Ενα ασπρόμαυρο... μαύρο χάλι

Ναι, βεβαια. Τον έχω στη γατοφόρο και μεσα στο μπανιο.
Ααααχχχ! πάει και το επόμενο κοτέτσι.
Τέλεια θα είναι....:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια θα είναι....:):):)

Ποιο θα ειναι τέλειο καλέ; Εγώ λεω ότι θα τα ταράξω στο κοτόπουλο πάλι.
Όταν είχα και την Σίσσυ και τον Αχιλλεα, μέχρι πριν απο μια εβδομαδα δλδ, και ειχαν και οι δυο διαρροια, είχα σιχαθει να βλεπω κοτόπουλα.
Εννοια σου και μου είναι οικειο το περιβαλλον με πολλες γατες.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιο θα ειναι τέλειο καλέ; Εγώ λεω ότι θα τα ταράξω στο κοτόπουλο πάλι.
Όταν είχα και την Σίσσυ και τον Αχιλλεα, μέχρι πριν απο μια εβδομαδα δλδ, και ειχαν και οι δυο διαρροια, είχα σιχαθει να βλεπω κοτόπουλα.
Εννοια σου και μου είναι οικειο το περιβαλλον με πολλες γατες.:D
Εννοούσα ότι τέλεια θα είναι ο μικρός στο σπίτι....:):):)
Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω με τα κοτόπουλα, τις ειδικές τροφές και την διάρροια.....:/::/:

raktia εζησα και εγω το θεμα διαρροιας για πολλουσ μηνες και σε καταλαβαινω:down:..οσο για την προσεγγιση μολις γινει καλα το μικρακι(εμενα μου ειχε πει ο γιατροσ να μην τα φερω σε επαφη μεχρι να γινει καλα για να μην κολλησει η αλλη)να τα φερνεις σιγα σιγα σε επαφη..στην αρχη θα υπαρχουν τα γνωστα κχχ ομως σε καμια περιπτωση να μην φωναξεις στον αλλον..γιατι εγω το εκανα μια δυο φορες επειδη φοβομουν μην του ορμηξει αλλα ειναι πολυ λαθος συμεριφορα..να το πενευεις ολη την ωρα και να τον χαιδευεις για να δει οτι δεν απειλειται η θεση του στην καρδια σου..και σιγα σιγα ολα θα γινουν..:D

Καλά δεν σας προλαβαίνω έτσι??Για πότε βρίσκεστε όλες με 2 ή 3 γατιά..εν ριπή οφθαλμού:blink::blink:Ότι κι'αν αποφασίσεις για τα μικρά το σίγουρο είναι οτι θα καλοπεράσουν!Και κοτοπουλάκια σπέσιαλ θα τρώνε και παρέα το ένα το άλλο θα έχουν..τι άλλο θέλουν:up:

Τα νέα του Σαββατοκύριακου:
Ο μικρός Αλί σταμάτησε το ακατάσχετο χέσιμο και είναι πλέον μια χαρα! Πολύ βρώμικος ακόμα γιατί την Παρασκευή προείχε η αποπαρασίτωσή του, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να μοσχοβολήσει λιγο.:D
Μέσα σε αυτές τις 2 μέρες, έγινε και η πρώτη γνωριμία του Αχιλλέα με τον Αλί. Ο μικρός εισέπραξε τις πρωτες του σφαλιάρες αλλα κατάφερε να βολτάρει λίγο μέσα στο σπίτι (κατω από το άγρυπνο βλέμα του φρουρού πάντα). Εξελίσεται σε παιχνιδιάρικο και φουντωτό γατούνι και ανυπομονώ να γνωριστουν καλύτερα με τον Αχιλλέα για να παίζουν και λίγο μεταξύ τους, μπας και μ'αφησουν κι εμενα να κοιμηθω κανενα βράδυ.:mad:

Τα νέα του Σαββατοκύριακου:
Ο μικρός Αλί σταμάτησε το ακατάσχετο χέσιμο και είναι πλέον μια χαρα! Πολύ βρώμικος ακόμα γιατί την Παρασκευή προείχε η αποπαρασίτωσή του, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να μοσχοβολήσει λιγο.:D
Μέσα σε αυτές τις 2 μέρες, έγινε και η πρώτη γνωριμία του Αχιλλέα με τον Αλί. Ο μικρός εισέπραξε τις πρωτες του σφαλιάρες αλλα κατάφερε να βολτάρει λίγο μέσα στο σπίτι (κατω από το άγρυπνο βλέμα του φρουρού πάντα). Εξελίσεται σε παιχνιδιάρικο και φουντωτό γατούνι και ανυπομονώ να γνωριστουν καλύτερα με τον Αχιλλέα για να παίζουν και λίγο μεταξύ τους, μπας και μ'αφησουν κι εμενα να κοιμηθω κανενα βράδυ.:mad:
Τι ωραία νεά!!!:):)Και για την διάρροια και για την γνωριμία με τον Αχιλλέα!!!:):):) Δεν τους φοβάμαι αυτούς..:D:DΣε λίγες μέρες θα έχουν γίνει φιλαράκια!!!:):)
Του σταμάτησε εντελώς η διάρροια????:hmm::hmm::hmm:

Τι ωραία νεά!!!:):)Και για την διάρροια και για την γνωριμία με τον Αχιλλέα!!!:):):) Δεν τους φοβάμαι αυτούς..:D:DΣε λίγες μέρες θα έχουν γίνει φιλαράκια!!!:):)
Του σταμάτησε εντελώς η διάρροια????:hmm::hmm::hmm:

Ναι! Ενταξει, δεν ειναι και τα πιο σφιχτα κουραδακια που έχω δει (και εχω δει πολλά, πιστεψτε με) αλλα ειναι μια χαρα.
Ειναι και φλυαρο το μωρο. Όλη την ωρα κανει κατι μιαου, μουυ, νια νια νιαρρρρ. Και το καλυτερο είναι ότι ο Αχιλλεας του απανταει!:blink:

Ναι! Ενταξει, δεν ειναι και τα πιο σφιχτα κουραδακια που έχω δει (και εχω δει πολλά, πιστεψτε με) αλλα ειναι μια χαρα.
Ειναι και φλυαρο το μωρο. Όλη την ωρα κανει κατι μιαου, μουυ, νια νια νιαρρρρ. Και το καλυτερο είναι ότι ο Αχιλλεας του απανταει!:blink:
Από το πρωί φαίνεται η καλή μέρα!!!:):):)Αφού είναι έτσι τώρα στην αρχή, θα εξελιχθούν σε απίστευτα φιλαράκια!!!:):):)

Από το πρωί φαίνεται η καλή μέρα!!!:):):)Αφού είναι έτσι τώρα στην αρχή, θα εξελιχθούν σε απίστευτα φιλαράκια!!!:):):)

Από το στόμα σου και στου.... γατιού τ'αυτί. Δεν την παλευω άλλο με τον Αχιλλέα μονο του. Νιώθει μοναξια και τα βραδυα με εκδικειται που του στερησα την Σίσσυ του. Δεν ησυχαζει καθόλου. Με δαγκώνει, μου γλυφει τα δαχτυλα, μου τραβαει τα μαλλια, χοροπηδάει πάνω μου.... χθες είχα σκεπαστει μέχρι πάνω γιατι μου έγλυφε την μυτη όποτε έκανα την βλακεια να την βγαλω για να αναπνευσω. Γι'αυτο λέω εγώ. Ή δυο γατιά και πάνω ή κανενα.

Από το στόμα σου και στου.... γατιού τ'αυτί. Δεν την παλευω άλλο με τον Αχιλλέα μονο του. Νιώθει μοναξια και τα βραδυα με εκδικειται που του στερησα την Σίσσυ του. Δεν ησυχαζει καθόλου. Με δαγκώνει, μου γλυφει τα δαχτυλα, μου τραβαει τα μαλλια, χοροπηδάει πάνω μου.... χθες είχα σκεπαστει μέχρι πάνω γιατι μου έγλυφε την μυτη όποτε έκανα την βλακεια να την βγαλω για να αναπνευσω. Γι'αυτο λέω εγώ. Ή δυο γατιά και πάνω ή κανενα.
Καλά όλα τα παραπάνω τα κάνει και η Ηλέκτρα μου, και ας έχει άλλα δύο γατόνια παρέα!!!;););)
Αλλά και εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι καλύτερα να έχουν παρεούλα!!!:P:P:P

:) κάτια μου όντως ο Αλί είναι σκέτη γλύκα. Μασκουλα φοβερή και φουντωτάκι ε? μου αρέσει πολύ:up::up:
Νομίζω πως με τον Αχιλλέα είναι σε καλό δρόμο, σιγά σιγά θα συνιθήσει ο Αχιλλέας την παρουσία του μικρού. Τα κχχ είναι αναμενόμενα γιατί πρέπει να ξεκαθαριστεί πιος είναι ο αρχηγός. και οι σφαλιαρίτσες, θα μπουν τα όρια κ από τις δύο πλευρές. Μην σε αγχώνει αυτό.

Επειδή ξέρω ότι, όσο και να θελεις, :( δεν μπορείς να τον κρατήσεις τον μικρό, δεν του ανοίγεις σιγα σιγά μια αγγελιούλα, να παίρνει σειρά κ αυτός? όσο πιο μικράκι τόσο πιο εύκολη η υιοθεσία.

Στείλε μου μόλις την ανοίξεις σε πμ να την προωθήσω μαζί με του Αχιλλέα, που τώρα μόλις την ανανέωσα ;)

Μαυρος γάτος σε κόκκινο φόντο!
DSC-0202.jpg

Μαυρος γάτος σε κόκκινο φόντο!
DSC-0202.jpg

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γατουλακι!!!!!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Κάτια μου προβλέπω ο μικρός να γίνει μια χνουδωτή ασπρόμαυρη μπάλλα. Φοβερός. Η συγκατοίκηση με τον Αχιλλέα πως πάει ?
Βάλε φωτογραφίες του Αλί και στο θέμα 'black and white maniacs'

Η συγκατοίκηση αν και ξεκίνησε με πολλές σφαλιάρες και μπινελίκια, τελίκα δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. Τις τελευταίες ημέρες, όσο είμαι στο σπίτι τον μικρό τον έχω ελευθερο στο σπίτι. Δεν παίζουν με τον Αχιλλέα αλλά από χθες δεν φαίνεται να πλακώνονται κιόλας τόσο πολυ.
Για την ακρίβεια χθες και ενω τους είχα βαλει να φάνε σε διαφορετικά μπολάκια, ο μικρός πήγε στο πιάτο του Αχιλλέα. Τρώγανε για λίγη ώρα απο το ίδιο και μετα ο Αχιλλέας, χωρίς να αντιδράσει "κάπως" πήρε την μούρη του και πήγε στο άλλο πιάτο.
Μικρό σημάδι θα μου πεις, αλλά κάτι ειναι και αυτό.

Όμως με έχει ανησυχήσει λιγο ο μικρός.
Χθες στα κακακια του είδα αίμα και βλενες. Εχει κανεις ιδέα τι μπορεί να ειναι αυτό;

Χθες στα κακακια του είδα αίμα και βλενες. Εχει κανεις ιδέα τι μπορεί να ειναι αυτό;

μηπως ειναι κολλιτιδα?:hmm::hmm: κατι αντιστοιχο αν δεν κανω λαθος ειχε και το μικρο της Ναταλιας και εκανε θεραπεια..:):)

Και ο μικρός που έχω έκανε κακάκια του και είχε βλέννα και αίμα.;);)Μου είπε η γιατρός μας ότι είναι κολλίτιδα και του δίνω να τρώει w/d της hills και επίσης του δώσαμε και για 7 ημέρες flagyl (δυστυχώς δεν μπόρεσα να το αποφύγω γιατί με το άλλο σιροπάκι που πιάνει τα παράσιτα δεν του έκανε τίποτα).:/::/: Σταμάτησε το αίμα και οι βλέννες, αλλά ακόμα κάνει διάρροια...:/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back