myrtos
Δραστήριο μέλος
Παιδιά λίγο προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν profender αμπούλα για απόπαρασίτωση .Τώρα έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν κρατάει 3 μήνες αλλά 1
και ειναι και ακριβη η ατιμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αμαλία, πού ακριβώς την έβγαλε την ανακοίνωση; Μήπως έχεις το κείμενο ή το link (αν την έχουν κάπου online);Παιδιά λίγο προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν profender αμπούλα για απόπαρασίτωση .Τώρα έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν κρατάει 3 μήνες αλλά 1
και ειναι και ακριβη η ατιμη![]()
myrtos
Δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
H profender ειναι για ενδοπαρασιτα;Ελεγα να τη βαζω κι εγω στον Σειριο επειδη αντεδρασε ασχημα την τελευταια φορα στο drontal αλλα η γιατρος μου ειπε οτι δεν παρεχει πληρη προστασια...
για ενδοπαρασιτα ειναι.Αν δεν τρωει χαπι με τιποτα δεν εχεις και πολλες επιλογες

moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Σ' ευχαριστώ πολύ Αμαλία μου!!Μου το έδειξε σήμερα ο κτηνίατρος γιατί ο Μυρτος δεν παίρνει χάπια και του βάζω αυτό . Που θα πάω πάλι αύριο για απαντήσεις αίματος του σκύλου μου θα του ζητήσω αν είναι προσπεκτους να μου δώσει ενα

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
οπότε το 3 μηνο που έχει εφαρμοσθεί για τα αντιπαρασιτικά των ενδοπαρασίτων είναι ένας μέσος όρος που πιστευουν οι ερευνητές οτι το ζώο μπορει να έχει μολυνθει οποτε με τη χορηγηση προλαμβάνουμε καταστασεις...εν αντιθέσει με τα εξωπαρασιτοκτόνα που δίδονται κάθε μήνα, γιατι τα ζώα μολύνονται πιο συχνά και εύκολα απο τους ψύλλους απ' ότι τα ενδοπαράσιτα και γι αυτο έχει καθοριστει σε μηνιαια χορήγηση όπου σταματάει και η δράση του φαρμάκου...ελπιζω να έγινα κατανοητη..
οποτε μην θορυβήστε και συνεχίστε να εφαρμόζετε τις θεραπειες που σας έχει δώσει ο κτηνίατρός σας...
Desdemona
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερα Βάσια και σ΄ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!για να είμαι πιο αναλυτική, ούτε το drontal, ουτε το Milbemax, και γενικως κανένα φάρμακο δεν δρα για 3 μήνες, απλα δραμε προληπτικα-θεραπευτικα σε τυχούσες μολύνσεις, απλά τα ζώα που είναι σπίτι δεν μολύνονται, ή τουλάχιστον δε μολύνονται τόσο συχνά όσο αυτά που είναι έξωοπότε το 3 μηνο που έχει εφαρμοσθεί για τα αντιπαρασιτικά των ενδοπαρασίτων είναι ένας μέσος όρος που πιστευουν οι ερευνητές οτι το ζώο μπορει να έχει μολυνθει οποτε με τη χορηγηση προλαμβάνουμε καταστασεις...εν αντιθέσει με τα εξωπαρασιτοκτόνα που δίδονται κάθε μήνα, γιατι τα ζώα μολύνονται πιο συχνά και εύκολα απο τους ψύλλους απ' ότι τα ενδοπαράσιτα και γι αυτο έχει καθοριστει σε μηνιαια χορήγηση όπου σταματάει και η δράση του φαρμάκου...ελπιζω να έγινα κατανοητη..
οποτε μην θορυβήστε και συνεχίστε να εφαρμόζετε τις θεραπειες που σας έχει δώσει ο κτηνίατρός σας...
![]()

Να σε ρωτήσω κάτι όσον αφορά το φάρμακο για τα εσωτερικά παράσιτα: Τελικά πρέπει να δίδεται ανά 3 μηνο? Γιατί εγώ ως τώρα το δίνω 2 φορές το χρόνο μόνο.
Και επίσης ποιο είναι το καλλίτερο από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο?
Επίσης για τα εξωπαράσιτα το frontline είναι καλό? Και πρέπει να μπαίνει κάθε 1 μισυ μήνα? Εγώ το βάζω το μεν καλοκαίρι κάθε 1μισυ μήνα και τον χειμώνα κάθε 3 μήνες. Μήπως κάνω λάθος?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
τέλος για τα εξωπαρασιτοκτόνα, η εφαρμογή ειναι κάθε μήνα, έτσι ώστε να ειναι πληρως καλυμμένα τα ζώα μας καθοτι οι ψύλλοι μπορει να υπάρχουν μεσα στο χώμα της γλάστρας, στα λουλούδια και τέλος πιθανον να μεταφερουμε εμεις οι ανθρωποι μέσω άλλων ζώων, αυτό ισχυει περισσότερο για εμας τους κτηνιατρους που είμαστε σε επαφη με ζωα..
αν η θερμοκρασία είναι πάνω απο 20 βαθμούς οι ψύλλοι ειναι δραστήριοι και αρα ειναι αναγκαιο να βαζουμε εξωπαρασιτοκτόνο, με καλυτερο το frontline και το stronghold το οποιο (το δεύτερο ) πιανει την ψώρα των αυτιων και κάποια ενδοπαρασιτα μαζι με τους ψύλλους...προσοχη μπορει να σας συστησουν να βαζετε stronghold που πιανει οπως θα σας πουν και τα ενδο και τα εξωπαράσιτα...δεν τα πιανει ολα οποτε το drontal ή ολα τα υπολοιπα πάλι πρεπει να συγχορηγούνται κάθε 4 μηνες...μεγάλο το κοστος, οποτε το stronghold το αφηνουμε για περιπτωσεις ψώρας...
παλια που δεν υπηρχε το profender σε γατες πολυ δύσκολες που δεν παιρναν χαπι δίναμε stronghold γιατι απο το τιποτα καλο ηταν και το λιγο...ελπιζω να μην σας κούρασα και να με καταλαβατε...
myrtos
Δραστήριο μέλος
. Ο γιατρός όπως και η εταιρία είπαν αυτά που μας εξήγησες
. Το πρόβλημα είναι στα κεστώδη τα οποία η πρόληψη ή αντιμετώπιση μπορεί να γίνει μονό για 1 μήνα. Από εκεί και πέρα εξαρτάτε από τις συνθήκες που ζει το ζωάκι και την ευαισθησία . Δυστυχώς δεν έχω κάτι έντυπο. Οποίος θέλει μπορεί να τηλεφωνήσει στην εταιρία στο 2105575770 ή κυρία που μου μίλησε ήταν πολύ ευγενική Σε ευχαριστουμε παρα πολυ Βασια
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν το κάνεις σκέτο είναι το λιγότερο στα 25 και πανω ... ανάλογα με τον γιατρό...
Αν είναι στο 5πλό είναι νομίζω 50 και πανω... με επιφύλαξη.
mata_n
Νεοφερμένο μέλος
και επισης αν μη κακο εχει κατι απο τα δυο πως θα εκδηλωθει και ποτε?
και τελος επειδη με εχει φαει η μανα μου, εμεις κινδυνευουμε να κολλησουμε κατι? γιατι μας γρατζουναει που κ που..
ευχαριστω πολυ!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα αν έχει κάτι... δεν μπορούμε να στο πούμε μιάς και η λευχαιμία κ το aids, μεταδίδεται και απο την μάνα στο παιδί.. δεν έχει δηλ μόνο σχέση.. η επαφή με άλλες γάτες.
Αν έχει τελικά κάτι... μπορεί και να ΜΗΝ νοσήσει ποτέ. Κάνε εσύ τα τέστ.. και ξαναμιλάμε.
Εμβόλιο για aids δεν υπάρχει. Για λευχαιμία ναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- τριτητρι
- StrangeEmily
- Ασπα1
- Zoe TsbDc
- vasilismp
- Ρούλης και Μπία
- Χρήστος z750
- Boubou03
- Antilkmene
- dkat
- faceninaki
- Bindi
- tammy
- Nikos90
- AntzelaRu
- nasstazia
- kat-cats
- 3lbereth
- Claire Rentfield
- roccohooshie
- Γαταλί
- jiyongie
- Deutsch... Lover
- raccoon
- ApostolisR
- Alejandro che 7
- Roulita16248
- Σπυρακος (^^)
- Selina Kyle
- Τσαρλη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool