staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχομαι το καλλίτερο για τον γατουλη σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μήπως θα ήταν όντως καλύτερα να πήγαινες κ σε έναν ακόμα γιατρό όπως πρότειναν πιο πάνω τα κορίτσιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος

Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Πήγε σήμερα ο φίλος μου τον Σεβάχ στον Αίλουρο για να είμαστε σίγουροι και του είπε εκεί ο κτηνίατρος ότι οι διάρροιες μάλλον οφείλονται στο ότι επειδή γλείφεται και καθαρίζεται ο Σεβάχ στην ουσία ξανατρώει αυτό που του προκαλεί τις διάρροιες. Αλλά δεν είναι αυτό η ουσία.. Η ουσία είναι ότι ο γιατρός εκεί διαπίστωσε ότι ο Σεβάχ έχει πρόβλημα στο πουλάκι του, έχει μια πληγή εκεί ακριβώς που βγαίνουν τα τσίσα του, την οποία ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΥΤΕ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ και η οποία αν έκλεινε δεν θα μπορούσε να κάνει τσίσα του καθόλου και θα χρειαζόταν μετά εγχείριση!!! Μα αν είναι δυνατόν! Και υποτίθεται ότι όταν το γατάκι το έχουν δει 2 διαφορετικοί κτηνίατροι, αισθάνεσαι και υπερβολικός όταν τον πηγαίνεις και σε τρίτον! Να όμως που αν δεν τον πηγαίναμε σήμερα, θα είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη αναρρωση!
prince
Διάσημο μέλος
κρίμα το γατάκι γμτ που το ταλαιπωρούν.... τελικά ποτέ δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε γιατρούς ότί θα προσέξουν το μικρό σου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι να πω... δυο γιατροι εξετασαν το γατάκι κ κανεις δεν είδε την πληγή στο ζώο. Ασχετοι ή μάλλον αδιάφοροι..Ακούστε να δείτε!
Πήγε σήμερα ο φίλος μου τον Σεβάχ στον Αίλουρο για να είμαστε σίγουροι και του είπε εκεί ο κτηνίατρος ότι οι διάρροιες μάλλον οφείλονται στο ότι επειδή γλείφεται και καθαρίζεται ο Σεβάχ στην ουσία ξανατρώει αυτό που του προκαλεί τις διάρροιες. Αλλά δεν είναι αυτό η ουσία.. Η ουσία είναι ότι ο γιατρός εκεί διαπίστωσε ότι ο Σεβάχ έχει πρόβλημα στο πουλάκι του, έχει μια πληγή εκεί ακριβώς που βγαίνουν τα τσίσα του, την οποία ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΥΤΕ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ και η οποία αν έκλεινε δεν θα μπορούσε να κάνει τσίσα του καθόλου και θα χρειαζόταν μετά εγχείριση!!! Μα αν είναι δυνατόν! Και υποτίθεται ότι όταν το γατάκι το έχουν δει 2 διαφορετικοί κτηνίατροι, αισθάνεσαι και υπερβολικός όταν τον πηγαίνεις και σε τρίτον! Να όμως που αν δεν τον πηγαίναμε σήμερα, θα είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Μόνο όταν ο γιατρός ρώτησε εάν έκανε κανονικά τσίσα και αν η ποσότητα ήταν αρκετή, μου ήρθε στο μυαλό ότι τα τσίσα του πάντα ήταν ελάχιστα, πράγμα το οποίο οφείλεται όπως είπε ο γιατρός στο ότι πονούσε. Επιπλέον έτσι εξήγησε το ότι δεν έπινε νερό-για να μη χρειαστεί να κάνει τσίσα του! Τώρα μάς έδωσε ένα καθαριστικό για την περιοχή εκεί, το οποίο θα εφαρμόζουμε 3-4 φορές την ημέρα. Λογικά από ό,τι είπε θα γίνει καλά. Όσο για τις διάρροιες, οφείλονται είπε μάλλον σε κάποιο παράσιτο, αλλά είδε ότι στην κλινική που τον είχαμε πάει όταν είχε πρωτοαρρωστήσει του είχαν δώσει ένα χάπι για τα παράσιτα οπότε μας είπε ότι αυτό αρκεί και ότι όπως και να έχει, στην παρούσα φάση είναι δευτερεύον.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα σου!Μόνο όταν ο γιατρός ρώτησε εάν έκανε κανονικά τσίσα και αν η ποσότητα ήταν αρκετή, μου ήρθε στο μυαλό ότι τα τσίσα του πάντα ήταν ελάχιστα, πράγμα το οποίο οφείλεται όπως είπε ο γιατρός στο ότι πονούσε. Επιπλέον έτσι εξήγησε το ότι δεν έπινε νερό-για να μη χρειαστεί να κάνει τσίσα του! Τώρα μάς έδωσε ένα καθαριστικό για την περιοχή εκεί, το οποίο θα εφαρμόζουμε 3-4 φορές την ημέρα. Λογικά από ό,τι είπε θα γίνει καλά. Όσο για τις διάρροιες, οφείλονται είπε μάλλον σε κάποιο παράσιτο, αλλά είδε ότι στην κλινική που τον είχαμε πάει όταν είχε πρωτοαρρωστήσει του είχαν δώσει ένα χάπι για τα παράσιτα οπότε μας είπε ότι αυτό αρκεί και ότι όπως και να έχει, στην παρούσα ωφάση είναι δευτερεζύον.
