και σε αυτο πιανει λιγακι το χερι μου πιστευω οτι κατι μπορω να κανω!!!!!;) δυστυχως δεν εχω χρονο για κατι αλλο ισως ομως μου κατεβει και καμια αλλη ιδεα ευκολη ισως μπορεσω να κανω και βραχιολακια!! :)

Γειά σας κι απο μένα!
Εννοείται πως είμαι στη διάθεσή σας, τόσο για το οργανωτικό κομμάτι, όσο και στην προσφορά αντικειμένων.
Μπορώ να μεταφέρω κούτες ρίχνοντας τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου κι ότι άλλο χρειαστεί.
Πολύ καλή ιδέα Στέλλα!
Μπράβο!

Ρία, ο χώρος που θα στεγάσει την εκδήλωσή μας δεν είναι υπερβολικά μεγάλος. Βλέπω ήδη ότι από κούτες με πράγματα από τα κορίτσια εκτός Αθήνας μαζεύονται πολλά πράγματα. Σκέψου να μαζέψουμε και οι Αθηναίες τα δικά μας τι θα γίνει:rolleyes: Λέω πως τα γλαστράκια είναι πολύ ωραία ιδέα αλλά δεν είμαι σίγουρη αν στην παρούσα φάση θα μπορούσαμε φτιάξουμε έναν τέτοιο πάγκο...:hmm: Τι θα έλεγες προς το παρόν να βοηθήσεις στις μαγειρικές μαζί με Μελίνα και Αλίκη και ίσως και με τα βραχιολάκια σου;:)

Καλημέρα κι από μένα :)
βλέπω ότι το πήραμε ζεστά το πράγμα, και χαίρομαι, γιατί έτσι θα κάνουμε μια πολύ ωραία εκδήλωση :)
Λοιπόν, στο κομμάτι του μαμ, εγώ λέω να φτιάξω κέικ, προς βρώση και πώληση, ίσως και κανένα τσουρέκι. Δυστυχώς δεν έχω καταπιαστεί ποτέ με τα μελομακάρονα (ακόμα ;)) μήπως κάποια δεσποινίδα τα έχει συμπεριλάβει στις σπεσιαλιτέ της; Ειδάλλως, Αλίκη, τι θα μπορούσες να φτιάξεις; Υπάρχουν πάντα τα μπισκότα και τα κουλουράκια...
Επίσης, τι θα λέγατε αν είχαμε και κάτι αλμυρό στο τραπέζι μας; Μήπως υπάρχει κάποια χρυσοχέρα που να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει πίτες; ;):)
Αν θέλετε, στείλτε μου ΡΜ με τις ιδέες σας :)

Καλημέρα κι από μένα :)
βλέπω ότι το πήραμε ζεστά το πράγμα, και χαίρομαι, γιατί έτσι θα κάνουμε μια πολύ ωραία εκδήλωση :)
Λοιπόν, στο κομμάτι του μαμ, εγώ λέω να φτιάξω κέικ, προς βρώση και πώληση, ίσως και κανένα τσουρέκι. Δυστυχώς δεν έχω καταπιαστεί ποτέ με τα μελομακάρονα (ακόμα ;)) μήπως κάποια δεσποινίδα τα έχει συμπεριλάβει στις σπεσιαλιτέ της; Ειδάλλως, Αλίκη, τι θα μπορούσες να φτιάξεις; Υπάρχουν πάντα τα μπισκότα και τα κουλουράκια...
Επίσης, τι θα λέγατε αν είχαμε και κάτι αλμυρό στο τραπέζι μας; Μήπως υπάρχει κάποια χρυσοχέρα που να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει πίτες; ;):)
Αν θέλετε, στείλτε μου ΡΜ με τις ιδέες σας :)

Κάτι θα κάνουμε και για πίτες. Δεν μπορώ να πω οτι ανοιγω και τέλειο φύλλο αλλά κάνω κάτι ορφανές (χωρίς φύλλο) μούρλια! Στέλνω pm.

παιδια και εγω μεσα..θα δω τι μπορω να μαζεψω απο βιβλια κυριως και οτι αλλο μπορω..επισης αν και μικρη πιανει παρα πολυ το χερι μου σε θεματα μαγειρικης..:redface:..φτιαχνω καταπληκτικοτατο κεικ με τρουφα μεσα και απεξω γλασο σοκολατα γαλακτος..οχι να το πενευτο αλλα ειναι τελειο..επισης μαλλον μπορω να φτιαξω εγω πιτες με φυλλο..ανοιγω αρκετα καλα το φυλο και οταν ειχα φτια3ει μου πετυχε..αλλα γι αυτο δεν ειναι σιγουρο..θα σας πω σε μερικες μερες:P..και να παω σε λιγο πιο χοντρα πραγματα και κανα κοτοπουλακι αμα 8ελετε με πατατουλες ή απλα μπουτακια με επικαλυψη σουσαμιου ή κατι τετοιο μπορω να φτιαξω:P..και παστιτσιο ακομα..:lol::lol:..πειτε μου σε ποια απ' ολες να στειλο πμ γιατι μπερδευτηκα να δουμε σε τι μπορω να φανω χρησιμη:D

:lol::lol: Επειδή δεν θα κάνουμε το τραπέζι σε κανέναν, άμα είσαι τόσο καλή μαγείρισσα να μας τραπεζώσεις κάποιο στιγμή. Αλλά όχι τώρα.

Κοπέλες, όποια θέλει να βοηθήσει τη Μελίνα-Melini που έχει το κομμάτι των γλυκών κλπ, να της στείλει καλύτερα πμ. :)

Δε σε ξέχασα,περιμένω απάντηση .Θέλει να το ψάξει λίγο οκ?

Απλώς κάποια στιγμή θα πρέπει να συννενοηθούμε για το πόσα πράγματα θα χωράνε στον χώρο, γιατί μας βλέπω να επεκτεινόμαστε και στο πεζοδρόμιο:P.

Ωραία, τότε να παρακαλέσουμε τη Λέττα να μας πει πόσα πράγματα έχει ήδη συγκεντρώσει (δηλαδή πχ πόσες κούτες, πόσες σακούλες) και να ξεκινήσουμε να συναντιώμαστε για διαλογή. Επίσης, όποια δεν έχει στείλει ακόμη αλλά θέλει να στείλει, ας ενημερώσει τη Λέττα με πμ για να καταμετρηθεί στα ήδη υπάρχοντα.

Οι Αθηναίες ας ενημερώνουν με πμ τη Νότα, μήπως τελικά συγκεντρώσουμε τις προσφορές τους στη Βίλλα Μπέλλα Πιτσίλω:) και κάνουμε εκεί το γενικό ξεκαθάρισμα.

λέττα επειδή μένουμε κοντά, διατίθεμαι να σε βοηθήσω με τις κούτες, την αρχειοθέτηση;;;
απλά μπορώ μεσοβδομαδα μετα τις 6.... και κυριακή απόγευμα

για κουραμπιεδες ή και μελομακάρονα θέλετε να ρωτήσω τη μαμά μου;

κάνει κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία...

ή για τυροπιτάκια;

παιδια και εγω μεσα..θα δω τι μπορω να μαζεψω απο βιβλια κυριως και οτι αλλο μπορω..επισης αν και μικρη πιανει παρα πολυ το χερι μου σε θεματα μαγειρικης..:redface:..φτιαχνω καταπληκτικοτατο κεικ με τρουφα μεσα και απεξω γλασο σοκολατα γαλακτος..οχι να το πενευτο αλλα ειναι τελειο..επισης μαλλον μπορω να φτιαξω εγω πιτες με φυλλο..ανοιγω αρκετα καλα το φυλο και οταν ειχα φτια3ει μου πετυχε..αλλα γι αυτο δεν ειναι σιγουρο..θα σας πω σε μερικες μερες:P..και να παω σε λιγο πιο χοντρα πραγματα και κανα κοτοπουλακι αμα 8ελετε με πατατουλες ή απλα μπουτακια με επικαλυψη σουσαμιου ή κατι τετοιο μπορω να φτιαξω:P..και παστιτσιο ακομα..:lol::lol:..πειτε μου σε ποια απ' ολες να στειλο πμ γιατι μπερδευτηκα να δουμε σε τι μπορω να φανω χρησιμη:D
Γεια σου Ηλιάνα,:)
ότι πράγματακια μαζέψεις ή τα φέρνεις την προηγούμενη που θα μαζευτουμε στην Νότα για να οργανωθούμε ή τα δίνεις στην Στέλλα που θα μαζέψει τα πράγματα απο Αθήνα. Σχετικά με τα φαγητά λογικό είναι ότι πρέπει συννενοηθείς πρώτα με την Μελίνα που θα είναι η αρμόδια σαυτήν την κατηγορία και θα δείτε μεταξύ σας πως θα τα μεταφέρετε.:)

Απλώς κάποια στιγμή θα πρέπει να συννενοηθούμε για το πόσα πράγματα θα χωράνε στον χώρο, γιατί μας βλέπω να επεκτεινόμαστε και στο πεζοδρόμιο:P.
Μην ανησυχείς ότι πράγματα μείνουν θα πάμε σε δεύτερη φορά στο παζάρι του ΣΠΑΖ που λέγαμε.

Ναι οκ, τα πράγματα, αλλά τα γλυκά;;)

Ωραία, τότε να παρακαλέσουμε τη Λέττα να μας πει πόσα πράγματα έχει ήδη συγκεντρώσει (δηλαδή πχ πόσες κούτες, πόσες σακούλες) και να ξεκινήσουμε να συναντιώμαστε για διαλογή. Επίσης, όποια δεν έχει στείλει ακόμη αλλά θέλει να στείλει, ας ενημερώσει τη Λέττα με πμ για να καταμετρηθεί στα ήδη υπάρχοντα.

Οι Αθηναίες ας ενημερώνουν με πμ τη Νότα, μήπως τελικά συγκεντρώσουμε τις προσφορές τους στη Βίλλα Μπέλλα Πιτσίλω:) και κάνουμε εκεί το γενικό ξεκαθάρισμα.

Πράγματι και εγώ νομίζω ότι πρέπει να μαζευτούμε κατευθείαν στο σπίτι της Πιτσίλως για οργάνωση.:up::up:
Μέχρις στιγμής τα πράγματα που έχω είναι τα δικά μου , αυτά που μου έδωσε η αδερφή μου και της Νίκης απο την Θεσσαλονίκη και περιμένω από δύο ακόμη κορίτσια εκτός Αττικής.
Τι λέτε να βάλουμε σαν ημερομηνία συνάντησης στην Βίλλα Πιτσίλω την επόμενη Κυριακή 22 Νοεμβρίου? Έτσι τα υπόλοιπα κορίτσια εκτός Αττικής θα δούνε ότι έχουν 10 μέρες πριν την συνάντηση για την οργάνωση των αντικειμένων και τα κορίτσια από την Αθήνα θα μπορέσουν να φέρουν ότι μαζέψουν και όλες μαζί θα τα κατηγοριοποιήσουμε και βάλουμε τιμές.;)
Πείτε αν συμφωνείτε να συναντηθούμε όλες μαζί εκεί?!!!!

Ναι οκ, τα πράγματα, αλλά τα γλυκά;;)
Καλά σαυτό το θέμα πρέπει να συνενοηθούν μεταξύ τους τα κορίτσια που θα το αναλάβουν.
Λες να μας μείνουν ?:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back