drf
Δραστήριο μέλος
καλε δε μιλαμε για σενα που εισαι γατοφιλος...μιλαμε για εκεινους που μας τα χωνουν ολη την ωρα με τις γατες μας
![]()
'κακές επιλογές' λοιπόν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
οχι πανε στην αυλη για τουαλετα. φοβαμε μη μου κατουρησουν μεσα
κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν, μην αγχώνεσαι τόσο.. είναι ποίο έξυπνα από εμάς τα δίποδα..

vickymoon
Διάσημο μέλος
καταλαβες.αμα καεις με το χυλο φυσας κ το γιαουρτι
drf
Δραστήριο μέλος
το λεω γιατι εχω ενα θεμα με τη μελινα κ δεν θα το αντεξω να μου κανει μλκςκαταλαβες.
αμα καεις με το χυλο φυσας κ το γιαουρτι
ξέρω πολύ καλά τι θέλεις να πεις.. παθόν

vickymoon
Διάσημο μέλος
αυτος που το εμαθε πιο δυσκολα ειναι ο παρασκευας

ειναι φαινεται πιο αγαθο το παιδι μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλημερα. ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα πανεξυπνα γατια μου. διανοιες οχι αστεια. μαθανε να μπαινοβγαινουνε με το πορτακι βεβαια συνεχεια ανοικτο. μολις το μαθουν καλα αυτο θα το κλεισω το πορτακι κ θα το εχουν μαθει ολο το εργο για τα καλα.
αυτος που το εμαθε πιο δυσκολα ειναι ο παρασκευαςειναι φαινεται πιο αγαθο το παιδι μου

Μπραβο στα γατονια, μπραβο και στη γατομανα!
Fotini
Διάσημο μέλος
καλημερα. ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα πανεξυπνα γατια μου. διανοιες οχι αστεια. μαθανε να μπαινοβγαινουνε με το πορτακι βεβαια συνεχεια ανοικτο. μολις το μαθουν καλα αυτο θα το κλεισω το πορτακι κ θα το εχουν μαθει ολο το εργο για τα καλα.
αυτος που το εμαθε πιο δυσκολα ειναι ο παρασκευαςειναι φαινεται πιο αγαθο το παιδι μου
Μπράβο, Βίκυ!
Είστε σε καλό δρόμο!
vickymoon
Διάσημο μέλος
σημερα λοιπον το κατεβασα. παει τρεχαλα η μαργαριτα να βγει εξω κ σταματαει αποτομα βλεποντας κατεβασμενο το πορτακι

εγω απο πισω δινω μια σπρωξια κ νασου εξω η μαργαριτα

μετα απο λιγο την βλεπω μεσα στο σπιτι...αρα 

μετα απο λιγο τα ιδια η μελινα... νασου κ αυτη μια σπρωξια μετα απο λιγο μεσα στο σπιτι κ η μελινα

ζηλεψε κ ο παρασκευας... κ αυτος εφαγε τη σπρωξια του βγηκε εξω

περιμενα...περιμενα... τιποτα δεν εμπαινε μεσα, περναγε η ωρα κ επρεπε να παω στη δουλεια. βρε φωναζα παρασκευα βρε αμαν βρε ζαμαν, τιποτα. ε ειδα κ αποειδα ανοιξα τη πορτα να μπει.
η εκπαιδευση του παρασκευα θα συνεχιστει το βραδυ.
μετα φταιω εγω να μω οτι οι αντρες ειναι πιο χαζοι

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
και σίγουρα θα το μάθει.Επείσης μπορείτε όταν κλείνετε το πορτάκι αντί για το πλαστικό που έχει να βάλετε ένα διαφανή πλαστικό και με τον καιρό να το αντκαταστήσετε με το παλιό.Έτσι έκανα και εγώ στη γατούλα μου τη Σίμπα και το έμαθε.Σύντομα θα σας βάλω μια φωτογραφία της γάτας μου να περνάει από το πορτάκι.
Ελπίζω να βοήθησα.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μεχρι και οι ποντικοπαρεα τους το εμαθε και κανουν παρτυ στα κρυφα καθε βραδυ

vickymoon
Διάσημο μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
τελικα εμενα το εμαθαν το πορτακι κ τωρα ποιος τους πιανει. μια δυο μερες χρειαστηκα τελικα![]()
είδες τελικά που είναι γάτες τα μωρά σου;

vickymoon
Διάσημο μέλος
είδες τελικά που είναι γάτες τα μωρά σου;![]()

το αστειο ειναι οταν κλειδωνω το πορτακι το βραδυ π.χ. πανε κ το κοπανανε με το κεφαλι η το χερι κ κοιτανε παραξενεμενα
σου λεει τι γινεται μ αυτο το πορτακι ρε παιδι μου

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μη μου πεις ότι η Μαργαρίτα κοπανάει το κεφάλι της; Εγώ την φαντάζομαι, να κάνει να σπρώξει και μόλις αντιληφθεί ότι είναι κλειστό, να απομακρύνεταιτο αστειο ειναι οταν κλειδωνω το πορτακι το βραδυ π.χ. πανε κ το κοπανανε με το κεφαλι η το χερι κ κοιτανε παραξενεμενα
σου λεει τι γινεται μ αυτο το πορτακι ρε παιδι μου
![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
η αληθεια ειναι οτι η μαργαριτα το καταλαβαινει αμεσως, η μελινα θελει λιγο χρονο κ ο παρασκευας τον μαζευουμε μη παθει κρανιοεγκεφαλικη κακωση απο το γκουπου γκουπουΜη μου πεις ότι η Μαργαρίτα κοπανάει το κεφάλι της; Εγώ την φαντάζομαι, να κάνει να σπρώξει και μόλις αντιληφθεί ότι είναι κλειστό, να απομακρύνεται![]()

Ζητάω πολλά που θέλω να μάθει από την πρωτη ημέρα να το χρησιμοποιεί? Τον δελέασα με φαγητό αλλά αυτός τίποτα . Αυτό που κάνει είναι ότι με το πόδι του σκάβει στο πορτάκι και δεν του κοβει απλά να το βαλει μέσα . Του το έδειξα πολλάκις αλλά παθαίνει έναν πανικό . Αυτό που σκέφτηκα είναι να στερεώσω με τέτοιο τρόπο το τζαμάκι ώστε να μένει συνέχεια ανοιχτό .
Το πορτάκι έχει και μία γλωσσίτσα που μαρκαρει σε ποιό χώρο βρίσκεται . Υπάρχει περίπτωση αυτό να τον μπλοκάρει? Εκεί που τον είχα για πανέξυπνο και πολυμήχανο τώρα μου φαίνεται απλά κεφάλας.
Διάβασα τα άνωθεν σχόλια απλά είπα να το μοιραστω μαζί σας μήπως έχετε καμία καλή ιδέα ή ανάλογη εμπειρία .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μήπως θα μπορούσες να βάλεις μια φωτο με το πορτάκι, για να πάρουμε μια ιδέα πώς ακριβώς είναι (και μέσα στο χώρο), μήπως και βοηθήσει να βρούμε την αιτία της μέχρι τώρα αποτυχίας να το χρησιμοποιήσει ο γατούλης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με τις κλειστές αμμολεκανες πώς χειρίζεται το θεμα ? Μένουν για αρκετό καιρό με τη πόρτα ανοιχτή ? Μήπως είμαι ανυπόμονη και πρεπει να του δώσω το χρονο του ?
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπορείς να βοηθήσεις σ'αυτό, πράττοντας παρόμοια με ότι έκανα με το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης:Την ξένιζε και τη δική μου, κι επειδή ήταν αποσπώμενο, το είχα αφαιρέσει στην αρχή αφήνοντας το άνοιγμα ελεύθερο για λίγες μέρες. Όταν πλέον πήρε το κολάι που λέμε, το επανατοποθέτησα κι άρχισε, έστω κι αν στην αρχή λίγο διστακτικά, να το χρησιμοποιεί κανονικότατα. Παρά την "ειρωνεία" οτι αφού εξοικειώθηκε μια χαρά με τη διαδικασία, μετά από μέρες ένα εξάρτημα πλαστικό που το συγκρατούσε κόπηκε με αποτέλεσμα πάλι να βρεθούμε χωρίς πορτάκι, μόνο με την τρύπα να χάσκει στην αμμολεκάνη

Με παρόμοιο τρόπο κι εσύ, όπως είπες πιο πάνω, με κάποια "πατέντα" θα κρατήσεις το τζαμάκι ανοιχτό και θα συνεχίσεις να τον προτρέπεις με κάποια λιχουδιά ίσως, από την άλλη μεριά. Κι αφού συνηθίσει το πήγαν'έλα, από τον ένα χώρο στον άλλο, τότε ενεργοποιείς πάλι και το τζαμάκι. Με λίγα λόγια, όχι απότομα, αλλά σταδιακά.
Καλή επιτυχία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool