ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Pet shop σου λέει μετα!
Περαστικά στον Σεβάχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
θέλουμε κ μεγάλες φωτογραφίες να τον θαυμάζουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν ο Σεβάχ είναι πολύ ευδιάθετος, φαίνεται ότι είναι καλύτερα, οι διάρροιες έχουν σταματήσει και συνεχίζω να του κάνω πλύσεις με σαμπουάν. Θα επικοινωνήσω αύριο πάλι με τον Αίλουρο μήπως χρειαστεί να τον ξαναπάω για να δουνε πώς παει αυτό το θέμα, μιας και είναι τόσο σοβαρό όσο μου είπαν. Κατά τα λοιπά, θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω και σε μεγάλη φωτογραφία να τον δείτε σε όλο του το μεγαλείο!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
secretsoul
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας και παλι. η Μικαελα μου τελικα ξεπερασε τον πρωτο της οιστρο και ολα καλα. θα την παμε για στειρωση σε λιγες ημερες. ομως και εμενα μου κανει εμετο. δεν βγαζει τριχομπαλες καθολου. Αλλα φαινεται οτι ειναι αμασητο το φαγητο τις περισσοτερες φορες. με ανησυχει πολυ. ασε που δεν προτιμα τις κονσερβες με ψαρι. και ουτε θελει κροκετες να τρωει. της δινουμε whiskas junior και ειναι 7-8 μηνων. της δινω και κρεατακι μαγειρεμενο αλλα δειχνει πωσ δεν μπορει να το φαει αν δεν το κοψουμε σε μικρα κομματακια. σαν να μην μπορει να δαγκωσει δυνατα. τι μπορω να κανω????
αυριο θα το παω στο γιατρο για εμβολιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Παντως η γατουλα σου μοιαζει σε αρκετα σημεια με τον δικο μου. Δεν του αρεσουν οι κονσερβες ψαρι, ουτε οι κροκετες, και το κρεας αν δεν ειναι κομμενα σε μικροσκοπικα κομματακια δεν το τρωει. Αν πεινασει παντως να δεις τι ωραια που θα το φαει. Μαλλον τα εχουμε κακομαθει!
Η γατα σου τι τριχωμα εχει; Κοντο ή μακρυ; Αν ειναι μακρυ, τοτε ειναι πιο ευαλωτη στις τριχομπαλες.
Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο

secretsoul
Νεοφερμένο μέλος
καλημερα!! ναι η μικαελα εχει μακρυ τριχωμα. αλλα δεν ειδα καθολου τριχομπαλλες ουτε καν βηχει. και ουτε στα κακακια της εχω δει. Οσο για τον εμετο εχει κανει και 2 την ημερα αλλα οχι καθε μερα αλλα μετα σαν να μην τρεχει τιποτα. θα την παω σημερα στον γιατρο να της κανω το εμβολιο και θα μαθω.σε ευχαριστω για την απαντηση σου sakura chan.

staman2
Περιβόητο μέλος

Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν ο Σεβάχ πάει πολύ καλά!!! Συνεχίζω για 3η εβδομάδα να τον πλένω στο πουλάκι του και φαίνεται ότι είναι μια χαρά. Όσο μεγαλώνει δε, είναι και πιο ζωηρός και άτακτος! Τρέχει και παίζει συνέχεια! Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βάλω νεότερες φωτογραφίες του, γιατί έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο!!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Μα αυτο ειναι υπέροχο νέο!!! Μπράβο και περαστικά του! Περιμένουμε με χαρά να τον καμαρώσουμε λοιπόν. Δώσε του φιλάκια πολλά από εμάςΓεια σας και πάλι!
Λοιπόν ο Σεβάχ πάει πολύ καλά!!! Συνεχίζω για 3η εβδομάδα να τον πλένω στο πουλάκι του και φαίνεται ότι είναι μια χαρά. Όσο μεγαλώνει δε, είναι και πιο ζωηρός και άτακτος! Τρέχει και παίζει συνέχεια! Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βάλω νεότερες φωτογραφίες του, γιατί έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο!!!

vasoK21
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω πολυ!
julia
Διακεκριμένο μέλος

vasoK21
Νεοφερμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Oι γάτες κάνουν εύκολα εμετό.
Kαι η δικιά μου κάνει καμιά φορά.
Μάλιστα αφού ήταν και άρρωστο
δεν είναι τόσο ανησυχιτικό να κάνει εμετό.
Να μας πεις τα νέα από τον κτηνίατρο......
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

vasoK21
Νεοφερμένο μέλος
μα δεν ειναι κουκλος???δεν μπορω να το βαλω αβαταρ!!!

https://s727.photobucket.com/albums/ww278/vaso9/?action=view¤t=DSC02282-2.jpg
moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικα του!
vasoK21
Νεοφερμένο μέλος

p_ventouri
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρετε, έχω ένα γάτο 7 μηνών περίπου. Είχα φύγει από το σπίτι για μία μέρα και σήμερα που γύρισα είδα στο χαλάκι του μπάνιου λιμνούλες με αφρό που μόνο από το γάτο θα μπορούσαν να προέρχονται. Υπάρχει περίπτωση να ήταν εμετός; Δεν έχει ιδαίτερη μυρωδιά.Ήταν σε μεγάλη ποσότητα και ήταν ΑΦΡΟΣ. Άλλωστε δεν του έχω αλλάξει τροφή. Επίσης-δεν ξέρω αν έχει σχέση,
αλλά είχε πιει πολύ νερό. Δεν έχει ξανακάνει τίποτα έκτοτε και είναι πολύ ζωηρός ως συνήθως....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool