Ζητούνται ονόματα για κουτάβια! Βοήθεια!

αφου ψαχνεις ονοματα βαρβατα να τα ονομασεις
νταβελη, μποτσαρη, διακο, μιαουλη, μπουμπουλινα, λασκαρινα:lol::lol::lol:
(σορυ δε βοηθαω καθολου αλλα γελαω πολυ)
εγω να δεις:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για γερμενικα ποιμενικα μειλαμε:blink::lol::lol::lol:τα σοκολατακια θα τους αρεσουν συγουρα σαν φαγητο;)
Ναι καλε το ξερω,εννοω για τα δικα μας σοκολατακια.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καλε το ξερω,εννοω για τα δικα μας σοκολατακια.;)
δεν καταλαβα τιποτα,εχεις βιομεχανια που φτιαχνει σοκολατακια?:hmm:

δεν καταλαβα τιποτα,εχεις βιομεχανια που φτιαχνει σοκολατακια?:hmm:
απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει αλλα τα βγαζει γουνινα:lol:

και λεω να την ονομασει τη βιομηχανια
"γαταλακτα η γατοφρετα"

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για τα μικρουλια της Μοιρας λεω,τα λεμε σοκολατακια γιατι εχουν σοκολατενια μουριτσα και πατουσακια!:lol:

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για τα μικρουλια της Μοιρας λεω,τα λεμε σοκολατακια γιατι εχουν σοκολατενια μουριτσα και πατουσακια!:lol:
εμεις σε καναμε βιομηχανο:up: σε πειραζει??

Ο βιομηχανος εχει παραγωγη καλε,εμεις θα κανουμε μονο μια φουρνια!

Ο βιομηχανος εχει παραγωγη καλε,εμεις θα κανουμε μονο μια φουρνια!
ναι αλλα θα αφησει εποχη.:lol::P

Ναι θα ειναι συλλεκτικα κομματια...:D

sabi συγνωμη που θα σταματησω αυτη την φοβερη μου προσπαθεια να βρω ονοματα των κουταβακιων αλλα ο παρασκευας και η μελινα βλεπουν "μυστικα της εδεμ" και πρεπει να τους ανοιξω την τηλεοραση.
η μαργαριτα βλεπει μονο θριλερ (ντοκυμαντερ με σκυλους)
θα επανελθω ομως δριμυτερη. μηναπελπιστεις:lol::lol::lol:

ολα στα γελια ειστε:lol::lol::lol:το κεφαλι μου καζανι,απο τις μεγαλες λιστες μου αρεσουν καπια ονοματα αλλα δεν τεριαζουν.δεν θελω να δωσο ονοματα που εχουν και ανθροποι,γιατι αυτο μπορει να μην αρεσει.κολισα τωρα ενδελος:blink:

Καλησπερα και απο εμενα μην μου αγχωνεσαι λοιπον εχουμε και λεμε για τα αγορακια μπορεισ να δωσεις Πλουτο+Ερμης και για τα κοριτσακια Ηρα Καλυψω Κιρκη Καλλιστω τωρα αν δεν σου αρεσουν αυτα μπορεις να πας σε αιγυπτιακα δηλαδη Αμμώνρα η Ρα+Αννούβης για αγορακια και για τα κοριτσακια Νεφερτιτη Ανάκ Ίσιδα Ναμούν τωρα αν θες να επιλεξεις ονοματα αγαπης πας Ρομεο+Κιούπιντ τα αγορακια και Ιζαμπελ Τζουλς Καντι Ρόουζ τωρα οτι κατεβασε το μυαλο μου μεχρι στιγμης το ειπα.

Σάμπι δεν ξέρω αν μπήκες καθόλου στο λινκ που σ έβαλα στην πρώτη σελίδα αλλά έχει 2000 ονόματα για σκυλάκια κ μάλιστα το κάθε γράμμα ξεχωριστά μπες μήπως βρεις τίποτα

Καλησπερα και απο εμενα μην μου αγχωνεσαι λοιπον εχουμε και λεμε για τα αγορακια μπορεισ να δωσεις Πλουτο+Ερμης και για τα κοριτσακια Ηρα Καλυψω Κιρκη Καλλιστω τωρα αν δεν σου αρεσουν αυτα μπορεις να πας σε αιγυπτιακα δηλαδη Αμμώνρα η Ρα+Αννούβης για αγορακια και για τα κοριτσακια Νεφερτιτη Ανάκ Ίσιδα Ναμούν τωρα αν θες να επιλεξεις ονοματα αγαπης πας Ρομεο+Κιούπιντ τα αγορακια και Ιζαμπελ Τζουλς Καντι Ρόουζ τωρα οτι κατεβασε το μυαλο μου μεχρι στιγμης το ειπα.
τα ελλινικα μου αρεσουν πολυ,αυτα που ειπες δεν εχουν ανθροποι ετσει δεν ειναι?:hmm:Ηρα,Καλυψω,Κιρκι-τελια!αλλο ενα σε παρακαλω,γιατι Καλλιστω δεν μου αρεσι.

Αυτα ειναι ονοματα θεοτητων τωρα αλλα αρτεμης εκάτη θέτης ερατω νηρυίδα

Οπως Δηνάειρα και Λίλιθ

λοιπον θα επανερθω. να τα βγαλεις αζορ, φλοξ, λιζα επιστροφη στις ριζες.
παλια παραδοσιακα ονοματα

Τα κορίτσια Μίνι, Νταίζυ, Κλάραμπελ και Μάτζικα (ντε Σπελ)<- αυτό να το βάλεις στο πιο στριμμένο :Ρ

Τα αγόρια χμχμ Μπόλεκ και Λόλεκ, Χιούι και Λιούι (ο Ντιούι μας τελείωσε), Ντόναλντ και Μίκυ, Λόρελ και Χάρντυ, Χοντρός και Λιγνός, Τάνγκο και Κας, Han Solo και Chewbaca...

...Turner και Hutch, Sam & Max, ή Dingo and the Baby (από το family guy :P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back