Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εβελυν μηπως μιλας πολυ ωρα στο τηλ και τελικα δεν φταιει και τοσο η bailey?![]()
αυτο παντως...και εμενα μου το κανει ο μπουκακος...ειδικα πιο μικρος...με ειχε ταραξει,καθε φορα που μιλουσα στο τηλ. ερχοτανε και μου τσακαναγε τα ποδια!!!!!

........ανθρωποφαγους- ανθρωποφαγους αυτο το γατι...τελος!!!!!

παντως τωρα το εχει σχεδον κοψει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εβελυν μηπως μιλας πολυ ωρα στο τηλ και τελικα δεν φταιει και τοσο η bailey?![]()

οχι, ειδικα τον τελευταιο καιρο , δεν μιλαω πολλη ωρα..ομως απο την ωρα που κτυπαει το τηλ, αρχιζει και νιαουριζει, και τριβεται πανω μου και γενικα ντελιριαζεται οση ωρα μιλαω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
οχι, ειδικα τον τελευταιο καιρο , δεν μιλαω πολλη ωρα..ομως απο την ωρα που κτυπαει το τηλ, αρχιζει και νιαουριζει, και τριβεται πανω μου και γενικα ντελιριαζομαι οση ωρα μιλαω
![]()

ειδες που τα λεω εγω?τα εκανες παλια και τωρα λεει κατσε μην σταματησω και αρχισει τις παλιες συνηθειες..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειδες που τα λεω εγω?τα εκανες παλια και τωρα λεει κατσε μην σταματησω και αρχισει τις παλιες συνηθειες..
![]()

το εξυπνοχαζογατο μου

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο παντως...και εμενα μου το κανει ο μπουκακος...ειδικα πιο μικρος...με ειχε ταραξει,καθε φορα που μιλουσα στο τηλ. ερχοτανε και μου τσακαναγε τα ποδια!!!!!........ανθρωποφαγους- ανθρωποφαγους αυτο το γατι...τελος!!!!!
παντως τωρα το εχει σχεδον κοψει...
Εμένα πάντως μου αρέσει όταν στέκομαι/ περπατάω και επιτίθεται στα πόδια μου. Χιχι!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμένα πάντως μου αρέσει όταν στέκομαι/ περπατάω και επιτίθεται στα πόδια μου. Χιχι!
ναι.............και εγω δεν ειχα προβλημα.Στα....ποδια μου δεν αρεσε!!!!!!!

crazycat
Νεοφερμένο μέλος

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες να ηρεμίσουν όταν τους παντρέψουμε;;; Χαχα! Το σίγουρο είναι ότι μια παρέα τους ηρεμεί πολύ... ελπίζω μεγαλώνοντας να ηρεμίσουν...
crazycat
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγω το ελπίζω γιατι αν συνεχισει ετσι θα νομιζουν στη δουλεια οτι ειμαι εχω κανα νταη στο σπιτι ο οποιος με δερνει 3 φορες τη μερα!!!!!!!!!!Χεχε, Σ'ευχαριστώ πολύ!
Λες να ηρεμίσουν όταν τους παντρέψουμε;;; Χαχα! Το σίγουρο είναι ότι μια παρέα τους ηρεμεί πολύ... ελπίζω μεγαλώνοντας να ηρεμίσουν...
πολύ χαλι τα χερια μου!!!!!!!!εγω δεν την εχω βαλει με αλλο γατακι ακόμα ειναι ολη μερα μόνη της η καημενη και περιμενει το βράδυ να σχολάσω για να πεξουμε λιγο.........και προχτες που βγήκε για λίγω στην αυλή που είναι μαζεμένα διαφορα γατια τους γρυλιζε και φουντωσε και ξαναμπήκε μεσα τρεχοντας.............
ειχε πλάκα!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως ππολύ όμορφη και η μικρούλα σου. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα άσπρα γατιά!

crazycat
Νεοφερμένο μέλος
τωρα ειναι μια πανεμορφη και πανεξυπνη γατουλα κι εγω μια περηφανη γατομαμα!!!!!!!!!μολις ειδα το δικο σου λεω ειναι δυδιμακια
εκτος τα ματια.....θα βαλω κι αλλες φωτο τις επομενες μερες να φαινεται καλυτερα!!!!!!!!
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
stav
Νεοφερμένο μέλος
Αυτη μάλλον το καταλαβαίνει οτι κάτι δεν πάει καλα και κρύφτηκε. Σας έχει τυχει κατι τέτοιο;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

stav
Νεοφερμένο μέλος
Και να φανταστείς ότι είναι η ίδια γάτα που χτες πήγε κτηνίατρο, έκλαιγε, χτυπιόταν αλλά ούτε νύχι δεν έβγαλε παρόλο που την παιδέψαμε αρκετά...
Αλλός παρολίγον πνιγμένος;
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι στηρωμένη η γατούλα σου;;;
Μπορεί να είναι κι αυτό...
stav
Νεοφερμένο μέλος
Δεν είναι ακόμα στειρωμένη. Συγκατοικούμε 3-4 μέρες. Στείρωση μετά τις γιορτές.
Αδεσποτάκι είναι που με πολιορκούσε περίπου ένα μήνα πριν αποφασίσω να την υιοθετήσω και το έκανα μετά από πολύ σκέψη γιατί είναι δέσμευση ζωής. Το κακό είναι ότι άλλο να ξέρεις ότι μπορεί να φας νυχιές, ότι θα κάνει ζημιές, ότι θα καθαρίζεις ακαθαρσίες, θα τρέχεις σε γιατρούς κλπ και άλλο να σε αρπάξει απο το λαιμό λες και είσαι θήραμα... είναι τρομακτικό. Και να φανταστείτε ότι δεν την έχω χτηπήσει να πεις ότι την αγριεύω, μόνο με το 'μη' και κανά κχχχχχ προσπαθώ να την αποτέψω από βλακείες..
Γι'αυτό σας ρωτάω γιατί πολλές από τις συμβουλές εδώ της βρήκα χρησιμότατες...είπα μήπως και έχει πάθει κανείς παρόμοια χουνέρια.
Hlianna
Διάσημο μέλος
crazycat
Νεοφερμένο μέλος
χερι ποδι κεφαλι,οτι κουνηθει το αρπαζει αλλα δεν εχει κακη προθεση παιζει μονο λιγο πιο αγρια προφανως μας περνανε για τη μαμα γατα που τα δεχεται ολα αυτα αλλα απ οτι εχω δει και η Γατα οταν το μικρο το παρακανει το δαγκωνει και μετα το σπρωχνει μακρια....!!!Η μονη φορα που με τραυματισε σοβαροτερα ηταν σημερα που την εκανα μπανιο παιδια τρελαθηκε το γατι......ειχε γαντζωθει πανω μου και δεν ξεκολαγε με τιποτα......τα νυχακια τα εβγαζα ενα ενα απο το δερμα στο μπρατσο μoy και εχω τρυπες στα σημεια
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.
Δεν είναι ακόμα στειρωμένη. Συγκατοικούμε 3-4 μέρες. Στείρωση μετά τις γιορτές.
Αδεσποτάκι είναι που με πολιορκούσε περίπου ένα μήνα πριν αποφασίσω να την υιοθετήσω και το έκανα μετά από πολύ σκέψη γιατί είναι δέσμευση ζωής. Το κακό είναι ότι άλλο να ξέρεις ότι μπορεί να φας νυχιές, ότι θα κάνει ζημιές, ότι θα καθαρίζεις ακαθαρσίες, θα τρέχεις σε γιατρούς κλπ και άλλο να σε αρπάξει απο το λαιμό λες και είσαι θήραμα... είναι τρομακτικό. Και να φανταστείτε ότι δεν την έχω χτηπήσει να πεις ότι την αγριεύω, μόνο με το 'μη' και κανά κχχχχχ προσπαθώ να την αποτέψω από βλακείες..
Γι'αυτό σας ρωτάω γιατί πολλές από τις συμβουλές εδώ της βρήκα χρησιμότατες...είπα μήπως και έχει πάθει κανείς παρόμοια χουνέρια.
ειναι πολυ συντομο χρονικο διαστημα..εχω να σου πω, οτι για να βρουμε την χημεια με την γατα μου, χρειαστηκε να περασει 1,5 μηνας, και τοτε γλυτωσα απο νυχιες..νομιζα οτι ποτε δεν θα με θελει, και παντα θα μου επιτηθεται στα καλα καθουμενα..τωρα ομως ειναι σαν αγγελος μαζι μου
σκεψου οτι την υιοθετησα αδεσποτη και 2,5 χρονων που ειναι ακομη πιο δυσκολο..οποτε μην ανησυχεις...εγω εκεινο που εκανα ηταν να την αγνοω αρκετα(οχι τελειως, αλλα οχι με το ζορι οπως εκανα μεχρι τοτε), μεχρι να θελει να με προσεγγυσει η ιδια..και επιασε

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool