Fotini
Διάσημο μέλος
Πιστεύετε ότι έχει αποτελέσματα στα ζώα; Την έχετε δοκιμάσει στη γάτα σας ή στον εαυτό σας; Αν ναι, βοήθησε εσάς ή το ζώο σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Την εφαρμόζω στο Μορφέα και δεν ψεκάζει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ακομα και στον οιστρο της η γατούλα της ειχε πολύ ήπια συπτώματα που δεν την ταλαιπώρησαν και στη συνέχεια τη ζευγάρωσε με επιτυχια!
kyka
Δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
γνωρίζω όμως άτομα που είναι οπαδοί της ομοιπαθητικής...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχω σώσει γάτες, και γάτες, απο χάλια κατάσταση...
ΠΡΙΝ μάθω για κορτιζόνες, ατροπίνες, κλπ κλπ.

Fotini
Διάσημο μέλος
Γι΄ αυτό ρωτάω κι εδώ σχετικά με την εναλλακτική ιατρική, για να δούμε κατά πόσο είναι φούμαρα ή αλήθεια..
stellak
Διάσημο μέλος
Εγώ κάνω ομοιοπαθητική και είπα να το ψάξω και για το γατί μου. Με 5 ή έξι επισκέψεις σε ομοιοπαθητικό, έχουμε 6 μήνες να την ακούσουμε να βήχει ή να έχει δυσκολία αναπνοής
Η βελτίωση ήταν θεαματική από τους πρώτους 2 μήνες και ειλικρινά, αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν δεν την είχαμε εφαρμόσει! Ακόμα και με πολλή σκόνη στην ατμόσφαιρα ή αρκετή υγρασία, η Μελίσσα μου δεν υποφέρει πια. Δεν ξέρω αν πιάνει για όλες τις ασθένειες, όμως με το άσθμα εμείς είδαμε εξαιρετικά αποτελέσματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το πρωί σηκώνετε και πάει να φάει....

Είναι πάντα η τελευταία μας ελπίδα, και τις περισσότερες φορές πιάνει!
kyka
Δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Την περσινή χρονιά που έκανε εντατική θεραπεία για το άσθμα, δεν κάναμε ούτε εμβόλιο (το μετακινήσαμε σε άλλη ημερομηνία, πάντα σε συνεννόηση με τον κλασσικό κτηνίατρό της). Εγώ πάντως βάζω τους 2 γιατρούς να μιλάνε και μεταξύ τους όταν είμαι στον ομοιοπαθητικό, για να μην έχουμε παραλήψεις και παρανοήσεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κλπΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγώ οχι...Εκτός από την ομοιοπαθητική, έχετε ακούσει και για κάποια άλλη μέθοδο?

μας λές περισσότερα γι'αυτο?Δε θέλω να διακόψω τη συζήτηση για την ομοιοπαθητική, αλλά γνωρίζετε το όφελος του εκχυλίσματος των σπόρων του γκρέιπφρουτ? είναι κάτι σαν φυσικό αντιβιωτικό..

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
το βασικό ειναι όχι οτι δεν καπνιζουν, αλλά οτι εχουν πάρει στατιστικα λιγότερα φάρμακα, τα οποια απαγορευονται στην ομοιοπαθητική, επισης δεν προσλαμβάνουν καφεινη η οποια πάλι απαγορεύεται στην ομοιοπαθητική..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα καημένα... στερούνται την απολαυση ενος αχνιστού καφέ...το βασικό ειναι όχι οτι δεν καπνιζουν, αλλά οτι εχουν πάρει στατιστικα λιγότερα φάρμακα, τα οποια απαγορευονται στην ομοιοπαθητική, επισης δεν προσλαμβάνουν καφεινη η οποια πάλι απαγορεύεται στην ομοιοπαθητική..

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

kyka
Δραστήριο μέλος
μας λές περισσότερα γι'αυτο?![]()
Εδώ θα βρείτε το βιβλίο που έχω διαβάσει..Έχει ολόκληρο κεφάλαιο για τα ζώα και πολλούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσεις..Στις γάτες λειτουργεί σαν φυσικό εσωτερικο αντιπαρασιτικό (βάζεις σταγόνες στο νερό τους) και κάνει και για δερματοπάθειες και μύκητες εξωτερικά.
Στον Αλαντίν το δίνω παράλληλα με τα φαρμακα (δεν έχει αντενδείξεις) για τόνωση του ανοσοποιητικού.Σε μένα κάνει θαύματα όταν κρυολογώ!
20 σταγόνες σε χυμό καθημερινά και..πάει το κρύωμα.Κάνει και για τα παράσιτα των φυτών!
Για να καταλάβει κάποιος πόσο ευεργετικό είναι, πρέπει να το διαβάσει οπωσδήποτε.Αυτά που σας λέω δεν είναι τίποτα μπροστα στον πλούτο των θεραπειών που προσφέρει..

Fotini
Διάσημο μέλος
Εδώ θα βρείτε το βιβλίο που έχω διαβάσει..Έχει ολόκληρο κεφάλαιο για τα ζώα και πολλούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσεις..Στις γάτες λειτουργεί σαν φυσικό εσωτερικο αντιπαρασιτικό (βάζεις σταγόνες στο νερό τους) και κάνει και για δερματοπάθειες και μύκητες εξωτερικά.
Στον Αλαντίν το δίνω παράλληλα με τα φαρμακα (δεν έχει αντενδείξεις) για τόνωση του ανοσοποιητικού.Σε μένα κάνει θαύματα όταν κρυολογώ!
20 σταγόνες σε χυμό καθημερινά και..πάει το κρύωμα.Κάνει και για τα παράσιτα των φυτών!
Για να καταλάβει κάποιος πόσο ευεργετικό είναι, πρέπει να το διαβάσει οπωσδήποτε.Αυτά που σας λέω δεν είναι τίποτα μπροστα στον πλούτο των θεραπειών που προσφέρει..![]()
Πολύ ενδιαφέρον, Kyka!
Αλλά...
Έχεις μιλήσει γι' αυτό στον κτηνίατρο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
φυσικά ο καθένας επιλέγει οτι θέλει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool