ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτο ετοιμαζομουν να σου πω κι εγώ... κι επίσης relax... δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα...ακολούθησε τη συμβουλή της Δώρας και...χαλλλαρά!Έχω μπερδευτεί πολύ γιατί προτιμώ να μην βασανίζονται και να έχουν πολλή τροφή γενικά και να τρώνε παρά να την ελέγχω.Για αυτό προτιμώ να μου γίνουν χοντρά..Αλλά από την άλλη δεν θέλω και να τους βάλω τροφή που θα παχαίνουν !!Είναι σαν να το κάνω επίτηδες..Τέσπα, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!Η ιντέστιναλ μπορεί να μου λύσει το πρόβλημα μόνο προσωρινά..!Αυτό φοβάμαι!ΚΑτά την προσωπική μου γνώμη και έχοντας εμπειρία το δικό μου στομάχι(ας πουμε έφαγα παπουτσακια χθες και είναι λες και κατάπια τόνους από σίδερο!)σημασία έχει να είναι σωστή τροφή μεν αλλά και πάρα πολλά γεύματα..Ανά 2 ώρες και 3 κόκκους ας πούμε!Δεν ξέρω όμως γιατι κρίνω το δικό μου με το γατίσιο στομάχι!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Κατερινακι καλημερα,
Και εγω στο παρελθον ειχα τετοια προβληματα και η αιτια ηταν η τροφη ή οποια ηταν πολυ οξινη.
Ομως το κακο ειχε ξεκινησει καθως υπηρχε καποιο προβλημα με το ουροποιητικο συστημα. Η γνωμη μου ειναι να τον παρακολουθεις οσο μπορεις και αν ξανακανει εμετο να το αναφερεις αμεσα στον γιατρο.
Για τις τριχομπαλες συμφωνω και εγω με τα παιδια καθως μονο με αυτον τον τροπο μπορουν να τις αποβαλουν. Υπαρχει ενα ειδικο τζελ για την αποφυγη διημιουργιας τους.
Οσο για το χορταρακι , συμφωνω επισης καθως βοηθαει πολυ. Μπορεις να χρησιμοποιησεις και σιταρακι το οποιο θα βρεις στα σουπερ μαρκετ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι βρε Κατερινακι,οσο ειναι μωρα μπορεις να τους εχεις διαθεσιμο φαγητο ολη μερα,αλλα καλως ή κακως μεγαλωνοντας κι αφου στειρωθηκαν πρεπει να τα περιοριζεις για να μην παρουν βαρος.Αλλα εκτος απο το βαρος βλεπεις οτι τους δημιουργει κι αλλα προβληματα...Ειναι σαν τα παιδακια που θελουν να τρωνε καθε μερα σουβλακια,οσο και να μη θες να τα περιορισεις,θα τα αφηνες;Έχω μπερδευτεί πολύ γιατί προτιμώ να μην βασανίζονται και να έχουν πολλή τροφή γενικά και να τρώνε παρά να την ελέγχω.Για αυτό προτιμώ να μου γίνουν χοντρά..Αλλά από την άλλη δεν θέλω και να τους βάλω τροφή που θα παχαίνουν !!Είναι σαν να το κάνω επίτηδες..Τέσπα, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!Η ιντέστιναλ μπορεί να μου λύσει το πρόβλημα μόνο προσωρινά..!Αυτό φοβάμαι!ΚΑτά την προσωπική μου γνώμη και έχοντας εμπειρία το δικό μου στομάχι(ας πουμε έφαγα παπουτσακια χθες και είναι λες και κατάπια τόνους από σίδερο!)σημασία έχει να είναι σωστή τροφή μεν αλλά και πάρα πολλά γεύματα..Ανά 2 ώρες και 3 κόκκους ας πούμε!Δεν ξέρω όμως γιατι κρίνω το δικό μου με το γατίσιο στομάχι!
![]()
Καλο θα ηταν να τους διαλεξεις μια τροφη ειδικη για το στομαχακι τους,να φανε για ενα μηνα να συνελθουν,και μετα να τους περασεις στην κανονικη τους τροφουλα.Και στις δυο τροφες θα μετρας την ποσοτητα και θα τους βαζεις μονο οσο πρεπει,σε τρια γευματα.Θα συνηθισουν,δε θα παραπονιουνται,και θα ειναι το καλυτερο για την υγεια τους.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

με βάρδιες και με τη βοήθεια του Χρήστου ταίζω

ΜΑΡΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Βρε Κατερινα , μηπως να παρεις γνωμη και απο κανεναν αλλο γιατρο ?
γιατι αυτο το οτι <<θα κανει εμετο ετσι και αλλιως >> μου καθεται καπως
katerina10
Περιβόητο μέλος
τι να πω κι εγώ που έχω έναν αρσενικό χοντρό, ένα μικρό στην ανάπτυξη και μια νορμάλ θηλυκιά?
με βάρδιες και με τη βοήθεια του Χρήστου ταίζω![]()

Τι τραβάς κι εσύ.....!!!!Α όχι βρε..Από την στιγμή που ένα στομάχι είναι χάλια, ότι και να του δώσεις στο πρώτο 24ωρο αν είναι αυαίσθητο θα το βγάλει..Το ξέρω από πρώτο χέρι με το δικο μου στομάχι..Για αυτό λένε όχι φαί μετά από εμετό!!!!Βρε Κατερινα , μηπως να παρεις γνωμη και απο κανεναν αλλο γιατρο ?
γιατι αυτο το οτι <<θα κανει εμετο ετσι και αλλιως >> μου καθεται καπως

katerina10
Περιβόητο μέλος

Τους έβαλα σε διαφορετικά πιατακια μεν αλλά πάλι δίπλα δίπλα, άρα πάλι συναγωνίιζονταν..Σημείωση ότι τελευταία μετά το πρώτο κρούσμα εμετου από τον μάπα ταίζονται σε διαφορετικά δωμάτια..!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Απο μικρά έχουν μάθει και έτρωγαν μια φορά την ημέρα, ΟΚ εσύ κάντο 2. Αλλά Κράτα ένα πρόγραμμα.
Αν σε βλέπουν εσένα ασταθή, δεν πρόκειτε να συμμορφοθούν με τίποτα. Ολα τα γατιά θέλουν ρέγουλα. Εγώ πχ, ΟΛΑ τα ταίζω το βράδυ. Τέρμα, τα μικρά που δεν ξέρουν το σύστημα θα λυσσάξουν μια εβδομάδα, δυο.. μετά θα το πιάσουν το νόημα.
Ο κίκης τρώει 25πρωί 25-30βραδυ adult hills. Την μισή μέρα είναι έξω και τρέχει... φαντάζεσαι τί λύσσα έχει το βράδυ να φάει και εμένα. Δεν πάει να κλαίει.. αυτά είναι, τέρμα.
Επίσης κάτι που σκέφτηκα τώρα.....
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει εμετό επίτηδες. Το ξέρει ότι θα φάει καλή τροφή, ή θα τον νταντέψεις και κάνει εμετό γιαυτό τον λόγο. Το έχω δει με τα μάτια μου, και το έχω ακούσει, κιόλας φυσικά. Είχα παλιά μια γάτα, που είχε χτυπήσει το πόδι... εγινε καλά. . και κούτσαινε επίτηδες για να την χαϊδεύουμε. Το ξέρω γιατί όταν δεν κοιτάγαμε περπάταγε κανονικά!!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τζούλια κέρβερος είμαι αν δεν σηκωθώ εγώ το πρωί για να ντυθώ φαί δεν έχει αλλά αυτό με τις ώρες ισχύει δεν τηρώ πρόγραμμα και έτσι κάθε τρεις και λίγο μου έρχονται για φαι.....
Καλά θα τα στρώσω...εχεις δικιο!Εσύ θεωρείς οτι ειναι σωστή η λογική ιντεστιναλ και σιγα σιγα στειρωμένα???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
δεν πειράζει..επισης να ξερεις 1 εμετος τη βδομάδα στη γάτα ειναι κατι φυσιολογικο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
..επισης να ξερεις 1 εμετος τη βδομάδα στη γάτα ειναι κατι φυσιολογικο..
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βάσια μου ευχαριστώ για την απάντηση..Βασικά διαπίστωσα σήμερα που τους πήρα την ιντεστιναλ ότι η Ήλια αφήνει λίγο φαί..Αλλά επειδή ορμάει ο Μάπας πάει να ξαναφάει.Ο δε Μάπας δεν μασάει την τροφή του και πολύ ενώ τρώει σαν λυσασμένος.Κοινώς, του πέφτει βαριά..Οι μισοί κόκκοι πήγαν κάτω αμάσητοι.Όταν τους κριτσάνιζε του έλεγα μπράβο και τον χάιδευα..Λίγα κατάλαβε..Κατερίνα, να ξεκινήσεις με defurum για τις τριχομπαλες, και να δινεις 2 και 3 φορες φαγητο αν ειναι λαιμαργος ο γατουλης..δεν πειράζει..επισης να ξερεις 1 εμετος τη βδομάδα στη γάτα ειναι κατι φυσιολογικο..
Τέσπα, του έδωσα το 1/3 του γεύματος του σε 1 ώρα θα του δώσει και άλλο 1/3 κ.ο.κ.Το θέμα είναι να μάθει να μην βιάζεται και επίσης να τρώει χωρίς την Ήλια!
Τι κόλλημα κι αυτό!Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους..Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία του Νταφυ,είναι ένας 12χρονος (τελικά )Σιαμέζος τον οποίο πήρα πριν 10 μέρες περίπου απο μια οικογένεια,που λόγω καποιου προβλήματος υγείας αναγκάστηκαν να τον δώσουν.Τον κράτησα εγώ αυτές τις μέρες αλλά επειδή την Τρίτη πήρα κι ένα θηλυκό μεινκουνάκι κι έχουμε στο πρόγραμμα να πάρουμε και δεύτερο δεν μπόρεσα να το κρατήσω και το πήρε η μητέρα μου.O Νταφυ πήγε σήμερα στο σπίτι της και ήταν μια χαρά μέχρι που αργά το μεσημέρι έκανε εμετό πρασινοκίτρινα υγρά
.Μέχρι στιγμής δεν έχει ξανακάνει τίποτα αλλά ανησύχησα.Πήρα τον κτηνιατρο τηλέφωνο και μου είπε ότι ίσως είναι και απο τις αλλαγές που είχε τελευταία ή κάτι που έφαγε.Εκτός απο τις κροκέτες που του έδινα δεν έφαγε τίποτε άλλο.Αλλά γιατί δεν έβγαλε και τροφή και έβγαλε μόνο υγρά;
O γιατρός είπε να τον έχουμε σε παρακολούθηση και βλέπουμε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους..Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία του Νταφυ,είναι ένας 12χρονος (τελικά )Σιαμέζος τον οποίο πήρα πριν 10 μέρες περίπου απο μια οικογένεια,που λόγω καποιου προβλήματος υγείας αναγκάστηκαν να τον δώσουν.Τον κράτησα εγώ αυτές τις μέρες αλλά επειδή την Τρίτη πήρα κι ένα θηλυκό μεινκουνάκι κι έχουμε στο πρόγραμμα να πάρουμε και δεύτερο δεν μπόρεσα να το κρατήσω και το πήρε η μητέρα μου.O Νταφυ πήγε σήμερα στο σπίτι της και ήταν μια χαρά μέχρι που αργά το μεσημέρι έκανε εμετό πρασινοκίτρινα υγρά.Μέχρι στιγμής δεν έχει ξανακάνει τίποτα αλλά ανησύχησα.Πήρα τον κτηνιατρο τηλέφωνο και μου είπε ότι ίσως είναι και απο τις αλλαγές που είχε τελευταία ή κάτι που έφαγε.Εκτός απο τις κροκέτες που του έδινα δεν έφαγε τίποτε άλλο.Αλλά γιατί δεν έβγαλε και τροφή και έβγαλε μόνο υγρά;
O γιατρός είπε να τον έχουμε σε παρακολούθηση και βλέπουμε..
Ισως εφαγε κατι χωρις να το αντιληφητε.Κανενα φυτο απο γλαστρα π.χ.
Η μηπως απο το στρες των τελευταιων ημερων με τις απανωτες αλλαγες του περιβαλοντος.
Αν δεν το ξανακανει εγω δεν θα ανυσηχουσα αλλο.

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί και απο το στρες..Θα δούμε πώς θα πάει το Σαββατοκύριακο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τέσπα..της έβαλα φαι στο δωμάτιο της και έφυγα αγκαλιά με την γαβάθα από το φαγητο ..Μπήκα στον μαπα και άρχισα να του δίνω ένα ένα σποράκι..Κάθε φορά που το κατάπινε έτσι, του έλεγα μη κάθε φορά που το δάγκωνε τον χάιδευα και του ελεγα μπράβο.Αυτά εκανα και το μεσημερι και το βραδυ..Τα κατάφερα..Τρώνε όχι πλέον σε 2 λεπτά αλλά σε 20 λεπτά παρακαλώ..Ετσι είμαι σίγουρη ότι δεν τρώνε σαν λυσασμενα και δεν θα τους πειράξει το φαί.Κατι επιπλέον, στον μαπα έβαζα 10 γρ μετά από κάποια φάση και μετά αλλά 10γρ κ.ο.κ.Είναι μια χαρά και τα 2 και μαθαίνουμε σιγα σιγά να τρώμε ήρεμα και χαλαρά..
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Εγω λέω το 2ο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool