Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Να και μιά άλλη φωτό μου, με την ουρά "κατάρτι". Ωραία δεν είναι; Μόνο που η συνήθεια μου αυτή, μου δημιουργεί ένα πρόβλημα όταν πάω να μπώ στο σπίτι μου!

Μία πιο παλιά μου φώτο, δείχνει ότι το άραγμα με τα πόδια ψηλά, είναι μιά απο τις αγαπημένες μου στάσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Η δεύτερη είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Και η άλλη μπήκε για να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαφημίζει συνεχώς τα... προσόντα της. Καθότι έχει κω###α και δε ντρέπεται να το δείξει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

and the oscar goes...

εγω επιμενω μηπως να δειτε τη μελινα λιγο καλυτερα

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
αμαν ρε σιντυ. πηρες ολα τα βραβεια. διαμαρτυρομαι η σιντυ πρεπει να μην διαγωνιζεται γιατι τα σαρωσα ολα τα βραβεια.
and the oscar goes...
εγω επιμενω μηπως να δειτε τη μελινα λιγο καλυτερα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα! Εχουμε καμια ελπιδα κι εμεις με αυτη τη φωτο?

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα! Εχουμε καμια ελπιδα κι εμεις με αυτη τη φωτο?
![]()
Χμμμμ χμμμμ.....

Για να το σκεφτουμε λιγο καλυτερα....

χμμμμ... χμμμμ....

Καλα, ειναι απο τις πιο απιστευτες πιχινοφωτογραφιες που εχουν μπει εδω!
Εγω την ψηφιζω για την πρωτη θεση!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε κερναω Ο,ΤΙ θες!Χμμμμ χμμμμ.....
Για να το σκεφτουμε λιγο καλυτερα....χμμμμ... χμμμμ....
Καλα, ειναι απο τις πιο απιστευτες πιχινοφωτογραφιες που εχουν μπει εδω!
Εγω την ψηφιζω για την πρωτη θεση!![]()

Ευχαριστω

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε κερναω Ο,ΤΙ θες!
Ευχαριστω![]()
Που ειπαμε οτι θα εισαι στην εκθεση?????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πισω απο τη σεξοβομβα ΣεμεληΠου ειπαμε οτι θα εισαι στην εκθεση?????![]()

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πισω απο τη σεξοβομβα Σεμελη![]()
Οκ, θα περασω απο εκει... Χμμμμ για να δουμε... Οι λιχουδιτσες για τη γατα μου θα ειναι το κερασμα που θελω!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τις καλυτερες θα εχεις, για τη καλυτερη γατουλα!!Οκ, θα περασω απο εκει... Χμμμμ για να δουμε... Οι λιχουδιτσες για τη γατα μου θα ειναι το κερασμα που θελω!![]()

Κι εσυ, καφεδακι, σαντουιτσακι, σαμαλι, μαλλι της γριας....ο,τι θες

Τι τραβω η δολια για μια πιχινοδιακριση

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
τις καλυτερες θα εχεις, για τη καλυτερη γατουλα!!
Κι εσυ, καφεδακι, σαντουιτσακι, σαμαλι, μαλλι της γριας....ο,τι θες
Τι τραβω η δολια για μια πιχινοδιακριση![]()
Να ερθω νηστικια δηλαδη....

Λοιπον, δε χρειαζεσαι να λαδωσεις κανενα ο πιχινοχ ειναι ο καλυτερος αντικειμενικα!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
φχαριστουμε!Να ερθω νηστικια δηλαδη....
Λοιπον, δε χρειαζεσαι να λαδωσεις κανενα ο πιχινοχ ειναι ο καλυτερος αντικειμενικα!!!!

εδω τον προετοιμαζουμε για φωτογραφιση

κι εδω ειμαστε σχεδον ετοιμες
...για ολα

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
"Να που σας εχω γραμμενους!" ενα πραγμα????

staman2
Περιβόητο μέλος
Μωρέ καλά της έκανες της Βίκυ βρε Μπατουλίνο μου.!!! Αντε άντε που θα πει κι έτσι!Ναι ναι έτσι πιστεύω κ εγώ
Μην λες μουράτος πιχινός γιατί μετά η Βικυ θα λέει ότι είναι το ίδιο κ το αυτό Του έδωσα φιλάκια πολλά άλλωστε ήταν κ του Αγίου Βαλεντίνου κ είπα ότι του τα στέλνει η μεγάλη του θαυμάστριαΛοιπόν θα προσπαθήσω να βγάω κ την Κάντυ κ την Πικατσου αν μας κάνουν τη χάρη να μας αφήσουν να φωτογραφήσουμε το οπισθιά τους οι κυρίες
Ναι έτσι είναι ο ξυρισμένος πιστεψέ με θα σου τον βγάλω κ μαλλιαρό για να καταλάβεις τη διαφορά
Να είδες τι είπα εγώ![]()
ΥΓ: Βίκυ ο Μπατ λέει![]()

Οσο για τα φιλάκια Ελενά μου δώστου ΄αλλα 40 σήμερα από εμένα ακριβώς μετρημενα παρακαλώ

Αναμφιβόλως ναι η Σίντυ πρέπει να πάρει βραβείο!σιντυ δαγκωτο ! εδω, οι πιο ξετσιπωτες κερδιζουνολα στο πιατο, οχι αηδιες
![]()

Κοριτσάκι μου εσύ τι στάσεις είναι αυτές!!!! Τι προκλητική τσαχπινογαργαλιάρα είσαι εσύ!Να και μιά άλλη φωτό μου, με την ουρά "κατάρτι". Ωραία δεν είναι; Μόνο που η συνήθεια μου αυτή, μου δημιουργεί ένα πρόβλημα όταν πάω να μπώ στο σπίτι μου!
![]()
Μία πιο παλιά μου φώτο, δείχνει ότι το άραγμα με τα πόδια ψηλά, είναι μιά απο τις αγαπημένες μου στάσεις.
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Γιουλη το χάζευα χθες το Σεμελάκι στις νέες φωτο που ανέβασες κι ήθελα να στο πω να τη βάλεις τη συγκεκριμένη στο θεματάκι εδώ!!! Τέλεια είναι η κουκλα μας με τα ποδαράκια σαν χορεύτρια!!! ΝΑι νομίζω πως διεκδικεί και το Σεμελιώ ένα βραβείο!!!!!!!!!!!!!!Καλημερα! Εχουμε καμια ελπιδα κι εμεις με αυτη τη φωτο?
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
της "cat playmate 2009" σιγουραΓιουλη το χάζευα χθες το Σεμελάκι στις νέες φωτο που ανέβασες κι ήθελα να στο πω να τη βάλεις τη συγκεκριμένη στο θεματάκι εδώ!!! Τέλεια είναι η κουκλα μας με τα ποδαράκια σαν χορεύτρια!!! ΝΑι νομίζω πως διεκδικεί και το Σεμελιώ ένα βραβείο!!!!!!!!!!!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι μου θυμησες τωρα...το Βιρμανακι που ειδα περσι στη Σοφια...που εστεινε "κ....λο" στο κριτη την ωρα της εξετασηςΚαι στους κριτες πιχινο θα δειχνει????
"Να που σας εχω γραμμενους!" ενα πραγμα????![]()

Να΄το

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool