natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλεια θα είναι....Ναι, βεβαια. Τον έχω στη γατοφόρο και μεσα στο μπανιο.
Ααααχχχ! πάει και το επόμενο κοτέτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλεια θα είναι....![]()
Ποιο θα ειναι τέλειο καλέ; Εγώ λεω ότι θα τα ταράξω στο κοτόπουλο πάλι.
Όταν είχα και την Σίσσυ και τον Αχιλλεα, μέχρι πριν απο μια εβδομαδα δλδ, και ειχαν και οι δυο διαρροια, είχα σιχαθει να βλεπω κοτόπουλα.
Εννοια σου και μου είναι οικειο το περιβαλλον με πολλες γατες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Εννοούσα ότι τέλεια θα είναι ο μικρός στο σπίτι....Ποιο θα ειναι τέλειο καλέ; Εγώ λεω ότι θα τα ταράξω στο κοτόπουλο πάλι.
Όταν είχα και την Σίσσυ και τον Αχιλλεα, μέχρι πριν απο μια εβδομαδα δλδ, και ειχαν και οι δυο διαρροια, είχα σιχαθει να βλεπω κοτόπουλα.
Εννοια σου και μου είναι οικειο το περιβαλλον με πολλες γατες.![]()

Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω με τα κοτόπουλα, τις ειδικές τροφές και την διάρροια.....

Hlianna
Διάσημο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ότι κι'αν αποφασίσεις για τα μικρά το σίγουρο είναι οτι θα καλοπεράσουν!Και κοτοπουλάκια σπέσιαλ θα τρώνε και παρέα το ένα το άλλο θα έχουν..τι άλλο θέλουν
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο μικρός Αλί σταμάτησε το ακατάσχετο χέσιμο και είναι πλέον μια χαρα! Πολύ βρώμικος ακόμα γιατί την Παρασκευή προείχε η αποπαρασίτωσή του, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να μοσχοβολήσει λιγο.
Μέσα σε αυτές τις 2 μέρες, έγινε και η πρώτη γνωριμία του Αχιλλέα με τον Αλί. Ο μικρός εισέπραξε τις πρωτες του σφαλιάρες αλλα κατάφερε να βολτάρει λίγο μέσα στο σπίτι (κατω από το άγρυπνο βλέμα του φρουρού πάντα). Εξελίσεται σε παιχνιδιάρικο και φουντωτό γατούνι και ανυπομονώ να γνωριστουν καλύτερα με τον Αχιλλέα για να παίζουν και λίγο μεταξύ τους, μπας και μ'αφησουν κι εμενα να κοιμηθω κανενα βράδυ.

natalouko
Επιφανές μέλος
Τι ωραία νεά!!!Τα νέα του Σαββατοκύριακου:
Ο μικρός Αλί σταμάτησε το ακατάσχετο χέσιμο και είναι πλέον μια χαρα! Πολύ βρώμικος ακόμα γιατί την Παρασκευή προείχε η αποπαρασίτωσή του, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να μοσχοβολήσει λιγο.![]()
Μέσα σε αυτές τις 2 μέρες, έγινε και η πρώτη γνωριμία του Αχιλλέα με τον Αλί. Ο μικρός εισέπραξε τις πρωτες του σφαλιάρες αλλα κατάφερε να βολτάρει λίγο μέσα στο σπίτι (κατω από το άγρυπνο βλέμα του φρουρού πάντα). Εξελίσεται σε παιχνιδιάρικο και φουντωτό γατούνι και ανυπομονώ να γνωριστουν καλύτερα με τον Αχιλλέα για να παίζουν και λίγο μεταξύ τους, μπας και μ'αφησουν κι εμενα να κοιμηθω κανενα βράδυ.![]()

Και για την διάρροια και για την γνωριμία με τον Αχιλλέα!!!

Δεν τους φοβάμαι αυτούς..
Σε λίγες μέρες θα έχουν γίνει φιλαράκια!!!

Του σταμάτησε εντελώς η διάρροια????

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωραία νεά!!!Και για την διάρροια και για την γνωριμία με τον Αχιλλέα!!!
Δεν τους φοβάμαι αυτούς..
Σε λίγες μέρες θα έχουν γίνει φιλαράκια!!!
Του σταμάτησε εντελώς η διάρροια????![]()
Ναι! Ενταξει, δεν ειναι και τα πιο σφιχτα κουραδακια που έχω δει (και εχω δει πολλά, πιστεψτε με) αλλα ειναι μια χαρα.
Ειναι και φλυαρο το μωρο. Όλη την ωρα κανει κατι μιαου, μουυ, νια νια νιαρρρρ. Και το καλυτερο είναι ότι ο Αχιλλεας του απανταει!

natalouko
Επιφανές μέλος
Από το πρωί φαίνεται η καλή μέρα!!!Ναι! Ενταξει, δεν ειναι και τα πιο σφιχτα κουραδακια που έχω δει (και εχω δει πολλά, πιστεψτε με) αλλα ειναι μια χαρα.
Ειναι και φλυαρο το μωρο. Όλη την ωρα κανει κατι μιαου, μουυ, νια νια νιαρρρρ. Και το καλυτερο είναι ότι ο Αχιλλεας του απανταει!![]()

Αφού είναι έτσι τώρα στην αρχή, θα εξελιχθούν σε απίστευτα φιλαράκια!!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Από το πρωί φαίνεται η καλή μέρα!!!Αφού είναι έτσι τώρα στην αρχή, θα εξελιχθούν σε απίστευτα φιλαράκια!!!
![]()
Από το στόμα σου και στου.... γατιού τ'αυτί. Δεν την παλευω άλλο με τον Αχιλλέα μονο του. Νιώθει μοναξια και τα βραδυα με εκδικειται που του στερησα την Σίσσυ του. Δεν ησυχαζει καθόλου. Με δαγκώνει, μου γλυφει τα δαχτυλα, μου τραβαει τα μαλλια, χοροπηδάει πάνω μου.... χθες είχα σκεπαστει μέχρι πάνω γιατι μου έγλυφε την μυτη όποτε έκανα την βλακεια να την βγαλω για να αναπνευσω. Γι'αυτο λέω εγώ. Ή δυο γατιά και πάνω ή κανενα.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλά όλα τα παραπάνω τα κάνει και η Ηλέκτρα μου, και ας έχει άλλα δύο γατόνια παρέα!!!Από το στόμα σου και στου.... γατιού τ'αυτί. Δεν την παλευω άλλο με τον Αχιλλέα μονο του. Νιώθει μοναξια και τα βραδυα με εκδικειται που του στερησα την Σίσσυ του. Δεν ησυχαζει καθόλου. Με δαγκώνει, μου γλυφει τα δαχτυλα, μου τραβαει τα μαλλια, χοροπηδάει πάνω μου.... χθες είχα σκεπαστει μέχρι πάνω γιατι μου έγλυφε την μυτη όποτε έκανα την βλακεια να την βγαλω για να αναπνευσω. Γι'αυτο λέω εγώ. Ή δυο γατιά και πάνω ή κανενα.

Αλλά και εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι καλύτερα να έχουν παρεούλα!!!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
κάτια μου όντως ο Αλί είναι σκέτη γλύκα. Μασκουλα φοβερή και φουντωτάκι ε? μου αρέσει πολύ

Νομίζω πως με τον Αχιλλέα είναι σε καλό δρόμο, σιγά σιγά θα συνιθήσει ο Αχιλλέας την παρουσία του μικρού. Τα κχχ είναι αναμενόμενα γιατί πρέπει να ξεκαθαριστεί πιος είναι ο αρχηγός. και οι σφαλιαρίτσες, θα μπουν τα όρια κ από τις δύο πλευρές. Μην σε αγχώνει αυτό.
Επειδή ξέρω ότι, όσο και να θελεις,
δεν μπορείς να τον κρατήσεις τον μικρό, δεν του ανοίγεις σιγα σιγά μια αγγελιούλα, να παίρνει σειρά κ αυτός? όσο πιο μικράκι τόσο πιο εύκολη η υιοθεσία. Στείλε μου μόλις την ανοίξεις σε πμ να την προωθήσω μαζί με του Αχιλλέα, που τώρα μόλις την ανανέωσα

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Κουκλάκι είναι!!!!Μαυρος γάτος σε κόκκινο φόντο!![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μαυρος γάτος σε κόκκινο φόντο!![]()
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γατουλακι!!!!!!!!!!!!!!!!

Voula
Διάσημο μέλος
Βάλε φωτογραφίες του Αλί και στο θέμα 'black and white maniacs'
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την ακρίβεια χθες και ενω τους είχα βαλει να φάνε σε διαφορετικά μπολάκια, ο μικρός πήγε στο πιάτο του Αχιλλέα. Τρώγανε για λίγη ώρα απο το ίδιο και μετα ο Αχιλλέας, χωρίς να αντιδράσει "κάπως" πήρε την μούρη του και πήγε στο άλλο πιάτο.
Μικρό σημάδι θα μου πεις, αλλά κάτι ειναι και αυτό.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες στα κακακια του είδα αίμα και βλενες. Εχει κανεις ιδέα τι μπορεί να ειναι αυτό;
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Όμως με έχει ανησυχήσει λιγο ο μικρός.
Χθες στα κακακια του είδα αίμα και βλενες. Εχει κανεις ιδέα τι μπορεί να ειναι αυτό;
μηπως ειναι κολλιτιδα?

κατι αντιστοιχο αν δεν κανω λαθος ειχε και το μικρο της Ναταλιας και εκανε θεραπεια..

natalouko
Επιφανές μέλος
Και ο μικρός που έχω έκανε κακάκια του και είχε βλέννα και αίμα.Όμως με έχει ανησυχήσει λιγο ο μικρός.

Μου είπε η γιατρός μας ότι είναι κολλίτιδα και του δίνω να τρώει w/d της hills και επίσης του δώσαμε και για 7 ημέρες flagyl (δυστυχώς δεν μπόρεσα να το αποφύγω γιατί με το άλλο σιροπάκι που πιάνει τα παράσιτα δεν του έκανε τίποτα).
Σταμάτησε το αίμα και οι βλέννες, αλλά ακόμα κάνει διάρροια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool