ELENIP
Διάσημο μέλος
Τι; Είπα κάτι αστείο;Μια συμβουλή έδωσα κι εγώ, μη με μαλώνεται...
![]()
Οχι καλέ τι να σε μαλώσουμε!!
Άλλος θα φάει το ξύλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πω ότι κατάλαβα ποιος;;;Οχι καλέ τι να σε μαλώσουμε!!
Άλλος θα φάει το ξύλο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της Βαλεντίνας; Φανταστείτε τους μαζί αυτούς τους δύο μέσα σε σπίτι; Παναγιά μου φύλαξε τους πιστούς σουΟ αγαπημένος μου γατούληςμόλις σήμερα έκανε την εξής ζημιά!!!
Δια ποδός Μπλάνκο:

ELENIP
Διάσημο μέλος
Να πω ότι κατάλαβα ποιος;;;
![]()
Δεν θα σου πω για να εχεις αμφιβολίες

Αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της Βαλεντίνας; Φανταστείτε τους μαζί αυτούς τους δύο μέσα σε σπίτι; Παναγιά μου φύλαξε τους πιστούς σου![]()
Ναι, αυτό το τερατάκι ειναι ο αρραβωνιαστικός της ζουζούνας σου!
Δεν θέλω καν να το φαντάζομαι

Θα τους βάλουμε να κατεδαφίζουν τα παλιά σπίτια στο extreme make over, home edition.Δεν χρειάζονατι πλέον τα μηχανήματα κατεδάφησης!!!!!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

ΚαλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως να τους προσλάβουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να ανοίξουν σύραγγες για το ΜΕΤΡΟ; Δεν λένε ότι θα κάνουν επέκταση έως τη Γλυφάδα;Δεν θα σου πω για να εχεις αμφιβολίες
Θα τους βάλουμε να κατεδαφίζουν τα παλιά σπίτια στο extreme make over, home edition.Δεν χρειάζονατι πλέον τα μηχανήματα κατεδάφησης!!!!!!![]()
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α.. Κακιά!Δεν θα σου πω για να εχεις αμφιβολίες
Θα τους βάλουμε να κατεδαφίζουν τα παλιά σπίτια στο extreme make over, home edition.Δεν χρειάζονατι πλέον τα μηχανήματα κατεδάφησης!!!!!!![]()

Καλά, εγώ ξέρω ποιος! 

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μήπως να τους προσλάβουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να ανοίξουν σύραγγες για το ΜΕΤΡΟ; Δεν λένε ότι θα κάνουν επέκταση έως τη Γλυφάδα;
Ναι, αμέ! Γιατί να αργεί τόσο πολύ να κατασκευαστεί το μετρό!
Τα λουλούδια μας θα το ανοίξουν στο πιτς φιτίλι!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κάνουν και σε μας μετρό
(έτσι λένε
)

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ωχ συμπεθέρα αυτό το Σβηστικό αποφάσισε να τα σβήσει(εξαφανίσει) όλα από προσώπου γης.
Δεν ξαναπερνιέται η κουρτίνα στα γαντζάκια?

Ελπίζω να μην θέλει αλλαγή το συρίτι(η κορδέλα πάνω που πιάνεται στα γαντζάκια των κρίκων)

Τελικά έχεις δίκιο
Στον φούρνο...με πατάτες!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ωχ συμπεθέρα αυτό το Σβηστικό αποφάσισε να τα σβήσει(εξαφανίσει) όλα από προσώπου γης.
![]()
Δεν ξαναπερνιέται η κουρτίνα στα γαντζάκια?
Ελπίζω να μην θέλει αλλαγή το συρίτι(η κορδέλα πάνω που πιάνεται στα γαντζάκια των κρίκων)
Τελικά έχεις δίκιο
Στον φούρνο...με πατάτες!!!![]()
Βασικα την κουρτινα την ηθελα για να μην μπαίνει ηλιος και τον στραβωνει μεχρι να πάρουμε καινούρια. Αλλα αφου την κατέστρεψε...ας μεινει χωρίς κουρτινα
Θα δω αν εχει σπάσει το συρίτι.Δεν εχω δει ακόμα.Περιμένω να την ξετριχιάσω πρώτα και να την πλύνω και αμα ειναι εντάξει, την ξαναβάζω...Αλλα και πάλι θα την κατεδαφίσει
Μάλλον θα την φυλάξω κάπου...Εντωμεταξυ μου έκανε εντυπωση γιατι πριν την κάνει ετσι οπως στις φωτογραφιες, την προηγούμενη μερα ειχα ανεβει στο κρεββάτι και την ειχα περασει πανω απο το κουρτινόξυλο.Ξερεις πως, δεν κρεμόταν καθόλου κουρτίνα.Ηταν ψηλά. Ακόμα απορώ πως ανεβηκε και την ξεκρέμασε
Συμφωνώ!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η συμβίωση μου με γάτες γενικότερα είχε σαν απώλεια τα εξής.
Σπασμένη κεραία τηλεόρασης
Κουρτίνες διαλυμένες
Παπούτσια και μπότες δερμάτινες γρατσουνισμένες
Ριχτάρια γρατσουνισμένα
Αποξηραμένα λουλούδια επί μονίμου βάσεως στο πάτωμα
Το πόμολο συρταριέρας μασημένο
Σπασμένα διακοσμητικά
Μια σίτα προσφάτως από την Πουπίνα τρυπημένη. (Ήθελε η κυρία να κάνει την βόλτα της)
Α το προσκέφαλο στο ξενοδοχείο που δούλευα πέρισι γρατσουνισμένο δια νυχός Λίλου (εκεί δεν ήξερα πως να το καλύψω να μην το πάρουν χαμπάρι)
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κουπαστές πόρτας νυχιασμένες
Πόρτες το ίδιο
καρέκλες γρατσουνισμένες
βαλίτσες διαλυμένες από νυχιές
Να μην πω για την σωματική μας ακεραιότητα που τα κυνηγάμε σε επικίνδυνα σημεία για να μην κινδυνεύσουν
Αλλά γίνονται και κάτι τρυφερά αγγελούδια
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χεχεχε!!πω πω! Τελικα ο ναρουτο ειναι οντως αγγελουδι και ησυχο γατακι μπροστα σ'αυτα που διαβαζω!!![]()

Βλέπεις;; 

speri
Διάσημο μέλος
Εμας η μικρη ακομα δεν κανει και πολλες σκανταλιες. Ομως ανεβαινει στην τραπεζαρια απο εκει στον παγκο της κουζινας και ετσι κρυβω τα παντα!!! Σαπουνια κατσαρολικα πιατα... Για τις κουρτινες δεν το συζυταω οι μισες ειναι μαζεμενες και οι αλλες σχετικα φτηνες οποτε δεν καιγομαι και ιδιαιτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Σπασμενα ποτηρια
Διακοσμητικα μονιμως στο πατωμα
Ξεσκισμενος καναπες
Κουρτινες με θηλιες
"Δερματινες" καρεκλες με νυχιες
Τρυπημενη σητα
Σπασμενος βραστηρας (!!!!)
Και το καλυτερο του που το κανει συνεχεια: Η συσκευη που βρισκεται ψηλα, κοντα σε πορτα και βγαζει τον ηχο απο το κουδουνι;;;Ε αυτη μονιμως κατω!!!και την ριχνει πηδωντας απο την κρεμαστρα για τα μπουφαν!!!!
Το γλυκοοοοοο μουυυυυυυ!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

αυτό που γουστάρω πιο πολύ είναι ότι είμαστε τρελλοί και διηγούμαστε τις ζημιές με μαζοχιστική υπερηφάνεια!!! χα χα χα χα χα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool