marina289
Περιβόητο μέλος
(
)Γιατί και εγώ τα ίδια περνάω....
Αλλά εγώ έχω και μια Μελίνα που αφρίζει από το κακό της....
Παιδιά, ένα σπίτι όλο αφρούς κάνει, ..αν δεν το δείτε , δεν θα το πιστέψετε....Πόσους αφρούς μπορεί να βγάλει μια γάτα από το πείσμα και τη ζοχάδα της!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω δει το Μουρο να αφριζει τρελα με αντιβιωση ομως! Δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα!Μπράβο, μπράβο!!! Πολύ χαίρομαι Δημητρούλα!!!(
)
Γιατί και εγώ τα ίδια περνάω....
Αλλά εγώ έχω και μια Μελίνα που αφρίζει από το κακό της....
Παιδιά, ένα σπίτι όλο αφρούς κάνει, ..αν δεν το δείτε , δεν θα το πιστέψετε....Πόσους αφρούς μπορεί να βγάλει μια γάτα από το πείσμα και τη ζοχάδα της!!!!
Το milbemax το δοκιμασατε? Δεν ειναι οσο αποτελεσματικο λενε οσο το drontal, αλλα το τρωνε πολυ πιο ευκολα.
Επισης υπαρχει και η αμπουλα profender, απο τα πιο αποτελεσματικα φαρμακαι για παρασιτα, αλλα πιο ακριβη απο το drontal.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
O δικός μου άφρισε μια φορά (γέμισε το σπίτι σάλια
) όταν δεν του έδωσα το χάπι σωστά και έλιωσε στο στόμα του. Πρέπει να τα συνηθίσετε να τους ανοίγετε το στόμα αλλιώς θα συνεχίσει αυτή η συμπεριφορά
Εναλλακτική λύση: χαπάκια με γεύση interceptor. Τα τρώνε μόνα τους 
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
)...τυλίγω το yugi σε ένα κουβερτάκι ή μία πετσέτα ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί και τον βαστάω αγγαλιά κ του δίνω το χαπάκι...όταν καταλάβω ότι το κατάπιε τον ελευθερώνω
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ είχα δει (μου φαίνεται στο youtube) πως τον πιάνεις από το σβέρκο και τον σηκώνεις μέχρι εκεί που μπορεί να πατά στα δύο πίσω πόδια. Το γατί σχεδόν παραδίδεται (θυμάται τη μαμά που τον κουβαλούσε μικρό). Το στόμα ανοίγει ενστικτοδώςκαι του βάζεις το χάπι όσο πιο μέσα μπορείς πάνω στη γλώσσα . Έτσι το έκανα στον προηγούμενό μου γάτο με απόλυτη επιτυχία. Με τη Χιονάτη μου το φτύνει στα μουτρα πριν την αφήσω γι αυτό αναγκάζομαι και πάω στον γιατρό να της το δίνει,
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ είχα δει (μου φαίνεται στο youtube) πως τον πιάνεις από το σβέρκο και τον σηκώνεις μέχρι εκεί που μπορεί να πατά στα δύο πίσω πόδια. Το γατί σχεδόν παραδίδεται (θυμάται τη μαμά που τον κουβαλούσε μικρό). Το στόμα ανοίγει ενστικτοδώςκαι του βάζεις το χάπι όσο πιο μέσα μπορείς πάνω στη γλώσσα . Έτσι το έκανα στον προηγούμενό μου γάτο με απόλυτη επιτυχία. Με τη Χιονάτη μου το φτύνει στα μουτρα πριν την αφήσω γι αυτό αναγκάζομαι και πάω στον γιατρό να της το δίνει,
Ε καλά η Χιονάτη δεν είναι όποια και όποια...Μια πριγκίπισσα θέλει ειδική μεταχείρηση...

Πάντως εγώ παιδιά, έχω αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ σε ΌΛΕΣ μου τις προσπάθειες να δώσω αυτό το χάπι..Δεν ασχολούμαι πλεόν..Αμπούλες..Δε γίνεται αλλιώς..Γιατί εάν το σκεφτείς, μια γάτα σαν την Αλέκα πχ θέλει περίπου 1 χάπι και 1/4 άρα θα πληρώσω 2 χάπια..Άρα αξίζει η αμπούλα..Και εκεί καταφεύγω και εγώ..Με 3 γάτες δυστυχώς δε μπορώ να πηγαίνω στον κτηνίατρο συνέχεια..

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
...Μια πριγκίπισσα θέλει ειδική μεταχείρηση...![]()
Ναι. Κρέμασμα από τον πολυέλαιο μέχρι να το καταπιεί
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ενα ειναι το κολπο.Θα παρετε μια παστουλα βιταμινουχα(σαν σοκολατα ειναι)..θα τριψετε το χαπι να γινει σκονη,θα βαλετε την δοση που λεει για την παστα στο δαχτυλο σας(περιπου ενα εκατοστο αν θυμαμαι καλα)..θα βαλετε επανω το τριμα του χαπιου,θα το ανακατεψετε..και αυτο θα το βαλετε ΕΠΑΝΩ στο πατουσακι του γατιου σας.(Το μπροστινο) Αναγκαστικα..επειδη θα το ενοχλει θα το γλυψει για να το καθαρισει..και ετσι θα το φαει.Επισης εχει και ωραια γευση αυτη η παστα.Τα αποτελεσματα ειναι εγγυημενα..καθως ετσι το τρωει και ο μπουκακος..που ολοι ξερουμε τι κνοδαλο ειναι..

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα ειναι το κολπο.Θα παρετε μια παστουλα βιταμινουχα(σαν σοκολατα ειναι)..θα τριψετε το χαπι να γινει σκονη,θα βαλετε την δοση που λεει για την παστα στο δαχτυλο σας(περιπου ενα εκατοστο αν θυμαμαι καλα)..θα βαλετε επανω το τριμα του χαπιου,θα το ανακατεψετε..και αυτο θα το βαλετε ΕΠΑΝΩ στο πατουσακι του γατιου σας.(Το μπροστινο) Αναγκαστικα..επειδη θα το ενοχλει θα το γλυψει για να το καθαρισει..και ετσι θα το φαει.Επισης εχει και ωραια γευση αυτη η παστα.Τα αποτελεσματα ειναι εγγυημενα..καθως ετσι το τρωει και ο μπουκακος..που ολοι ξερουμε τι κνοδαλο ειναι..![]()
Λες ε????
Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά με βούτυρο..Δεν ήξερα για αυτή τη βιταμινούχα πάστα..Το αποτέλεσμα στην Αλέκα ήταν ότι άρχισε να τινάζει το πατούσι και να εξφενδονίζει βουτυράκια με Drontal στους τοίχους..

Εάν αυτή η πάσχα βοηθά, θα το δοκιμάσω..Πώς τη ζητάω? Είναι μια συγκεκριμένη μάρκα?
Myrtle
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως τους έδωσα το πρώτο χαπάκι αποπαρασίτωσης πριν 3-4 μέρες. Το Milbemax για μικρά γατάκια (μικρότερα των δύο κιλών) μου είχε πει η κτηνίατρος, το οποίο είναι και πολύ μικρότερο από το drontal. Ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο περίμενα (με είχε τρομάξει πολύ και η Μαρίνα είναι η αλήθεια...
). Τα έπιασα από το σβέρκο, όπως είπε και ο Γιάννης, τους σήκωσα το κεφάλι να είναι σε ευθεία με το σώμα τους και με το άλλο χέρι τους άνοιξα το στόμα και έριξα το χάπι κοντά στη ρίζα της γλώσσας μέσα μέσα. Αν δεν έμπαινε αρκετά βαθιά το έσπρωχνα και με το χέρι. Μετά τους έκλεισα για 1-2 λεπτά το στόμα και με το άλλο χέρι τα χάιδευα, για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα το φτύσουν. Στη συνέχεια τους άνοιξα το στόμα να σιγουρευτώ ότι το είχαν καταπιεί και όταν είδα ότι είχε αδειάσει το στόμα τους, τους έδωσα και μία λιχουδίτσα που τρελαίνονται, αφ' ενός για να μασήσουν κάτι και να είμαι σίγουροι ότι δεν έχουν κρατήσει το χάπι στο στόμα τους κι εφ' ετέρου για να τα επιβραβεύσω που ήταν καλά γατάκια και να τα κάνω να συνδυάσουν το χάπι με λιχουδιά (όπως κάνουμε και με τα νυχάκια)!Και στα τρία μου γατάκια αυτός ο τρόπος είχε απόλυτη επιτυχία!

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου ειχε στειλει η δημητρα (μπιζου)απο ροδο κατι πολυ ωραια σωληναρια δε θυμαμαι τωρα τι μαρκα ηταν,γυριζα τη στροφιγγα και εδεινα στα γατακια,και περασαν ολα τα σκουλικακια,εκαναν μερες θεραπεια και ηταν οτι πρεπει για μωρα αδεσποτακια,ουτε πνιγηκαν ουτε τιποτα,οταν εγιναν δυο μηνων τους εδωσα μισο ντρονταλ στο καθενα,τωρα θα κλεισουν τον εκτο μηνα ποτε πρεπει να τους ξαναδωσω?
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω το εκανα αυτο το κολπο με την παστα και το drontal, και το Μουρο εκανε τη τσαχπινια της Αλεκας...Λες ε????
Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά με βούτυρο..Δεν ήξερα για αυτή τη βιταμινούχα πάστα..Το αποτέλεσμα στην Αλέκα ήταν ότι άρχισε να τινάζει το πατούσι και να εξφενδονίζει βουτυράκια με Drontal στους τοίχους..
Εάν αυτή η πάσχα βοηθά, θα το δοκιμάσω..Πώς τη ζητάω? Είναι μια συγκεκριμένη μάρκα?
Κι ενταξει το βουτυρακι ειναι μαλακο αλλα η παστα κολλαει! Και μετα το Μουρμουρι ηθελε λιγο πλυσιμο μωρεεεεε....
To milbemax παντως το βαζω μεσα στις κροκετες τους και το τρωνε μονες τους

Myrtle
Διάσημο μέλος
εμενα μου ειχε στειλει η δημητρα (μπιζου)απο ροδο κατι πολυ ωραια σωληναρια δε θυμαμαι τωρα τι μαρκα ηταν,γυριζα τη στροφιγγα και εδεινα στα γατακια,και περασαν ολα τα σκουλικακια,εκαναν μερες θεραπεια και ηταν οτι πρεπει για μωρα αδεσποτακια,ουτε πνιγηκαν ουτε τιποτα,οταν εγιναν δυο μηνων τους εδωσα μισο ντρονταλ στο καθενα,τωρα θα κλεισουν τον εκτο μηνα ποτε πρεπει να τους ξαναδωσω?
Νομίζω πως η αποπαρασίτωση πρέπει να γίνεται κάθε 4 μήνες, οπότε μάλλον τώρα πρέπει να τους ξαναδώσεις. Ρώτα και τον κτηνίατρό σου να σου πει σίγουρα, αλλά εμένα που δίνω το milbemax έτσι μου έχει πει...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Yπαρχουν διαφορες μαρκες.Δεν θυμαμαι τωρα πως ελεγαν αυτην που πηρα.Βιταμινουχα παστα μου την ειχε πει ο γιατρος,και ειναι σαν σιροπι σοκολατας.Λες ε????

alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολλη καλη παστα δοκιμασμενη με θεαματικα αποτελεσματα ειναι η nutrigel... επισης η nutriforce καθως επισης και η nurish-um...
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Kαλησπερα Ρενα. Το Drontal πρεπει να το δινεις καθε 3 μηνες. Ενα χαπακι ανα 4 κιλα βαρους. Σημερα ο δικος μου συμπληρωνει τριμηνο και θα επρεπε να του δωσω 1.5 χαπι, αφου ειναι 6 κιλα.
Επειδη ομως ειναι συνεχεια μεσα, αποφασισα να του το δινω καθε 6μηνο για να μην τον επιβαρυνω τοσο με φαρμακα.
Οι δικες σου γατες ομως που βγαινουν και εξω πρεπει να το περνουν καθε τριμηνο για σιγουρια.
bibakos2
Νεοφερμένο μέλος
παιδια εγω εχω σωθει με την αμπουλα αποπαρασιτωσης ειναι πολυ καλη και ευκολη στην χρηση! το μονο μιωνεκτημαειναι οτι κοστιζει 3 ευρω περισσοτερα απο το χαπι και οτι κραταει για ενα μηνα!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
εχωμια αμπουλα αποπαρασιτωσης που μου εχει μεινει απ τα πραγματα που μου ειχε στειλει η δημητρα,δεν την εχω χρησιμοποιησει γιατι ειναι μια,κι εγω εχω 4.τα γατονια μου πηραν ντρονταλ αρχες σεπτεμβρη που ειχα ανεβει πειραια μαζι με τα γατακια,λεω να φερω χαπια οταν ερθω,εδω πατμο δεν εχει τιποτα,δλδ 18 γεναρη περιπου επιστρεφουμε.ειναι καλα να τους δωσω τοτε?
δεν βγαινουν εξω τα γατακια,μονο στην αυλη κι αυτο με επιβλεψη και για λιγο,οι επαφες με αλλες γατες που ειχαν ειναι δυο μερες με τον οδυσσεα μονο.τα γατια της αυλης τα φοβουνται,και γενικα τα γατια της αυλης τρωνε και φευγουν ειναι αγρια,ασε που οταν τρων εκεινα δε βγαζω ποτε τα δικα μου εξω.
bibakos2
Νεοφερμένο μέλος
δεν εχεις θεμα ο θειος μου ειναι κτηνιατρος και το ξερω απο εκει αρκει να μην το παραμελεις συχνα για πολυ καιρο!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξαναπήρα σήμερα drontal, αγόρασα και ένα ειδικό έμβολο σα σύριγγα για τους το χώνω πιο γρήγορα στο στόμα. Θα δοκιμάσω τώρα να τους ξαναδώσω κανονικά τη δόση σε 15 μέρες, οπότε και θα σας πω τα νέα μας! Προτίμησα drontal γιατί άκουσα ότι είναι πιο αποτελεσματικό από τα άλλα...πιάνει όλα τα παράσιτα και τον εχινόκοκκο, απ' ότι έχω ακούσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool