γιώργο, ο γατουλης δεν εχει βγει ποτε εκτος σπιτιου και ουτε προκειται. μενει παντα μαζι μου και για αυτο απορω κι ολας πως στο καλο τα απεκτησε! δεν εχει αποπαρασιτωθει φετος, μονο περυσι το καλοκαιρι, για καλο και για κακο, του εβαλα αμπουλα και στα σκυλια λουρακι (τα σκυλια δεν εχουν ερθει σε επαφη με το γατουλη, μενουνε με τη μαμα μου στον επανω οροφο κι εγω με το γατουλη στον κατω).
μακαρι να μπορουσα να τον παω σε κτηνιατρο αλλα ειναι ονειρο θερινης νυκτος, ειδικα αυτη την περιοδο
δεν εχω ουτε να τον ταισω καλα καλα, ευτυχως παιρνει η μαμα μου κατι απαισιες κονσερβες και τρωει. παιζει καπως να κολλησε σκουλικια απο την παλιοτροφη της κονσερβας; οχι ε; βλακεια ειπα;
ευτυχως μου απαντησε ο κυριος Λεκκας οποτε δε θα χρειαστει να παρω τηλεφωνο, προς το παρων τουλαχιστον μεχρι να δω αν θα πιασει το drontal.
Κυριε Λεκκα (και Εφη

) ειπα οτι απεβαλλε τα σκουλικια γιατι σταματησαμε να τα βλεπουμε στα αποριματτα του! οποτε φανταστηκαμε πως θα φυγανε μονα τους...
θα παω αυριο να παρω τα χαπακια και να ενημερωσω και τη μαμα μου να κανει το ιδιο!
σας ευχαριστω πολυ ολους που απαντησατε!