Εταιρίες που κάνουν πειράματα σε ζώα (περιλαμβάνει λίστα)

Kαλλυντικά, απορρυπαντικά και πειράματα σε ζώα
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)
  • Βρήκατε χρήσιμες πληροφορίες?

Ψήφοι: 6 85,7%
  • Σας ενδιαφέρει το θέμα?

Ψήφοι: 5 71,4%

• Total voters
    7
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η hills και η royal canin ειναι τελειως χαλια. Δειτε καλα τα συστατικα, τα καλαμποκια και τα meat by products τα εχουν πρωτα πρωτα. Ασε που και οι 2 εταιριες ηταν στο σκανδαλο με την μελαμινη. Και φυσικα και οι 2 κανουν πειραματα σε ζωα.[/quote]

και τι 8α πρεπει να ταϊζουμε τα γατουλια μας???:hmm:εγω παντα τα ταϊζα hills γιατι μου ειχαν πει οτι ειναι η καλυτερη στην ελλαδα...:(:(επιπλεον ολοι οι κτηνιατροι που εχω επισκεφτει για τα παιδακια μου κατα καιρους (και ειναι πολλοι αυτοι...ειμαι απαιτητικη μαμα παρα το νεαρο της ηλικιας μου!!) μου εχουν πει οτι ειναι υπερβολικα δυσκολο να μαγειρευω κα8ημερινα στα κοριτσακια μου γιατι ειναι σχεδον αδυνατο να τους φτιαχνω τροφη που να συμπεριλαμβανει ολα τα απαραιτητα συστατικα για την σωστη αναπτυ3η τους...
βεβαια εχω ενημερω8ει οτι στην αμερικη η hills ειναι στην ιδια κατηγορια που εχουμε εδω τα friskies και τα whiskas....αλλα νομιζα οτι απλα ηταν υπερβολικα τα ατομα που μου το ελεγαν...

καταλαβαινω οτι ειναι σχετικα ασχετο με το 8εμα που συζητιεται στις προηγουμενες σελιδες αλλα πραγματικα 8ελω τα γατακια μου να μεγαλωνουν με τις καλυτερες τροφες και επειδη σκοπευω να υο8ετησω συντομα γατουλα 8ελω το καλυτερο γι' αυτην....συγγνωμη αν βγηκα "εκτος 8εματος"....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια δεν η3ερα πως να κανω την παρα8εση...:redface::redface::redface: ελπιζω να καταλάβεται το μνμ μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η hills και η royal canin ειναι τελειως χαλια. Δειτε καλα τα συστατικα, τα καλαμποκια και τα meat by products τα εχουν πρωτα πρωτα. Ασε που και οι 2 εταιριες ηταν στο σκανδαλο με την μελαμινη. Και φυσικα και οι 2 κανουν πειραματα σε ζωα.
"....[/quote]

Kαι τώρα τι να κάνουμε? Ποια τροφή προτείνεις να τους δίνουμε? Την Origen? ή κάποια άλλη? ποια? Κάτι πρέπει να τους δίνουμε.
----------------------------------------

ΝΑ ο καταλογος απο της εταιριες που πρεπει να αποφευγουμεκαλα εκανα κ απεριψα μερικες απο αυτες
-------------------------------------
Avon Cosmetics
Jeyes
Beiersdorf
Johnson & Johnson
The Body Shop/L'Oreal
Lancome
Chanel
Lever
Fabergé
Christion Dior
L'Oreal/Nestlé
Clinique
Miners Cosmetics
Colgate
Palmolive
PZ Cussons
Coty
Reckitt Benckiser
Ecover
Revlon
Estée Lauder
SC Johnson
FCUK
Unilever
Garnier
Virgin Vie
Givenchy
Yardley
GlaxoSmithKline
Yves Rocher
Helena Rubenstein
Yves Saint Laurent
Ρε παιδιά,το The Body Shop δεν χρησιμοποιεί πειραματόζωα! Ό,τι έχω πάρει από εκεί γράφει against animal testing,και από όσα έχω μάθει για την εταιρία,είναι η πιο αξιόλογη κατά τη γνώμη μου...

Ουτε η Αβον κανει πειραματα σε ζωα, ειμαι αντιπροσωπος, σε διαβεβαιωνουν για αυτο στο συμβολαιο εγραφης.

Ρε παιδιά,το The Body Shop δεν χρησιμοποιεί πειραματόζωα! Ό,τι έχω πάρει από εκεί γράφει against animal testing,και από όσα έχω μάθει για την εταιρία,είναι η πιο αξιόλογη κατά τη γνώμη μου...
κι εγώ αυτή την απορία είχα μόλις είδα την λίστα και ήμουν έτοιμη να το γράψω..!!!

Για τα προιοντα της ΜΑC τι ξερετε? Κανει και αυτη πειραματα σε ζωα?

Ξερετε αν οι επωνυμες τσαντες ,kem hermes loui vitton , χρησιμοποιουν δερμα?Γιατι στους καταλαγους γραφει δερματινη?

Ξερετε αν οι επωνυμες τσαντες ,kem hermes loui vitton , χρησιμοποιουν δερμα?Γιατι στους καταλαγους γραφει δερματινη?

