Επείγον!!! Γατούλα με σπασμούς

στο πικερμι ειναι χασαπηδες κανονικοτατα!!:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε παιδια,αν ζησει και ειναι αναπηρη τι θα γινει??:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν εγγυάσαι για το παιδί εσυ, νομίζω ότι δεν θα έχουν αντίρρηση οι υπόλοιποι να δοθούν τα 135 ευρω που ειχαν μαζευτεί για το γατάκι της Ασπασίας για να σωθεί η γατούλα!!!

Για το θέμα του οικονομικού, μου είπαν οτι κανονικά η επίσκεψη μετά τις 12 το βράδυ είναι 100 ευρώ, αλλά δεν παίρνουν τόσα για αδέσποτο γατάκι.

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να πάνε τα χρήματα σ' αυτό το γατάκι. Να καλυφθεί η επίσκεψη και τα πρώτα του έξοδα (φάρμακα, τροφή και ό,τι άλλο χρειαστεί).
Αν βέβαια πάνε όλα καλά... :/:

Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τόσα λεφτά, γενικά στα αδέσποτα κάνουν πάντα καλύτερες τιμές. Εξάλλου το παιδί πλήρωσε ήδη και είπε οτι θέλει να την κρατήσει, κι ας μείνει και παράλυτη.
Από οτι μου είπε η Αλίκη θα θέλει άδεισμα στην κύστη της 1-2 φορές την μέρα, κατά τα άλλα θα ειναι σαν φυσιολογικό γατάκι. Ήδη έχουν έναν εκει με αντίστοιχο πρόβλημα, και ειναι μια χαρά.

Τώρα αν θέλετε να βοηθήσουμε οικονομικά για την περίπτωση αυτή συμφωνώ, ας μας πει η Αιώρασκαι που μιλάει με το παιδί.
Το κρίσιμο είναι να ζήσει το γατάκι στην φάση αυτή...:/:

Παιδιά τώρα διάβασα όλο το θέμα και αγωνιώ απίστευτα... έχει από χθες το βραδυ που μόνο κακά νέα λαμβάνω... Έπεσε ο μπαμπάς μου και κτύπησε το πρόσωπό του και τώρα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το ένα του μάτι και πρέπει να εγχειριστεί, ο μπαμπάς του κουμπάρου μας διαγνώστηκε με καρκίνο στο στέρνο - μη ανατρέψιμο... σήμερα χτύπησε ο αδερφός του καλού μου με τη μηχανή και είναι στο νοσοκομείο - ευτυχώς μόνο ράματα στο φρύδι και τώρα διαβάζω αυτό...:( Πνεύμα Χριστουγέννων είναι αυτό πια? Μακάρι να σωθεί το ασπρουλάκι που με κάνει να σκέφτομαι τη μικρή μου... Συγνώμη αν για τα πιο πάνω που δεν έχουν σχέση με το γατάκι απλά έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου... Ανυπομονώ να μάθω νέα κι εύχομαι να είναι καλά...

Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τόσα λεφτά, γενικά στα αδέσποτα κάνουν πάντα καλύτερες τιμές. Εξάλλου το παιδί πλήρωσε ήδη και είπε οτι θέλει να την κρατήσει, κι ας μείνει και παράλυτη.
Από οτι μου είπε η Αλίκη θα θέλει άδεισμα στην κύστη της 1-2 φορές την μέρα, κατά τα άλλα θα ειναι σαν φυσιολογικό γατάκι. Ήδη έχουν έναν εκει με αντίστοιχο πρόβλημα, και ειναι μια χαρά.

Τώρα αν θέλετε να βοηθήσουμε οικονομικά για την περίπτωση αυτή συμφωνώ, ας μας πει η Αιώρασκαι που μιλάει με το παιδί.
Το κρίσιμο είναι να ζήσει το γατάκι στην φάση αυτή...:/:

παιδια ο φιλος μου δεν νομιζω οτι μπορει να την κρατησει εαν μεινει παραλυτη. Θα την κρατησει εαν γινει εντελως καλα. Και μην το παρεξηγειτε, δεν μπορει να αναλαβει κατι τετοιο, δουλευει και πολλες ωρες, τρεχει. Ηθελε ενα γατακι αλλα δεν νομιζω να μπορει να μπει σε τοση εντονη διαδικασια. Μακαρι να γινει εντελως καλα για να εχει βρει και το σπιτακι του.

