drusilia
Διάσημο μέλος

Ίσως ήταν καλύτερο για αυτό που πέθανε, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για αυτό μετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορουμε να το ξερουμε. Ισως να ειχε καλη τυχη, ποτε δεν ξερεις....δυσκολα θα ηταν αλλα ισως καλα...δεν ξερωΜόλις γύρισα από εκει... δυστυχώς το γατάκι ήταν πολύ άσχημα και στην ακτινογραφία που του έκαναν φάνηκε οτι θα έμενε σίγουρα παράλυτο.
Ίσως ήταν καλύτερο για αυτό που πέθανε, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για αυτό μετά.![]()
drusilia
Διάσημο μέλος
Όπως και να το κάνεις, αδέσποτο γατάκι να μείνει παράλυτο δεν ειναι εύκολο πράγμα...
Αλλα τι να λέμε τώρα...
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

σκεφτηκα να την παρω, το σκεφτομουν, εστω για καποιο διαστημα.......τωρα παει
γιαυτο σου λεω..ποτε δεν ξερεις
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω συμφωνω και Θελω και να βαλω και γω χρηματα.
να βαλω και γω γιατι σ αυτα τα 135 δεν ειχα συμμετεχει.
περιμενω να μου πειτε για να δω τι να πω στο παιδι.
Μια προταση εαν ειναι πολλα τα χρηματα:
εαν θελετε να διατηρηθει ενα ταμειο για αλλη περιπτωση, μπορουμε να δωσουμε 80 ευρω τα τελευταια στην κτηνιατρο αυριο και να συμπληρωσω και γω κανα 30αρι στο ταμειο.και ετσι θα μεινει στο ταμειο αλλο ενα 80αρι.
Τι λετε;
Δεν ξερω...αποφασιστε εσεις που το μαζεψατε το 135αρι εαν θελετε να δωθουν τα 80 ή 130 που ξοδευτηκαν συνολικα.Και να βρεθουμε με καποιον να κανονισουμε.
Εαν αποφασισουμε θετικα αυριο καποιος πρεπει να παει στην κτηνιατρο να τα δωσει τα 80 ή να τα δωσει ο παρ8ριαρος και να του τα δωσω μετα απο αυτα τα λεφτα (απο Τα 135 συμπληρωνοντας και γω)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Κριμα τα εμαθα , δυστυχως αυες οι περιπτωσεις οπως ειχα πει ειναι πολυ δυσκολες και στην ενχειρηση και στο μετα εγω δεν μπορω δυστυχως να δωσω κατι αυτη την περιοδο εχω ξεπαραδιαστει με τα εδω εκτος απο ενα πολυ μικρο ποσο. Εαν αιορα ηθελες να παρεις ενα τετοιο γατακι σα σοβαα υπαρχουν κι εδω να ξερεις, δυστυχως κανενας δεν τα θελει κα ειναι ενα θεμα τι θα γινουν στο τελος...
δεν ηθελα να παρω ενα τετοιο γατακι, αλλα με το συγκεκριμενο ειχα σκεφτει μηπως να το φιλοξενουσα μεχρι να δουμε τι θα γινει, επειδη το πηρα προσωπικα με το συγκεκριμενο γατακι, δεν ξερω...ηθελα πολυ να ζησει...
Εδω στο σπιτι δεν γινεται να παρω μονιμα ενα τετοιο.
Δεν γινεται γενικα να παρω αλλο γατακι, η οικογενεια δεν συμφωνει και οφειλω να το σεβαστω.
Το συγκεκριμενο γατακι εγινε προσωπικο θεμα, και το ζησαμε εντονα στο σπιτι. αλλα τωρα τι σας λεω..
αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Δεν εχει σημασια πια...
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Κριμα τα εμαθα , δυστυχως αυες οι περιπτωσεις οπως ειχα πει ειναι πολυ δυσκολες και στην ενχειρηση και στο μετα εγω δεν μπορω δυστυχως να δωσω κατι αυτη την περιοδο εχω ξεπαραδιαστει με τα εδω εκτος απο ενα πολυ μικρο ποσο. Εαν αιορα ηθελες να παρεις ενα τετοιο γατακι σα σοβαα υπαρχουν κι εδω να ξερεις, δυστυχως κανενας δεν τα θελει κα ειναι ενα θεμα τι θα γινουν στο τελος...
ειναι σκληρο ολο αυτο Γιασμιν. Απ την αλλη το καταλαβαινω που δεν τα θελει κανεις. Ειναι τρελη ευθυνη... Η λογικη της Ντουσιλια ειναι σκληρη αλλα δεν εχει και αδικο. Εαν ηταν να μην το θελει κανεις τι ζωη θα εκανε; Απ την αλλη δεν ξερω, θελω να ειμαι αισιοδοξη...
Δεν ειναι οτι δεν περπατανε. Ειναι οτι θελουν αδειασμα στη κυστη 2 φορες την μερα. Αρα δνε μπορει καποιος να φυγει για δυο μερες. Μεγαλη ευθυνη σκεφτομαι και η κοπελα που τα ειχε τα γατακια που λες, εκανε μεγαλες θυσιες για να το κανει αυτο. Δυσκολο. Και γω να το φιλοξενησω σκεφτομουν,για να βοηθησω. μονιμα δεν θα σου πω ψεμματα, τρομαζω που το σκεφτομαι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
par8erianos
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
ειναι σκληρο ολο αυτο Γιασμιν. Απ την αλλη το καταλαβαινω που δεν τα θελει κανεις. Ειναι τρελη ευθυνη... Η λογικη της Ντουσιλια ειναι σκληρη αλλα δεν εχει και αδικο. Εαν ηταν να μην το θελει κανεις τι ζωη θα εκανε; Απ την αλλη δεν ξερω, θελω να ειμαι αισιοδοξη...
Δεν ειναι οτι δεν περπατανε. Ειναι οτι θελουν αδειασμα στη κυστη 2 φορες την μερα. Αρα δνε μπορει καποιος να φυγει για δυο μερες. Μεγαλη ευθυνη σκεφτομαι και η κοπελα που τα ειχε τα γατακια που λες, εκανε μεγαλες θυσιες για να το κανει αυτο. Δυσκολο. Και γω να το φιλοξενησω σκεφτομουν,για να βοηθησω. μονιμα δεν θα σου πω ψεμματα, τρομαζω που το σκεφτομαι.
Κοιτα, μια ιδέα ειναι ολα, δεν ειναι τοσο τραγικά τα πράγματα. Εχω δει πως ζει ο γατούλης που έχει αντίστοιχο πρόβλημα στο Κτηνιατρικό Κέντρο γάτας, και πραγματικά δεν ειναι για λύπηση, Με τα μπροστινά του πόδια σκαρφαλώνει στο ονυχοδρόμιο μέχρι το ταβάνι. Τσακώνεται με τα άλλα, ειναι χαδιάρης και ζωηρός, μια χαρά συνολικά.
Αν πας να τον δεις θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αλλά οι κοπέλες τον φροντίζουν και τον αγαπάνε πολυ και αυτο μετράει. Και ήταν και από μικρούλης έτσι, δεν το έπαθε μεγάλος.
Αλλά στην πλειοψηφία των περπτώσεων αυτά τα ζωάκια καταλήγουν βάρος, και σίγουρα και τα ίδια θα το διαισθάνονται αυτο.
Οι διακοπές δεν ειναι το θέμα, οι κοπέλες στο Κέντρο κάνουν και φιλοξενία έτσι κι αλλιώς και σίγουρα κάνουν και άλλοι κτηνιατροι.
Όλα μια ιδέα ειναι. Εχεις ενα γατάκι που θα του αδειάζεις την κύστη 2 φορές την ημέρα και θέλει λιγο φροντίδα παραπάνω.
ΑΛΛΑ, για εμένα όταν ένα ζωάκι απο αρτιμελές και μια χαρά βρίσκεται ανάπηρο και ξεκρέμαστο με 0.1% πιθανότητες μόνιμης υιοθεσίας δεν υπάρχει λογος να ταλαιπωρείται. Όπως ειπε και η Γιασμιν, και απο άλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει, αν δεν είναι σε περιβάλλον που το θέλουν πραγματικά έτσι κι αλλιώς θα ειναι δυστυχισμένο και θα πεθάνει.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
τουλαχιστον γνωρισε την αγαπη των ανθρωπων στα τελευταια του κριμα το καημενο ο θεος να αναπαυση την ψυχουλα του
ναι μωρε, το καημενο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω ... αν και σε ανθρωπους ειναι λυτρωση.. βλεπε εργο ¨" η θαλασσα μέσα μου" για ζωα ποτε δεν ειμαι σιγουρη...
παντα ειναι σκληρη μια τετοια αποφαση. Η διαφορα ειναι οτι τοζωο δενμπορει να το ζητησει κατιο τετοιο, ουτε ξεριες εαν το επιθυμει. Εμεις εχουμε αυτη την επιλογη απο μονοι μας
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως λυπήθηκα πολύ, αν μη τι άλλο και γιατί είχε γίνει κάτι σαν σύμβολο, για τον τρόπο που το μάζεψε το παιδί, για όλη την κινητοποίηση εδώ μέσα κλπ κλπ. Διάβασα ότι το παιδί δεν θέλει λεφτά, παρόλ' αυτά εγώ λέω να δώσουμε κάποια κι ας μείνουν τα υπόλοιπα σε ταμείο. Θα μου δώσετε κάναν λογαριασμό? Θα συναντήσω καμιά σας όταν κατέβω (29/12- 5/1);;; Συνεννοούμαστε...
Πολύ κρίμα πάντως. Όπως είπε κι η Αιώρα, ήταν κάτι σαν σύμβολο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool