Ηλεκτροπληξία θα πάθει καμιά μέρα...

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα.
...και μπορεί και εγώ μαζί του αν δεν μάθει επιτέλους να μην μπλέκεται στα καλώδια του υπολογιστή. Μόλις έκλεισε 1 μήνα, προσπάθησα πολλές φορές απαλά και ήρεμα να το διώχνω από τα καλώδια, τα οποία δεν υπάρχει τρόπος να κρύψω ή να βάλω κάποιο εμπόδιο να μην πηγαίνει , γιατί ό,τι δοκίμασα εως τώρα το έχει προσπεράσει και έχει φτάσει στα καλώδια. Παίζει και ενίοτε τα μασάει και θα γίνει καμιά χοντρή ζημιά! Πώς αλήθεια μαλώνουμε ένα γατάκι χωρίς να το βλάψουμε σωματικά;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...και μπορεί και εγώ μαζί του αν δεν μάθει επιτέλους να μην μπλέκεται στα καλώδια του υπολογιστή. Μόλις έκλεισε 1 μήνα, προσπάθησα πολλές φορές απαλά και ήρεμα να το διώχνω από τα καλώδια, τα οποία δεν υπάρχει τρόπος να κρύψω ή να βάλω κάποιο εμπόδιο να μην πηγαίνει , γιατί ό,τι δοκίμασα εως τώρα το έχει προσπεράσει και έχει φτάσει στα καλώδια. Παίζει και ενίοτε τα μασάει και θα γίνει καμιά χοντρή ζημιά! Πώς αλήθεια μαλώνουμε ένα γατάκι χωρίς να το βλάψουμε σωματικά;:(
Εχω ακούσει ότι βοηθά να τους ρίξεις σταγόνες λεμόνι.. καλή τύχη... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα καλώδια, δες εδώ.
Πώς αλήθεια μαλώνουμε ένα γατάκι χωρίς να το βλάψουμε σωματικά;:(
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το μαλώσεις, δοκίμασέ τους όλους μέχρι να βρεις κάποιον που να πιάνει στο δικό σου γατάκι:
  • το φυσάς στο πρόσωπο (είναι αντίστοιχο με το κχχχχ που κάνουν οι γάτες μεταξύ τους)
  • τη στιγμή που κάνει την αταξία κάνεις έναν δυνατό θόρυβο (π.χ. δυνατά παλαμάκια, ή κουνάς ένα μεταλλικό κουτί γεμάτο κέρματα)
  • το ψεκάζεις με λίγο νερό
  • το αγνοείς επιδεικτικά, δεν το κοιτάζεις, δεν του μιλάς, κάνεις σαν να μην υπάρχει

Για τα καλώδια, δες εδώ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το μαλώσεις, δοκίμασέ τους όλους μέχρι να βρεις κάποιον που να πιάνει στο δικό σου γατάκι:
  • το φυσάς στο πρόσωπο (είναι αντίστοιχο με το κχχχχ που κάνουν οι γάτες μεταξύ τους)
  • τη στιγμή που κάνει την αταξία κάνεις έναν δυνατό θόρυβο (π.χ. δυνατά παλαμάκια, ή κουνάς ένα μεταλλικό κουτί γεμάτο κέρματα)
  • το αγνοείς επιδεικτικά, δεν το κοιτάζεις, δεν του μιλάς, κάνεις σαν να μην υπάρχει

ευχαριστώ :) θα τα δοκιμάσω γιατί είναι πολύ επικίνδυνο το νέο του "παιχνίδι", η τουλάχιστον θα του φτιάξω μι μπαλίτσα από κλωστή που του αρέσει πολύ, μπας και τα ξεχάσει

Ένα άλλο τρικ είναι να απλώσεις λίγο ταμπάσκο στα καλώδια, στις περισσότερες περιπτώσεις πιάνει;)

Εμένα ο γάτος μου μασουλάει το καλώδιο της αποτριχωτικής μηχανής΄και αυτό της ηλεκτρικής σκούπας...

Στην πρώτη περίπτωση αν τον κλείσω έξω από την τουαλέτα μας ακούει η γιαγιά στο εισώγειο χωρίς να βάλει καν ακουστικό από το μιααααααααο μιάααααααο... Στην δεύτερη το έχω πάρει απόφαση...Σκουπα/παρκετέζα 2 σε 1.... Πρώτης ποιότητος παρκετέζα... Ανωτερος από σουίφερ.....

Κι εγώ έχω πρόβλημα με καλώδια:mad: Και δεν καταλαβαίνει Χριστό, το άτιμο. Έχει τρυπήσει με τα δόντια του καλώδιο και έχουν φανεί τα συρματάκια! Πώς δεν έγινε ψητό κουνέλι! Και το έχω πει: έτσι και τον πιάσω επ' αυτοφόρω να μασουλάει καλώδια, θα το "δείρω"! Τι ταμπάσκο, λεμόνια, πορτοκάλια και πατάτες με τη ρίγανη; Με γράφει κανονικότατα:/:

του αρέσουν τα καυτερά δηλαδή? :confused:

χαρτοτενία αν τα κολήσεις στο πάτωμα και τα καλύψεις με αυτη? το δοκίμασες?

του αρέσουν τα καυτερά δηλαδή? :confused:

χαρτοτενία αν τα κολήσεις στο πάτωμα και τα καλύψεις με αυτη? το δοκίμασες?

Να σου πω την αμαρτία μου, καυτερά δεν έχω δοκιμάσει. Ίσως γιατί το συγκεκριμένο καλώδιο είναι και το μοναδικό που είδα πειραγμένο ως τώρα. Τα κενά στο καλώδιο τα έχω καλύψει και δε φαίνεται να έχει πουθενά αλλού "ρωγμές"...:/: Ούτε να το κολλήσω στο πάτωμα γίνεται γιατί συνδέεται με μια πρίζα στον τοίχο...

Για τα καλώδια, δες εδώ.

Ναι καλά . Όλα τα έχω δοκιμάσει και δεν πιάνει τίποτα. Τώρα συνήθισε και το φύσημα. Όσο για το αγνοείς επιδεικτικά όσο τον αγνοώ τόσο με τυρανάει.:cool:

Να προσθέσω. Έχει φάει μέχρι τώρα 3 κορδόνια στα οποία κρέμονται τα ποντικάκια που πουλάει το Jumbo. Και δεν είναι και σχοινί.΄Είναι άλλο υλικό. Στην αρχή είχα πάθει σόκ παρακολουθούσα τα κακά του. Στο τρίτο κορδόνι χαλάρωσα:cool:

έχει αρχίσει να αραιώνει σήμερα τις επισκέψεις του στο ηλεκτροσόκ (φιου...) επειδή του φυσούσα τη μουσουδίτσα και απλά παίζει με τον μικρό πιγκουίνο-παιχνιδάκι που τον έπεισα ότι είναι ζωντανός , κουνώντας τον ανά τακτά χρονικά διαστήματα (χαχα :P) βέβαια όταν βλέπει ότι έχει υποτάξει τον πιγκουίνο τον παρατάει (αυτή τη στιγμή τον κυνηγάει μες στο σπίτι σπρόχνωντάς τον χαχα):rolleyes:

ευρέθη προσωρινή λύση! κάλυψα καλά με υφάσματα τα καλ'ωδια, ώστε να μην έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως παιχνίδι, ελπίζω να αποδώσει :|

ευρέθη προσωρινή λύση! κάλυψα καλά με υφάσματα τα καλ'ωδια, ώστε να μην έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως παιχνίδι, ελπίζω να αποδώσει :|

Υπαρχει ενα σπιραλ που καλυπτει πολλα καλωδια μαζι.Εγω το εχω χρησιμοποιησει και εχει και αισθητικο αποτελεσμα.Το πουλαν σε ηλεκτολογικα μαγαζια και σιγουρα σε καταστηματα ηλεκτρονικων.
Α... θυμηθηκα οτι υπαρχει και στο IKEA αλλα αυτο δεν ειναι σπιραλ αλλα εναιο.:)

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το γατάκι μου και έχω δοκιμάσει τα πάντα!! Αν το πετύχω πίσω από τον υπολογιστή το μαλώνω αλλά αν δεν την πάρω από εκεί με το ζόρι δεν σταματάει!! To αποφάσισα λοιπόν και όταν λείπω από το σπίτι βγάζω τα καλώδια από την πρίζα... Τουλάχιστον δεν θα πάθει τίποτα η Κίκα μου... Όσο για τα καλώδια θα πάρω άλλα... Χαλάλι το μωρό μου!

kika, με αυτόν τον τρόπο την προστατεύεις μεν από το να πάθει ηλεκτροπληξία στα συγκεκριμένα καλώδια, αλλά δεν την μαθαίνεις ότι τα καλώδια δεν είναι παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή βρει κάποιο άλλο καλώδιο εκτεθειμένο ή αν ξεχαστείς για μια φορά και δεν τα βγάλεις από την πρίζα, θα κινδυνεύσει...:/:

(Επίσης, σε παρακαλώ να μη γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, γιατί απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε).

