kiska
Νεοφερμένο μέλος
Είσαι από την Ουκρανία ή σπουδάζεις εκεί;Δε θέλω να γίνω αδιάκριτη,έτσι ρωτάω.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον,είναι μια ράτσα που γνωρίζω πολύ λίγα και θα μου άρεσε να μάθω περισσότερα.Όποτε έχεις χρόνο κάνε το!![]()
οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!!

φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!!
να σου ζήσουν κι εσένα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει!οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!!
φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!!να σου ζήσουν κι εσένα!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει!
Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο!![]()

καλό!!!!!!κι εγώ σ'ευχαριστώ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
kiska
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει?
ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα?
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Σχεδον 7 χρονια!ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα?
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

kiska
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!!
kiska
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool