Ερχόμαστε Ελλάδα!

• Thread starter Thread starter kiska
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είσαι από την Ουκρανία ή σπουδάζεις εκεί;Δε θέλω να γίνω αδιάκριτη,έτσι ρωτάω.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον,είναι μια ράτσα που γνωρίζω πολύ λίγα και θα μου άρεσε να μάθω περισσότερα.Όποτε έχεις χρόνο κάνε το!:up:

οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!!:up:
φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!!:up: να σου ζήσουν κι εσένα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!!:up:
φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!!:up: να σου ζήσουν κι εσένα!!!!!
Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει!:lol::lol::lol:
Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει!:lol::lol::lol:
Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο!:up:

:lol::lol::lol::lol:καλό!!!!!!
κι εγώ σ'ευχαριστώ!!!

Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει?

Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει?

ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα?

ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα?
Σχεδον 7 χρονια!

καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος:)

... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!!

O γιατρος σου τι σου είπε;;
Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!!

απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε.

αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα...
δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια

δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back