Δέρμα ξε δέρμα οι τιμές είναι για δέρμα πάντως!!!:lol::lol::lol:

Πάντα, υπάρχει το κόλπο του αναπτήρα, αν είναι δέρμα δεν θα πάθει τίποτα, αν είναι δερματίνη θα λιώσει σαν πλαστικό. Βέβαια έχω προξενήσει διάφορα εγκεφαλικά σε πωλητές που το πρότεινα....:rolleyes::P

Εαν έχεις κάποια τέτοια τσάντα και σε τρώει η αγωνία βρές ένα σημείο μέσα στην τσάντα που δεν φαίνεται και δοκίμασε.....

:lol::lol: Sorry αλλα νομιζεις οτι 8α χρεωνανε 50000 δολλαρια μια συνθετικη τσαντα? Καποιου διαβασα για μια τσαντα hermes που κοστιζε τοσο και φτιαχνοταν αποκλειστικα απο δερμα κοιλιας κροκοδειλου :/: Επισης, αυτες οι εταιριες χρησιμοποιουν δερματα που δεν μπορεις να δικαιολογησεις την χρηση τους και αλλιως. Γιατι πες το αρνι και την αγελαδα τα τρως οποτε παει στην ευχη, ας τα φορεσεις κιολας. Αλλα το φιδι και τον κροκοδειλο, που τα σφαζουν μονο για αυτη τη δουλεια??:down::down:

Δέρμα ξε δέρμα οι τιμές είναι για δέρμα πάντως!!!:lol::lol::lol:

Πάντα, υπάρχει το κόλπο του αναπτήρα, αν είναι δέρμα δεν θα πάθει τίποτα, αν είναι δερματίνη θα λιώσει σαν πλαστικό. Βέβαια έχω προξενήσει διάφορα εγκεφαλικά σε πωλητές που το πρότεινα....:rolleyes::P

Εαν έχεις κάποια τέτοια τσάντα και σε τρώει η αγωνία βρές ένα σημείο μέσα στην τσάντα που δεν φαίνεται και δοκίμασε.....

:lol::lol:
δεν εχω !!Απλα μου αρεσουν πολυ και σκεφτομουν να παρω μια αλλα αν ειναι απο ζωο δεν μου καρδια:hmm:

Εμένα και να μου την χαρίσουν θα την κάνω γατοφωλιά....:down:

Δεν τα κάνω τα λεφτουδάκια μου κάτι άλλο καλύτερα??:D

αν ειναι απο ζωακι σιγουρα:mad::mad:

αν ειναι απο ζωακι σιγουρα:mad::mad:

Οι πάνινες τσάντες είναι πολύ όμορφες. Είχα δει κάτι στη Βενετία από ταφτά και βελούδο και ήταν υπέροχες!:)
--------------------

Οι πάνινες τσάντες είναι πολύ όμορφες. Είχα δει κάτι στη Βενετία από ταφτά και βελούδο και ήταν υπέροχες!:)
--------------------

και εγω ψαχνοντας βρηκα αυτο https://www.kemgroup.gr/kemgroup/dept.asp?dept_id=13&IDS=11,13 ειναι ωραιες δεν ειναι απο ζωακι και δεν τις πληρωνεις χρυσες!!!:)

εγώ έχω τσάντa louis vuitton, gucci, fendi, miu miu και balenciaga...όντως κοστίζουν πολύ ακριβά αλλά όχι σαν hermes. μόνο η balenciaga και η miu miu μου είναι με δέρμα αλλά όχι κροκο ή φιδέ. οι κλασσικές louis vuitton είναι canvas αλλά απο πάνω έχει ένα υλικό που τις κάνει να είναι σκληρές και να μην φθύρονται εύκολα.. έχω φετίχ με τις τσάντες και αξεσουάρ αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ κροκο ή κατι παρόμοιο...

καλα

εγω στον γαμο μου πηγα αβαφτη λιγη χρηση σκια εβαλα επιδη πιγαινε με το νυφικο
:/:

και εγω ψαχνοντας βρηκα αυτο https://www.kemgroup.gr/kemgroup/dept.asp?dept_id=13&IDS=11,13 ειναι ωραιες δεν ειναι απο ζωακι και δεν τις πληρωνεις χρυσες!!!:)
Αυτή έχει ωραίο σχήμα,και το χρώμα είναι ωραίο...:hmm:
32456B.jpg

clear.gif

εγώ έχω τσάντa louis vuitton, gucci, fendi, miu miu και balenciaga...όντως κοστίζουν πολύ ακριβά αλλά όχι σαν hermes. μόνο η balenciaga και η miu miu μου είναι με δέρμα αλλά όχι κροκο ή φιδέ. οι κλασσικές louis vuitton είναι canvas αλλά απο πάνω έχει ένα υλικό που τις κάνει να είναι σκληρές και να μην φθύρονται εύκολα.. έχω φετίχ με τις τσάντες και αξεσουάρ αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ κροκο ή κατι παρόμοιο...

αληθεια??μου αρεσουν πολλυ αυτες οι τσαντες!!το κροκο τι ειναι?

δυστηχως

εχω χρισιμοπειησει πολλα πραγαματα απο τηω garnier και απο την loreal :cry:
καλο ταξιδι ζωακια οσα επιζισετε να ξερετε θα το εχω κανει εγω και ο δικηγορος μου δηλαδη ο νονος μου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back