Επιπλοκές...

• Thread starter Thread starter Naiva
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Γεια σας..

υπάρχει περίπτωση μια γάτα να έχει επιπλοκές στη γέννα κ να μην βγάλει τα μωρά.. κ να μείνουν μέσα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαια και υπαρχει...Και χρειαζεται αμεσα γιατρο φυσικα γιατι κινδυνευει απο σηψαιμια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω είναι τόσο καιρό έγκυος μια αδεσποτη που ταΐζω κ από χτες σταματησε να έρχεται στο μπαλκόνι. σήμερα την είδα κ πήγα να την σηκώσω κ να την βάλω λίγο σε ένα μέρος ασφαλή για να γεννήσει κ να την ταΐσω κ ήταν αδύνατο απλά. δεν καθόταν με τπτ. τώρα εξαφανίστηκε... να πάρω γατοομάδα τηλ? αλλα εφόσον δεν ξέρω που είναι.. πωω τα κλαματα θα με πιάσουν

πως το καταλαβαίνω αν έγινε τπτ τέτοιο???

Πρεπει να παρακολουθεις ποσες ωρες εχει που ξεκινησε ο τοκετος,ή να τη δει γιατρος για να εξετασει αν τα μικρα ειναι ζωντανα η όχι.

ευχαριστώ πολύ !!!

Παρακαλω,ελπιζω να πανε ολα καλα.:)

Προσπαθησε οταν θα ερθει να τη δελεασεις με φαγητο, κι οταν πλησιασει με καποιο τροπο αν ειναι δυνατον να την βαλεις σε σημειο που δε μπορει να φυγει. Φαγητο μεσα στη γατοφορο ισως...
Υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι ετοιμογεννη και να φοβαται.
Αν δεν εισαι σιγουρη οτι γεννησε η αν γεννησε και δεν την βλεπεις πολυ καλα, αμεσως στο γιατρο.
Αν θες επικοινωνησε με την Αησμινα (ΓατοΟμαδα) μηπως σου πει καποιο κολπο παραπανω.... τηλ. 6979780445

εντάξει εδώ την έχω. στο μπαλκόνι δλδ. της έχω κάνει φωλιά κ δεν φεύγει της άρεσε μάλλον. επικοινώνησα κ με την κοπέλα κ θα την πάω στον κτηνίατρο.. ελπίζω να πάνε όλο καλά... γτ έχω ξαναπροσπαθήσει να πάω την γάτα αυτήν σε κτηνίατρο κ τα σπάσε όλα εκεί μέσα επειδή φοβόταν κ ο κτηνίατρος ενοχλήθηκε πολύ... κ δεν την εξέτασε.......

Ποια κοπελα πηρες? Την Ασημινα?

ναι σε αυτό το τηλέφωνό που πόσταρες. Άιντε να δούμε το απόγευμα τι θα γίνει με την εγκυμονούσα.

Τον ενα γιατρο που συνεργαζεται η ομαδα τον ξερω, ειναι πολυ καλος. Περιμενουμε νεα σας!

Περιμενουμε τα καλα νεα!:)

να πήγα της ανοίξω την γατοφορο να φάει κ μου το σκασε.. πήγε να κάνει κακιτο της.. κατεβαίνω με τι γατοφορο κάτω να την τσακώσω κ έφυγε.. πω λέω. περίμενα κ ήρθε πριν λίγο κ μιαουριζε χαμηλόφωνα κ ανήσυχα. λέω μπας....?

τώρα χώθηκε από μόνη της στη γατοφορο κ .. απλά ελπίζω κ περιμένω. αν δεν γεννήσει την πάω αύριο στον κτηνίατρο κ αυτή τη φορά θα είμαστε 2 άτομα να την προσέχουμε μην μας το σκάσει πάλι. βλέπω κ βιντεακια στο youtube με γέννες γατιών μπας κ χρειαστεί να βοηθήσω. όταν με το καλό γεννήσει, μάνα κ παιδάκια θα δοθούν για υιοθεσία! Είναι μακρυτριχη μαύρη αρχοντική γάτα. Θα βάλω κ φωτό.

επίσης το να μιαουρίζει δυνατά σαν να κλαίει είναι νορμάλ? κ γουργουρίζει ταυτόχρονα

Δες κι εδω, προχτες γεννησε και μια δικια μου ημιαδεσποτη κι εχω ανεβασει καποια βιντεακια.
Το να νιαουριζει μπορει να σημαινει οτι ποναει, οτι πειναει η και απολυτως τιποτα. Αν το συνδυασεις με τη συμπεριφορα της, ισως να καταλαβεις.
Στην ουσια αν τη βοηθησεις οταν γενναει (εγω αυτο εκανα) κανεις κυκλικες κινησεις μασαζ απαλο στα πλαινα της κοιλιτσας με φορα προς τα κατω.
Δε μπορεις να κανεις τιποτα αλλο. Το γουργουρισμα συνηθως ειναι καλο σημαδι, αν και καποιες φορες γουργουριζουν και οταν πονανε...
Τωρα δεν ξερω αν σε μπερδεψα η αν σε βοηθησα...

με βοήθησες πολύ ευχαριστώ!! απλά έχω αγχωθεί γτ είναι βράδυ.. κτηνίατροι κλειστοί, δεν έχω αμάξι ούτε πάνω μου λεφτά για νοσοκομείο ζώων, στη θέρμη που είναι, κ λέω άμα γίνει στραβή.... ......

Να σε ρωτησω κατι? Μεσα μπορεις να τη βαλεις?
Δε νομιζω οτι χρειαζεται να αγχωνεσαι για ενα βραδυ.

Γεννάει παιδιά, είναι τόσο όμορφο. όχι μέσα δεν μπορώ η άλλη μου γάτα θα την μαδήσει. Την έχω κάνει βασιλική φωλιά με πετσέτες κ ιστορίες δεν κρυώνει κ είμαι 1ο όροφο.. έχει φαΐ νερό κ άπειρη αγάπη

Αχ, εστω στο μπανιο....
Λοιπον, σε αφηνω να πας στη γατουλα, ολα καλα θα πανε, ειναι εκπληκτικη εμπειρια..! Οταν βγαλει το γατακι, θα βγαλει μετα και τον πλακουντα και θα τον φαει, μην τρομαξεις με αυτο.
Περιμενουμε νεα σας!
Πολυ χαρηκα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back