Μόλις ήρθαμε σπίτι.. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι! Ούρλιαζε και χτυπιόταν μέσα στο κλουβί μεταφοράς

μέχρι που μπήκαμε στο αυτοκίνητο καιι σταμάτησε. Η κοπέλα στο ιατρείο είπε "Α, ήρθες για τη γατούλα που μας μισεί;;"! Επειδή είναι φοβική, πέρασε μάλλον μεγαλύτερη ταλαιπωρία από ο,τι περίμενα. Τη στείρωσαν χτες βράδυ μου είπε η κοπέλα, έχει φύγει τελείως η νάρκωση, έχει πάρει αντιβίωση μακράς διαρκείας και δε χρειάζεται να της δώσω εγώ κάτι, και έχει μια γάζα στην κοιλιά. Αν την πειράζει, θα πάμε να της βάλει κολάρο..
Πάντως επειδή δεν έχω ξαναδεί στειρωμένη γάτα, πειτε μου γιατί ανησυχώ, είναι φυσιολογικό που μοιάζει κοκαλιάρα, σαν πεινασμένη εβδομάδες; "Άδειασε" βεβαια, λογικό θα είναι, αλλά μοιάζει στην κοιλιά μισή από χτες που την πήγα..
Δευτερον, είναι ξυρισμένη στην κοιλιά και μπορώ μόνο να δω ότι έχει τη γάζα όχι απλωμένη στο δέρμα όπως θα περίμενα, αλλά σαν "χωμένη" στο μέσο της κοιλιάς ανάμεσα στους μαστούς. Άρα η τομή είναι στη μέση κι όχι στο πλάι, αλλά η γάζα πού έχει μπει; Μοιάζει ανάμεσα, εκτός αν την πείραξε η Πετρούλα.. Νόμιζα ότι θα ήταν σαν τις γάζες που βάζουμε σε ένα τραύμα, αλλά μοιάζει να έχει μπει μέσα σε τρυπα... Με γελούν τα μάτια μου ελπίζω.
Τέλος, μου φωνάζει επιθετικά όταν την πλησιάζω και μάλλον πονάει, γιατί όταν πήγε να κατέβει από μια καρέκλα φώναξε από πονο μάλλον. (Γιώργο, ανέβηκε πριν προλάβω να την σταματήσω,χαχα!!). Ελπίζω τόση δουλειά που κάναμε για να ψιλοημερέψει, να μην πάει χαμένη και μας μισήσει μετά από όλο αυτό!
Είναι πολύ επιθετική.. Το ίδιο και δικές σας στειρωμένες γάτες μετά το χειρουργείο;
Συγχωρήστε μου τον καταιγισμό, δεν ξέρω μόνο αν όλα αυτά που βλέπω είναι φυσιολογικά

. Α ρε καημένη Πετρούλα, τι σου' μελλε να πάθεις!