Υπαρχει ενα σπιραλ που καλυπτει πολλα καλωδια μαζι.Εγω το εχω χρησιμοποιησει και εχει και αισθητικο αποτελεσμα.Το πουλαν σε ηλεκτολογικα μαγαζια και σιγουρα σε καταστηματα ηλεκτρονικων.
Α... θυμηθηκα οτι υπαρχει και στο IKEA αλλα αυτο δεν ειναι σπιραλ αλλα εναιο.:)

!! καλή ιδέα! έτσι δεν θα χρειάζεται να το μαλώνω και να μου κάνει μούτρα μετά και θα το αποτρέψω από το να πάθει κάτι κακό! :happy:

Εχω βγάλει τη συσκευή του dvd από την πρίζα περίπου δύο μήνες. Όχι γιατί έπαιζε με το καλώδιο, αλλά γιατί καθώς πάντα βολεύεται πάνω στο dvd έμαθε να χτυπάει με την πατούσα του τα κουμπιά και σε μία περίπτωση γυρνώντας από τη δουλειά στο σπίτι τον συνέλαβα με το δισκάκι στο πόδι και το συρταράκι του dvd ανοιχτό (μου χάλασε ενα δισκάκι από την τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών...) Μάλλον από τύχη πέτυχε το σωστό κουμπί... (γενικά μόλις άνοιγε το συρταράκι έτρεχε να χώσει πατούσα μέσα)
Εκ τοτε δεν το ξανάάφησα στην πρίζα...

Πώς μπορούν με τη ζέστη; τώρα βολεύεται πάνω στο μόντεμ όταν δεν τον βλέπω...

Εχω βγάλει τη συσκευή του dvd από την πρίζα περίπου δύο μήνες. Όχι γιατί έπαιζε με το καλώδιο, αλλά γιατί καθώς πάντα βολεύεται πάνω στο dvd έμαθε να χτυπάει με την πατούσα του τα κουμπιά και σε μία περίπτωση γυρνώντας από τη δουλειά στο σπίτι τον συνέλαβα με το δισκάκι στο πόδι και το συρταράκι του dvd ανοιχτό (μου χάλασε ενα δισκάκι από την τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών...) Μάλλον από τύχη πέτυχε το σωστό κουμπί... (γενικά μόλις άνοιγε το συρταράκι έτρεχε να χώσει πατούσα μέσα)

Καλε δεν καταλαβες καλα;) Ο πριγκιπακος ειναι μεγολος φαν του αρχοντα:up::up::up:(οπως και εγω, για τα γατια μου δεν ξερω) και προσπαθουσε να απολαυσειι μονος του την ταινια;):lol::lol::lol:
Εσυ φταις που δεν του το βαζεις συχνοτερα να το βλεπει αφου του αρεσει τοσο πολυ;):lol::lol::lol:
Υ.Γ Μηπως να εβαζες το dvd σε σημειο πoυ να μην το φτανει ο prince, για να μην στερεισαι και τις αγαπημενες σου ταινιες.:hmm:
Ποιο μερος απο την τριλογια σου χαλασε? γιατι και εμενα το πρωτο dvd
απο τις τοσες φορες που το ειχα δει πηδαει σε καποια σημεια:(

Παιδιά εγώ λόγω και της δουλειάς μου είμαι στο λαπτοπ μου συνέχεια.Ε, και δεν θα πάω μέσα στην κουζίνα να πάρω ένα ποτήρι νερό???Μέχρι να γυρίσω κάποιο από τα δύο έχει ανέβει πάνω στο λαπτοπ έχει πατήσει τα σωστά κουμπιά και έχει αλλάξει 3527252378 ρυθμίσεις από τα windows!:blink::blink:Μία φορά χρειάστηκε να κάνω επαναφορά προηγούμενης μέρας γιατί δεν ήξερα πως να το φτιάξω:blink::blink:..Βρε μπας και μας δουλεύουν και έχουν πολύ περισσότερο μυαλό και το παίζουν αθώα????:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back