Επική μάχη!!

Τί νέα; Συνεχίζεται ο Τρωικός πόλεμος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνεχιζει ακαθεκτος, παιδια!!! Τους εκανα μπανιο, τους ψεκασα με αρωματα, τους πασπαλισα με πουδρες, τους εδωσα κατ νιπ, αλλα ματαια. Αγριευουν κ μονο με την οψη. Κοιταζονται και αρχιζουν τα χχχχχ και οι στριγγλιες! Το feliway το ψαχνω, δεν το βρισκω στα πετ σοπ στο αιγαλεω... Συνεχιζω ομως, και θα απευθυνθω κ στους κτηνιατρους.
Η κτηνιατρος μας ειπε να δωσω του Μπακλαβα 1 καλμιβετ για 2-3 μερες (ηρεμιστικο ειναι) αλλα το απεφευγα τοσες μερες, αλλα αυριο θα αναγκαστω να τους δωσω απο μισο εστω...
Ειμαι πολυ στεναχωρημενη και δεν ξερω τι αλλο να κανω....

Κοριτσια, ποτε τελειωνει η εποχη ζευγαρωματος? Ρωταω γιατι ελπιζω να ειναι αυτο το κολλημα του Μπακλαβα κ να περασει (αν κ οπως εχω αναφερει ειναι στειρωμενοι κ οι 2)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα θηλυκά περνάει ο οίστρος και επανέρχεται μετά λίγο καιρό. Στα αρσενικά δεν περνά η "όρεξη", συνέχεια ψεκάζουν, άλλοτε πιο πολύ, άλλοτε πιο λίγο. Τώρα, ένας στειρωμένος γάτος, σε τί καλούπια πρόγνωσης να μπει; ;);)

Ελα ντε.... πριν απο μια ωρα τους εδωσα απο μισο ηρεμιστικο ουτως ωστε να τους φερω σε επαφη... Ο Μπακλαβας, ειναι ζαβλακωμενος και κανει βολτες στο σπιτι παραπατωντας... Ο Πασας.... περα βρεχει... σαν να μην το πηρε ποτε!!!!

Κοριτσια, παρολο που παραπαταει κ ειναι ζαβλακωμενος ο Μπακλαβας, παλι ορμησε τρεχοντας στον Πασα και του εβγαλε μερικες τουφες.... Ειμαι στο αμην....

Λετε να τους αφησω να πλακωθουν? Εως ποτε θα τσακωνονται?

Προς ενημερωση των φιλων του Μπακλαβα, θελω να αναφερω οτι ο προαναφερομενος, καλα κρατει και συνεχιζει να επιτιθεται στον κακομοιρο Πασα, τον οποιο μολις βλεπει..... που σε πονει και που σε σφαζει!!!!
Δοκιμασα τα παντα ( δεν τον ελουσα ομως με ULTREX).... ολες οι προσπαθειες ηταν ματαιες...

Ο κτηνιατρος σας δεν εχει καμια ιδεα σχετικα με την αιτια του καυγα;

Μπααα.... δεν μου ειπε τιποτα... κ εκεινη σηκωσε τα χερια ψηλα!!!

Δε μπορει,κατι θα εγινε και θα εχει τετοια συμπεριφορα...:hmm:

Μου ειπε χθες που μιλησαμε, οτι σιγουρα εχει γινει κατι μεταξυ τους, κατι που δεν πεφτει στην ανθρωπινη αντιληψη... μπορει ειπε να ειναι κ ψυχολογικο.... Τι να πω, ρε παιδια...
Χθες ειχα μια ιδεα, για να τους φερω πιο κοντα. Εβαλα στον Μπακλαβα το λουρακι περιπατου και τον εδεσα σε ενα ντουλαπι και τον αφησα να κοιταει τον Πασα. Στην αρχη μουγκριζαν ο ενας στον αλλον κ ειπα θα τους αναγκασω να κοιταζονται μεχρι να σταματησουν ή βαρεθουν.
Αυτο θα κανω και σημερα....
Εχω στερεψει απο ιδεες.... αν αποτυχει κ αυτο θα τους αφηνω να πλακωνοναται...

Όντως σε κούρασε αυτή η κατάσταση. Και μέχρι πότε θα προσέξεις μη βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου... Μήπως αυτό συμβαίνει αργά ή γρήγορα μεταξύ γάτων? Ισως κάποιοι φίλοι από εδώ που έχουν δύο αρσενικούς μαζί να μας πουν την γνώμη τους.
Υπάρχει κανείς παιδια?

Στο μυαλο μου ησουν??? Αυτο θα ρωτουσα κ εγω :)

έχω δύο θηλυκές σπίτι μου και δε τα πάνε καλά , συγκεκριμένα η μικρή θέλει παιχνίδια και τη πέφτει στη μεγάλη η οποία αδιαφορεί και δε γουστάρει. αλλά μέχρι εκεί κατά τα άλλα οι μικρές μου δεν έχουν κάποιο άλλο θέμα εκτός του ότι δε μπορούν να είναι κοντά.. :lol:

βρε μήπως να σου δώσω ένα να μου δώσει το άλλο ? :D

Μωρε, περασε απο το μυαλο της μητερας μου να διναμε καπου τον μεγαλο μας αλλα δεν θελω ουτε να το συζηταω. Ειναι μαζι μας 8 χρονια και εμεις τον μεγαλωσαμε απο τοτε που ηταν πολυ μωρο. Επισης δεν σκεφτομαι ουτε να δωσω τον μικρο χοντρο μου βουδα.... Ασε και το αγχος μου ειναι μηπως παθει τιποτα ο μεγαλος γιατι πηγαινει στην τουαλετα μερα παρα μερα... και τρωει παρα πολυ λιγο και μενει διαρκως κρυμμενος...

Γεια σας.... εχουμε καιρο να τα πουμε... Λοιπον, μετα απο πολλη μελετη και συζητηση με την κτηνιατρο καταληξαμε στο συμπερασμα οτι η συμπεριφορα του Μπακλαβα απεναντι στον Πασα (η οποια συνεχιζεται ακομα) οφειλεται στην αλλαγη διατροφης του χοντρου. Εβλεπε οτι ο Πασας ετρωγε κανονικα τις κονσερβουλες με τις γευστικες σαλτσουλες του και εκεινος μονο με την φαρμακευτικη ξηρη τροφη.... και ενιωθε παραγκωνισμενος και ενιωθε οτι ο Πασας φταιει που τρωει ολο το φαγητο...
Τωρα πρεπει να του δωσω να πιστεψει οτι και ο Πασας τρωει το ιδιο φαγητο....
Αλλα πειτε μου σας παρακαλω, πως θα το κανω αυτο??? αφου καθε φορα που θα ειδωθουν θα αρχισουν τα γρυλισματα... Ο Πασας ειναι τοσο τρομαγμενος που δεν βγαινει καθολου απο το δωματιο. ουτε για τουαλετα.... Αφηστε που εδω και 2 μερες εχει κανει μερικες σταγονιτσες πιπι του. Η κτηνιατρος θελει να τον δει επειγοντως γιατι πιστευει οτι εχει ουροποιητικο συνδρομο...
Βοηθεια.... εχω αρχισει να τρελαινομαι

Να ρίξω μια ιδέα; Ας δώσεις για λίγο καιρό ξανά στον Μπακλαβά τις τροφές που του αρέσουν, να δεις, θα αλλάξει η συμπεριφορά του; Αν επανέλθει στο φυσιολογικό, άρχισε να του αλλάζεις σιγά σιγά την τροφή και μην ταΐζεις τον Πασσά μπροστά του.Όσο για τον Πασά, ίσως από την κατακράτηση να έπαθε καμιά ουρολοίμωξη, πρέπει άμεσα να θεραπευθεί. Περαστικά σε όλα!!

θα μαθουμε αποψε τι εχει ο Πασουλης. Οσο για τον Μπακλαβα θα το δοκιμασω αλλα εχει και το ζαχαρο του που πρεπει να το προσεχουμε...

Αν τους ταϊζεις χωριστα;:hmm:

αυτο κανω... αλλα ματαια... πρεπει να τον πεισω οτι ο Πασας τρωει το ιδιο φαγητο....
εχω ασχημα μπλεξιματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back