Επιθετικότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δυστυχώς Μισέλ μου το καλό τέλος θα έρθει όταν βρεθεί ένας καλός και υπεύθυνος ιδιοκτήτης να την υιοθετήσει :(αλλά ελπίζω ότι κι αυτό δεν θα αργήσει. Φωτογραφίες δεν έχω καταφέρει να της βγάλω καλές γιατί με το που την πλησίαζω ορμάει να τριφτεί πάνω μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• antigoni mikri1.jpg
    antigoni mikri1.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 65
  • beauty.jpg
    beauty.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 58
Πωπωω στην πρώτη φωτό είναι κούκλα!! Αν έψαχνα τώρα για γάτα, άνετα θα την έπαιρνα! Μη φοβάσαι καθόλου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι κουκλιτσα!!! ελπιζω να βρει μια καλη οικογενεια:)

Τι ματάρες είναι αυτές? Εύχομαι να βρεθεί ένα σπίτι για την κουκλίτσα να ηρεμήσεις κι εσύ....

Γρατζουνάει και δαγκώνει!!!

λοιπον ξερω οτι αρχικα θα πειτε πως αυτο το θεμα υπαρχει ηδη το εχω διαβασει αλλα δεν εχω αυτο το προβλημα. τον δικο μου τον γατη τον εχουμε 5-6 χρονια(τοσο χρονων ειναι κιολας). ειναι αρσενικος και στειρωμενος, εδω και δυο χρονια μπορει και παραπανω. αλλα οταν θες να τον παρεις μια αγγαλιτσα να παιξεις μαζι του θα σε ανεχτει μερικα λεπτα και απο κει κι υστερα θα αρχισει να τσαντιζεται, να γρατζουναει, να δαγκωνει, να τιναζεται αποτομα για να τρομαξεις και να τον αφησεις ησυχο!!! καθε φορα που τον πλησιαζω για να τον χαιδουλεψω λιγο σκεφτομαι μηπως πρωτα να κανω καμια ασφαλεια ζωης!!:blink: . εχει συνηθισει να ζει εξω απο το σπιτι (εδω που μενουμε εχει απλετο χωρο να κυκλοφορει μεσα στη ''φυση''. μηπως αυτο τον εχει σκληραγωγησει και νιωθει πως δεν εχει αναγκη τα χαδια μας, σαν ντομπρος αρσενικος που ειναι (μαλωνει με οτι κινηται στην περιοχη του!! ευτυχως δεν τραυματιζεται ο ιδιος ). ναι αλλα ομως αυτος ερχεται πιο συχνα σε εμας να χαιδευτει απο τον σκυλο μου!! (που δεν ερχεται ποτε, αλλη ιστορια και αυτη:redface: ). στην αυλη εχουμε ενα μεγαλο δενδρο (το οποιο εχει κανει σαν μη πω τι) για να ακονιζει τα νυχια του χωρις να τον μαλωνουμε γιαυτο(αυτο μας ελλειπε να τον μαλωναμε κιολας). εχω τοσα κατοικιδια (αλλα 2 καναρινια και 2 νεροχελωνακια)απο τα οποια κανενα δεν δειχνει να εχει την αναγκη να το παρω μια αγκαλιτσα να το χαιδεψω να παιξω μαζι του. τι γκαντεμια!!:mad: βοηθηστεμαι οσο το δυνατον γρηγοροτερα!!
υ.γ. θα μπορουσε να δημιουργηθει ενα αρθρο για την παραξενη συμπεριφορα της γατας

Έτσι είναι και ο Χουζούρης. Αφού τον αποκαλώ "απρόσιτή μου αγάπη". Φοβάμαι ότι είναι θέμα χαρακτήρα και δεν μπορεί να γίνει κάτι... :(

Θα συμφωνήσω με τη Βικτωρία. Άλλα γατιά είναι χαδιάρικα και άλλα όχι. Ο Πέπε δεν ξεκολάει από πάνω μας και ο Ποκίτο....με το ζόρι αραιά και που θα κάτσει να τον χαιδέψω κι αυτό για λίγο.

καλα το ειπα εγω ειμαι τοσο γκαντεμο που και τα δυο κατοικιδια που εχω -τα οποια θα μπορουσα να αγκαλιαζω και χαιδουλευω- μου βγηκαν απλησιαστα. να παρει!!:mad: τελοσπαντων τουλαχιστο απολαμβανουν εκεινα τη θαλπορη του να εχεις σπιτικο φαγακι και νερακι και οποτε σου καπνισει (1 φορα στα 10 χρονια) απολαμβανεις και τα χαδακια σου. και εγω νομιζα τοσα χρονια πως ολες οι γατες ετσι ειναι:/: . τι να γινει κριμα...:(
αλλα οταν μεγαλωσω και μενω μονη μου θα επιλεξω με πολλη, πολλη, πολλη, πολλη, πολλη προσοχη το ζωακι που θα παρω:happy: .
το πολυ-πολυ να βρω καμια φιλη με γατα πιο ηρεμη απο τη δικη μου για να χαριζω σε εκεινη τα χαδακια μου...:rolleyes:

το πολυ-πολυ να βρω καμια φιλη με γατα πιο ηρεμη απο τη δικη μου για να χαριζω σε εκεινη τα χαδακια μου...:rolleyes:

Τη δική μου τη δική μου! Τη Μαχούλα μου!!!:P :P :P :)

η Μαχη ειναι εκεινο το μικρο γριζουλι γατακι;:P
θα το 'θελα πολυ αλλα μενω θεσ/νικη:/:
α!! και σημερα το απογευμα εκατσε να τον χτενισω ολοκληρο και στο τελος ξαπλωθηκε στο πατωμα και ανοιξε και τα ποδαρακια του και με αφησε να τον χαιδεψω!!!:greycat: κατι που δεν εκανε ποτε πριν.

α!! και σημερα το απογευμα εκατσε να τον χτενισω ολοκληρο και στο τελος ξαπλωθηκε στο πατωμα και ανοιξε και τα ποδαρακια του και με αφησε να τον χαιδεψω!!!:greycat: κατι που δεν εκανε ποτε πριν.

:) :) :)
Eίδες; Είναι κι αυτό μια αρχή:)
Ίσως είδε αυτά που έγραψες εδώ στο φόρουμ για την κακή του συμπεριφορά και κατάλαβε...:hmm:

Πλεον μάλλον ειναι θεμα χαρακτήτα.....
Εχουν κι αυτα τα δικά τους χαρακτηριστικά εκαστο.....
Σημασια εχει πως τα αγαπάς

ναι ετσι θα ΄ναι!!:D λοιπον σημερα θα τον βγαλω φωτο με καλυτερη αναλυση να τον θαυμασετε (αφου τον χτενισω)
ξερετε τα scooby doo; εχω πλεξει για τον γατουλη μου ενα λουρακι μπλε!! θα σας το διξω και αυτο!! και την φωλιτσα του !! και την χτενιτσα του τηνοποια μοιραζεται με τον σκυλο μου κ.α.π.

Πλεον μάλλον ειναι θεμα χαρακτήτα.....
Εχουν κι αυτα τα δικά τους χαρακτηριστικά εκαστο.....
Σημασια εχει πως τα αγαπάς

συμφωνώ απολύτως!
έχουν και αυτά χαρακτήρα και δικαιώματα

έτσι είναι ο άλλος μου γάτος, ο Φοίβος
είναι τιγρέ γκρι (συμπτωματικό ή όχι; και η γατούλα που είχα για 15 χρόνια, η Καλύψω, ήταν τιγρέ γκρι και δεν ήθελε πολλές πολλές αγκαλιές και πιασίματα) και πολύ άγριος! τον βρήκα νεογέννητο και τον μεγάλωσα με μπιμπερό. Πίστευα ότι επειδή θα μας μάθαινε από μωρό μπορεί να ήταν και πιό ήπιος από τα άλλα που είχα
Αμ δε...πιό μεγάλο αγρίμι δεν έχω δει! Όπως τα περιγράφεις για την ασφάλεια ζωής! Μια φορά μόνο που έλειψε γύρω στις 5 ημέρες εμφανίστηκε φάντης μπαστούνης και μας άρχισε στα χάδια:blink: :D

όπως και να ' ναι και ακριβώς επειδή είναι έτσι
γι' αυτό αγαπώ τις γάτες
γιατί είναι αυτες που είναι!

Μελινάκι θεωρείς παράξενη τη συμπεριφορά του γάτου γιατί δεν κάθεται να τον χαϊδέψεις, αλλά εγώ λέω ότι ταιριάζει στο θέμα ο τίτλος:

΄΄Η παράξενη συμπεριφορά της Μελινάκι΄΄.
Η Μελινάκι φιλοξενεί ένα γατούλη έχοντας πρώτο μέλημά της την κάλυψη της δικής της ανάγκης και όχι την ανάγκη του γατούλη. Θέλει οπωσδήποτε να τον παίρνει αγκαλιά και να τον χαϊδεύει, κι επειδή ο γατούλης δεν θέλει τον θεωρεί παράξενο. Γιατί άραγε;

το εγραψα αυτο το θεμα γιατι νομιζα πως ολες οι γατες ειναι χαδιαρες και αγαπουν να τις αγκαλιαζουν.:)
εκτος αυτου δεν νομιζω πως θετω πρωτο μελημα μου να καθετε να τον χαιδευω:confused: αλλα καλυπτω πρωτα ολες τις βασικες αναγκες που εχει και μετα απο αυτο σκεφτομαι και εγω μηπως θα μπορουσε να μου δειξει το ''ευχαριστω'' του με μερικα χαδακια:rolleyes:
αλλα ενταξει πλεον ,δεν ξερω το γιατι, ισως επειδη ειμαι εγω περισσοτερο ανεκτικη με τις γρατζουνιες -του σταματαω να τον ενοχλω οταν μου δειχνει πως δεν θελει- τα πραγματα ειναι καλυτερα. επειδη ακουγα και περισσοτερο διαβαζα κι εγω στις αγγελιες: ''χαριστετου ενα σπιτακι και θα σας αταμοιψει με τα χαδακια του'' ή ''χαριστε του λιγη φροντιδα και θα σας αγαπα για 7 γατισιες ζωες'' και περιμενω και εγω κατι τετοιο:redface: (φυσικα δεν το υιοθετησα για αυτο!!:blink:

επειδη ακουγα και περισσοτερο διαβαζα κι εγω στις αγγελιες: ''χαριστετου ενα σπιτακι και θα σας αταμοιψει με τα χαδακια του'' ή ''χαριστε του λιγη φροντιδα και θα σας αγαπα για 7 γατισιες ζωες'' και περιμενω και εγω κατι τετοιο:redface: (φυσικα δεν το υιοθετησα για αυτο!!:blink:
Εμ κι αυτοί όπως τα λένε είναι σαν να λένε ΄΄κουρδίστε το και θα χορέψει για εσάς΄΄

Νομίζω ότι αν κάποιος επιθυμεί ανταμοιβές για ότι κάνει για ένα ζώο δεν θα τις δει ποτέ. Προσωπικά πχ δεν ζήτησα ποτέ ανταμοιβές από τις γάτες μου, και όταν τις τάιζα δεν ερχόταν πάντα αμέσως να μου κάνουν χαρούλες, ούτε είχα τέτοια επιθυμία. Ερχόταν όποτε γούσταραν και δεν σήμαινε ότι ήθελαν οπωσδήποτε χάδια, μπορεί να ερχόταν στην αγκαλιά μου για να κοιμηθούν. Ή δίπλα μου ή στα πόδια μου ή για να με κοιτάξουν λίγο και να βγουν έξω για να παίξουν. Αν μιλήσω στο πνεύμα της ανταμοιβής, το γεγονός ότι γλείφονταν από ευχαρίστηση μετά το φαγητό ήταν για μένα ανταμοιβή. Το γεγονός ότι τεντώνονταν από ευχαρίστηση μέσα τη ζέστη ενώ έξω έκανε παγωνιά ήταν ανταμοιβή κλπ κλπ κλπ.
Πάντως η ανταμοιβή των ζώων απέναντι μας δεν είναι σαν την ανταμοιβή που μας κάνει ένας συνάνθρωπος μας όταν του προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας…΄΄πόσο κάνει΄΄ ΄΄τόσα΄΄ ΄΄παρτα΄΄. Τα ζώα δεν ανταμείβουν έτσι. Το ζώο κάνει ότι αισθάνεται κι εμείς από αυτό ανταμειβόμαστε ή όχι. Εγώ ανταμείβομαι.

Χα χα χα χα!!! Έχει πάθει γατο-στέρηση!:D :D :D
Φίλη μου δεν υπάρχει γιατριά για αυτό! Μορείς όμως να έρ8εις σπίτι μου που τα γατιά μου δεν είναι γατιά αλλα ......ζυμάρια!:D :D :D
τα χαιδεύεις οοοοοοοοσο θες και αμα κουραστείς και τα αφήσεις γρατζουνάνε για να μην σταματήσεις τα μπαλαμούτια!:rolleyes:
Απλά τα δικά σου είναι βασιλιάδες στο σπιτι (και εσύ η υπηρεσία) και έτσι διατάζουν αυτά το πότε θελουν μπαλαμούτι!!!:lol: :lol: :lol:

μπα μωρε, καλα ειναι τα καημενα:happy:

το αδικησα το καιμενο το γατι μου. καλε αυτο ειναι πολυ χαδιαρικο φτενε τα νυχια του που ειναι σαν λεπιδεν και με την παραμικρη κινηση το νιωθεις σαν γρατζουνια δεν μπορω ομως να του κοψω τα νυχια γιατι μενει εξω τα βραδια και αν πεσει σε γατοκαυγα χαθηκε!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back