Ευθανασία;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τελικά όλα περνούν...
Μακάρι να είναι οριστική η "επαναφορά" της "δαιμονισμένης" Σβούρας στο γλυκό σου φιλαράκι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yay!

Να είστε όλοι καλά! Μακάρι μακάρι να μείνει έτσι
να τα πάμε καλά γιατί δεν θέλω με τίποτα να το δώσω το μωρό μου.
adoptme2.gif
smileycat2.gif

¨Οσο για το Βελζεβουλίτσα Lady....ΤΕΛΕΙΟ!!!
μου φαίνεται έτσι θα τη φωνάζω από δω και πέρα
χαχαχα

Νέα φωτό της....Προσωπικά τη βρίσκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΑ.
Είχε σκαρφαλώσει στο παράθυρο γιατί είχα όλες τις πόρτες κλειστές
και κοιτούσε μέσα στο σπίτι, προσπαθούσε να με βρει χαχαχα
Απίστευτο ύφος !:lol:

5211532.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου τι ομορφουλικο σβουρακι ειναι τουτο.Μη το δωσεισ με τιποτα!!!
χεχε θα δεις ετσι θα ειναι ισοσ ειχε παθει κανα ψυχολογικο:)

Φοβερή φατσούλα!!!!!!:D :D

Πράγματι το ύφος της είναι όλα τα λεφτά!

Όντως έχει πλάκα η φωτό...
Μόνο σας παρακαλώ, μην βάζετε τόσο μεγάλες φωτογραφίες μέσα στα posts γιατί όπως βλέπετε χαλάει το layout... :redface:

εμενα με την Οπερα μια χαρα της δειχνει καλε

Είναι ότι καλύτερο φάρμακο για την καρδιά μας να μαθαίνουμε τόσο ευχάριστα νέα! :) Καλά το ύφος της Σβουρίτσας μας λέει πόσο πολύ της λείπει το σπιτάκι σας, είναι όλα τα λεφτά! :P Άντε καλώς να μας έρθεις!:up:

Μισέλ συγνώμη αν χάλασα το layout...αλλά σε μένα το δείχνει κανονικά
όπως ήταν και πριν ποστάρω τις φωτό. Τελοσπάντων. Μικρότερες την επόμενη φορά.

Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας!

Μισέλ συγνώμη αν χάλασα το layout...αλλά σε μένα το δείχνει κανονικά
όπως ήταν και πριν ποστάρω τις φωτό. Τελοσπάντων. Μικρότερες την επόμενη φορά.

Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας!
Δεν χάλασε πολύ, απλά μικραίνει η αριστερή στήλη αν προσέξεις.

εντάξει ρε συ Michelle σε αυτή τη μορφή την είχε τώρα, δε νομίζω πως χάθηκε και ο κόσμος μη μικρύνει λίγο το layout...

Αχ εσείς οι αρχιτεκτόνισσες-γραφίστριες ( future mode enabled ):lol:

Ουπς! Έχεις δίκιο! Σόρυ πουλάκι μου!

Μπορεί;

Κατ' αρχή χαίρομαι που το γατί σου τα κατάφερε. Ελπίζω ότι συνέβη να είχε να κάνει με μια γάτα με άποψη που απλά έχει χαρακτηριστικά κοκκινομάλλας (ξέρεις εκρηκτικό ταμπεραμέντο) και να τελειώσουν όλα εδώ. Γράφω για να σου επισημάνω κάτι που διάβασα:
Η 'rotonda' 'έγραψε:
Με το ηρεμιστικό calmivet είχε πολύ περίεργες αντιδράσεις (αγρίευε και δεν με αναγνώριζε), οπότε δεν της έδινα.
Σκεφτόμουνα ότι εαν τελικά συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι παρενέργεια του φαρμάκου στο ηρεμιστικό (σε εμένα ας πούμε τα ηρεμιστικά όσο δυνατά και να είναι έχουν αντίθετη δράση απο τη συνηθισμένη, χοροπηδάω χειρότερα) θα λυνόντουσαν τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να συμβούν μελλοντικά.

Εχω δώσει δύο φορές calmivet στον γατούλη (τη μία δοκιμαστικά) και όλα ήταν μια χαρά.Αυτό που λές έχει μια βάση καθώς ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά.Η μία κτηνίατρος μου είχε πει να του δώσω 2 χαπάκια αλλά αν δεν τον έπιαναν να του έδινα 4..Φυσικά και δε το έκανα ανταυτού του έδωσα 1 χάπι ( και πάλι όχι ολόκληρο - ο γατος ζυγίζει γύρω στα 4,5 -5 κιλά) απλά για να ζαλιστεί και να μη μας ζαλίζει στο ταξίδι.Στην επιστροφή του ταξιδιού μιλώντας και με μια άλλη κτηνίατρο μου είπε ''και ένα χάπι πολύ του είναι).Τελικά είχε δίκιο..:cool:
Πάντως ότι δημιουργεί δυσανεξία καλύτερα να αποφεύγεται.

Μακάρι, αλλά δε νομίζω ότι είναι μόνο παρενέργεια φαρμάκου. Απλώς ορισμένες γάτες δεν αντέχουν καθόλου την πίεση και τη "χειραγώγηση", ούτε ανέχονται ξένες μυρωδιές πάνω τους όπως π.χ. του κτηνιάτρου. Όταν κάτι τις εκνευρίσει ή τις φρικάρει, συνήθως κρύβονται κάπου για να συνέλθουν. Εγώ τη δικιά μου την αφήνω στην κρυψώνα της όσο χρόνο χρειάζεται και δεν επιχειρώ να την προσεγγίσω καθόλου (π.χ. μετά τη στείρωση είχε μείνει νηστική και κρυμμένη κάτω από ένα κρεβάτι για μια ολόκληρη βδομάδα!).

**Εγώ τη δικιά μου την αφήνω στην κρυψώνα της όσο χρόνο χρειάζεται και δεν επιχειρώ να την προσεγγίσω καθόλου (π.χ. μετά τη στείρωση είχε μείνει νηστική και κρυμμένη κάτω από ένα κρεβάτι για μια ολόκληρη βδομάδα!).

Την καημένη!:(

Δεν νομίζω πως ήταν το Calmivet το πρόβλημα γιατί το έχω ξαναχρησιμοποιήσει και δεν είχα καμία αρνητική αντίδραση...Μάλλον
αλλεργική στον κτηνίατρο είναι η κυρία Σβούρα.
Μου λείπει αφάνταστα. Γύρισα Ελλάδα σήμερα...:(

Κοίτα, πολλές γάτες όλο και κάπου θα έχουν αλλεργία....:hmm:
Η δικιά σου απλώς έχει στον κτηνίατρο.... απλά πράγματα....:P

Vicky θα σου δωσω και γω μια συμβουλη: Oταν βλεπετε τη Σβουρα φοβισμενη να μην προσπαθητε να την προσεγγισετε. Επισης να αποφευγετε να την κοιταζετε στα ματια. Θελει ηρεμια και υπομονη και συμφωνω και με τη Βικτωρια να προσπαθειτε να μην φοβαστε. Οι γατες και οι σκυλοι μυριζουν το φοβο μας και γινονται πιο ανησυχοι.

Μάλλον ΚΑΙ τα γατιά είναι "όπως τα μάθεις"!
Όμως, από μικρά... Πολλές φορές είναι αργά αργότερα... :confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back