sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω να δειςαφου ψαχνεις ονοματα βαρβατα να τα ονομασεις
νταβελη, μποτσαρη, διακο, μιαουλη, μπουμπουλινα, λασκαρινα
(σορυ δε βοηθαω καθολου αλλα γελαω πολυ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι καλε το ξερω,εννοω για τα δικα μας σοκολατακια.για γερμενικα ποιμενικα μειλαμετα σοκολατακια θα τους αρεσουν συγουρα σαν φαγητο
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν καταλαβα τιποτα,εχεις βιομεχανια που φτιαχνει σοκολατακια?Ναι καλε το ξερω,εννοω για τα δικα μας σοκολατακια.![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει αλλα τα βγαζει γουνιναδεν καταλαβα τιποτα,εχεις βιομεχανια που φτιαχνει σοκολατακια?![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει αλλα τα βγαζει γουνινα![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
"γαταλακτα η γατοφρετα"
moukelis
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
εμεις σε καναμε βιομηχανοΚαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για τα μικρουλια της Μοιρας λεω,τα λεμε σοκολατακια γιατι εχουν σοκολατενια μουριτσα και πατουσακια!![]()
σε πειραζει??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ναι αλλα θα αφησει εποχη.Ο βιομηχανος εχει παραγωγη καλε,εμεις θα κανουμε μονο μια φουρνια!

moukelis
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
sabi συγνωμη που θα σταματησω αυτη την φοβερη μου προσπαθεια να βρω ονοματα των κουταβακιων αλλα ο παρασκευας και η μελινα βλεπουν "μυστικα της εδεμ" και πρεπει να τους ανοιξω την τηλεοραση.
η μαργαριτα βλεπει μονο θριλερ (ντοκυμαντερ με σκυλους)
θα επανελθω ομως δριμυτερη. μηναπελπιστεις

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

το κεφαλι μου καζανι,απο τις μεγαλες λιστες μου αρεσουν καπια ονοματα αλλα δεν τεριαζουν.δεν θελω να δωσο ονοματα που εχουν και ανθροποι,γιατι αυτο μπορει να μην αρεσει.κολισα τωρα ενδελος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τα ελλινικα μου αρεσουν πολυ,αυτα που ειπες δεν εχουν ανθροποι ετσει δεν ειναι?Καλησπερα και απο εμενα μην μου αγχωνεσαι λοιπον εχουμε και λεμε για τα αγορακια μπορεισ να δωσεις Πλουτο+Ερμης και για τα κοριτσακια Ηρα Καλυψω Κιρκη Καλλιστω τωρα αν δεν σου αρεσουν αυτα μπορεις να πας σε αιγυπτιακα δηλαδη Αμμώνρα η Ρα+Αννούβης για αγορακια και για τα κοριτσακια Νεφερτιτη Ανάκ Ίσιδα Ναμούν τωρα αν θες να επιλεξεις ονοματα αγαπης πας Ρομεο+Κιούπιντ τα αγορακια και Ιζαμπελ Τζουλς Καντι Ρόουζ τωρα οτι κατεβασε το μυαλο μου μεχρι στιγμης το ειπα.
Ηρα,Καλυψω,Κιρκι-τελια!αλλο ενα σε παρακαλω,γιατι Καλλιστω δεν μου αρεσι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
παλια παραδοσιακα ονοματα
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αγόρια χμχμ Μπόλεκ και Λόλεκ, Χιούι και Λιούι (ο Ντιούι μας τελείωσε), Ντόναλντ και Μίκυ, Λόρελ και Χάρντυ, Χοντρός και Λιγνός, Τάνγκο και Κας, Han Solo και Chewbaca...
...Turner και Hutch, Sam & Max, ή Dingo and the Baby (από το family guy
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool