vickymoon
Διάσημο μέλος
πως να τα εκπαιδευσω για να το κανουν. το φοβουνται λιγο.
η μαργαριτα με το φαι κατι εκανε αλλα οχι πολλα πολλα.
please ιδεες παρακαλω
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με γεια! Θα σε βολεψει πολυ...εβαλα πορτακι στη πορτα της κουζινας για να μπαινοβγαινουν απο εκει.
πως να τα εκπαιδευσω για να το κανουν. το φοβουνται λιγο.
η μαργαριτα με το φαι κατι εκανε αλλα οχι πολλα πολλα.
please ιδεες παρακαλω

Λοιπον τα μεγαλα μου το εμαθαν αμεσως γιατι ειχαν ηδη εκπαιδευτει με το πορτακι της τουαλετας...
Η Σεμελη εκπαιδευτηκε...
Μια ιδεα ειναι να ξεκινησεις για λιγο χωρις το πορτακι για να μαθουν τη φιλοσοφια του ανοιγματος...
Εγω στη Σεμελη δεν το εκανα αυτο, γιατι εβλεπε τα μεγαλα να μπαινοβγαινουν.
Ετσι τι εκανα.
Την εβγαλα πρωτα εξω κι εγω ημουν απο μεσα και πηρα ενα φτερακι - παιχνιδι για γατες που τους αρεσει πολυ και το εβαζα στο τζαμακι αλλα και το ανοιγα λιγακι και το περναγα κατω απο αυτο για να το πιανει και να την προκαλει κι ετσι τσιγκλωντας την εσπρωχνε λιγο λιγο το πορτακι κι απο τη λαχταρα της να το πιασει εχωνε και το κεφαλι της σιγα σιγα και το εμαθε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
με τη μαργαριτα επειδη ειναι λιχουδα λιγο με το φαγητο μπηκε, οι αλλες τις παω κοντα κ το φοβουνται.
να μην τις πηγαινω με το ζορι μαλλον?? σκεφτομαι να ανοιξω ενα τονο που τρελαινονται κ να προσπαθησω με αυτο
μακαρι να βολεψει

λες να μου παρει πολυ χρονο??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
περνα το κορμακι τους εσυ απο μεσα απαλα....αρκετες φορες μεσα - εξω...κι αστες στο τελος εξω...η αναγκη θα της κανει να θελουν να μπουν και στο τελος θα το καταφερουν 1-2 το πολυ πολυ 3 μερες θα χρειαστει...δυστυχως δεν το σκεφτηκα να αφησω την τρυπα κ ο μαστορας το εβαλε.
με τη μαργαριτα επειδη ειναι λιχουδα λιγο με το φαγητο μπηκε, οι αλλες τις παω κοντα κ το φοβουνται.
να μην τις πηγαινω με το ζορι μαλλον?? σκεφτομαι να ανοιξω ενα τονο που τρελαινονται κ να προσπαθησω με αυτο
μακαρι να βολεψει
λες να μου παρει πολυ χρονο??

vickymoon
Διάσημο μέλος
εν τω μεταξυ το πηρα μικρο για να μην χωραει να μπει ανθρωπος. η γατα χωραει βεβαια αλλα...
παντως δικιο εχεις μαλλον η αναγκη θα τα κανει να πηγαινουν.
τα ενηλικα γατια μαθαινουν πιο δυσκολα??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...μαθαινουν πιο δυσκολα...ο χωρος που βγαινουν εξω ειναι μπαλκονι ή κηπος?το προβλημα μου ειναι οτι μολις τις παιρνω αγκαλια κ τις παω κοντα φοβουνται πολυ κ εξαγριωνονται. δεν θελω να το συνδυασουν με φοβο.
εν τω μεταξυ το πηρα μικρο για να μην χωραει να μπει ανθρωπος. η γατα χωραει βεβαια αλλα...
παντως δικιο εχεις μαλλον η αναγκη θα τα κανει να πηγαινουν.
τα ενηλικα γατια μαθαινουν πιο δυσκολα??

vickymoon
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κηπος ειναι. να δες! εχω κ την μπουγαδα εξω

Μαλιστα...

Γενικα λυσανε να μπαινουν μεσα?
Τα ταιζεις μεσα ε? Αν ναι... θα ειναι πιο ευκολο
vickymoon
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι....οχι μονο θα το κουνας, αλλα θα ανοιγεις και το πορτακι και θα τα βαζεις να ερχονται να το μυριζουν και μετα θα το κλεινεις...παιξε για λιγο με αυτο και θα το μαθουντα ταιζω μεσα. λες να τις βγαλω το πρωι στην αυλη κ μετα να κουναω το φαγητο τους μεσα που θα ειναι λυσσασμενα στη πεινα κ να μπουν??

vickymoon
Διάσημο μέλος
εχω στερεωσει τη πορτα να ειναι συνεχεια ανοικτη κ η μαργαριτα ηταν μεσα κ κανω ετσι κ την βλεπω εξω. αρα το ψιλοεμαθε αυτη.
για να δουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα δεις οτι τελικα ειναι ευκολο!ευχαριστω πολυ. μαλλον το φαγητο ειναι ο καλυτερος τροπος εκπαιδευσης.
εχω στερεωσει τη πορτα να ειναι συνεχεια ανοικτη κ η μαργαριτα ηταν μεσα κ κανω ετσι κ την βλεπω εξω. αρα το ψιλοεμαθε αυτη.
για να δουμε![]()

Ειναι εξυπνα τα γατια μας μωρε! Και μετα θα καμαρωνεις σα χαζομαμα που το μαθανε

Ο,τι χρειαστεις στη διαθεση σου!

vickymoon
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια!ωραια χαιρομαι πολυ. μολις το μαθουν θα βγαλω κ φωτο για να κοκορευομαι![]()
Πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα

drf
Δραστήριο μέλος
τα ταιζω μεσα. λες να τις βγαλω το πρωι στην αυλη κ μετα να κουναω το φαγητο τους μεσα που θα ειναι λυσσασμενα στη πεινα κ να μπουν??
καλά εάν το κάνεις αυτό δε νομίζω να το σκεφτούν και πολύ το πορτάκι ..

vickymoon
Διάσημο μέλος
η ειναι πολυ απλο για να το συζυτησεις

η δεν εχουν πολλοι ανθρωποι γατοπορτακια.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κου κουμου κανει εντυπωση που δεν βρηκα στο φορουμ θεμα γι αυτο.
η ειναι πολυ απλο για να το συζυτησειςη δεν εχουν πολλοι ανθρωποι γατοπορτακια.
![]()
Τσα!

https://www.mypetz.gr/threads/Πορτάκι-για-γάτες.220165/
stellak
Διάσημο μέλος
) Φαντάσου ότι τα δικά μου δεν έχουν κάνει ποτέ προσπάθεια να ανεβούν στα κάγκελα, βλέπουν μάλλον ότι είμαστε λιγάααακι ψηλά
Αλλά και πάλι τρέμωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνω..πιστευω οτι ο συνδιασμος πορτακι κι απολυτα προστατευμενο μπαλκονι ειναι το πιο ασφαλες...αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτο...Ξέρεις, Βίκυ μου, τι γίνεται μάλλον; Επειδή οι πιο πολλοί μένουμε σε διαμερίσματα, φοβόμαστε να βγαίνουν τα γατόνια χωρίς επίβλεψη στις βεράντες. Εγώ τουλάχιστον, μετά το απίστευτο σοκ που πέρασα τον Οκτώβριο με το θάνατο της Ραλλούς - κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μου - βγαίνω μαζί με τα Νινομελάκια στη βεράντα, ακόμα κι αν κάνει ψόφο. Το καλοκαίρι που έχω μόνιμα ανοιχτά, βγαίνω κάθε τρεις και λίγο έξω να τα ψάξω ή τους φωνάζω να έρχονται να βαράνε προσοχές (μην ξεχνιόμαστε!) Φαντάσου ότι τα δικά μου δεν έχουν κάνει ποτέ προσπάθεια να ανεβούν στα κάγκελα, βλέπουν μάλλον ότι είμαστε λιγάααακι ψηλά
Αλλά και πάλι τρέμω
vickymoon
Διάσημο μέλος
πωπω ντροπη

δεν το βρηκα

ασχετη γκομενα

παιδια εχετε δικιο το πορτακι θελει ασφαλεια αλλιως αντε γεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool