Εναλλακτική ιατρική

Fotini

Διάσημο μέλος

Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς ντόρος για την ομοιοπαθητική. Όταν έμαθα ότι αυτή η πρακτική μπορεί να εφαρμοστεί και στις γάτες, έπαθα πλάκα.
Πιστεύετε ότι έχει αποτελέσματα στα ζώα; Την έχετε δοκιμάσει στη γάτα σας ή στον εαυτό σας; Αν ναι, βοήθησε εσάς ή το ζώο σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω το τηλ. μιας πολύ καλής γιατρού αν ενδιαφέρεται κάποιος.
Την εφαρμόζω στο Μορφέα και δεν ψεκάζει...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ένα ταξέιδι μου γνώρισα κάποια άτομα συπτωματικά που επέστρεφαν απο συνέδριο ομοιοπαθητικής στη Γερμανια. Μια κυρία μου ειπε οτι την εφαρμόζει στη γάτα της με καταπληκτικά αποτελέσματα.
Ακομα και στον οιστρο της η γατούλα της ειχε πολύ ήπια συπτώματα που δεν την ταλαιπώρησαν και στη συνέχεια τη ζευγάρωσε με επιτυχια!

Εκτός από την ομοιοπαθητική, έχετε ακούσει και για κάποια άλλη μέθοδο?

εγω πάντως που έκανα 2 χρόνια γιατι εχω αλλεργική ρινίτιδα δεν είδα κανένα αποτέλεσμα...:(γνωρίζω όμως άτομα που είναι οπαδοί της ομοιπαθητικής...

Έχω φέρει κάτι σταγόνες, πανάκριβες απο το εξωτερικό....
Έχω σώσει γάτες, και γάτες, απο χάλια κατάσταση...

ΠΡΙΝ μάθω για κορτιζόνες, ατροπίνες, κλπ κλπ.:)

Κι εγώ στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου για την ομοιοπαθητική, αλλά είδα στην πράξη ότι βοηθάει πολύ! Έχω ένα ομοιοπαθητικό σκεύασμα για τσίμπλες στα ματάκια που κάνει θαύματα και ξέρω από τις εκτροφείς του γάτου μου στη Γερμανία ότι η αδερφούλα του, η οποία είχε σοβαρό πρόβλημα με κάποιο νεύρο, πηγαίνει πάρα πολύ καλά με την ομοιοπαθητική θεραπεία που της εφαρμόζουν!
Γι΄ αυτό ρωτάω κι εδώ σχετικά με την εναλλακτική ιατρική, για να δούμε κατά πόσο είναι φούμαρα ή αλήθεια..

Όπως έχω ξαναπεί σε περιπτώσεις συμφορουμιτών που η γάτα τους παρουσίασε άσθμα, είμαι υπέρμαχος αλλά και υπερ-ωφελημένη από την ομοιοπαθητική στη Μέλη. Ξεκινήσαμε πριν ενάμιση χρόνο, διότι η κλασσική ιατρική δεν της πρόσφερε τίποτε πέρα από φάρμακα χωρίς αποτέλεσμα. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μας δοκιμάζαμε αερολύν με όλους τους πιθανούς τρόπους εισπνοής. Η κατάσταση δεν άλλαζε στο παραμικρό.
Εγώ κάνω ομοιοπαθητική και είπα να το ψάξω και για το γατί μου. Με 5 ή έξι επισκέψεις σε ομοιοπαθητικό, έχουμε 6 μήνες να την ακούσουμε να βήχει ή να έχει δυσκολία αναπνοής:) Η βελτίωση ήταν θεαματική από τους πρώτους 2 μήνες και ειλικρινά, αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν δεν την είχαμε εφαρμόσει! Ακόμα και με πολλή σκόνη στην ατμόσφαιρα ή αρκετή υγρασία, η Μελίσσα μου δεν υποφέρει πια. Δεν ξέρω αν πιάνει για όλες τις ασθένειες, όμως με το άσθμα εμείς είδαμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εμένα σε φάσεις, που έβαζα την γατούλα ετοιμοθάνατη, δίπλα μου και κοιμώμασταν μαζί, και έλεγα θα σηκωθώ το πρωί και μακάρι όλα να έχουν τελειώσει, να πάω να την θάψω.... της βάζω 1-2 σταγόνες σε νεράκι και το δίνω με την σύριγγα με το ζόρι..

Το πρωί σηκώνετε και πάει να φάει....:)

Είναι πάντα η τελευταία μας ελπίδα, και τις περισσότερες φορές πιάνει!

Δε θέλω να διακόψω τη συζήτηση για την ομοιοπαθητική, αλλά γνωρίζετε το όφελος του εκχυλίσματος των σπόρων του γκρέιπφρουτ? είναι κάτι σαν φυσικό αντιβιωτικό..

Ξέχασα να επισημάνω πως απαγορεύεται η παράλληλη λήψη φαρμάκων όμως, διότι αποδυναμοποιούνται τα ομοιοπαθητικά και δεν κάνουν τίποτε. Επίσης, τα χαπάκια η γάτα τα παίρνει νηστική και επιτρέπεται να φάει μισή ώρα μετά τη λήψη. Κάποιους κανόνες απλώς τους τηρούμε "ευλαβικά" για να δούμε αποτελέσματα.
Την περσινή χρονιά που έκανε εντατική θεραπεία για το άσθμα, δεν κάναμε ούτε εμβόλιο (το μετακινήσαμε σε άλλη ημερομηνία, πάντα σε συνεννόηση με τον κλασσικό κτηνίατρό της). Εγώ πάντως βάζω τους 2 γιατρούς να μιλάνε και μεταξύ τους όταν είμαι στον ομοιοπαθητικό, για να μην έχουμε παραλήψεις και παρανοήσεις;)

επισης η ομοιοπαθητική πιάνει περισσότερο στια ζωα σε σχέση με τους ανθρώπους γιατι ειναι πιο παρθένοι οργανισμοί...δεν έχουν στρες, δεν καπνίζουν :Pκλπ

Εκτός από την ομοιοπαθητική, έχετε ακούσει και για κάποια άλλη μέθοδο?
εγώ οχι...:hmm:
Δε θέλω να διακόψω τη συζήτηση για την ομοιοπαθητική, αλλά γνωρίζετε το όφελος του εκχυλίσματος των σπόρων του γκρέιπφρουτ? είναι κάτι σαν φυσικό αντιβιωτικό..
μας λές περισσότερα γι'αυτο?:)

:)το βασικό ειναι όχι οτι δεν καπνιζουν, αλλά οτι εχουν πάρει στατιστικα λιγότερα φάρμακα, τα οποια απαγορευονται στην ομοιοπαθητική, επισης δεν προσλαμβάνουν καφεινη η οποια πάλι απαγορεύεται στην ομοιοπαθητική..

:)το βασικό ειναι όχι οτι δεν καπνιζουν, αλλά οτι εχουν πάρει στατιστικα λιγότερα φάρμακα, τα οποια απαγορευονται στην ομοιοπαθητική, επισης δεν προσλαμβάνουν καφεινη η οποια πάλι απαγορεύεται στην ομοιοπαθητική..
τα καημένα... στερούνται την απολαυση ενος αχνιστού καφέ...:/::P

και το τσαι και την Coca cola, πως πως 2 χρονια εκανα χωρις αυτα...:(

μας λές περισσότερα γι'αυτο?:)

Εδώ θα βρείτε το βιβλίο που έχω διαβάσει..Έχει ολόκληρο κεφάλαιο για τα ζώα και πολλούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσεις..Στις γάτες λειτουργεί σαν φυσικό εσωτερικο αντιπαρασιτικό (βάζεις σταγόνες στο νερό τους) και κάνει και για δερματοπάθειες και μύκητες εξωτερικά.

Στον Αλαντίν το δίνω παράλληλα με τα φαρμακα (δεν έχει αντενδείξεις) για τόνωση του ανοσοποιητικού.Σε μένα κάνει θαύματα όταν κρυολογώ!
20 σταγόνες σε χυμό καθημερινά και..πάει το κρύωμα.Κάνει και για τα παράσιτα των φυτών!

Για να καταλάβει κάποιος πόσο ευεργετικό είναι, πρέπει να το διαβάσει οπωσδήποτε.Αυτά που σας λέω δεν είναι τίποτα μπροστα στον πλούτο των θεραπειών που προσφέρει..:)

Εδώ θα βρείτε το βιβλίο που έχω διαβάσει..Έχει ολόκληρο κεφάλαιο για τα ζώα και πολλούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσεις..Στις γάτες λειτουργεί σαν φυσικό εσωτερικο αντιπαρασιτικό (βάζεις σταγόνες στο νερό τους) και κάνει και για δερματοπάθειες και μύκητες εξωτερικά.

Στον Αλαντίν το δίνω παράλληλα με τα φαρμακα (δεν έχει αντενδείξεις) για τόνωση του ανοσοποιητικού.Σε μένα κάνει θαύματα όταν κρυολογώ!
20 σταγόνες σε χυμό καθημερινά και..πάει το κρύωμα.Κάνει και για τα παράσιτα των φυτών!

Για να καταλάβει κάποιος πόσο ευεργετικό είναι, πρέπει να το διαβάσει οπωσδήποτε.Αυτά που σας λέω δεν είναι τίποτα μπροστα στον πλούτο των θεραπειών που προσφέρει..:)

Πολύ ενδιαφέρον, Kyka! :)
Αλλά...:confused: Έχεις μιλήσει γι' αυτό στον κτηνίατρο;

Είναι φυσική ουσία, μην ανησυχείτε..Μια φόρα την εβδομάδα,βάζω 3 σταγόνες μέσα στο νερό του..Δεν έχει καμιά αντένδειξη και καμία παρενέργεια.Το ξέρω ότι σας φαίνεται κουλό αλλά αν διαβάσεις καταλαβαίνεις..Δεν το θεώρησα σημαντικό αλλά θα του το πω και θα σας γράψω τι θα πει..:)

αχ το μόνο που θα σας πρότεινα είναι να μην κόψετε τα αντιπαρασιτικά χάπια..δεν υπάρχει καμιά αποτελεσματική μελέτη να πω εδω που να αποδεικνύει οτι τα ομοιοπαθητικά σταματάνε σοβαρές νόσους...και η παρασιτωση δεν ειναι για πλάκα , ουτε για το ζώο αλλά ουτε και για εμας..:(φυσικά ο καθένας επιλέγει οτι θέλει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back