Εταιρίες που κάνουν πειράματα σε ζώα (περιλαμβάνει λίστα)

Kαλλυντικά, απορρυπαντικά και πειράματα σε ζώα
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)
  • Βρήκατε χρήσιμες πληροφορίες?

Ψήφοι: 6 85,7%
  • Σας ενδιαφέρει το θέμα?

Ψήφοι: 5 71,4%

• Total voters
    7
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χριστινα,μπορεις με καποιον τροπο να πληροφορηθεις για το περιεχομενο των εργαστηριων?κι εγω τα νεκρα τα συνηθισα-οσο μπορουσα.ευτυχως ομως ημαστε ανα δυο ατομα σε καθε ασκηση,οποτε αν ο ενας δεν μπορουσε αναλαμβανε ο αλλος(στη δικη μου βεβαια περιπτωση η φιλη μου δεν μπορουσε και ολα τα εκανα εγω:/: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα προσπέκτους που μου έχουν στείλει δεν λένε τίποτα. Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους με e-mail για να βεβαιωθώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

345-crueltyfree.jpg

Γιουπι!!!! Παιδια βγηκαν τα πρωτα ελληνικα καλυντικα που δεν εχουν τεσταριστει σε ζωακια και ειναι απολυτα φιλικα στο δερμα με απολυτα υγιη συστατικα!!!

Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη! Λέγονται RED waterκαι φτιαχνονται στη θεσσαλονίκη!!! Εχουν απ ολα για ανδρα γυναικα, παιδι αντιληακα και πωλουνται σε φαρμακεια.

Ζητηστε τα ολα δεν ειναι ακριβα!

Και σωζονται τοσες ζωουλες κουνελιων, ποντικιων, γατων και σκυλων που χρησιμοποιουνται απο τουσ αλλουσ σαν πειραματοζωα!!!

Τα εχει το φαρμακειο στην ιασωνιδου με εγνατια και θα δειτε που αλλου τα εχουν εδω:

https://www.benefithellas.com/

Εμένα αυτό που μου τη δίνει πεισσότερο είναι για την ανθρωπότητα, την τεχνολογία, τον πολιτισμό και πόσο έχουν προχωρήσει και είμαστε οι εξυπνότεροι στον κόσμο (οι άνθρωποι) και άλλες τέτοιες μπούρδες... Αν νομίζουν ότι είναι τόσο ανώτερα πλάσματα ας φτιάξουν κάτι με υπολογιστές δεν ξέρω τι να βρουν κάτι εναλλακτικό για να μη κάνουν πειράματα σε ζώα... Σε αυτή τη περιπτωση κανείς δεν ενδιαφέρεται για πρόοδο και ανάπτυξη κι όλοι συμβιβάζονται με αυτό που γίνεται, τα πειράματα δλδ, ενώ πιστεύω πως θα μπορούσε να βρεθει μια άμεση λύση αν ενδιαφέρονταν όπως λένε. Που είναι τα μυαλά τώρα που τα χρειαζόμαστε...???

Θα σας παρακαλούσα η προσωπική σας διαφωνία να λυθεί μέσω πμ και όχι μέσω μηνυμάτων που είναι σε τέτοιους τόνους.

Τα οφ-τόπικ μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

Το θέμα ξεκλειδώνεται, ωστόσο επαναλαμβάνω ότι εδώ είναι φόρουμ και όχι λαϊκό δικαστήριο. Παρακαλώ λοιπόν οι όποιες διαφορές να λυθούν μέσω πμ και όχι μέσω δημόσιας αντιπαράθεσης.

και εγωω θα σας παρακαλουσα το ιδιο

Μόλις πρίν λίγο ανακάλυψα μια μάσκα προσώπου που είχα αγοράσει από hondo και πρόσεξα πως η εταιρία αυτή είναι χωρίς πειράματα σε ζώα.
Τα προιόντα κυκλοφορούν σε φακελάκια μιας χρήσης και εγώ τα χρησιμοποιώ αρκετα συχνά.

Επείσης ένας πολύ καλός οδηγός cruelty free

Καλημέρα,
η Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) έχει δημοσιεύσει μια άλλη λίστα με εταιρείες που ΔΕΝ κάνουν πειράματα στα ζώα και συμπεριλαμβάνονται η Clinique, Chanel, Estee Lauder και La Prairie. Μπορείτε να την κατεβάσετε σε μορφή Word ή PDF
https://caringconsumer.com/resources_companies.asp
Η Peta δεν θεωρείται αξιόπιστη;

spcacroprt3.jpg
:(:(:(

Καλημέρα,
η Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) έχει δημοσιεύσει μια άλλη λίστα με εταιρείες που ΔΕΝ κάνουν πειράματα στα ζώα και συμπεριλαμβάνονται η Clinique, Chanel, Estee Lauder και La Prairie. Μπορείτε να την κατεβάσετε σε μορφή Word ή PDF
https://caringconsumer.com/resources_companies.asp
Η Peta δεν θεωρείται αξιόπιστη;

Από ότι είδα στην λίστα είναι μέσα και το Body Shop....Λογικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα μετά τη εξαγορά του από τη L' Oreal η οποία κάνει κατα κόρον πειράματα σε ζώα.
Μάλλον πρόκειται για κάποια μη ανανεωμένη λίστα. Η Peta είναι όντως αξιόπιστη και ήταν από τις πρώτες που πρότειναν boycottage στα προΪόντα του Body Shop.

βρε παιδια η λιστα μιλα για της κυριες εταιριες που ειναι επικεφαλης κ οχι για της θυγατρικες που εχουν αγορασει αρα ειναι αυτονοητο

Δεν ξέρω. Στη μία λίστα για εταιρίες που δεν κάνουν πειράματα σε ζώα έχουν το Body Shop
(συγκεκριμένα: The Body Shop, 5036 One World Way, Wake Forest, NC 27587; 919-554-4900;
www.thebodyshop.com
)

Ενώ στην λίστα που κάνουν πειράματα έχει την L'Oreal με κόποιες θυγατρικές της:

LʼOréal U.S.A. (Biotherm, Cacharel, Garnier, Giorgio Armani, Helena
Rubinstein, Lancôme, Matrix Essentials, Maybelline, Ralph Lauren
Fragrances, Redken, Soft Sheen, Vichy), 575 Fifth Ave., New York, NY 10017;
212-818-1500; www.loreal.com

Γι' αυτο νομίζω ότι πρόκειται για μη ανανεωμένη λίστα;)

Είναι πιθανό η κάθε θυγατρική να ακολουθεί τη δική της πολιτική σ' αυτό το θέμα, γι' αυτό και το Body Shop να βρίσκεται στην άλλη λίστα. Ωστόσο, απ' ό,τι θυμάμαι, οι πρώτες ύλες τους δοκιμάζονται σε ζώα.

Αυτές οι λίστες στο σάιτ της PETA υποτίθεται ότι ανανεώνονται κάθε τόσο. Ισχύει;:hmm::D

Εδώ θα βρείτε κάποια προϊόντα με το σήμα leaping bunny (που σημαίνει ότι το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα σε καμιά φάση της παραγωγής). Κυκλοφορούν όλα στην ελληνική αγορά.;)

https://www.youtube.com/watch?v=wWgoxbIzFhc δεν ξερω αν
εχει ανεβει ξανα εδω ,αλλα εγω μολις το ειδα και ειμαι...
δεν αντεχα να δω σκληρα βιντεο,αλλα καμμια φορα πρεπει να
τα βλεπεις πρωτα και μετα να σχηματιζεις ολοκληρωμενη
αποψη,,και αυτο που εχω εγω να πω ειναι οτι δεν μπορω να
καταλαβω πως γινονται ολα αυτα..με τι σθενος βλεπουν ολα
αυτα τα πλασματα να υποφερουν τοσο πολυ μπροστα τους...
τελικα ειμαστε το ΄΄ειδος΄΄που προκαλει το χεοροτερο κακο
σε αυτον τον πλανητη,με το προσχημα της ΄΄προοδου΄΄.

Είμαστε ο καρκίνος του πλανήτη

Δεν αντέχω να το δω...:cry::cry::cry:

Εγω το είδα.....
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουν αυτά τα πράγματα "άνθρωποι"... το ανότερο όν.. και καλά!!!:down::down:..
Πώς κοιμούνται τα βράδια???, έχουν οι ίδιοι κατοικίδια σπίτια τους?????

https://www.youtube.com/watch?v=wWgoxbIzFhc δεν ξερω αν
εχει ανεβει ξανα εδω ,αλλα εγω μολις το ειδα και ειμαι...
δεν αντεχα να δω σκληρα βιντεο,αλλα καμμια φορα πρεπει να
τα βλεπεις πρωτα και μετα να σχηματιζεις ολοκληρωμενη
αποψη,,και αυτο που εχω εγω να πω ειναι οτι δεν μπορω να
καταλαβω πως γινονται ολα αυτα..με τι σθενος βλεπουν ολα
αυτα τα πλασματα να υποφερουν τοσο πολυ μπροστα τους...
τελικα ειμαστε το ΄΄ειδος΄΄που προκαλει το χεοροτερο κακο
σε αυτον τον πλανητη,με το προσχημα της ΄΄προοδου΄΄.

Δεν μπορεσα να το δω ολο ΕΠΑΘΑ:bye::bye::bye::bye::bye::bye:
:sick::sick::sick::sick:
Δεν ξαναπέρνου δραχμή από μενα:mad::mad::mad::mad::mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back