Τωρα οσο το οικονομικο, εγω λεω να βοηθησουμε. Ηδη εγω του ειπα του φιλου μου οτι θελω να συνεισφερω. Εαν χρειαστει, να δωσουμε χρηματα, αξιζει να γινει ενα καλο.

Τι λετε; Λετε να χρειαστουν εξτρα χρηματα;

Πείτε μου σε ποιόν να δώσω τα 135 ευρώ.

Πείτε μου σε ποιόν να δώσω τα 135 ευρώ.

Περιμενε να δουμε τι γινεται, τι θα χρειαστει. Ας περιμενουμε και σημερα να δουμε τι γινεται και εαν χρειαστουν χρηματα για την φροντιδα του, να τα δωσουμε στην κτηνιατρο. Κατσε να δουμε, εαν θα ζησει, που θα βρισκεται και να τα δωσουμε σε οποιον την φροντιζει.

Στο φιλο μου θ δωσω εγω καποια χρηματα να το σπασουμε στα δυο το ποσο που εδωσε. Απο κει ειμαστε οκ.

Ας περιμενουμε.....εαν την κρατησει τα δινουμε σ αυτον. Εαν δεν την κρατησει (που μαλλον ειναι το πιθανοτερο εαν μεινει παραλυτη)και χρειαστει φροντιδα εξτρα θα τα δωσουμε σε οποιον την φροντισει ή στην κτηνιατρο εαν χρειαστει και αλλα λεφτα. Τι λετε;

Μην τον παρεξηγειτε, δεν ειναι ετοιμος για κατι τετοιο. Ειναι σε φαση να παρει ενα γατακι, να τα μαθει απ την αρχη. Ενα παραλυτο ειναι δυσκολα κακα τα ψεμματα.

Θα το δουμε ομως αυτο σε εκεινη τη φαση. Τωρα ας ευχηθουμε να ποανε ολα καλα

Η κτηνιατρος τι ειπε αραγε; Χρειαζεται αλλα χρηματα για την φροντιδα της;

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να πάνε τα χρήματα σ' αυτό το γατάκι. Να καλυφθεί η επίσκεψη και τα πρώτα του έξοδα (φάρμακα, τροφή και ό,τι άλλο χρειαστεί).
Αν βέβαια πάνε όλα καλά... :/:

και γω ετσι λεω. Ας περιμενουμε ομως να δουμε εαν τα καταφερει και μιλαμε και με την κτηνιατρο και με το φιλο μου. Τωρα εγω μιλησα μαζι του, ακομη δεν ξερει τιποτα, δεν μιλησε με την κτηνιατρο

Παιδια φευγω. Θα τα πουμε το βραδυ, δουλευεω τωρα

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ.........................:|
Τώρα το είδα......
Συγχαριτήρια σε ολους που συμμετείχαν στο ολονύκτιο θρίλερ......
Ελπίζω το γατάκι να γινει καλά......
Σίγουρα είναι στο καλύτερο μέρος!!!!!!!!

Περαστικά.. και ευχομαι το καλύτερο...... :)

Περιμενε να δουμε τι γινεται, τι θα χρειαστει. Ας περιμενουμε και σημερα να δουμε τι γινεται και εαν χρειαστουν χρηματα για την φροντιδα του, να τα δωσουμε στην κτηνιατρο. Κατσε να δουμε, εαν θα ζησει, που θα βρισκεται και να τα δωσουμε σε οποιον την φροντιζει.

Στο φιλο μου θ δωσω εγω καποια χρηματα να το σπασουμε στα δυο το ποσο που εδωσε. Απο κει ειμαστε οκ.

Ας περιμενουμε.....εαν την κρατησει τα δινουμε σ αυτον. Εαν δεν την κρατησει (που μαλλον ειναι το πιθανοτερο εαν μεινει παραλυτη)και χρειαστει φροντιδα εξτρα θα τα δωσουμε σε οποιον την φροντισει ή στην κτηνιατρο εαν χρειαστει και αλλα λεφτα. Τι λετε;

Μην τον παρεξηγειτε, δεν ειναι ετοιμος για κατι τετοιο. Ειναι σε φαση να παρει ενα γατακι, να τα μαθει απ την αρχη. Ενα παραλυτο ειναι δυσκολα κακα τα ψεμματα.

Θα το δουμε ομως αυτο σε εκεινη τη φαση. Τωρα ας ευχηθουμε να ποανε ολα καλα

Σίγουρα είναι νωρίς να συζητάμε για το τι θα γίνει όταν το γατάκι γίνει καλά.

Απλά επειδή στην Αλίκη είπε ότι θα την κρατήσει την γατούλα και παράλυτη να μείνει, θα πρέπει να το συζητήσετε αυτό το θέμα και να το συζητήσει και με τις κτηνιάτρους.
Γιατί μετά τι θα γίνει αυτο το ζωάκι, αν τελικά πάει καλά; Ποιος θα το φιλοξενήσει και με τι έξοδα;

καλησπέρα!παιδιά τι ήτανε αυτό βραδιάτικα!:confused:εγω κοιμόμουνα του καλού καιρού και σεις ζούσατε τέτοια αγωνία.μακάρι να ζήσει το γατάκι.πάντως είναι καταπληκτικές οι κοπέλες:D.μεγάλο μπράβο πάντως και σε αυτόν που ανέλαβε να το πάει.

Παιδιά εγώ αυτό που σκέφτηκα τώρα που ηρέμησα λίγο με τα κακά νέα... μήπως θα μπορούσαμε να βάλουμε σε ένα θέμα όλα τα τηλέφωνα που θα μπορούσε κάποιος να αποταθεί σε μια παρόμοια περίπτωση ανάγκης? Κάποιος μπορεί να μην έχει internet στο σπίτι άρα θα μπορούσε να τυπώσει κάποια τηλ που θα τον αφορούσαν πχ της περιοχής του και να τα έχει κάπου για ώρα ανάγκης. Ή για κάποιον σαν εμένα που έχω μόνο 10 μήνες στην Ελλάδα και δεν ξέρω που να αποταθώ... Αν υπάρχουν ήδη κάπου αυτές οι πληροφορίες απολογούμαι εκ των προτέρων!:)

Νομίζω ότι υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά θα το δούμε και αν ειναι θα το φτιάξουμε.
Καταλαβαίνω Έλενα, ότι είναι φυσικά πολύ δύσκολη απόφαση για το φίλο σου να αναλάβει γατούλα με τέτοιο πρόβλημα. Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να αναλάβουμε κάποια έξοδα φροντίδας και φιλοξενίας μεχρι να υιοθετηθεί και αν (γιατί είναι δύσκολη περίπτωση). Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει τελείως καλά..ή αν όχι θα δούμε πως θα γίνει...

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το γατάκι... μόλις διάβασα το θέμα.

Παιδιά εγώ αυτό που σκέφτηκα τώρα που ηρέμησα λίγο με τα κακά νέα... μήπως θα μπορούσαμε να βάλουμε σε ένα θέμα όλα τα τηλέφωνα που θα μπορούσε κάποιος να αποταθεί σε μια παρόμοια περίπτωση ανάγκης? Κάποιος μπορεί να μην έχει internet στο σπίτι άρα θα μπορούσε να τυπώσει κάποια τηλ που θα τον αφορούσαν πχ της περιοχής του και να τα έχει κάπου για ώρα ανάγκης. Ή για κάποιον σαν εμένα που έχω μόνο 10 μήνες στην Ελλάδα και δεν ξέρω που να αποταθώ... Αν υπάρχουν ήδη κάπου αυτές οι πληροφορίες απολογούμαι εκ των προτέρων!:)

Αυτο που ισως βοηθάει ειναι η λίστα καλών κτηνιάτρων:
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/
Αλλά θα πρέπει να επιλέξεις εσύ κάποιους και να τους κρατήσεις σε εκτυπώσιμη μορφή.
Βέβαια εξαρτάται τι εννοείς σε "παρόμοια περίπτωση ανάγκης"...
Μιλάς για φιλοζωικές; Αλλά αυτές δύσκολο να ασχοληθούν συνήθως, αν δεν τρέξει και αυτος που θα το βρει...

Σίγουρα είναι νωρίς να συζητάμε για το τι θα γίνει όταν το γατάκι γίνει καλά.

Απλά επειδή στην Αλίκη είπε ότι θα την κρατήσει την γατούλα και παράλυτη να μείνει, θα πρέπει να το συζητήσετε αυτό το θέμα και να το συζητήσει και με τις κτηνιάτρους.
Γιατί μετά τι θα γίνει αυτο το ζωάκι, αν τελικά πάει καλά; Ποιος θα το φιλοξενήσει και με τι έξοδα;

επειδη το συζητησα μαζι του σας ενημερωσα. Ειπε οτι θα το κρατησει εαν γινει καλα. Τωρα εκεινη την στιγμη δεν ξερω τι ειπε ο ανθρωπος μπορει και να το πε δεν ξερω και δεν εχει σημασια προς το παρον νομιζω. Ειναι και αυτος πολυ στεναχωρεμενος, τον ειδα σημερα.:( Εκανε ενα τεραστιο καλο, δεν μπορει κανεις να τον κρινει που δεν μπορει να το κρατησει παραλυτο. Αλλα σας ειπα και χθες να μην προτρεχουμε παιδια γιατι, ειναι γρουσουζια. Θα τον ρωτησω ξανα εγω οταν δουμε τι εγινε. Ισως να το θελει τοτε. Εγω του ειπα να κανει οτι αισθανεται.

Ο φιλος μου μιλησε το μεσημερι με την κτηνιατρο και του ειπε ειναι πολυ κρισιμα. Τωρα εχει και απο πισω αλλη αιμοραγια. Μην βιαζομαστε. Γιαυτο γοβαμαι μην γρουσουζεψουμε!

Επισης ειπαμε με το φιλο μου μηπως να μαζεψουμε καποια χρηματα γενικα για αυτο το γατακι και να δουμε πως θα το βοηθησουμε αλλα ας περιμενουμε. επισης υπαρχουν και τα 135 ευρω. Θα βαλουμε κι αλλα και θα το δουμε. Παιδια δεν μπορει ο ανθρωπος να το κρατησει νομιζω. Εκανε κατι καλο και μπραβο του. Τωρα τι θα γινει θα δουμε. οσο μπορει να βοηθησει καλα ειναι. ολο ταξιδευει δεν μπορει νομιζω, νεο παιδι να το αναλαβει αυτο. Ας δουμε ομως, τι θα πει οταν καταλληξει αυτη η ιστορια.

Να ευχομαστε να ζησει, και να μην μεινει παραλυτο να το παρει ο φιλος μου τα πανε ολα καλα. Το ιδανικο να ευχομαστε.

Μπορει καποιος να τηλ στην γιατρο να μαθουμε νεα;

Νομίζω ότι υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά θα το δούμε και αν ειναι θα το φτιάξουμε.
Καταλαβαίνω Έλενα, ότι είναι φυσικά πολύ δύσκολη απόφαση για το φίλο σου να αναλάβει γατούλα με τέτοιο πρόβλημα. Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να αναλάβουμε κάποια έξοδα φροντίδας και φιλοξενίας μεχρι να υιοθετηθεί και αν (γιατί είναι δύσκολη περίπτωση). Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει τελείως καλά..ή αν όχι θα δούμε πως θα γίνει...

Συμφωνω απολυτα. Και να προτεινουμε στη γιατρο να το κρατησει εκει με τα αλλα ζωακια μεχρι να δουμε τι θα γινει. Θα μαζεψουμε και μεις απ την δουλεια λεφτα, οτι μπορουμε και ας μαζεψουμε ολοι και θα κερδισουμε χρόνο.

Νοτα, εξηγησε μας αυτο με τους αναδοχους γονεις πως λειτουργει μηπως βρουμε λυση ετσι αργοτερα.

Εγω το φιλο μου δεν θελω να το πιεσω να παρει καμια αποφαση να το κρατησει εαν δεν μπορει να το αναλαβει γιατι το ειδα το παιδι και ειναι παρα παρα πολυ στεναχωρεμενος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back