Εμετός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κρίμα το μωράκι τόση ταλαιπορία!:(
Pet shop σου λέει μετα!:down:
Περαστικά στον Σεβάχ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν μπορέσεις μαμά του Σεβαχ βάλε μας νέα του να δούμε πως πάει ο μικρούλης αν κ ελπίζω με την φροντίδα κ την περίθαλψη θα πρέπει να είναι κάπως καλύτερα :up: θέλουμε κ μεγάλες φωτογραφίες να τον θαυμάζουμε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!!!
Λοιπόν ο Σεβάχ είναι πολύ ευδιάθετος, φαίνεται ότι είναι καλύτερα, οι διάρροιες έχουν σταματήσει και συνεχίζω να του κάνω πλύσεις με σαμπουάν. Θα επικοινωνήσω αύριο πάλι με τον Αίλουρο μήπως χρειαστεί να τον ξαναπάω για να δουνε πώς παει αυτό το θέμα, μιας και είναι τόσο σοβαρό όσο μου είπαν. Κατά τα λοιπά, θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω και σε μεγάλη φωτογραφία να τον δείτε σε όλο του το μεγαλείο!!!
:rolleyes:

Ο δικος μου εκανε εμετο 2 φορες αυτο το μηνα, αλλα δεν ειδα τριχομπαλες. Την 1η φορα εκανε αμεσως μολις εφαγε και εβγαλε την τροφη του. Την 2η εβγαλε λιγα διαφανη υγρα (ειχε κατι ωρες να φαει) και εβηξε 2 φορες. Η συμπεριφορα του ηταν η ιδια παντως. Ετρωγε, ετρεχε, επαιζε, κτλ και μαλιστα οταν εκανε εμετο, πηγαινε πισω στο πιατακι του και ετρωγε παλι. Γενικα δεν εβλεπα να υπαρχει καποιο προβλημα. Απλα με ανησυχει που δεν βλεπω τριχομπαλες (ο γατουλης εχει μετριο προς μακρυ τριχωμα, φουντωτη ουρα και γλειφεται με τις ωρες). Μονο στα κακακια του βρηκα τριχες την επομενη μερα. Παιζει να ειναι κατι σοβαρο; Οταν πηρα τηλεφωνο τον κτηνιατρο μου ειπε οτι ειναι απο τριχομπαλες και οτι αν ο εμετος του εχει περιεργο χρωμα ή μυριζει εντονα και εχει αλλαγες στην συμπεριφορα του (δεν τρωει, δεν πινει, κοιμαται πολυ) να παω να τον δει. Αυτα ηταν μεμονωμενα περιστατικα και δεν παρατηρησα κανενα προβλημα πανω του. Μηπως να του εδινα φαρμακο για τριχομπαλες; Μηπως ανησυχω αδικα; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας και παλι

γεια σας και παλι. η Μικαελα μου τελικα ξεπερασε τον πρωτο της οιστρο και ολα καλα. θα την παμε για στειρωση σε λιγες ημερες. ομως και εμενα μου κανει εμετο. δεν βγαζει τριχομπαλες καθολου. Αλλα φαινεται οτι ειναι αμασητο το φαγητο τις περισσοτερες φορες. με ανησυχει πολυ. ασε που δεν προτιμα τις κονσερβες με ψαρι. και ουτε θελει κροκετες να τρωει. της δινουμε whiskas junior και ειναι 7-8 μηνων. της δινω και κρεατακι μαγειρεμενο αλλα δειχνει πωσ δεν μπορει να το φαει αν δεν το κοψουμε σε μικρα κομματακια. σαν να μην μπορει να δαγκωσει δυνατα. τι μπορω να κανω????
αυριο θα το παω στο γιατρο για εμβολιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως τρωει λαιμαργα; Κανει συχνα εμετο; Κανει πολλες φορες την ιδια μερα ή κανει 1-2 φορες την εβδομαδα; Αν δεν παρατηρεις αλλαγες στην συμπεριφορα της (δεν τρωει, δεν πινει, δεν παιζει, κοιμαται πιο πολυ απο οτι συνηθως) τοτε πηγαινε την οσο πιο γρηγορα μπορεις στον κτηνιατρο. Αν κανει εμετο και φαινεται ενταξει μην ανησυχεις και πολυ. Για σιγουρια ομως παρε κανενα τηλεφωνο τον κτηνιατρο.

Παντως η γατουλα σου μοιαζει σε αρκετα σημεια με τον δικο μου. Δεν του αρεσουν οι κονσερβες ψαρι, ουτε οι κροκετες, και το κρεας αν δεν ειναι κομμενα σε μικροσκοπικα κομματακια δεν το τρωει. Αν πεινασει παντως να δεις τι ωραια που θα το φαει. Μαλλον τα εχουμε κακομαθει!

Η γατα σου τι τριχωμα εχει; Κοντο ή μακρυ; Αν ειναι μακρυ, τοτε ειναι πιο ευαλωτη στις τριχομπαλες.
Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο :)

καλημερα!

καλημερα!! ναι η μικαελα εχει μακρυ τριχωμα. αλλα δεν ειδα καθολου τριχομπαλλες ουτε καν βηχει. και ουτε στα κακακια της εχω δει. Οσο για τον εμετο εχει κανει και 2 την ημερα αλλα οχι καθε μερα αλλα μετα σαν να μην τρεχει τιποτα. θα την παω σημερα στον γιατρο να της κανω το εμβολιο και θα μαθω.σε ευχαριστω για την απαντηση σου sakura chan.:D

Τι κάνει το μικρο Σεβαχουλίνι σου?? Καλλίτερα είναι? Περιμένουμε ακόμη τις φωτογραφίες του!!!:D

Γεια σας και πάλι!
Λοιπόν ο Σεβάχ πάει πολύ καλά!!! Συνεχίζω για 3η εβδομάδα να τον πλένω στο πουλάκι του και φαίνεται ότι είναι μια χαρά. Όσο μεγαλώνει δε, είναι και πιο ζωηρός και άτακτος! Τρέχει και παίζει συνέχεια! Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βάλω νεότερες φωτογραφίες του, γιατί έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο!!!

Γεια σας και πάλι!
Λοιπόν ο Σεβάχ πάει πολύ καλά!!! Συνεχίζω για 3η εβδομάδα να τον πλένω στο πουλάκι του και φαίνεται ότι είναι μια χαρά. Όσο μεγαλώνει δε, είναι και πιο ζωηρός και άτακτος! Τρέχει και παίζει συνέχεια! Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βάλω νεότερες φωτογραφίες του, γιατί έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο!!!
Μα αυτο ειναι υπέροχο νέο!!! Μπράβο και περαστικά του! Περιμένουμε με χαρά να τον καμαρώσουμε λοιπόν. Δώσε του φιλάκια πολλά από εμάς:up:

Καλησπέρα ειμαι νεα εδω και απο τα λιγα που διαβασα ειστε καταπληκτικοι..Εχω ενα γατακι 6 μηνων το οποιο το βρηκε η μητερα μου στο δρομο και το κρατησαμε απο πολυ μωρο..μονο γαλα επινε..ειχαμε αμελησει τα εμβολια του και νιωθω πολυ ασχημα γι αυτο..πριν λιγες μερες αρρωστησε με ιωση και πηγαμε στην γιατρο και τοθ εδωσε αντιβιωση και ειπε να περιμενουμε δεκα μερες κ μετα να παμε για εμβολιο..σημερα και πριν περασουν οι δεκα μερες ο ψιψινος μου εφαγε την κονσερβα του και οχι ολη και μετα απο καποιες ωρες την εκανε εμετο και ειχε ο εμετος του κατι πραγματα σαν σκουληκια ασπρα!!τι ειναι αυτο και τι κανω??:(:(:(

Ευχαριστω πολυ!

Μη φοβάσαι, είναι φυσιολογικά παράσιτα. Λογικά θα έχει και στα κακάκια της. Θέλει αποπαρασίτωση, χαπάκι δηλ. και όλα θα πάνε καλά. Να ξέρεις γενικά οτι οι γάτες κάνουν εύκολα εμετό. Δεν σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά.;):)

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση..θα τον πηγαινα στο γιατρο ουτως η αλλως απλα περιμενω να περασουν οι μερες που μου ειχε πει!να εισαι καλα και παλι!:):):)

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Oι γάτες κάνουν εύκολα εμετό.
Kαι η δικιά μου κάνει καμιά φορά.
Μάλιστα αφού ήταν και άρρωστο
δεν είναι τόσο ανησυχιτικό να κάνει εμετό.
Να μας πεις τα νέα από τον κτηνίατρο......

Θέλει μεγάλη προσοχή το θέμα της αποπαρασίτωσης, γιατί αξασθενεί το γατάκι με τραγικά αποτελέσματα. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το ψιψίνι , να ξεκινήσετε εμβόλια και αποπαρασίτωση (εντός και εκτός) και να γίνει γρήγορα περδίκι:):)

Ευχαριστω παρα πολυ ολους κ ολες.περιμενω να παει 5 να ανοιξει το κτηνιατρειο..

μα δεν ειναι κουκλος???δεν μπορω να το βαλω αβαταρ!!!

:):):):)

https://s727.photobucket.com/albums/ww278/vaso9/?action=view&current=DSC02282-2.jpg

Ωραιος ο τιγρης σου!Δοκιμασε να μικρυνεις την εικονα,ειναι πολυ μεγαλη για αβαταρ.
Περαστικα του!

αργησα να απαντησω καθοτι ειμαι κ εν μεσς εξεταστικης..!!ο ψιψινος ειναι μια χαρα..πηγαμε στη γιατρο μας του εδωσε χαπι για τα παρασιτα κ καναμε κ ενα τριπλο εμβολιο!!τσαντιστηκε γιατι τον ειχα ξυπνησει για να παμε κ πονεσε με το εμβολιο και γυρισε σπιτι κυριος και ξεραθηκε στον υπνο στην πολυθρονα γυρνωντας την πλατη του επιδεικτικα!!!:):)

Τι να συμβαίνει;;;

Χαίρετε, έχω ένα γάτο 7 μηνών περίπου. Είχα φύγει από το σπίτι για μία μέρα και σήμερα που γύρισα είδα στο χαλάκι του μπάνιου λιμνούλες με αφρό που μόνο από το γάτο θα μπορούσαν να προέρχονται. Υπάρχει περίπτωση να ήταν εμετός; Δεν έχει ιδαίτερη μυρωδιά.Ήταν σε μεγάλη ποσότητα και ήταν ΑΦΡΟΣ. Άλλωστε δεν του έχω αλλάξει τροφή. Επίσης-δεν ξέρω αν έχει σχέση,
αλλά είχε πιει πολύ νερό. Δεν έχει ξανακάνει τίποτα έκτοτε και είναι πολύ ζωηρός ως συνήθως....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

ναι, μπορει να ηταν εμετος και θα σε συμβουλευα να τον πας αμεσως στον κτηνιατρο γιατι μπορει να ειναι κατι πολυ σοβαρο (πχ δηλητηριαση)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back