χριστινα
Διάσημο μέλος
. Κυνήγούσα το χάπι σε όλο το σπίτι κλαίγοντας που τον αγχώνω, σε αυτόν μιλούσα με τη πιο γλυκιά φωνή που είχα, βγήκα στη βεράντα κι αρχισα να φωνάζω και να βρίζω, με κλειστή τη πόρτα να μην τον αγχώσω κι άλλο (εκείνο το διάστημα και με τον αρραβωνιαστικό μου αν τσακωνόμουν του είχα απαγορευσει να φωνάζει κι αν θυμώναμε πολύ μόνο στη βεράντα φωνές ή χαμηλόφωνα!!
). Ετσι κατέληξα στην ένεση. Κρατάει πολύ λιγότερο. Αλλά κάνει την ίδια δουλειά? Ξέρει κανεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι της έδωσα μια φορά midemax και ήταν κάπως καλύτερα επειδή δεν ήταν μικρότερο το χαπάκι, την επόμενη δοκιμάσαμε το stronghold και τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα!
Όμως κανένα από αυτά δεν είναι τόσο καλό όσο το drontal, δεν πιάνουν όλα τα ενδοπαράσιτα.
Έτσι ρώτησα το κτηνίατρο και του είπα το πρόβλημα μας με τα χαπάκια και μας πρότεινε το profender που είναι spot on δηλαδή είναι αμπούλα και το βάζουμε σαν το frontline και είναι για τρεις μήνες. Έτσι το πρόβλημα μας λύθηκε!
Isavvas τι έχεις να μας πεις για το Profender;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελα ομως που η Τσικι ηταν τοσο φοβισμενη μετα την επισκεψη στο γιατρο,που ουτε με το pet piller καταφερα να της το δωσω.
Έμενα η γιατρός της Mici μου είπε να πιάνω απαλά – απαλά και τα δυο του αυτάκια, έτσι ανοίγει εντελώς το στόμα της χώνω το χαπάκι και αμέσως της κλείνω το στόμα και έτσι το καταπίνει. Βέβαια, μετά μου κρατάει μούτρα
άλλα το ξεπερνάει όταν της δίνω το αγαπημένο της φαγητό, γαυράκια που έχω ψήσει στον φούρνο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άμεσα... Μην πανικοβάλλεσαι. Απλά, μάλλον θα χρειαστεί να της δώσεις κι άλλο χάπι. Αυτή τη φορά προσπάθησε να τής ανοίξεις το στόμα και να βάλεις το χάπι βαθιά πίσω από τη γλώσσα.
Κι εμείς έτσι το δίνουμε.

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νηματώδη
Toxocara cati, Toxascaris loenina, Ancylostoma tubaeforme
Κεστώδη
Dipylidium caninum, Teania teaniaeformis, Echinococcus multilocularis.
Παρακαλώ όποιος κτηνίατρος στο δίκτυο μας να μας δώσει τη γνώμη του!
χριστινα
Διάσημο μέλος
mel1
Δρ Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς
Σήμερα πήγα και πήρα το profender είναι από την εταιρία της Bayer για αποπαρασίτωση και γράφει στο κουτί επάνω ότι είναι κατά:
Νηματώδη
Toxocara cati, Toxascaris loenina, Ancylostoma tubaeforme
Κεστώδη
Dipylidium caninum, Teania teaniaeformis, Echinococcus multilocularis.
Παρακαλώ όποιος κτηνίατρος στο δίκτυο μας να μας δώσει τη γνώμη του!
Ακριβώς αυτά ισχύουν για το profender και η εφαρμογή του πρέπει να γίνεται κάθε τρίμηνο, σύμφωνα με την εταιρία. Δεν μπορώ να σας γράψω προσωπική άποψη για την αποτελεσματικότητά του γιατί το σκεύασμα είναι σχετικά καινούργιο. Έχει δύο αντιπαρασιτικές ουσίες και έχει δράση τόσο κατά των κεστωδών όσο και των νηματωδών παρασίτων. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την εταιρία και η αλήθεια είναι ότι η χορήγηση του είναι πολύ πολύ ευκολότερη από τα άλλα αντιπαρασιτικά για γάτες. Νομίζω λοιπόν ότι ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που υπάρχει δυσκολία στη χορήγηση χαπιών μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
δοκιμασα να την παω στον κτηνιατρο να της το δωσει εκεινος,αλλα ενω η ωρα ηταν υποτιθεται μεσα στο διαστημα που κραταει ανοιχτο το ιατρειο εκεινος ειχε φυγει,και για να ερθει θα χρεωνε επισκεψη "επειγοντος περιστατικου"
.η σταγονα ξεχυλησε κι αποφασισα ν'αλαξω γιατρο.(μετα ειδικα απο ενα αλλο περιστατικο,ειχε κανει εξεταση λευχαιμιας η Τσικι και περιμενα εγω τ'αποτελεσματα μες στην αγωνια.ο γιατρος ειχε πει οτι θα παρει σε 2-3 μερες,αλλα που.τον εψαχνα επι 1 βδομαδα και δεν τον πετυχαινα.τελικα ενας βοηθος του μου ειπε στο τηλ οτι ηταν αρνητικη η εξεταση,κι ο γιατρος παρ'ο,τι ειχα αφησει μην ποσες φορες δε με πηρε ο ιδιος).για να μην πολυλογω ομως,αισθανομαι τρομερα ασχημα να παω σε καινουργιο γιατρο μονο και μονο για να δωσει στην Τσικι το χαπι...
εφοσον ξερω οτι χρειαζεται ενα χαπι σε δυο δοσεις(η τελευταια αποτυχημενη προσπαθει ηταν πριν 2 βδομαδες περιπου)ελεγα μηπως παρω εγω το χαπι και προσπαθησω παλι να της το δωσω(θα επιστρατευσω και το φιλο μου που ειχε κατορθωσει το καλοκαιρι να την κανει να καταπινει την καψουλα της αντιβιωσης).η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης...χαπι πουλανε και τα πετ-σοπς η πρεπει να παω σε μαγαζι με κτηνιατρικα φαρμακα??
memy
Νεοφερμένο μέλος
Γιατί δε δοκιμάζεις να την αφήσεις νηστική για αρκετές ώρες και μετά να της διαλύσεις το χάπι στην αγαπημένη της τροφή; Σε μικρή ποσότητα για να είσαι σίγουρη ότι θα το φάει - τι λες;
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
της ειχα λιωσει το χαπι σε τονο για τον οποιο κανονικα λυσαει,αλλα εκεινη τη μερα(τον αφησα για πολλες ωρες)ουτε καν τον αγγιξε...
Ismini
Διάσημο μέλος
Κοιτα εδω: https://www.marvistavet.com/html/pilling_a_cat.html
Στην τελευταια φωτο δεν πετας μεσα το χαπι, το ακουμπας οσο πιο βαθια γινεται και κρατας για 2'' το στομα της γατας κλειστο.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool