WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχω ακούσει ότι βοηθά να τους ρίξεις σταγόνες λεμόνι.. καλή τύχη......και μπορεί και εγώ μαζί του αν δεν μάθει επιτέλους να μην μπλέκεται στα καλώδια του υπολογιστή. Μόλις έκλεισε 1 μήνα, προσπάθησα πολλές φορές απαλά και ήρεμα να το διώχνω από τα καλώδια, τα οποία δεν υπάρχει τρόπος να κρύψω ή να βάλω κάποιο εμπόδιο να μην πηγαίνει , γιατί ό,τι δοκίμασα εως τώρα το έχει προσπεράσει και έχει φτάσει στα καλώδια. Παίζει και ενίοτε τα μασάει και θα γίνει καμιά χοντρή ζημιά! Πώς αλήθεια μαλώνουμε ένα γατάκι χωρίς να το βλάψουμε σωματικά;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το μαλώσεις, δοκίμασέ τους όλους μέχρι να βρεις κάποιον που να πιάνει στο δικό σου γατάκι:Πώς αλήθεια μαλώνουμε ένα γατάκι χωρίς να το βλάψουμε σωματικά;![]()
- το φυσάς στο πρόσωπο (είναι αντίστοιχο με το κχχχχ που κάνουν οι γάτες μεταξύ τους)
- τη στιγμή που κάνει την αταξία κάνεις έναν δυνατό θόρυβο (π.χ. δυνατά παλαμάκια, ή κουνάς ένα μεταλλικό κουτί γεμάτο κέρματα)
- το ψεκάζεις με λίγο νερό
- το αγνοείς επιδεικτικά, δεν το κοιτάζεις, δεν του μιλάς, κάνεις σαν να μην υπάρχει
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Για τα καλώδια, δες εδώ.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το μαλώσεις, δοκίμασέ τους όλους μέχρι να βρεις κάποιον που να πιάνει στο δικό σου γατάκι:
- το φυσάς στο πρόσωπο (είναι αντίστοιχο με το κχχχχ που κάνουν οι γάτες μεταξύ τους)
- τη στιγμή που κάνει την αταξία κάνεις έναν δυνατό θόρυβο (π.χ. δυνατά παλαμάκια, ή κουνάς ένα μεταλλικό κουτί γεμάτο κέρματα)
- το αγνοείς επιδεικτικά, δεν το κοιτάζεις, δεν του μιλάς, κάνεις σαν να μην υπάρχει
ευχαριστώ
θα τα δοκιμάσω γιατί είναι πολύ επικίνδυνο το νέο του "παιχνίδι", η τουλάχιστον θα του φτιάξω μι μπαλίτσα από κλωστή που του αρέσει πολύ, μπας και τα ξεχάσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Στην πρώτη περίπτωση αν τον κλείσω έξω από την τουαλέτα μας ακούει η γιαγιά στο εισώγειο χωρίς να βάλει καν ακουστικό από το μιααααααααο μιάααααααο... Στην δεύτερη το έχω πάρει απόφαση...Σκουπα/παρκετέζα 2 σε 1.... Πρώτης ποιότητος παρκετέζα... Ανωτερος από σουίφερ.....
Fotini
Διάσημο μέλος
Και δεν καταλαβαίνει Χριστό, το άτιμο. Έχει τρυπήσει με τα δόντια του καλώδιο και έχουν φανεί τα συρματάκια! Πώς δεν έγινε ψητό κουνέλι! Και το έχω πει: έτσι και τον πιάσω επ' αυτοφόρω να μασουλάει καλώδια, θα το "δείρω"! Τι ταμπάσκο, λεμόνια, πορτοκάλια και πατάτες με τη ρίγανη; Με γράφει κανονικότατα
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

χαρτοτενία αν τα κολήσεις στο πάτωμα και τα καλύψεις με αυτη? το δοκίμασες?
Fotini
Διάσημο μέλος
του αρέσουν τα καυτερά δηλαδή?
χαρτοτενία αν τα κολήσεις στο πάτωμα και τα καλύψεις με αυτη? το δοκίμασες?
Να σου πω την αμαρτία μου, καυτερά δεν έχω δοκιμάσει. Ίσως γιατί το συγκεκριμένο καλώδιο είναι και το μοναδικό που είδα πειραγμένο ως τώρα. Τα κενά στο καλώδιο τα έχω καλύψει και δε φαίνεται να έχει πουθενά αλλού "ρωγμές"...
Ούτε να το κολλήσω στο πάτωμα γίνεται γιατί συνδέεται με μια πρίζα στον τοίχο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Για τα καλώδια, δες εδώ.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το μαλώσεις, δοκίμασέ τους όλους μέχρι να βρεις κάποιον που να πιάνει στο δικό σου γατάκι:
Ναι καλά . Όλα τα έχω δοκιμάσει και δεν πιάνει τίποτα. Τώρα συνήθισε και το φύσημα. Όσο για το αγνοείς επιδεικτικά όσο τον αγνοώ τόσο με τυρανάει.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος
) βέβαια όταν βλέπει ότι έχει υποτάξει τον πιγκουίνο τον παρατάει (αυτή τη στιγμή τον κυνηγάει μες στο σπίτι σπρόχνωντάς τον χαχα)
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ευρέθη προσωρινή λύση! κάλυψα καλά με υφάσματα τα καλ'ωδια, ώστε να μην έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως παιχνίδι, ελπίζω να αποδώσει![]()
Υπαρχει ενα σπιραλ που καλυπτει πολλα καλωδια μαζι.Εγω το εχω χρησιμοποιησει και εχει και αισθητικο αποτελεσμα.Το πουλαν σε ηλεκτολογικα μαγαζια και σιγουρα σε καταστηματα ηλεκτρονικων.
Α... θυμηθηκα οτι υπαρχει και στο IKEA αλλα αυτο δεν ειναι σπιραλ αλλα εναιο.

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

(Επίσης, σε παρακαλώ να μη γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, γιατί απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε).
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Υπαρχει ενα σπιραλ που καλυπτει πολλα καλωδια μαζι.Εγω το εχω χρησιμοποιησει και εχει και αισθητικο αποτελεσμα.Το πουλαν σε ηλεκτολογικα μαγαζια και σιγουρα σε καταστηματα ηλεκτρονικων.
Α... θυμηθηκα οτι υπαρχει και στο IKEA αλλα αυτο δεν ειναι σπιραλ αλλα εναιο.![]()
!! καλή ιδέα! έτσι δεν θα χρειάζεται να το μαλώνω και να μου κάνει μούτρα μετά και θα το αποτρέψω από το να πάθει κάτι κακό!

prince
Διάσημο μέλος
Εκ τοτε δεν το ξανάάφησα στην πρίζα...
Πώς μπορούν με τη ζέστη; τώρα βολεύεται πάνω στο μόντεμ όταν δεν τον βλέπω...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχω βγάλει τη συσκευή του dvd από την πρίζα περίπου δύο μήνες. Όχι γιατί έπαιζε με το καλώδιο, αλλά γιατί καθώς πάντα βολεύεται πάνω στο dvd έμαθε να χτυπάει με την πατούσα του τα κουμπιά και σε μία περίπτωση γυρνώντας από τη δουλειά στο σπίτι τον συνέλαβα με το δισκάκι στο πόδι και το συρταράκι του dvd ανοιχτό (μου χάλασε ενα δισκάκι από την τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών...) Μάλλον από τύχη πέτυχε το σωστό κουμπί... (γενικά μόλις άνοιγε το συρταράκι έτρεχε να χώσει πατούσα μέσα)
Καλε δεν καταλαβες καλα
Ο πριγκιπακος ειναι μεγολος φαν του αρχοντα

(οπως και εγω, για τα γατια μου δεν ξερω) και προσπαθουσε να απολαυσειι μονος του την ταινια

Εσυ φταις που δεν του το βαζεις συχνοτερα να το βλεπει αφου του αρεσει τοσο πολυ

Υ.Γ Μηπως να εβαζες το dvd σε σημειο πoυ να μην το φτανει ο prince, για να μην στερεισαι και τις αγαπημενες σου ταινιες.

Ποιο μερος απο την τριλογια σου χαλασε? γιατι και εμενα το πρωτο dvd
απο τις τοσες φορες που το ειχα δει πηδαει σε καποια σημεια

katerina10
Περιβόητο μέλος
Παιδιά εγώ λόγω και της δουλειάς μου είμαι στο λαπτοπ μου συνέχεια.Ε, και δεν θα πάω μέσα στην κουζίνα να πάρω ένα ποτήρι νερό???Μέχρι να γυρίσω κάποιο από τα δύο έχει ανέβει πάνω στο λαπτοπ έχει πατήσει τα σωστά κουμπιά και έχει αλλάξει 3527252378 ρυθμίσεις από τα windows!Εχω βγάλει τη συσκευή του dvd από την πρίζα περίπου δύο μήνες. Όχι γιατί έπαιζε με το καλώδιο, αλλά γιατί καθώς πάντα βολεύεται πάνω στο dvd έμαθε να χτυπάει με την πατούσα του τα κουμπιά και σε μία περίπτωση γυρνώντας από τη δουλειά στο σπίτι τον συνέλαβα με το δισκάκι στο πόδι και το συρταράκι του dvd ανοιχτό (μου χάλασε ενα δισκάκι από την τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών...) Μάλλον από τύχη πέτυχε το σωστό κουμπί... (γενικά μόλις άνοιγε το συρταράκι έτρεχε να χώσει πατούσα μέσα)

Μία φορά χρειάστηκε να κάνω επαναφορά προηγούμενης μέρας γιατί δεν ήξερα πως να το φτιάξω
..Βρε μπας και μας δουλεύουν και έχουν πολύ περισσότερο μυαλό και το παίζουν αθώα????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool