Εταιρίες που κάνουν πειράματα σε ζώα (περιλαμβάνει λίστα)

Kαλλυντικά, απορρυπαντικά και πειράματα σε ζώα
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)
  • Βρήκατε χρήσιμες πληροφορίες?

Ψήφοι: 6 85,7%
  • Σας ενδιαφέρει το θέμα?

Ψήφοι: 5 71,4%

• Total voters
    7
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
όταν μία εταιρεία αναγράφει ότι τα προιόντα της δεν εφαρμόζονται σε ζώα υποθέτω ότι είναι αναγκασμένη από το νόμο να το ακολουθεί...:hmm:και στο εξωτερικο αυτοί οι νόμοι ισχύουν και είναι πολύ αυστηροί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ψιλοσυνηθισει:P Ναι το ξεχωριζω το κανονικο. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το θεμα το ειχα διαβασει αποσπασματικα και δεν ειχα δει τη σελ που ελεγε οτι αγοραστηκαν τα body shop και εγω γενικα ζω στον κοσμο μου και δν το 'ξερα.. Παντως για τα προιοντα κορρες με ρωτουσε προχθες και η ξαδερφη μου.. Δεν ειναι παντως λιγο απιθανο μια εταιρεια να μην κανει πειραματα στα ζωα και να μην εχει κ το σημα στα προιοντα της??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όταν μία εταιρεία αναγράφει ότι τα προιόντα της δεν εφαρμόζονται σε ζώα υποθέτω ότι είναι αναγκασμένη από το νόμο να το ακολουθεί...:hmm:και στο εξωτερικο αυτοί οι νόμοι ισχύουν και είναι πολύ αυστηροί!

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά αφορά μόνο το τελικό προϊόν. Μπορεί, όμως, να έχουν δοκιμαστεί σε ζώα οι πρώτες ύλες. Σημασία επίσης έχει η συνέπεια με την οποία εφαρμόζει η εταιρία την πολιτική αυτή. Εδώ εξηγεί ακριβώς τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να πάρει μια εταιρία το σήμα leaping bunny.

Μαλλον δν εγινε λαθος με τα body shop...:( διαβασα οτι αγοραστηκαν απο τη l'oreal, κτ τετοιο? Δλδ να βγαλουμε κ αυτα απο τη λιστα?

Όχι, δες αυτό το pdf απ' το σάιτ τους, όπου εξηγεί την πολιτική τους.

Με την ευκαιρία, η λίστα στην πρώτη σελίδα πρέπει να προήλθε από μαζικό email και όλοι ξέρουμε πόσο αξιόπιστα είναι κάτι τέτοια.:P

saxo, ο Κορρές κάνει δοκιμές σε ζώα, αναφέρεται πιο πάνω (αλλά είναι τεράστιο το νήμα, οπότε μάλλον σου ξέφυγε). Δεν γνωρίζω κάτι για τη Macrovita, αλλά υποθέτω πως αν δεν έκανε δοκιμές θα το έλεγε.:| Μπορείς να τους ρωτήσεις απευθείας πάντως.

saxo, ο Κορρές κάνει δοκιμές σε ζώα, αναφέρεται πιο πάνω (αλλά είναι τεράστιο το νήμα, οπότε μάλλον σου ξέφυγε). Δεν γνωρίζω κάτι για τη Macrovita, αλλά υποθέτω πως αν δεν έκανε δοκιμές θα το έλεγε.:| Μπορείς να τους ρωτήσεις απευθείας πάντως.
Όχι ρε γαμοτο:mad: (συγνώμη):/:, κοίτα να δεις ο Κορρες, και τον στηρίζουμε εδώ στο νησί επειδή είναι Ναξιώτης καθαρόαιμος:|.
Καλά, τα μπιπ-μπιπ μου θα παίρνει από δω και πέρα:mad:.
Αυτό που λες με το να τους ρωτήσω απ’ευθιας, σιγά να μην τα παραδέχονται;).
Είναι υποχρεωμένοι να το παραδέχονται αν κάνουν πειράματα σε ζώα:hmm:;

χιχι saxo μπηκα στο www.macrovita.gr και εκει που λεει ''οι αρχες μας'' λεει οτι τα καλλυντικα τους δε δοκιμαζονται σε ζωα.. Μπες και δες σιγουρα...... Δεν το διαβασα ολο, τωρα θα ψαξω ολη τη σελιδα τους.

τα τελικα προιοντα τους λεει....

σορυ, εκει που λεει ''η εταιρεια μας '' το λεει..

Θα το ψαξω το θεμα με την MACRO VITA καλά, έτσι κι’αλιος μόνο αυτή μου έμεινε.
Πάντως έχει ένα προϊόν που δεν παίζεται, έχω πάρει τον φυσικό κρύσταλλο που βγάζει και είναι τέλειος, δεν ξέρω πώς γίνεται με ένα φυσικό κρύσταλλο να καταφέρνουν οι μασχάλες να μην ιδρώνουν, πάντως το κάνη ο κρύσταλλος μια χαρά, άοσμος φυσικός κρύσταλλος με 24 ώρες προστασία χωρίς να φράζει τους πόρους, αυτά που τους φράζουν μετά φαίνεται η μασχάλη ψιλό ερεθισμένη κόκκινη, 7,50 euro έδωσα και κρατάει περίπου για 1,5 χρόνο, τον βρέχεις και βάζεις.
Το έψαξα και στο internet να δω τι είναι αυτός ο κρύσταλλος, και είναι από ένα πέτρωμα που δεν θυμάμαι πώς το λένε.

Αυτό που λες με το να τους ρωτήσω απ’ευθιας, σιγά να μην τα παραδέχονται;).
Είναι υποχρεωμένοι να το παραδέχονται αν κάνουν πειράματα σε ζώα:hmm:;

Το πρόβλημα με τη Macrovita μάλλον λύθηκε με τα ποστ της azil, τουλάχιστον σ' ό,τι αφορά το τελικό προΐόν, αλλά γενικά είναι υποχρεωμένοι να το πουν αν τους ρωτήσεις, αλλιώς κάνουν ψευδείς δηλώσεις.;) Ωστόσο, πρέπει να κάνεις λίγο υποψιασμένες ερωτήσεις, όπως αν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα οι πρώτες ύλες, ποια πρότυπα ακολουθούν κ.λπ. Μπες στο πρώτο λινκ που δίνω στο παραπάνω μήνυμά μου - τα εξηγεί πολύ καλά.:)

Γεια σας
Και γω ήλεγξα τον Κορρέ (τον προτιμώ επειδή είναι Έλληνας όπως και τον Follie-Follie) και τώρα τελευταία βάζει σε κάθε κουτί ότι δεν κάνει πειράματα σε ζώα αλλά -προσοχή- δεν έχει κανένα κουνελάκι στις συσκευασίες του. Τι γίνεται λοιπόν???
Τα ίδια και το Body-shop χωρίς κουνελάκι.
Τώρα γιατί αυτές οι δύο εταιρίες που διατείνονται ότι δ ε ν κάνουν πειράματα δεν έχουν το κουνελάκι και η Rozalia το έχει, δεν ξέρω ....

gse_multipart21234.png

https://leapingbunny.blogspot.com/

https://fysikaproionta.blogspot.com/

Εύρηκα.:)
Δείτε την πρώτη εταιρία, την Αubrey Οrganics
https://www.gocrueltyfree.org/companies.php?catsel%5B%5D=13&catsel%5B%5D=65&catsel%5B%5D=42&cat=*
Την βρήκα στην Ελλάδα και έχει και προϊόντα για άνδρες, ευτυχώς.
https://www.aubrey-organics.gr/index.jsp?extLang=
Έχει το αυθεντικό σηματάκη.

Oriflame

Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για την Oriflame. Έχω πάρει πολλές φορές καλλυντικά από αυτήν την εταιρεία και πρόσφατα έγινα και μέλος γιατί μόνο έτσι τα παίρνουμε και πάνω στον κατάλογο έχει το σήμα με το λαγουδάκι και λέει ότι δεν γίνονται πειράματα στα ζώα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει κάτι:hmm:;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην ιστοσελιδα της oriflame λεει οτι η εταιρεια τους δεν κανει πειραματα σε ζωα. Στα προιοντα τους ομως εγω δεν εχω δει το λαγουδακι.. Και χθες ημουν σε μια φιλη μου και κοιτουσαμε κατι προιοντα απο την oriflame που ειχε, αλλα δεν ειχε εκει το σηματακι.. Τωρα για τον καταλογο δεν ξερω αν εχουν το σημα επανω, αλλα για να το λες.. Τωρα τι να σου πω.. Αν ξερει κανεις κατι παραπανω... ?????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ πάντως στο επίσημο site https://www.gocrueltyfree.org/companies.php?s=A&sentence=1
δεν την έχει μέσα στης εταιρίες που δεν κάνουν πειράματα σε ζώα.

Εύρηκα.:)
Δείτε την πρώτη εταιρία, την Αubrey Οrganics
https://www.gocrueltyfree.org/companies.php?catsel%5B%5D=13&catsel%5B%5D=65&catsel%5B%5D=42&cat=*
Την βρήκα στην Ελλάδα και έχει και προϊόντα για άνδρες, ευτυχώς.
https://www.aubrey-organics.gr/index.jsp?extLang=
Έχει το αυθεντικό σηματάκη.
Που ακριβώς την εύρηκες αυτή την εταρεία? Σε φαρμακείο? Εμείς που μπορούμε να την βρούμε?

Στην ιστοσελιδα της oriflame λεει οτι η εταιρεια τους δεν κανει πειραματα σε ζωα. Στα προιοντα τους ομως εγω δεν εχω δει το λαγουδακι.. Και χθες ημουν σε μια φιλη μου και κοιτουσαμε κατι προιοντα απο την oriflame που ειχε, αλλα δεν ειχε εκει το σηματακι.. Τωρα για τον καταλογο δεν ξερω αν εχουν το σημα επανω, αλλα για να το λες.. Τωρα τι να σου πω.. Αν ξερει κανεις κατι παραπανω... ?????????

Το κοίταξα πίσω στον κατάλογο της Oriflame που είχα. Τώρα δυστυχώς δεν τον έχω για να σας πω Γράφει ότι είναι υποστηρικτές μιας Αγγλικής εταιρείας που δεν ενεργεί πειράματα σε ζώα και ότι τα προϊόντα τους δοκιμάζονται μόνο σε ανθρώπους φυσικά πάντα υπό την επίβλεψη δερματολόγων. Αν έχει καμμιά κατάλογο θα το δει πίσω γραμμένο. Τώρα τι να πω τόσο μούσι

Που ακριβώς την εύρηκες αυτή την εταρεία? Σε φαρμακείο? Εμείς που μπορούμε να την βρούμε?
Εγώ εδώ που μένω δεν υπάρχουν, αλλά οι τυχεροί και οι τυχερές που μένουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη λογικά είναι εύκολο να τα βρουν, επικοινώνησε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

Την εστειλα να τη ψαξει λεπτομερως η κοπελαπου ασχολειται στο μπλογκ της με τα προιοντα χωρις πειραματα

χιχι saxo μπηκα στο www.macrovita.gr και εκει που λεει ''οι αρχες μας'' λεει οτι τα καλλυντικα τους δε δοκιμαζονται σε ζωα.. Μπες και δες σιγουρα...... Δεν το διαβασα ολο, τωρα θα ψαξω ολη τη σελιδα τους.

τα τελικα προιοντα τους λεει....

Προς διορθωση του αρχικου μου post..... Μολις μπηκα σε αυτο το link https://leapingbunny.blogspot.com/2007/06/cruelty-free-leaping-bunny.html και καπου λεει οτι η macrovita δεν ειναι τλκα cruelty free.....:(:(

H εταιρια Beiersdorf (Nivea,Liposan κτλ) δεν κανει πειραματα σε ζωα....Τουλαχιστων ετσι λέει στο site της.

Ερώτηση: 12/13

Η Beiersdorf κάνει δοκιμές προϊόντων σε ζώα;

Όχι. Καταρχάς, κανένα προϊόν της Beiersdorf δεν δοκιμάζεται σε ζώα.
Επίσης, δεν αναθέτουμε σε τρίτους δοκιμές σε ζώα.

Εδω το λέει:
https://www2.nivea.gr/preview/preview_popup.php?mid=0&target=/services/faqs/faq_intro.php

Ερωτήσεις ----> Επιλέψτε το θέμα Γενικά ----> Είναι η προτελευταία ερώτηση

ολα δοκιμαζονται εμμεσα (και αμεσα) σε ζωα. Φαρμακα, καλλυντικα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back