Ελπίζω ο Σεβαχ να είναι καλλίτερα. Το γλυκούλη μου να παψει πλέον να πονά κι όλα να πάνε καλά για όλους σας.! Να το προσέξεις και να κάνεις τη θεραπεία που σου είπε ο γιατρος, Αλήθεια δεν σου είπε πού μπορει να οφείλεται η πληγή του εκει? Μάλλον είναι η πρώτη φορα που εχεις γατουλη. Τώρα θα δεις οτι μέρα με τη μέρα θα ξέρεις κ περισσότερα πράγματα που θα τον παρατηρείς. Εχει μεγάλη σημασία να τον παρατηρείς συνεχεια ιδιως τώρα που είναι μικρουλης γιατι είναι και ευαίσθητα τα μωράκια, για να δεις ότι όλα πάνε καλα... Ευχομαι το καλλίτερο, κ αφου τώρα τρώει κιόλας κ πίνει νεράκι, θα διορθωθουν ΟΛΑ κ θα γίνει ένας τεράστιος γάταρος με τις ματάρες του να μας κοιτουν κ να μας ξετρελαίνουν!!! Βάλε κ φωτογραφίες να τον καμαρώσουμε κ για ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε.

Φιλάκια πολλά απο την παρεούλα μας

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι πραγματικά όπως σου είπε η Αναστασία θέλουν πολύ προσοχή γιατί τα περσάκια εξαρτώνται πάρα πολύ από τον άνθρωπο που τα υιοθετεί κ θέλει πολύ προσοχή από εμάς αν του δίνεις κανονικά τα φάρμακά του κ προσέχεις τη διατροφή του κ να πίνει πολύ νεράκι όλα θα πάνε καλά. Να ρωτήσω όμως κάτι ο γιατρός ανησύχησε για την πληγή; δηλαδή σου είπε ότι είναι από χτύπημα ή κάτι άλλο; Δηλαδή είναι κάτι επικίνδυνο για το μωράκι;Καλημέρα σου!
Ελπίζω ο Σεβαχ να είναι καλλίτερα. Το γλυκούλη μου να παψει πλέον να πονά κι όλα να πάνε καλά για όλους σας.! Να το προσέξεις και να κάνεις τη θεραπεία που σου είπε ο γιατρος, Αλήθεια δεν σου είπε πού μπορει να οφείλεται η πληγή του εκει? Μάλλον είναι η πρώτη φορα που εχεις γατουλη. Τώρα θα δεις οτι μέρα με τη μέρα θα ξέρεις κ περισσότερα πράγματα που θα τον παρατηρείς. Εχει μεγάλη σημασία να τον παρατηρείς συνεχεια ιδιως τώρα που είναι μικρουλης γιατι είναι και ευαίσθητα τα μωράκια, για να δεις ότι όλα πάνε καλα... Ευχομαι το καλλίτερο, κ αφου τώρα τρώει κιόλας κ πίνει νεράκι, θα διορθωθουν ΟΛΑ κ θα γίνει ένας τεράστιος γάταρος με τις ματάρες του να μας κοιτουν κ να μας ξετρελαίνουν!!! Βάλε κ φωτογραφίες να τον καμαρώσουμε κ για ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε.
Φιλάκια πολλά απο την παρεούλα μας![]()
Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Όντως είναι η πρώτη φορά που έχω γάτα και η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά τα προβληματάκια που έχει, ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί δεν το φανταζόμουν!!! Τώρα το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει καλά και να του περάσει αυτό το θέμα στο πουλάκι του, γιατί από ό,τι καταλαβαίνω υποφέρει. Αφήστε που τις τελευταίες 2 βδομάδες του έκαναν ενέσεις με φάρμακα, του έβαλαν θερμόμετρο στο πωπό του, του δινα αντιβίωση, τον καθαρίζω τώρα στο πουλάκι του και πονάει, δλδ το καημένο, έχει ταλαιπωρηθεί. Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αν ήταν ακόμα στο πετ σοπ, τα πράγματα για τον Σεβάχ θα ήταν πολύ χειρότερα...
Θα προσπαθήσω να βάλω και μια φωτό του για να δείτε επιτέλους τον μέγα Σεβάχ τον θαλασσινό!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μάλλον αν ήταν ακόμα στο πετ σοπ τα πραγματα γι αυτόν θα ήταν μοιραίαH πληγή είπε ότι έγινε μάλλον από ξύσιμο. Σήμερα είδα άλλη μία σε άλλο σημείο-είναι σα γρατζουνισμένο, μη φανταστείτε δλδ κάτι τρομερό- οπότε την δευτέρα που θα ξαναμιλήσω με το γιατρό θα του το πω και αυτό. Δεν είπε τπτ για να του κόψουμε τα νυχάκια.
Όντως είναι η πρώτη φορά που έχω γάτα και η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά τα προβληματάκια που έχει, ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί δεν το φανταζόμουν!!! Τώρα το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει καλά και να του περάσει αυτό το θέμα στο πουλάκι του, γιατί από ό,τι καταλαβαίνω υποφέρει. Αφήστε που τις τελευταίες 2 βδομάδες του έκαναν ενέσεις με φάρμακα, του έβαλαν θερμόμετρο στο πωπό του, του δινα αντιβίωση, τον καθαρίζω τώρα στο πουλάκι του και πονάει, δλδ το καημένο, έχει ταλαιπωρηθεί. Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αν ήταν ακόμα στο πετ σοπ, τα πράγματα για τον Σεβάχ θα ήταν πολύ χειρότερα...
Θα προσπαθήσω να βάλω και μια φωτό του για να δείτε επιτέλους τον μέγα Σεβάχ τον θαλασσινό!![]()
Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι ζουζουνάκος είναι αυτός μωρε; τον καημενουλη τόσο μικρό κ έχει περάσει τόσα, να μην τον αποπαίρνεις γιατί πονάει μωρε το καημένο όταν περάσουν όλα θα δεις ότι θα ειναι πολύ ηρεμο γενικά τα περσικά είναι πάρα πολύ ήρεμα. Του κάνεις πλύσεις για να κλείσει η πλήγη με κάτι που σου έδωσε ο γιατρός; ή έτσι με νεράκι;Να τος ο Σεβάχ-πριν αρρωστήσει βέβαια, τώρα έχει αδυνατίσει λιγάκι. Τώρα είναι κάπως καλύτερα, αλλά ο καημένος όταν τον πλένω στο πουλάκι του πονάει και αντιστέκεται πολύ-ήδη έχω μία καινούρια γρατζουνιά!
Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το είπες στο γιατρό αυτό; Δηλαδή ότι βάζεις το σαμπουάν κ τη βαζελίνη; Ναι γενικά τα περσάκια είναι πολύ καλόβολα γατάκια κ πολύ τρυφερά. Ταλαιπωρείτε η ψυχούλα μου κ είναι τόσο μωράκιΤου κάνω με ένα σαμπουαν που το πήρα από φαρμακείο και μετα του βάζω και λίγη βαζελίνη, την οποία φυσικά την γλείφει αμέσως! Ήδη είναι πολύ καλό γατάκι, πολύ κοινωνικός και παιχνιδιάρης, αλλά ταλαιπωρείται πάρα πολύ.![]()
συνέχεια το σκέφτομαι το μικρούλι σου ξέρεις κ λεω τι να κάνει εκείνο το μωράκι; Αλήθεια με τι διάρροια τι έγινε; το ξεπέρασε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΟΣ και κούκλος.

Το γλυκό μου το μωράκι είναι τόσο δα μικρουλι κι αντί να είναι με τη μανούλα του, το πήραν απ΄αυτήν τα άθλια καθικια κ το είχαν στο πετ σοπ σ΄ένα κλουβι ποιος ξέρει σε τι συνθήκες ..
Ευτυχως που το φροντίζεις και προπάντων το αγαπάς και του δινεις τη στοργή που χρειάζεται τώρα.
Ξέρεις είναι πολύ βασικο για τα μωρά γατάκια να μένουν με τη μανουλα τους για κάποιο διάστημα γιατι αυτη τα μαθαίνει να περιποιούνται τον εαυτο τους και τα καθαρίζει και τα βοηθά να κάνουν τσισάκια και κακά κ τους προσφέρει ό,τι χρειάζεται το μικρό μικρο γατουλάκι για να μεγαλωσει φυσιολογικά κ να κοινωνικοποιηθει. ΑΝ το πάρουν ενωρίτερα απο τη μητέρα, τοτε το καημένο πολλές φορες έχει τέτοια προβλήματα.Γι αυτο και οι εκτροφεις δεν τα δίνουν αν δεν συμπληρώσουν συνήθως τους 3 μήνες.Και να που τον Σεβάχ δεν τον πρόσεξαν ότι είχε αυτη την κατάσταση πριν στον δώσουν αυτοι στο πετ σοπ. Τώρα πιστεύω που μπήκατε σε έναν δρόμο, θα πάνε όλα καλά.
Μην τον μαλώσεις αν τα κάνει έξω από την αμμολεκάνη του το γλυκό μου. 
Οσο για την ειδική τροφη αυτο να κάνεις. να τη συνεχίσεις μέχρι όσο σου πει ο γιατρος.Κι εγώ έδινα στον Πέρση μου για πολυ καιρό την ίδια τροφή με εσένα.
Φίλησέ μου τον στο μουτράκι του και δώσε του κ μια αγκαλίτσα από εμάς. Σας σκεφτομαστε και ευχόμαστε να πάει καλά κι ακόμη καλλίτερα κ να μην πονά πια.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool