Ευθανασία;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από purina:
**για αυτο και εγω επεξα ξιλο με το φιλο μου!Και ναι τησ εφαγε ασ τολμησει παλι να πει κατι... :D

Κακοποίηση του φίλου, ε? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμμ αυτες οι αφισσες ειναι οτι πρεπει γιατο μαγκα το πισσα που θελει να κανει το γαμπρο κ συνεχεια την κοπαναει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ladycat

για στάσου και θα σου βρω το λινκ για να κάνεις κι εσύ μία αφίσα...
Α! σήμερα έβγαλα αυτή τη φωτό της σβουρίτσας!
Της αρέσει να κοιμάται στις γλάστρες
και μου κλείνει και το μάτι!
5177659.jpg

:inlove:

ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟ! Είναι πολύ γλυκιά η Σβουρίτσα σου! Μήπως να δοκιμάσεις να την ξαναβάλεις μέσα;

Σβουριτσα δεν είσαι η μόνη!!!!

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γ΄ινει με τη Σβουρίτσα άλλα δεν είναι η μόνη γατά!!! Ο Μεζές πρίν απο 4 χρ'ονια έπεσε απο τον τέταρτο όροφο. Η συνέχεια γνωστή... ραμματα ,2 χειρουργεία και στείρωση... Ο Μεζούλης πάντα ήταν λιγο ατίθασος αλλα από τότε άλλαξε αρκετα. Με έχει γρατζουνίσει 2 φορές στο μάτι (παραλίγο να το χάσω) και άπειρες φορές στο σώμα μου.:mad: Τα χέρια μου είναι πάντα γεματα πληγές να μην σου πώ για το τι γίνεται όταν μπαίνει ξένος στο σπίτι. :down: Τον παρακολουθεί μέχρι να βρεί τρόπο να του χυμήξει.... Προσπαθω να του κάνω παρέα μόνο όταν εκείνος θέλει και του κάνω χάδια όταν μου το επιτρέπει.Ο γάτος μένει μέσα στο σπίτι...και κοιμάται στο κρέβατι μου...!!!!:up:
Νομίζω οτι θα βοηθούσε να την αφήσεις μέσα στο σπίτι, να της πάρεις μια φωλίτσα σπιτάκι για να μπαίνει μέσα και να νιώθει σιγουριά. Η στείρωση σίγουρα 'εγινε σωστα? Η συμπεριφορα της( μια και δεν ήταν πάντα έτσι) μου θυμίζει περιπτωσεις συνεχούς πόνου.

Κι εγώ τη λατρεύω αυτή τη φωτό!
:up:

Τι να πω Izabo. Η Σβούρα πάντα ήταν επιθετική και ξεροκέφαλη όταν είχε να κάνει με καταστάσεις που μπορεί να τις προκαλούν φόβο ή ξένους ανθρώπους. Η στείρωση έγινε σίγουρα καλά - και η τομή της πηγαίνει περίφημα. Και η ίδια έχει ηρεμήσει αρκετά.

Σήμερα κατάφερα επιτέλους να νικήσω το φόβο μου και βγήκα στον κήπο να παίξουμε. Χθες το βράδυ που επιστρέφαμε στο σπίτι, κόντεψε να μας ρίξει κάτω, δεν μας άφηνε να περπατήσουμε γιατί τριβόταν συνέχεια στα πόδια μας, κυλιόταν κάτω, γενικά έδειχνε τρελή από χαρά που μας είδε επιτέλους.
Σήμερα το πρωί ντύθηκα σαν να φοράω πανοπλία και βγήκα έξω μαζί με το αγόρι μου τον Μαρκ για να μείνουμε λίγο μαζί της. Δεν ήξερε σε ποιον να πρωτοπάει, μία στον Μαρκ μία σε μένα. Ανέβηκε στην αγκαλιά του (λες και ξέχασε τα περιστατικά της Δευτέρας που ο Μαρκ την κυνηγούσε μισή ώρα μέχρι να τη βγάλει έξω από το σπίτι) και με μένα ήταν πολύ γλυκιά, μου έγλυφε τα δάχτυλα και μου τριβόταν...μέχρι που με φίλησε στη μύτη όπως έκανε παλιά.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως τώρα αγριεύει όταν μας βλέπει να πηγαίνουμε προς την πόρτα οπότε ο Μαρκ δεν την γλίτωσε τη γρατσουνιά αλλά γενικά η πρώτη μας επαφή από κοντά πήγε καταπληκτικά και είμαι πολύ χαρούμενη. Δείχνει να είναι μία χαρά και να ηρεμεί. Σιγά σιγά θα τη ξαναβάλουμε στο σπίτι, αλλά σίγουρα θα είναι μέσα/εξω. Δεν την ξανακρατάω κλεισμένη μέσα. Προσωπικά μου βγήκε σε κακό.

Πολύ λυπάμαι που κι εσύ είχες πρόβλημα με το γατούλη.
Πως ξεπεράσατε την επιθετικότητά του;
Καμία πρόταση;

Vicki χαίρομαι πολύ που τα πάει καλύτερα η σβουρίτσα σου. 'Οντως σου έδειξε πόσο της έλειψες και πιστεύω με τον καιρό θα είναι Ok. Τελικά ο κήπος μάλλον της κάνει καλό, οπότε το μέσα έξω θα είναι εντάξει για εκείνη.
Υπομονή θέλει ακόμα και να μην φοβάσαι....
ΥΓ. Οι αφισούλες υπέροχες, το ίδιο και η σβούρα στην γλάστρα....:lol:

Να 'σαι καλά! Ναι Σβούρα είναι το αγαπημένο μου...φυτό χαχαχαχα
Ε μα έτσι όπως κάθεται στη γλάστρα!
Πρέπει να τη δείτε που περιπολεί γύρω από το σπίτι και ψάχνει τρόπο να μπει μέσα. Της μιλούσα από το τζάμι και τριβόταν πάνω στο παράθυρο η μουρλέγκω. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Θα σας κρατήσω ενήμερους!

:up:

υπομονή!!!!

Ο μονος τρόπος είναι υπομονή :mad:και μια συμβαση με την εταιρία που παράγει betadin!!!!!:cool: Θέλει χρόνο:/: και...αιμα!:inlove:!!!!!

Ευχαριστώ Ιζαμπό ~
flower5.gif

Τα πάμε καλά...Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που θα φύγω σε μία εβδομάδα για Ελλάδα οπότε και το Σβουράκι μου θα μείνει εδώ με τον φίλο μου τον Μαρκ. Τα πάνε μία χαρά - του τρίβετε και του κάνει χάδια, αλλά ξέρω ότι θα μου λείψει αφάνταστα το μωράκι μου.
Ελπίζω να μη με ξεχάσει όσο θα λείπω...!
:(

Δεν θα σε ξεχάσει, μην ανησυχείς!

Τοσα χρονια μαζι δε ξεχνιονται ευκολα.Μην ανησιχεις εμενα ο ντινο οταν τον ειχα δωσει για ενα μηνα σε ενα φιλο μου με κηπο οταν τον πηρα πισο με εναγνωρισε ηξερε το χερι που του προτοεδωσε φαγακι.:)
Σημειωση:Τον ειχα πολι λιγο καιρο εγω και τον ταιζα.

Άντε, κι όταν γυρίσεις με το καλό εύχομαι να έχει συνέλθει και η Σβούρα!

αντε κ τωρα που θα ερθεις αν κατεβεις αθηνα να βρεθουμε

Να 'στε καλά όλοι!

Ladycat οπωσδήποτε θα βρεθούμε - θα παίξει συνεννόηση!
Λοιπόν σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη.
Το Σβουράκι με φίλησε!
Ήμασταν έξω στον κήπο με τον Μαρκ και παίζαμε με τη Σβούρα
που είναι σαν να έχει αλλάξει προσωπικότητα (ήρεμη, παιχνιδιάρα ξανά,
χαδιάρα). Ειδικά με τον Μαρκ μετά τη στείρωση έχει πάθει έρωτα
και ας ήταν αυτός που την πέταξε έξω από το σπίτι την μαύρη
εκείνη ώρα. Τον ακολουθεί παντού λες και είναι σκυλάκι
και τρίβεται συνέχεια στα πόδια του. Μάλιστα παίξαμε το αγαπημένο
της παιχνίδι που είναι να της πετάμε ένα ψεύτικο γατάκι που έχουμε και
αυτή τρέχει, το παίρνει και μας το φέρνει πίσω
:D:up:
Και καθώς την χάιδευα, ανέβηκε στην αγκαλιά μου και με φίλησε
στη μύτη όπως παλιά! Καλά εεεε είμαι πολύ πολύ τρελή χαζο-γατομαμά.
Το κοριτσάκι μου δείχνει να τα έχει ξεχάσει όλα
και να είναι πολύ πιο ήρεμη από ότι πριν από την εγχείρηση.
Μακάρι να μείνει έτσι. Ο Μαρκ είπε όταν θα φύγω για Ελλάδα
θα αρχίσει να τη βάζει στο σπίτι σιγά σιγά
όχι τίποτα άλλο εδώ οι χειμώνες χτυπούν κάτι υπό το μηδέν
άλλο πράγμα. Θα δούμε!!!!

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά κατενθουσιάστηκα!
:inlove:

Σωστα θα πραξει απο λιγο μεσα καθε μερα να κοψει αντιδρασεις και ολα θα πανε καλα.αντε καλο ταξιδι!:) μακια στο σβουρακι σου.

αντε με το καλο καλε κυρια κ το σβουρακι θα γυρισεις κ θα το βρεις αλλο γατι κουκλι κ ηρεμο σαν αγγελουδι

Γιούπι:)! Να δεις που όταν επιστρέψεις που θα σε έχει πεθυμήσει κιόλας θα είναι ακόμα πιο γλυκιά! Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός!

Hurray!!Είδες η Βελζεβουλίτσα θα ξαναγίνει όπως παλιά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back